- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült jó áron hozzájutnom egy M7-hez itt hardveraprón, ami nemrég szervízből jött vissza. Cserélve lett: alaplap, akku, kamera, átkötő kábel, p szenzor, lcd, sim tálca, rezgőmotor. Az eladó kipróbálta, postára adta. Tegnap érkezett meg a telefon, mielőtt hazaértem beugrottam a Telekomhoz új simkártyáért, mert nekem még a régi fajta volt. A probléma az, hogy 1,-1,5 órás szenvedés után sem ismeri fel az új sim-et. SW visszaállítás, sim tisztítás megvolt. A telefon többi funkciója rendben van. Mi lehet a hiba oka? Az új sim adapterrel működik a régi telefonommal. Másik microsimmel még nem tudtam kipróbálni a htc-t. Amikor kiveszem a sim tartót jelez a telefon, hogy nem észlelhető sim.
-
Mano66
senior tag
Itt olvasgass!!!
A dual sim-es verziót nem nagyon kellet volna bántani.Hagytad volna gyárin.Keresd meg a tiedhez illő RUU-t és azt telepítsd.
-
Mano66
senior tag
-
lofagi
addikt
Kísérletezni lehet, csak kérdés érdemes-e. Ha új a készülék biztos rossz látni,h van rajta egy karc, de inkább ennyi,mint még nagyobb. Viszont felteszel rá egy rolót, majd idő elteltével leveszed , nem lesz annyira zavaró a későbbiekben. Tudom elég viccesen hangzik, de nekem bejött.
-
ferob
őstag
Semmiben sem más a folyamat azért, mert a tiedbe bele lehet tenni eggyel több SIM kártyát.
A keresőt használva mindenre választ találhatnál, de leírom.
fastboot flash recovery recovery.img
Ha nem találsz magadtól a telefonhoz való recoveryt, akkor ebben a topikban találhatsz ezzel kapcsolatban dolgokat.
Utána recovery alól telepíted a SuperSU-t és lesz root hozzáférésed.
A kernelt nem tudod önmagában recovery alól felrakni, mivel S-OFF nélkül külön flashelni kell a boot.img fájlt.
fastboot flash boot boot.img
De arra a kérdésedre, hogy hogyan tudnál bármit rátenni a telefonra, hogy felrakjad recovery alól, azt tudom mondani, hogy másold rá, de szerintem ez elég nyilvánvaló dolog.
A telefonodhoz megtalálsz mindent ebben az XDA-s topikban.
-
ferob
őstag
Ez a probléma azért jelentkezik, mert sokáig merült az akkumulátor kikapcsolt állapotban, így egyszerűen fel kell tölteni 100%-ra, de közben ne nyomkodd, majd utána minden rendben lesz.
Ezért szükségtelen bármilyen akkumulátor test futtatása.A bootloader nyitása jelenleg nem megkerülhető, mivel már nem létezik ilyen módszer a friss HBOOT verziókra.
A lekérés pillanatában a rendszerben ez rögzítésre kerül, amit neked másodpercre pontosan vissza tudnak nézni, így ha pl. megkérdeznéd a HTC-t, hogy van-e garancia a készülékre, akkor egyből megmondanák, hogy melyik nap nyitottad, így a garancia megvonásra került.(#35782) ffodi: Mivel egy adatbázisban kerül rögzítésre, hogy mikor lett lekérve az unlock token, sőt ha valaki ezt többször lekéri, akkor annak is nyoma van, ezért elég könnyen kibukik a dolog, amikor ránéznek a készülék garanciájára.
(#35787) sipy888: Add be egy értelmes szervizbe, hogy melegítsék szét és cseréljék ki a digitizert, mivel feltételezem, hogy a kijelző nem tört be, ami kivehető, mert nincs ragasztva, az előlapból meg el lehet távolítani a digitizert egy kis melegítéssel
Egy digitizer külföldről nagyjából ezer forint, így nem lenne egy nagy összeg javítani, de ha te magad akarsz beszerezni komplett előlapot, akkor azt is lehet kapni 3-5 ezer forintért.(#35791) Sebright: Állítsd vissza a gyári beállításokat, de ha ez sem segít, akkor szervizbe küldés előtt hívd fel a HTC ügyfélszolgálatát, hogy tájékoztassad őket az időnként előforduló hibáról, így kifejezetten fognak rá figyelni és nem küldik vissza a hibával a készüléked.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
várd meg még kiírja hogy 100%-ra feltöltött aztán a tárcsázóba üsd be : *#*#3424#*#* ---> accept ---> more ---> battery test és hagy egy órád és abból kiderül hogy milyen az akksi.
Ti melyik témát használjátok?
Nem tudok dönteni és kíváncsi vagyok Ti melyikeket használjátok
-
ffodi
veterán
Ezt csak úgy általánosságban kérdeztem, ugyanis érdekelne a HTC ezzel kapcsolatos véleménye, mert a weboldalukon nem fogalmaznak egyértelműen.
A rootolás pedig csak így megy. Visszazárni vissza lehet, viszont akkor csak "relocked" lesz, ami pedig nem a gyári állapot. A telefon megjelenésekor az első egynehány FW verzióiig volt megoldás az ingyenes S-OFF-ra, aminek segítségével megoldható volt a telefon teljes gyári állapotba történő visszaállítása, ez mára már nincs így.
-
BenHans
addikt
Üdv!
Látom még időben sikerült áttérni az edigitalhoz. Mondtam én hogy jó ajánlat 15%-os kedvezménnyel.
liluló kamera: szedd le az ES file explorert- felül / jelre nyomj aztán sys mapp és abban android_camera mappa, abban sensor filet nyisd meg szövegként és ha ott st vd6869 van akkor az hajlamos a lilulásra ha OV4688 akkor nem lilulásra hajlamos modul van benne.
Szokásos pixel teszt, de ha mindent le akarsz tesztelni akkor tárcsázóba *#*#3424#*#*
Ez a [tok] szerintem elég jól néz ki és kisebb behatásoktól megvédi, és adnak hozzá fóliát ami szintén jó minőségű. Persze ha dobálni szeretnéd akkor vannak strapatokok...
Sok örömöt hozzá!
-
s3nsitivity
addikt
Én adok neki keményen, ha azt mondom, hogy naponta legalább kétszer leesik akkor azzal kicsit szerénykedek.
Hol a macska löki le hol beleakadok a töltőbe és lerántom de gyakran előferdül, hogy csak simén béna vagyok és földet fog.
A beats logo le van kopva, 2 minimális sérülés a hangszóró körül meg az usb-nél egy kis ütődés.
Első szériás készülék, régóta van nyúzva de még mindig gyönyörű ezekkel együtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest