- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
válasz
atos30 #14808 üzenetére
nekem is panaszkodik az akksira már vagy 1 éve (ami pluszban bosszantó, hogy nemrég esett át egy teljes felújításon a telefon márkaszervizben, de az akksit meg b@sztak kicserélni
) de annyira nem okoz problémát... 1 napot már rég nem tud lehozni intenzív használat mellett, de mivel mindig van töltő kéznél így no para. Akku kímélő cuccok szerintem is feleslegesek, én 5+ éve nyúzom elég keményen, minden éjjel 45w gyorstöltőn van és sokat van nyáron pl a kocsiablakban felcuppantva (volt már hogy leállt a töltés, mert túl forró volt a telefon). Szóval én a helyedben én nem stresszelnék ezen, ha úgy érzed, hogy már nagyon keveset bír az akku és már kényelmetlenséget okoz, ráérsz akkor cserélni
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #14805 üzenetére
Lett egy kis értékelhető infó Accubattery által. Szerinte 77%-os az aksi kapacitása, ha a névleges kapacitás van megadva. Tipikus kapacitás megadásakor meg 75%-os. Azt sajnos nem tudom mennyi volt az újkori maximális kapacitása, de nagy különbségek nem lehetnek.
Azért nem olyan rossz , ha figyelembe veszem a ciklusokat, az eltelt időt,meg hogy nem volt dédelgetve az aksi.
Egy jó sorozatból származó aksival 5-6 évig azért el lehet lenni(már ha addig nem törik össze a telefon)
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #14802 üzenetére
Meglett a friss SOT eredménye.
kb 2 évvel ezelőtt 6 óra 30 perc volt 15%-os aksinál. Most nagyjából ugyan úgy használva 5 óra 40 perc lett 15%-os aksinál. Ez a két évvel ezelőtti akkuállapothoz képest kb -15% veszteség. Az eredeti új akku-hoz képest meg fogalmam sincs mennyivel gyengébb. Majd kipróbálom az AccuBattery-t is, szerinte milyen az aksi állapota.Mindenesetre ezután sem fogok használni semmilyen akkukímélőt, szerintem semmi értelme az ilyeneknek.(az hogy pár héttel kitolhatom az élettartamát az akkunak, így 5 év távlatában szerintem édesmindegy)
-
haten
tag
Nekem egyelőre csak a pálca miatt cseszeget. Minden töltéskor feldobja, hogy nem találja, vagy nem tudja tölteni, vagy ilyesmi, de attól még működik. Nem tudom kikapcsolni ezt az értesítést.
Amúgy meg a 23 Ultra már jó áron van, lehet nem éri meg az akksit cserélni. -
atos30
aktív tag
válasz
Oldman2 #14801 üzenetére
Hmmm..... 1523-at ír ciklusokra.
Akkor gondolom 1500 a határ, amit beállítottak gyárilag , hogy ekkor még 80%-os az aksi, és itt már szól, hogy cseréld már ki az aksidat. Ha a résztöltéseket meg rátöltéseket is beleszámolom, akkor jól tippeltem a 2000-et, dehát ugye egy résztöltés az nem teljes ciklus.
Nézek majd egy SOT-ot is. Ha 80%-os az aksi, akkor is kellene egy 4-5 órát produkálnia nálam.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
Írok már ide is, hadd pörögjön a topik
.
December óta néha kiírja nekem, hogy az akkumulátor állapota gyenge, cseréltessem ki.
Igaz , hogy 2019.07.22.-ei az aksi, de nem érzékelek gyors merülést vagy üzemidő csökkenést. Mondjuk a SOT-ot nem nézegetem, de most is nap végén teszem töltőre.
Semmi akkukímélőt nem használtam sose, meg ezt a 20%-ig merül aztán 80%-ig töltöm se érdekelt sose.Néha random rá is töltöttem.
Szerintem 2000 ciklus töltés megvan már neki. Most vagy azt nézi a szoftver, hogy eltelt már 5 év, vagy azt hogy megvolt a 2000 ciklusa. Azt meg nem nézi, hogy esetleg semmi baja az aksinak. Aztán lehet pár nap múlva jön a pofáraesés és egy púpos hátlap fogad.
-
Rottweiler89
senior tag
Én is azt hittem, aztán olyan púpos volt, mint Quasimodo.
Érezhetően jobban meleg a hátlap nem volt a megszokotthoz képest? Mert nekem rendesen melegedett használat, és töltés közben is.
De lehet neked szerencséd van, én nem úsztam meg ennyivel.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Aki21
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #14797 üzenetére
Elvileg nem. Tök sima
-
Rottweiler89
senior tag
Nem púpos az akksid?
Csak mert nekem emiatt nyomta el a hátlapot pár hónappal ezelőtt.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
gjoco1
addikt
Úgy akkor neked nincs túlzottan sok bajolás vele .
Nálam viszonylag sok harmadik féltől származó alkalmazás és ezek okoztak némi fejfájást , de áthidalva szinte minden .
Nekem még az eredeti akku volt benne és érezhetően gyengélkedett már . Meg is rendeltem a gyárit hátlappal együtt , de már nem raktam bele . Jött belem szemben az utód és fájó szívvel elbúcsúztattam .bwoay nekem is előtte Note 9 volt . Azt is szerettem nagyon . Remek készülék volt az is .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Aki21
aktív tag
válasz
gjoco1 #14793 üzenetére
Köszi szépen. Igazából be is laktam úgy 90%ban. Nekem eddig nincs olyan app amivel gond lenne így a 14es főverzióval. Amúgy a csere ott dőlt el mikor tegbap elött csak úgy random(nem ejtettem le a telót) csak úgy lejött a hátlap. Tudom visszalehet ragasztatni de úgy voltam vele ez egy jel hogy megérett a csere
-
gjoco1
addikt
Én is szűk 5 évig használtam és mondhatom az egyik , hanem a legjobb telefonom volt . De hát haladni kell előe .
Nekem S23 U lett a befutó . ( 24 nek nem teszik nekem a kijelző és a körültte lévő " vastagabb " keret )
Viszont lehet majd egy két dologban nem fogsz örülni a 14 es rendszernek . . Több dologban kompromisszumot kellett kötni , illetve más alkalmazással helyettesíteni .
Persze kédés mi mindent használtál , de majd teljes belakáskor fogsz szembesülni vele / velük .Használd egészséggel az új vasat !
-
Aki21
aktív tag
Na íg 5év után lecseréltem szeretett note 10+ omat. S24ultra lett helyette. Köszi szépen mindenkinek a segítséget, tanácsokat. További minden jót nektek. Sziasztok
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #14790 üzenetére
Oké, Gyári visszaállítás megoldotta.
Entered the Ryzen arena 2025.02.04
-
--HARDCORE--
senior tag
Talán egy hónappal a birtokba vevés után tegnap előtt elszállt a Note10+ DS-emen a 4G. Edge-el is csak egy percig van net.
Tudtok erről valamit? Lehet melegíteni vagy csak lapcsere játszik?Entered the Ryzen arena 2025.02.04
-
Probert75
addikt
Üdv!
Akik még tartják magukat a Note 10 és 10+ -on, azoktól elköszönök, újabbra váltottam!
Mindenkinek, aki segített köszönöm a segítségét!
És elnézést, ha esetleg érthetetlen voltam.
További jó használatot! Esetleg találkozhatunk más topikokban. -
hatlaczki
csendes tag
https://pcforum.hu/hirek/28397/samsung-galaxy-sebezhetoseg-cve-2024-44068-exynos-chip
Mivel már több, mint egy éve nem kap semmilyen frissítést ez a széria (sem) hogyan lehet hozzájutni ehhez a javításhoz?! A cikk ugyan nem említi a Note 10 és 10+ telefonokat, de ugye ezek is Exynos 9825 chipset-tel rendelkeznek, így szintén érintettek. -
Rottweiler89
senior tag
"És ha mégis van ilyen, arra meg pont a regalaxy egy jó program, és én még itt sem hallottam olyan készülékről, ami 90% alatti akkut kapott volna. Sőt! Pedig ez 2019-es modelleket is felölelt."
Regalaxy lett volna, de sajnos lekéstem róla. A bolt/szerviz regalaxy programban is volt. Ha azok jó akkut kaphattak, akkor én miért nem? Jó pár 1000 Ft-ot kifizettem a szervizre, egyenrangú vásárlónak számítok. Az ember elvárja, hogy nem 2-3 évig a polcon fekvő akkut kapja meg. Pláne nem 77%-ra degradálódottat. Ha 90-95%-os lenne, egy szavam nem lenne, nem kell, hogy 100 legyen. De ez így akárhogy nézzük, szerintem gáz, és probléma. Nem azért cseréltettem akkut, hogy napközben ismét töltőre kelljen tenni a telefont, hanem pont azért, hogy ne!, illetve hogy újabb pár évet adjak a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz
dredjudge84 #14778 üzenetére
Szerintem ez max akkor lesz probléma, amikor az emberek kritikus tömege használ majd 3-4 évig egy telefont ÉS utána is csak akkumulátort akar cseréltetni benne, hogy jó legyen további X évre. Eleve eljutottunk valahogy oda, hogy az akkumulátor hivatalosan nem is cserélhető házilag, mert egy év után a többség jellemzően másik készülékre váltott, vagyis a készülékek nem érték meg az akksicserét az első tulajdonosuknál.
Azt, hogy most megint szempont lett a házilag történő reparálás, szerintem javarészt annak köszönhetjük, hogy a telefonok ára sokszázezer lett, illetve a készülékek csereciklusa is kitolódott. Annyira azért viszont még nem, hogy a tárolásból fakadó degradáció komoly problémát jelentsen akár a gyártóknak, akár a usereknek, mert még mindig nem az a jellemző, hogy 3 év használat után ne nyugdíjazzák a telefonokat. És ha mégis van ilyen, arra meg pont a regalaxy egy jó program, és én még itt sem hallottam olyan készülékről, ami 90% alatti akkut kapott volna. Sőt! Pedig ez 2019-es modelleket is felölelt.Rottweiler89:
a gyártó nem gyárthat mindörökké minden telefonhoz akkut azért, mert hátha valaki még ragaszkodik az adott modellhez. Autógyártóknál is van mittomén 10 év, ameddig kötelező, hogy elérhető legyen alkatrész, utána marad a használt/utángyártott opció.
Szerintem a (szakszerű) tárolásból fakadó degradáció korántsem akkora mértékű, mint amekkorát sokan elképzelnek, és a gyártóknál a tárolással szvsz nincs is gond. Itt inkább azt látom problémának, amikor egy kereskedőnél ki tudja milyen kondíciók mellett kallódnak a raktár egy zugában a régi típusú akkumulátorok, ha azok egyáltalán megbízható forrásból származnak... Nem mindenki használ accubatteryt, meg ugye az sem számít hitelesített mérésnek, de ahogy írtam: érdekes módon regalaxyban felújított készülékeknél nem hallottam kirívóan alacsony kapacitású akku beszereléséről a programban résztvevő legrégebbi modelleknél sem. Viszont nem egy 97% körüli akkut láttam regalaxys telefonban, és egy vadiúj 2024-es modell akksija sem fog törvényszerűen 100%-ot hozni.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Rottweiler89
senior tag
Ez mondjuk nem lenne olyan rossz ötlet. Nem keveset fizettem ki érte, és csak akkucsere volt, semmi más, pedig akartam.
AccuBattery 5 ciklust alapul véve már csak 77%-ot mutat, és gyanítom, hogy ez rosszabb lesz a továbbiakban, azt a mínusz ~1000mAh-t meg megérzem napi szinten.Felesleges veszekedni, hogy legyen-e friss akku, vagy sem, de én azt mondom, hogy azért egy frissebb gyártás nem ártana, amivel kellőképp meg lehet támogatni egy kifutott készüléket. Jelen pillanatban azt mondom, hogy a gyári púpos akku jobban bírta, mint ez. De lássuk be, ez így azért nem kóser a felhasználóval szemben.
-
bwoay
nagyúr
válasz
dredjudge84 #14775 üzenetére
hanem? minden régi telefonhoz mindig álljon rendelkezésre frissen gyártott, max 6 hónapos akkumulátor?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14773 üzenetére
nem hangzik túl jól. egyébként szerintem marhára visszatetsző, hogy nincs idevágó előírás, ami mondjuk kötelezné a szervizeket előzetesen tesztelt (és mondjuk 92% feletti kapacitású) akkumulátorok beszerelésére.
-
Rottweiler89
senior tag
Mostanában mindig bőven 15% alá merítem, és rakom töltőre.
-
Probert75
addikt
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14768 üzenetére
az is számít, hogy hány százalékos töltöttségnél kezded tölteni és mikor veszed le. az accubattery azt mondja, hogy akkor tud pontosa(bba)n mérni, ha 15% alatt kezded a töltést, és hagyod, hogy eljusson 100%-ig. szerintem annál jobb, minél alacsonyabb százaléknál rakod töltőre. aki optimalizálgatni próbál, és sosem megy 20% alá (meg 80% fölé), annak kétlem, hogy reális adatot adna.
mindemellett egy külső, filléres USB-s eszközzel azonnal lehet egy körülbelüli értéket mérni, főleg kikapcsolt állapotú telefonnal, ehhez nem kellenek hetek. csak ugye nincs minden háztartásban ilyen.[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
válasz
Rottweiler89 #14768 üzenetére
Jó sokat allhattak már ezek nekem 90 százalékos csere után.
-
Rottweiler89
senior tag
Értem, köszönöm szépen az információt.
Ha pár hét után is ennyi marad, akkor cseréltetem az akkut, amíg garanciális a javítás.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
válasz
Rottweiler89 #14766 üzenetére
El kell telnie pár hétnek, hogy pontos értéket mutasson.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Rottweiler89
senior tag
A milyen körülmények alatt mit értünk?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14764 üzenetére
nem annyira, de állandó kérdés, hogy az AccuBatterynek az adott készülék esetében milyen körülmények mellett volt lehetősége (jól) megbecsülni a kapacitást.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
AccuBattery szerint, cserélt gyári akksinál mennyire jó a 80%-os kapacitás?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
duo
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok infót és a barátságos hozzáállást!
Az elmúlt héten megnyomkodtam egy note10+ -t hát. gyönyörű, jó lapos, de az én kezemnek óriási. Fájó szívvel de elengedtem, és márkán belül, de egy kisebbet+újabbat választottam.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Rottweiler89 #14744 üzenetére
Sziasztok!
Akkucsere(gyári akksi) megtörtént szervizben(én mégsem mertem nekiállni anyag hiányában), adtam a telefonnak újabb pár évet. Kíváncsi leszek, hogy milyen infókat hoz majd az AccuBattery.
Mint kiderült, nem véletlenül jött le a hátlapon, púpos volt az akku, amit én nem is vettem észre, a szervizben mondta a srác, hogy szerencsém volt, hogy nem repesztette el a hátlapot.
S-pen sajnos nem volt készleten, pedig azt is szerettem volna, de ha van valakinek egy felesleges fekete, örömmel fogadom.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
szinte csont ugyanaz, mint az S10+, csak nagyobb a kijelző. ha ez, meg a toll, plusz a picivel erősebb SoC és hajszállal jobb kamera fontosabb neked, mint a jack aljzat, akkor próbáld meg ezt. Tény, hogy az S10+ azért jóval kezesebb készülék.
-
phaet0n
tag
S24-et vettem utódként, ezt pedig regalaxyban felújíttattam. Most "TV okosítóként" (régebbi okostv-hez HDMI-n vagy miracaston keresztül), meg zene hallgatásra használom itthon.
Kamerában ég és föld az S24 javára, azon kívül legfeljebb a bekarikázással keresést hiányolnám a Note-ból. Cserébe a 24-en nem szívesen jegyzetelek. Illetve amivel mindig bajom volt a Note esetében a hajlított kijelző miatt, hogy nem tudtam hosszútávon strapabíró fóliát találni (még a gyári bírta kb. másfél-két évig, azóta pár havonta csere). Sebességbeli különbség látványosan telepítgetéskor jön ki, a napi életben annyira nem érződik. Más kiemelkedő hátrányt nem tudnék kiemelni. Ezek figyelembe vételével szerintem nyugodtan vehető. -
Ferike81
senior tag
-
Ferike81
senior tag
Nekem 5 éve van meg. Vagy 3 éve lecseréltem egy S22U-ra, de a feleségem lenyúlta tőlem, így maradt ez. Nekem nincs rajta fólia, viszont egy UAG strapatok, ami védi a kijelzőt is. Legtöbbet terepen vagyok, munkásnadrág, poros környezet, mocsokban, de nincs a hajszálkarcokon kívül semmi sérülés. Tudásra nekem még jó, bár lassan attól tartok hogy eléri a végét, így nézegetem az utódot. A pen mostanában nyűglődik, de írni szuperül lehet vele, így nem izgat annyira. Akksi nekem nem bír ki egy napot már, de nem Góbi sivatag közepén vagyok így rá tudok tölteni, ha kell. Tokkal nekem 85x170x15mm. Szerintem kezelhető méret, bár nincs kis kezem. Viszont szokni kellett.
Ha bírná még öt évig nem váltanék, nekem megfelel.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
duo
addikt
sziasztok egyelőre még nem olvastam vissza topikot, de kérdeznék
azt gondolom látatlanban hogy a userek egy része biztosan valamelyik ultrára migrált már, de akik még itt vannak azoktól kérezem, hogy én mint proli aki most engedhet meg magának egy ilyet, megéri még?
Akkora, csak kecsesebb mint egy A55, több a memória régebbi a droid, de viszonylag friss, (lehet h eretnek gondolat, de láttam rá hivatalos Lineage OS supportot, ha megszűnne a támogatása)
közelmúltig A54-et használtam de feleségemnek adtam a rommá tört régi telefonja helyett.
én beköltöztem átmenetileg egy régi kompakt sonyba (4,6 coll) alig látom, csak emlékezetből tapicskolok. bár a méret nagyon kezes.
szóval pár évre venném regalaxy programból. tehát az állapota patika.
mennyire élhető ez a méret? (mivel jó vékony gondolom jobb mint az a55)
erős de jó kompakt tokok vannak e még hozzá? (spigen, ringke fusion stb)
üvegfólia ami nem bántja az ujjlenyomatolvasót létezik? vagy csak a hydrogel müködik.
hirtelen ennyi
köszönöm ha válaszoltokEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
válasz
Rottweiler89 #14752 üzenetére
Egy kis plusz info, hogy miért döntöttem a gyári ragasztó mellett:
Úgy tudom, hogy az a ragasztó elégé szilárdra, merevre köt ,nem elégé rugalmas. És mivel a felületek nagyon simák, hőtágulástól, esetlegesen kisebb feszítgetéstől-mozgátástól el fog engedni.
A gyári vagy utángyártott ragasztó anyaga enyhén elasztikus, jobban bírja ezeket a behatásokat.[ Szerkesztve ]
Nincs elb@szva,csak másra lesz jó!
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14752 üzenetére
Persze , de ahogy gondolod . T700-T800 jó . Van fekete és átlátszó ha jól tudom .
Megnézheted azt a szettet is , amit bundaas javasolt . Te döntésed ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
gjoco1 #14751 üzenetére
Ugyanaz, azaz a gyári hátlap menne vissza, mert annak semmi baja, plusz újkora óta ClearPlex van rajta.
Akkuból csak Samsung, ez nálam sem kérdés.
Ez a ragacs is van náluk. Akkor legyen ez a T7000-es? Persze letakarított előző gyári ragacs után a keretről és a hátlapról.
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14750 üzenetére
Az fatya . . .
A lényeg az , ha azt rakod vissza , akkor nagyon szépen takarítsd le a ragasztót róla .Az akku pedig mindenképpen Samsung legyen !
Én ezzel is akartam spórolni és valami no name t vettem elsőre . Persze szar volt . . .
Az elektronikája nem kommunikált a telefonnal . Szerencsére vissza vették . . .
Csak Samsungot !!!!
[Itt ] az akku csere menete . . .
Látod a végén mivel ragasztja fel . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
gjoco1 #14749 üzenetére
Jelen pillanatban melegítenem sem kell, mert alányúlok a körmömmel, és lent is van a hátlap...
De a későbbiekben, ha megint műteni kellene érdekelt, hogy mennyire nehéz ezzel a ragaccsal ismét leszedni.Még gyári, épp ezért gondoltam eszközölni egy akksicserét is, ha már lejár a hátlapja. Így kibír még pár évet, amíg nem cserélem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14748 üzenetére
Hátlapot kizárólag melegítve lehet szépen eltávolítani .
YT videókat nézd meg kíváncsiságból .
Vannak spec melegítők , aminek a hőfokát lehet állítani .
Ha netán reped levételkor , akkor snincs nagy baj , mert fillérekért lehet kapni hozzá . NOTEBOOK nál a legjobb az ár , ha jól tudom . Én tőlük vettem . Két nap és nálam volt a rendelés . Persze ha van készleten . Ha nincs színazonos , írsz nekik és beszerzik .
[link]
Mi az első Note20 nál az utolsó fázisnál a jobb saroknál megfeszítettük . Két miliméter kellett volna még hogy lejöjjön , de bepókhálósodott .Kuka . . . .
Szerencsére vettem az akku mellé hátlapot .
Gombokért lehet venni . . Az enyémhez nem vot 3 ezer ft .Amúgy jól teszed , ha már a hátlapot leszeditek akkor az akkut is érdemes . Főleg ha még az eredeti .
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Na most jól feladtátok a leckét.
Időközben úgy döntöttem, hogy kap új akkut is, meg már egy pár dolog a kosárban van pluszban itt.gjoco1
És ezzel mennyire könnyű újra leszedni a hátlapot, ha ne adj isten bármi történne?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
gjoco1
addikt
válasz
Mi egy hónapja cserélünk akkumlátort ( Note20 U ) és a hátlaphoz kapott öntapadós semmit nem ért . ( YT videókon is láthatod , hogy mivel ragasztják ) . A mester aki cserélte , kipróbált anno sok ragacsot , de [ez] vált be a legjobban neki .
Stabil és nem válik el egy hét után . . Nem véletlenül használják kijelő beragasztáshoz . Nagyon jó víz záró .
Persze a te döntésed . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
válasz
Szia!
Én tőlük rendeltem meg: Samsung Galaxy Note 10 Plus N975 -Öntapadós Ragasztókészlet
Minden rendben volt a ragasztóval.
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 héttel ezelőtt elengedte a hátlapot a ragasztás(Note10+)Tudnátok megbízható oldalt linkelni, ahonnan érdemes lenne megrendelni ezt a hátlapi ragasztót?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
válasz
dredjudge84 #14735 üzenetére
Szia!
Beállítások->Zárolt képernyő->Értesítések ezen belül a "Csak ikon" helyett "Részletek" kiválasztása.
-
gjoco1
addikt
válasz
Most hogy szóba jött az AodNotify , megnéztem már a beállításaim és kiderült , hogy valamiért nem jelzi az akku teljes töltöttségét . . . . .
Probert75 nincs valamai 5leted ?
-
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14737 üzenetére
Értem . . . Még nem kezeltem . De hamar belejösz . . .
-
gjoco1
addikt
válasz
Azon is tudsz segíteni . . .
AodNotify pro . Bocs megpróbálom linkelni . .
[link]iOS ről jösz OneUi ra ?
Jó ez , csak aki nem ezt szokta annak természetesen egy kicsit bele kell rázódni . .[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14733 üzenetére
Ha jól emlékszem a GoodLock segítségével . Azon belűl a Lock Star ban van lehetőség kitenni a zárolt képernyő alsó részére parancs ikonokat . . .
Már régen használtam . . . Bocsi ha nem jól emlékszem . . ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
dredjudge84
őstag
Hogyan lehet a zárolt képernyőn beállítani, hogy működjenek pl a spotify vezérlőgombok?
-
francz'70
senior tag
válasz
Probert75 #14731 üzenetére
És tényleg, nálam is ott a felírat szintén nagyon nehezen kivehető, bent a lakásban nem is vettem észre. Nagyon erős fénynél vagy pl. kint a napon bizonyos szögben tökéletesen olvasható és ugyanolyan sorozatszám, nyilván más számokkal és betűkkel de a végén ugyanaz a china felírat.
Nekem fehér lett a kék helyett, mert a telóm aura glow. És ahhoz a króm színű gombbal rendelkezők jók
Hát igen, nekem is a teló aura glow és kék volt a régi cerka, csak sajnos megbízható magyar oldalakon már nem találtam se kéket, se fehéret, úgyhogy maradt amit linkeltél a pepitától fekete
Viszont kicsit elsiklottam a felett, hogy a feketének fekete a gombja...de mivel más színben itthonról úgy sem találtam, így végül is mindegy, meg hát a tok is fekete, szóval egyáltalán nem feltűnő, csak még egy kicsit szoknom kell.
-
francz'70
senior tag
Na, megjött az új s-pen, eddig minden ok! Mondjuk arra nem gondoltam, hogy a fekete toll mindenhol fekete, a teló meg aura glow
..de mivel fekete led cover tok van rajta annyira nem gond a fekete gomb az alján.
Azért az egy kicsit elgondolkodtatott, hogy ha az új s-pen esetleg ott állt évekig a raktárban, vajon az akksi milyen állapotban lehet, mivel az első behelyezékor 1%-on volt, vagyis gatyára le volt merülve
-
dredjudge84
őstag
Azt be lehet állítani, hogy a Messenger értesítés buborék legyen? Mert itt nincs olyan, csak az állapotsávon lehet rányomni.
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm.
A másik kérdésem. Realme készülékem volt eddig, ugye ott nem volt samsung pass, de minden jelszó el van mentve a googlebe. Valahogy be lehet állítani hogy nem akarom a samsung passt használni, hanem a Googlet?
-
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14724 üzenetére
Szia !
A térerő gondot már többször kielemeztük . . . Picit görgess vissza . Egy pár HSZ el fentebb is olvashatod , hogy összes mobilgyártó közül a Samsungnak a legkisebb a SAR értéke (sugárzás testre és fejre) . Ezzel együtt kell élni . Én is megítam már , hogy pl a Redmiknek ( is ) szinte tökéletes a két kártyámmal .
A Note 20U örőlök , ha 2 pálcikár mutat .A Free lapot lehet likvidálni . Én sem használom . Igaz Nova Launchert használok , da a gyári OneUi n is lehet .
Ha újból szeretnéd , összecsíped a kijezőt és bekapcsolod .[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy ilyen ReGalaxy telefonnak. Lenne pár kérdésem:
Városban a szabadban sokszor csak 2 pálcika a térerő, és bár a hívás működik, a mobilnet nagyon lassú. Vonaton többször nincs térerő mint van, eddig egy realme telefonom volt, ott ilyen gond kevésbé volt. Több helyen is fogott jelet út közben. Ez normális?
A samsung free lapot el lehet tüntetni valahogy?
Valamint eddig nem volt nekem samsung pass, a Google tárolja egy csomó app jelszavam, és így nehezebb kocsit belakni a telefont. Lehet inaktivalni a samsung passt hogy a Google mentett jelszavak előjöjjenek?
-
Aki21
aktív tag
Halihó. Esetleg arra ötlet valakinek,hogy az mitől lehet ,a note 10+ mért csinálja azt hogy ceruzával működik jól a kijelző de kézzel semmire nem reagál. Nincs betörve, repedve a kijelző sehol.
-
francz'70
senior tag
válasz
MCMLXXXII #14721 üzenetére
Hát igen, ha az általános felhasználást nézem, tényleg nem lenne érdemes, csak az a helyzet, hogy én szeretem ha minden eszközöm úgy működik ahogy kell, még ha nem is használom a funkciót, a lehetőség ott van, nem tudhatom mikor lesz rá szükségem
Meg ha jobban belegondolsz, az userek többsége nem a logikus döntések alapján választ pl.telót sem, egy flagship tudásának harmadát se használja ki, még sem alsó polcos dzsunkát választ, pedig sokszor lehet az is bőven megfelelne.
...na én is a többségbe tartozom
-
francz'70
senior tag
válasz
VivienR #14717 üzenetére
Ez a térerő kérdés a Samunál már igencsak egy régen lerágott csont
Köztudott, hogy az összes mobilgyártó közül a Samsungnak a legkisebb a SAR értéke (sugárzás testre és fejre) ami sajnos pont a térerőre van hatással, szóval valamit valamiért. Ha ez az ára, én inkább elfogadom, hogy kicsit gyengébb a térerő, de nyilván nem vagyunk egyformák -
francz'70
senior tag
válasz
M_AND_Ms #14714 üzenetére
Igen, tudom, ezért is érdeklődtem itt, és szerencsére kaptam is segítséget. Bizom benne, hogy kellően drága ahhoz, hogy eredeti legyen
MCMLXXXII #14715
Ha a gesztusokra gondolsz, akkor nem
Csak sima jegyzetelés napi szinten ami a munkámhoz is kell, a teló meg ugye mindig kéznél van -
gjoco1
addikt
válasz
VivienR #14717 üzenetére
Nóta mellett ( igaz 20 U ) használok egy Redmi note 13 prot , előtte 11 pro t , és összehasonlíthatatlanul jobbak térerőben .
Nálam a 10+ is és a 20 U is szenved . . Korábban a note 8-9 is kínlódott . Valószínűleg a Samu gyengesége . Legalábbis én is ezt tapasztalom / tam ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
VivienR
tag
válasz
Ferike81 #14716 üzenetére
A térerő kérdés érdekes dolog. Ahol a Note 10+-om semmi mobil netet nem bírt, de még térerőt is alig, ott az exem Redmi-je simán netezett. És hasonló térerő helyzet az S24U-val is, ugyan úgy szenved, minden esetben Vodafone hálózattal. Mikor megvettem az újat direkt megnézem egymás mellett a két telefont, ua jel erősséget mutattak.
-
Ferike81
senior tag
Szeptemberben lesz.5 éves a Note 10+-om. Még írni is akartam valamelyik nap, hogy minden rendben a telefonnal, erre tegnap este óta a ceruzát keresi. Ennyit bírt. Egyébként én is gondolkodtam egy Fr-en. Nekem a térerővel akadnak gondok. Vagy nincs térerőm, vagy van, de lassú rajta a net. Sajnos a repülőüzemmód ki-be sem mindig használ
Ugyanott a feleségem S 22 Ultrája fullos térerővel megy.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
francz'70
senior tag
válasz
Probert75 #14711 üzenetére
Köszönöm!
Mielőtt lecserélem az s-pent azért előtte nyomok egy FR-t, hátha, igazából én sem hiszem, hogy segítene, de adok neki még egy esélyt...Ez a pepitás cucc szimpatikus, igaz, hogy drágább, de én a hazai webshopokat jobban preferálom. Amúgy meg a teló patika és szinte hiba nélkül teszi a dolgát, úgyhogy megérdemli a feláras új cerkát
-
francz'70
senior tag
Lehet még valahol kapni gyári/eredeti s-pent note 10 plushoz?
Esetleg tud valaki tuti boltot/webshopot? -
-
gjoco1
addikt
válasz
francz'70 #14707 üzenetére
Én egy jó hónapja cseréltem 20 U ra .
125 alkalmazás a gyáriakkal együtt . Ebben két Launcher + KWGT kezdőképernyő , amit magam szerkesztettem még a 10+ ra .
Laza két óra alatt ugyan úgy állt fel SmartSwich után , mint ahogy volt .
Pár alaklmazást kellett újra belakni . Nem nagy ügy . Valamikor rettegtem Én is egy vissza állítástól .Megvan gyorsan még úgyis , hogy egyedi minden nálam .
-
-
francz'70
senior tag
válasz
M_AND_Ms #14703 üzenetére
Olyan érzésem van mintha meghülyült volna, pl. "leválasztott" állapotban ugyanúgy működik a gesztus, gyors funkciók stb. egyedül a fényképezésnél nem csinál semmit. De ugyanez van akkor is ha kikapcsolom a gyorsműveleteket/funkciót, továbbra is ugyanúgy tudom használni őket
A gyorsműveletek menűben ha bekapcsolom a funkciót (s-pen a telóban) kapcsolódik és írja, hogy 100% , majd kb. 10 másodperc után írja, hogy leválasztás, majd kb. szintén 10 sec után kapcsolódás, és ez igy megy folyamatosan. Ha kiveszem akkor meg egyből "leválasztás" de ugyanúgy mennek a gesztusok a fotó kivetelével, de ott lehet én vagyok a hunyó, bár nem hiszem, anno (kb 4 éve?) kipróbáltam és működött
Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de ha a gyorsműveleteket kikapcsolom akkor a toll kivételénél nem írja, hogy "leválasztva" de ugyanúgy működik a gyorsművelet és a gesztus
A kis akksiról annyit, hogy nem vettem észre látványos merülést, sőt, 10-15 de volt 20 percig is a kezemben, és ezalatt semmi gond nem volt, nem merült le
Nem lehet, hogy csak egy FR kéne neki?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
francz'70 #14701 üzenetére
A benne lévő kis akksi a végét járja. Amíg bent van a kapott töltésből el van, amint kiveszed kb fél percet bír, aztán lemerül. Hamarosan bent hagyva se fog működn és a telefon folyamatosan jelezni fog. Ki kell majd kapcsolni a funkciót és bele kell nyugodni, hogy csak mint passzív eszköz tudod használni (képernyő bökdése)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
francz'70
senior tag
Sziasztok.
Járt már valaki úgy, ha kiveszem a tollat egyből jelez, hogy "s-pen leválasztva" ...újra kapcsolódáshoz helyezzem vissza! Visszahelyezés után kb fél perc, és már nem jelez problémát, addig amíg megint ki nem veszem
Szerencsére írni/jegyzetelni tudok, és úgy néz ki a töltés is ok, a gesztus/bt része térdelhetet le, van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Politika
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kutya topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest