-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36888 üzenetére
Azok, akik ebbe ölik az időt, mit tudnak megoldani és mit nem, azt tőlük kell megkérdezni, de értelemszerűen a 64 bites részeket nem tudják átvarázsolni, de ahogy említettem is, csak érkezhet, mivel a teljes port egyáltalán nem garantált.
Ha bármilyen komolyabb részlet érdekel, akkor az XDA-s kapcsolódó HTC topikokban fellelhető developer státuszú fórumtagokat tudod megkérdezni.Ha minden kötél szakad, akkor még mindig ott a GPE variáns a 6.0-val, valamint mivel az új Sense 7.0_gp is egyre jobban közelít a Google gyári megoldásához, továbbá a Sense felület és a hozzá kapcsolódó funkciók már bármilyen készüléken megoldottak egy ideje, ezért a GPE ROM-ra is könnyedén rá lehet majd varázsolni a Sense élményt.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36886 üzenetére
Ez szerintem elég egyértelmű, hogy nem a forráskódról beszéltem, mivel azt a HTC soha nem is tette közzé, leszámítva a kernelét.
A portolás nem arról szól, hogy az egyértelműen eltérő elemeket felhasználják, mivel nem is fog működni, már csak a hardveres eltérések és a 64 bites architektúra miatt sem, így az egész alapja továbbra is az M7-re elérhető legutolsó verzió, pontosan úgy, ahogy az M9 portok esetében is. -
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36853 üzenetére
Gondolhatod, ha ez így működne, akkor már létezne és senkinek nem lenne problémája.
(#36852) edem96: Vártam fél órát, hátha a feltöltés miatt nem érhető még el, de ezek után is hiba miatt nem tudja lejátszani a videót.
Megmondom őszintén, hogy amennyi energiát belefektettél a videó elkészítésébe, majd a privát, nem privát újra feltöltésbe, egyszerűbb lett volna már eddig is, ha leírod a problémát és esélyt is adsz magadnak arra, hogy választ kapj a megoldással. -
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36850 üzenetére
Egy bizonyos mennyiségű munka árán le lehet fordítani a készülékre, csak kérdés, hogy megéri-e, mivel még utána is rengeteg hiba lesz, ha el is indul.
Én sem az AOSP forrásról beszéltem, mivel a Nexus készülékeken remekül fut, de maga a CM elég problémás.
Ha eddig csak GPE-vel próbálkoztál, akkor esetleg próbáld ki a jelenlegi CM Lollipop forrást vagy ROM-ot, de az is elég, ha beleolvasol a topikjába, mert egyből látni fogod a hibákat. -
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36848 üzenetére
Már sajnos a Lollipop óta nem létezik teljesen stabil CM ROM, arról nem is beszélve, hogy azért nincs még egy 6.0 alapú ROM sem, mert a Marshmallow forrás tele van hibával, így nem fog neked sem sikerülni.
Inkább várj másfél hetet, amíg kijön az M8 GPE-re a 6.0, ami sokkal könnyebben működésre bírható az M7-en és fényévekkel jobb lesz, mint bármilyen CM ROM.
-
adamkaaaaaaa
csendes tag
válasz
szezso15 #36836 üzenetére
Feltettem, s most van egy frissites ra elvileg :http://kepfeltoltes.hu/151017/Screenshot_2015-10-17-12-39-32_www.kepfeltoltes.hu_.png
De amint felrakom, s elinditanam, a toltesnel "befagy", mozog az emblema, melegedik is a telefon,de 1ora alatt sem kapcsolt be, emiatt újra kellet raknom a romot... Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm -
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36746 üzenetére
Nem feltétlen van vele gond, mert nagyon befolyásolja az is, hogy az a 4G jel mennyire erős, mivel a legtöbb helyen igen gyenge, ami elég komoly merülést tud okozni.
Ha teheted, akkor próbáld ki egy teljes feltöltés után, hogy átállítod 3G-re, mert lehet sokkal kevésbé fog merülni.
Szoktam olyan helyen járni, ahol szintén gyengébb a 4G jel, és olyankor, ha 3G-t használok, akkor pont fele annyira merül a telefon, mint egyébként. -
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36554 üzenetére
Ha most nézed, akkor újra szétfeszegetted a házat, gondolom maga a készülék is siralmas állapotban lehet már.
Viszont sokkal egyszerűbb és olcsóbb konkrét alkatrészt venni, mint komplett hibás telefonokat, főleg úgy, hogy pár eurós tétel ilyesmit beszerezni és csak csatlakoztatni és rögzíteni kell.
-
BenHans
addikt
válasz
szezso15 #36547 üzenetére
Gratula! Értékes írás, várom a többit, az ilyen tapasztalat mindig jól jön.
A legközelebbit levideózhatnád, ha nem vagy szégyenlős akár mondhatnád is közben hogy mikor mit csinálsz, max megvágod utána. Nagyon hasznos és érdekes lenne és simán mehetne logoutra is, pláne hogy szerintem még nincs is ilyen.
Bárhogy is dönts, sok sikert!ui. Aztán jól az orra alá lehet dörgölni azoknak akik azért pocskondiázták a HTC-t mert "gányolás nélkül javíthatatlan".
