- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
kárátékutyá #35656 üzenetére
A frissítés semmi olyan javítást nem tartalmazott, ami a rendszer alapvető gyorsaságát befolyásolná, ellenben a cache partíció ürítése miatt észrevehettek gyorsulást, de semmi más extra nem történt.
A "fjúcsör", mint future, jövőt jelent, míg amire te gondolsz az a "fícsör", mint feature lesz.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35654 üzenetére
Nekem is feltűnt! Elég durván reszponzív lett és gyors a rendszer (nem, mintha eddig lassú lett volna)! O.O Legalább lehet ütemezni ezt a prioritás izét... Bár, nekem jobban bejött a DND, mert az kikapcsoltat jelzett, ha olyan hívott, akit nem adtam meg kivételnek.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35617 üzenetére
Ha felraksz egy GPE romot akkor olyan lesz mint a Nexus 5 volt. Semmi felesleges app meg widget stb. Vagy felrakhatsz Cyanogen romot is
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35614 üzenetére
Most laggol?
-
ferob
őstag
válasz
kárátékutyá #35612 üzenetére
Google Play Edition, így ebből adódóan a Sense felület nélküli, gyári android rendszerről van szó.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35609 üzenetére
Kár, bizony... az 5.1 elég durva teljesítmény tuning lenne. :/
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35607 üzenetére
Csak a GPE variánsra ,amelyiken Sense van arra nem. Legalábbis jó tudomásom szerint.
-
Nightfall75
tag
válasz
kárátékutyá #35604 üzenetére
Igen, bootloader nyitás után feltehetsz rá egy sense 7 alapú főzött romot. Ha már nincs rá hivatalos gari, vagy nem gond ha esetleg elvész, itt egy leírás hogyan lehet nyitni a bootloadert a htcdev oldalon.
-
Nightfall75
tag
válasz
kárátékutyá #35601 üzenetére
Van nálad olyan a Beállítások → Testreszabás menüben hogy Tárcsázó színe? Ha igen, ott tudod átváltani. Ha nincs, akkor csak a Sense 7-ben lehet.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35601 üzenetére
Szerintem ahhoz Sense 7 kell. Én is tettem be képet le se sz...
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #35588 üzenetére
Nem kaptam választ, így kinyomoztam.
A *#*#4636#*#* elvisz oda, ahol az utolsó boot óta eltelt idő található az akkumulátor részen...hátha valakinek hasznos lehet.
De közben újabb kérdésem merült fel. Pc-n a HTC oldalán a Maker Pro-val készítettem témát, de hiába állítottam fehérre a tárcsázó színét, a telefonon továbbra is fekete. Valaki tudna segíteni, mit ba@tam el?
Köszi!
PS: Esetleg indítsam újra a telefont?
Szerk: Restart sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Battlefield 6
- Honda topik
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest