- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Én használtam egy régebbi nokia adatkábelét töltésre (izmosabbnak tűnik mint a gyári), az esetleg jelenthet gondot? Bár elvileg ugye az összes egyben adatkábel is!
Tegnap meg asszony xperia u töltőjével használtam, remegés utána is megvoltEgy kis off és tudom hogy nem is idevaló: xperia u van hogy hívás közben restartol az baj?
Ez lehet régi sim-től (kb. 7 éves)? Kártya csere nálunk nagyon bonyolult azért van benne még mindig a régi!
Bocsánat a nem ide tartozó kérdésért!! -
Robbertho
aktív tag
válasz
atillaahun #11588 üzenetére
Nekem sajnos pont, hogy a gyári töltővel elég durván csinálja.
Tesóm Sony töltőjével viszont egyáltalán nem, és egy Blade 3-as töltővel sem annyira.Ettől függetlenül nagyon zavaró tud lenni az a kis remegés is, amit töltő nélkül produkál. Google fordítóban a rajzolós bemenetnél jól látszik, hogyha úgy húzogatok függőleges vonalakat, hogy éppen csak érzékeli, akkor elég durva kiugrások vannak.
Kipróbáltam ugyanezt Blade3-mal is, arról nincs képem, de nem volt semmi ilyesmi, bárhogy is próbáltam.Keeperv85 esetleg ezt te is megnézhetnéd, ha fent van a fordító. Amennyiben neked itt sem produkál semmi olyat, mint a képen, akkor lehet nekem rossz, vagy én csinálok rosszul valamit
Mint látszik, a jobb alsó sarok elég kritikus pontja az érintőképernyőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest