Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
Meg a többi alkatrészt is átlátszóra.
Az akkut is beleértve, szerintem soha nem lesz ilyen, legalábbis a mostani keskeny kávákkal.
Viszont széles vagy valamelyik oldalt/oldalakon naggyal, már elképzelhető lenne. Ezeken a nem átlátszó részeken minden alkatrész elférne, így csak a kijelzőnek kellene átlátszónak lennie. Már több filmben láttam ilyen jövőt idéző monitorokat. -
mhydas99
senior tag
válasz
typical bro
üzenetére
Tudtommal be lehet allitani barmilyen nagy cloud servicet a galerianak es minden masnak. Szoval ha "megszunik" a tamogatas, akkor maximum i tegralva nem lesz mar a OneUI-ban, de kulon telepitve a OneDrive-ot biztos megoldhato lesz.
-
typical bro
csendes tag
Sziasztok! Lesz abban igazság, hogy ettől a verziótól megszűnik a Galéria OneDrive szinkronizálása? Előfizettem az 1 TB csomagra és nagyon szeretem, nem szeretném elbukni a mostani jól bevált rendszert.
-
túró:gombóc
kezdő
Hát esküszöm, nekem hiányozni fog azért az akku ikon
főleg, hogy most változott meg a One UI 7-tel -
mhydas99
senior tag
Jonni fognak idovel, de meg legalabb 10 ev.
Egyelore mwg a kijelzo alatti szelfikamerara sem locsoljak a K+F koltsegvetes nagyjat, mert ha igy lenne, mar azt hasznalnak.
Jelenlegi bizonytalan vilagpiaci kozegben a profitmaximalizalas es az innovacio visszatartasa a jellemzo. 5 even belul varhato egy hatalmas vilaggazdasagi valsag, es ezt nyilvan tudjak a nagyvallalatok is. Tartalekolnak. -
mrThomi
addikt
Hol vannak a csak kijelzőből álló átlátszó mobilok ? Hol az űrtechnika ? Nagyon unalmas a piac...
-
HThomas
őstag
Inkább a kamera UI-t csinálják meg normálisan, vagyis csinálják vissza amit hetes verzióban szétbarmoltak.... a Quick controls alá elrejtett funkciókat kérem vissza gyorsgombként a fő UI-ra, legalább Pro módban.
-
Surfym@n
senior tag
Dex dual monitoros támogatottsága már nagyon várós

-
Ricardo
titán
Jelenleg a pár nap múlva érkező 8.0-ra vagyok kíváncsi. Aztán jöhet a 8.5
-
janeszgol
félisten
Mondjuk kevesebb ikonnak örülök az értesítési sávban. Ott lehetnének a fix dolgok (akku, wifi, bt, szemkímélő stb) továbbra is, és a változónak (appok) kitalálni mást.
Vagy csak az appok ikonjai legyenek ott, mivel igazából az ember lehúzza a centert és látja mi van bekapcsolva, meg mi nincs bekapcsolva. -
Sajnos engem ezek sem motivalnak.
-
csubííí
senior tag
Gyorskapcsolók variálhatósága elég jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED TV 55CS6LA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
főleg, hogy most változott meg a One UI 7-tel