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #36541 üzenetére
Na, akkor a művelet... A telefon szétszedéséhez én egy lejárt SIM kártyát plusz egy vékonyfejű csavarhúzót használtam. A csavarhúzó végét becelluxoztam, hogy puhább legyen és alulról, a microUSB porttól kicsit jobbra a fém és a műanyag találkozása közé óvatosan benyomtam. Ekkor fordítottam rajta egyet, és már szét is ugrott alul a telefon. Ezután a résből elindulva a SIM kártyával körbe szépen lefeszítettem a hátlapot. Ezután kikötöttem a szalagkábeleket, majd le kellett csavarni asszem' 8 csavart, és így le lehet kapni az alsó, nagyobbik alaplapot. Ha ez lejött, akkor szemben kell lennünk az akksival. Namármost ez oda van ragasztva, a kijelző hátoldalához, így én hőpisztoly híján hajszárítóval melengettem többször pár percig, amíg végül le nem tudtam feszíteni a kijelzőről. Lefeszítésre itt is a SIM-et használtam, mivel az enyém meg volt púposodva, így simán befért alá.
Miután ez kész, kell egy új akksi, én a Speedshop-tól vettem 6490 FT-ért, lehet olcsóbban is szerezni, viszont ez garanciális és biztosan eredeti. Új akksi bedob, a szalagkábelét picit vissza kell hajtani, de ez úgyis evidens, mivel látszik, hogy hova kell mennie a csatlakozójának. Szóval a helyére raktam, picit melegítettem, hogy a ragasztó megfogja. Ezután alaplap vissza, csavarok vissza majd a szalagkábelek. Na itt vigyázni kell, mivel engem jól megcumiztatott a touch panel kábele. Nem érintkezett megfelelően, ezért a kijelző fele nem érzékelt, az ütő megállt bennem...
Aztán újra kiszed-beköt (mármint a kábelek), akkor az jó lett, viszont akkor nem adott ki hangot a telefon. Újraköt, harmadjára jó lett.
Nos, ennyi volt a sztori, nem olyan nagy ördöngőség, mint aminek tűnik... Amúgy én ez alapján a videó alapján csináltam: [link]Még közben kiderült, hogy a microUSB csatim is halott, csak USB tempóval tölt hálózatról is, illetve a rezgőmotor se megy...
Esélyes, hogy szerzek majd egy flex alaplapot, azon van a kamera és a vibramotor, így kettőt letudnék, a microUSB pedig nem tűnik nagy melónak, majd megírom azt is, ha van rá érdeklődés.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
szezso15 #36260 üzenetére
Ez már érdekes történet. Valami oka kell, hogy legyen, amiért törölték. Meg lehet kérni a HTC-t, hogy nézzen utána a dolognak, vagy kitelefonálnak a szervízbe, vagy emailt küldenek. Te pedig kérd meg őket, hogy azonnal hívjanak fel, ha tudnak valamit. Amikor 2 naponta zargattam a HTC-t, hogy hol késik a telefonom mindig visszahívtak. Nem kell meglepődni, sokszor magánszámról keresnek.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
szezso15 #36258 üzenetére
Nekem a legtöbb infót a HTC adta róla. SN, IMEI alapján meg tudják mondani, hogy beért-e a szervízbe, ha már ottvan, akkor van megrendelés szám és látható, hogy milyen szervízstátuszban van.
Tagokhoz egy kérdés: Telekomnál adtam le a sajátomat legutóbb és a munkahelyemre kértem a kiszállítást. Elméletileg szerdán zárták le a munkalapot a VSP-nél és kiküldték. Nagyjából mikor érkezhet vissza?
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36255 üzenetére
Pontosan azt a számot írd be, amit a TeleMax-nál is használsz.
Sajnos lelassult a dolog a szabadságolások miatt, így előfordulhat, hogy még nem történt vele semmi, valamint ha átvevőhelyen adtad le és nem a központban, akkor a heti egy szállítás miatt is késhet a dolog.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36239 üzenetére
Nem, amíg a VSP Data oldalán nem látszik, hogy fel van véve és ott nem írja, addig csak úton van, esetleg vár a javításra helyben.
Az én tippem, hogy legelőbb csütörtökön vagy pénteken lesz belőle valami, ami a normál tempó, de sajnos a szabadságolások miatt eléggé lelassult a dolog, szóval azzal számolni kell, hogy csúszhat.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36226 üzenetére
Nem kell külön ezért telefonálnod, mert a kapott munkalapnak van egy száma, azt beírva tudod követni a javítást a VSP Data oldalán, mert elfogadja a TeleMax-os azonosítót is, így nem kell a HTC-s után érdeklődni.
A javításról készült munkalap, valamint egyéb adatok megtekinthetők már a TeleMax-hoz való visszaérkezéskor, mert feltöltik őket, amit ezen az oldalon tudsz lekérdezni.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
szezso15 #36224 üzenetére
A VSP Data weboldalán, megrendelés számot pedig a magyarországi HTC ügyfélszolgálat tud adni.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36203 üzenetére
Ha garancián kívüli javításról van szó, akkor egy 6500-700 forintos bevizsgálási és javítási díjról van szó, valamint az alkatrészek áráról, amiről konkrétat nem nagyon lehet mondani, mert függ attól, hogy milyen egyéb dolgot kell cserélni, ami az adott alkatrészekkel együtt cserélendő.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36201 üzenetére
Két lehetőséged van, vagy a budaörsi TeleMax központban adod le a Kinizsi u. 2/b alatt, vagy a Smartshop-ban az Erzsébet krt. 28. alatt.
Van olyan lehetőség is, hogy egyből a VSP Data-hoz juttatod el, ami Csehországban van, de sokkal egyszerűbb ingyen leadni a fent említett pontok egyikén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged