- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
Nálam N5 + 4.4.4 hibátlan párost alkottak. Kijelző kb egyforma, SOT is hasonlatos, talán - talán N5 picit jobb., Fotó DNG lehetősége miatt N5, hangban kívül is + 3,5-ből jövőben is M7 a jobb. Az utolsó frissítés óta sokkal gördülékenyebb lett az M7, szinte stock hangulat, felület nekem egyformán tetszik.
A hétvégén G2 és G3 volt a kezemben, döbbenet hogy mennyivel gördülékenyebb mindkettőnél az M7, és mennyivel szebb a Sense.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
no more #35655 üzenetére
Igen, nekem is jobban tetszett. Amikor bejött a Nexus-ra ez a 'fjúcsőr, eléggé nagy lett a "felháborodás", mindenki sírta vissza a régit.
Nekem a híváslista laggolgat, minden más mint a vaj lett. Ha nem lett rosszabb az akkuidő, akkor ez egy igen jó kis frissítés lett.
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
Köszi, majd átolvasom.
N5-nél próbáltam pár főzöttet, de valahogy arra jöttem rá, az én júzer szokásaimnak a gyári bőven megfelel (sőt a legjobban az tetszett) Nincsen egyenlőre bajom a gyári nyalókával, kissebb a memória szivárgás mint Nexuséknál.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Nightfall75 #35603 üzenetére
zaibatsu, B@ldi Thx! Sense 6 van fent, gondolom nyitni kéne a bootloadert, és úgy tudnám ráflashelni a sense 7-et?!
Nincsen tárcsázó színe menüpont
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #35588 üzenetére
Nem kaptam választ, így kinyomoztam.
A *#*#4636#*#* elvisz oda, ahol az utolsó boot óta eltelt idő található az akkumulátor részen...hátha valakinek hasznos lehet.
De közben újabb kérdésem merült fel. Pc-n a HTC oldalán a Maker Pro-val készítettem témát, de hiába állítottam fehérre a tárcsázó színét, a telefonon továbbra is fekete. Valaki tudna segíteni, mit ba@tam el?
Köszi!
PS: Esetleg indítsam újra a telefont?
Szerk: Restart sem segít.
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szert tettem egy efféle jószágra. Jóféle, picit lassúcska egy Nexus 5-höz képest, de simán lehet vele élni. tetszik, hogy stabilabbnak tűnik az 5.0.2 mint az előbb említett N5-ön volt. Ami kérdésem van, nem igazán találom benne hogy hol keressem az utolsó bootolás óta eltelt időt?!
Nálam az OTS 3-5 óra között van, ez teljesen jó. Kamera nem egy nagy "was ist daß" , viszont ájfon minőségben hallgathatom rajta a Flac zenéimet, ami dicséretes. Kijelző is nagyon jó, design pedig talán a legszebb a jelenlegi piacon. Nem mai vas, de szépen duruzsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest