- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #17041 üzenetére
Jajj imádom ezt a telefont. Van egy olyan érzésem, hogy pár évig nem jön még egy ilyen. Hiába dobnak be majd minden csúcs vasat, nem fog így össze állni.
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #17044 üzenetére
A 001 az angol..nekem is az de én nem bírtam kivárni...feltettem magam
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #16953 üzenetére
Én is kitöröltem már 1x, menj a beállításokra és arra, hogy alapbeállítások visszaállítása (ez az opció jobb fent lesz ott, ahol kitörölted).
-
hurrikan
addikt
válasz
Név: T-Mobile H
APN: internet.telekom
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típusa: nincs
APN típus: default,suplMinden mást hagyj üresen.
-
Loboda
senior tag
válasz
Ezzel vissza tudod rakni, Tweakker APN INTERNET MMS !
-
Badboys
őstag
válasz
Bocs lejárt a szerkesztés.
Ez nem úgy működik,hogy kiveszed a sim et kikapcsolás után és vissza a simet bekapcsolod a telót és újra konfigurálja a be állításokat?
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #16890 üzenetére
Be van kapcsolva az akksinál (power) a gyorsindítás? (Fast boot)
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #16883 üzenetére
Itt kb 4posztban szedtem össze de facen összefoglaltam jobban,azóta pedig a mérnökökkel is folyamatosan egyeztetek:
Tisztelt HTC One tulajok és egyéb felhasználók akiknek a készüléke 4.3-as android frissítést kapott, el elmélkedtem kicsit a megcsappant üzemidőn és olvasgattam, nagy bánatomra többnyire angolul. Bizonyára tapasztaltátok, hogy Android 4.3-al az üzemidő rövidebb lett, főleg alvó állapotban. Az android 4.3 elhíresült erről a hibájáról és kivétel nélkül szinte minden készülék küzd ezzel a problémával, ami kapott Android 4-3-as frissítést. A Google már fixálta a problémát, de mivel a HTC példásan gyorsan hozta el a 4.3-at, nem úgy mint a legtöbb gyártó, így sajnos mire a fixálás megérkezett, a rendszer már kész volt a kadásra. A HTC tud a problémáról, a hiba foltozása folyamatban van, addig is a következőket tolmácsolnám a HTC fejlesztési csoportnak köszönhetően:
1. Beállítások-Helymeghatározás
ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem használod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat.2. 24óránként csinálj egy újraindítást ha teheted
3. Beállítások-Ki-be -Akku kímélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.
4. Beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek>>Ha van MMS APN-ed egyszerűen töröld. Ha nincs, lépj be az internetes APN-be, és amennyiben integrálva vannak, törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni. Majd kilépéssel az APN mentődik. Ezután indítsd újra a készüléket.
(ennek lesz egy olyan következménye, hogy nem tudsz MMS-t küldeni, de jómagam az elmúlt 5évben nem küldtem, ha van valaki aki esetleg aktívan használja ezt a rendkívül olcsó funkciót a chat apik helyett akkor ezt a lépést ne tegye meg )5. Végső sorban javasoljuk a Qualcomm Battery Guru használatát, ami szabályozza a szinkronizációt alvó állapotban.
Folyamatosan kommunikálok velük, mennek a tesztelések.
A fixálás pedig hamarosan érkezik -
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #16854 üzenetére
"Meg csinál még érdekes dolgokat, pl.: 1 filmet sem játszik le az mx player, crash-el bezárja."
Az MX Player Beállítások - Decoder részben kapcsold ki a H/W+ decoder opciót, azzal nekem is kifagy 4.3 alatt. A sima H/W decoder működik, azt használd, amíg ki nem jön az mx player javítás.
A képernyő lezárási ideje mennyire van állítva? Próbálj meg esetleg egy másik értéket.
-
csacsi67
addikt
válasz
"A 4.3-at már vagy 1 hete feltettem, factory reset nélkül." Inkább ez.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Tasker, Gsam, ...
-
dave182
senior tag
válasz
Gsam?
-
csacsi67
addikt
válasz
Nuada herceg #16752 üzenetére
Lesz ujj messenger .Már kint is van. De még nem azt telepiti.Nem mintha használnám, egyiket sem.
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16735 üzenetére
ha szereted a nextlauncher-t akkor letöltöd play-ről és hajrá!
-
saintex72
aktív tag
válasz
Nuada herceg #16692 üzenetére
4.3 alatt elég puritán lett ez a része. Nem mutat külön minden alkalmazást amit használtál hanem az android rendszer név alatt tartja számon. Ha más programot is használsz erre a célra, akkor látni lehet a különbséget. Pl. Gsam, Du battery, stb..
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #16691 üzenetére
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
felteszed Gsam-et és megnézed hogy mi élesztgeti folyton
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #16631 üzenetére
Ajánlom neked az Asztro show című műsort. Ők talán megmondják neked látatlanul, hogy miért merül a telefonod. Esetleg egy mentalistát is ráereszthetsz.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #16522 üzenetére
Mikor felébreszted a képernyőt, elkezd nagyon halkan kattogni.
Ez olyan mint mikor leesik egy csöpp víz valahova. Alig hallható, de hallható.
Majd megszokom
Másnak is van ilyen ? -
Lajki
tag
válasz
Nuada herceg #16509 üzenetére
Telefonról írtam utána én is láttam a bakit , de már ne tudtam javítani !
Persze ettől eltekintve a helyesírásom nincs a toppon .
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #16340 üzenetére
Mindkettőt szeretem, de nekem a kettő jobban bejön, van benne egy két újítás, virág meg zombi terén is ami jó, és olykor majdnem nehéz is maga a játék, ami hoz egy kis kihívást
Szeretem nagyon -
Ritka90
csendes tag
válasz
Nuada herceg #16305 üzenetére
Köszi szépen a válaszod!
-
dave182
senior tag
válasz
Nuada herceg #16305 üzenetére
Tapasztalat a p6 kellemetlenül melegszik...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #16170 üzenetére
Ja, de van egy NAS-om is szóval van helyem bőven.
Laca: úgy van 77 GB-om hogy Dropbox Guru lettem ( bizonyos feltételeket teljesíteni kell ) és ezért kaptam 48GB tárhelyet+ 25-öt adott a HTC+ volt még pár gigám korábbról -
CSiPet2
tag
válasz
Nuada herceg #16148 üzenetére
Megvan a megoldás!
Beállítások / Alkalmazások / Dirve / Frissítések törlése + Adatok törlése
Ezzel visszaáll eredeti állapotába, és első indításkor felajánlja, hogy hozzácsapja a +25GB-ot.
Ha kész akkor meg Play-en keresztül visszafrissíted legfrissebbre a Drive-od! -
válasz
Nuada herceg #16147 üzenetére
Hülye kérdés, de 5.5-ös a Sense verzió?
-
CSiPet2
tag
válasz
Nuada herceg #16142 üzenetére
Én most néztem meg, nálam pl. be van kapcsolva minden szinkron a Google accnál (le is szinkronizál mindent) mégse megy.
Most nézem, két drive szinkron van a fiókban. Egyik a sima Drive, a másik egy úgynevezett MyGoogleDrive. Ez mindig így volt?
-
válasz
Nuada herceg #16142 üzenetére
Úgy értettem, hogy a Google-fiókba be vagy-e lépve a telón. Tehát Beállítások -> Fiókok és szinkronizálás -> Google. Nekem itt vmiért el volt akadva éjjel egy szinkron és ezért nem tudtam upgradelni a Drive-ot pl. Ez nem OFF.
-
válasz
Nuada herceg #16138 üzenetére
Gugli fiók/szinkron be van kapcsolva és be vagy lépve?
-
ndavey
tag
válasz
Nuada herceg #16136 üzenetére
Köszi szépen!
-
válasz
Nuada herceg #16132 üzenetére
Belépsz az alkalmazásba, és ott lesz a kezdőoldalán az aktiválás. Nekem kirakta BF-re is egyből mondjuk.
-
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #15861 üzenetére
Ez a legfrissebb félhivatalos infó a 4.3-as frissítésről itt az EU-ban.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Nuada herceg #15808 üzenetére
Igazad van a felbontás ugyanaz, ezáltal ugyanaz a hardver hajtja meg a full hd kijelzőt, mint a "sima" One esetében.
-
AdamJ:::
csendes tag
válasz
Nuada herceg #15513 üzenetére
Nuke, azért azt ne felejtsd el, hogy egy alu body kevés a sikerhez, a HTC még komoly munkát fektetett a Sense felületbe, míg a Samu odadob egy majdnem alap Android felületet, ami nagyon gyorsan unalmassá válik és egyáltalán nem egyedi, pláne nem prémium.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #15514 üzenetére
Moderátorok tudnak törölni, mi nem. Legfeljebb szerkesztéssel kitörlöd a tartalmát.
-
robit74
tag
válasz
Nuada herceg #15342 üzenetére
A htcdev-ről már letölthető RUU 4.3 develo. edition wwe
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #15375 üzenetére
Rendkívül okos megjegyzés. Végül is erre szokták mondani sose azt nézd mit mondanak,hanem ki mondja.
Szpisti: Amikor be gépeled a pin kódot vagy a tárcsázóban gépeled a számokat eddig egy kék keret volt a számok körül az már harmadjára tünt el és csak teljes visszával lett megint. Most egyenlőre meg várom a 4.3 at mert nem akarom újra belakni.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nuada herceg #15375 üzenetére
Vagy írni HTC-nek, hátha berakják a képernyő feloldási hang kapcsoló mellé ezt is.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #15246 üzenetére
Még nincs.
Múlt héten megrendeltem és várom hogy megkapjam a hitelt. -
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #15246 üzenetére
4.3-al amint bekerül az RSS funkció, máris meg lesz oldva.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #15237 üzenetére
Igen. Én is várom már nagyon.
És igen, én is szoktam nézegetni a kütyüimet mint egy idiotaAmúgy írtam fészbukon a HTC Magyarország oldalára hogy mi van a blinkfeed magyar tartalmaival és azt válaszolták hogy nem feledkeztünk el rólatok és hamarosan jön ...
Hogy ez mennyire lerázás volt az majd kiderül -
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #15234 üzenetére
Értem.
Nem mintha szénné akarnám romolni az új kütyüt, csak sokan rootolnak és szeretném megérteni hogy miért ...
Ahogy olvasom a ROM-ok leírását, nyitott lesz a telefon ( ez nekem miért jó ) illetve optimalizálja a hardver működését. De a gyári nem elég jó, ezek szerint ?
De akkor sokaknak megéri a mókolást, mert jobb lesz a telefon ... -
SlayR
senior tag
válasz
Nuada herceg #15044 üzenetére
Ha minden jól megy remélhetőleg rövid időn belül elérhetővé válik a frissítés.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #14921 üzenetére
A prémium az összkép.
Amikor kézben fogod és érzed a minőséget, a fémet, hogy mennyire egyben van.
Amikor bekapcsolod és ránézel a kijelzőjére és elámulsz rajta, Amikor elindítod az első zenét rajta és meghallod a hangszórókat. Amikor használod és még csak mikro lagg sincs a szoftverben. Nincsenek újraindulások, fagyások. Amikor nem merül le egy nap alatt akkor is ha nem használtad. Amikor ránézel és látod a külsőt, hogy egy másikhoz sem hasonlítható.
Nem véletlenül van első helyen még mindig a legtöbb felmérésben és listán a One. Hiába jött Z1, G2, Note3 és a többi tündérbogár. A One az One maradt. -
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #14950 üzenetére
Nem trollokom csak kérdezek.
49 éves vagyok és nem értek a témához.
Olyan nagy gond ez ?
Ha minden igaz holnap megrendelem. -
AdamJ:::
csendes tag
válasz
Én ezt a prémium kérdést inkább onnan közelíteném meg, hogy a gyár kiad egy ilyen típusú házat, és majd a felhasználó eldönti, hogy prémium érzés e neki vagy sem.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Hát ez olyan mint a műanyag kormány és a bőrkormány közötti különbség : a bőrkormányt jobb fogni, tapad a kezed hozzá, melegben nem izzad mint a picsa és még szép is ...
Telefonok vs. fémház dettó -
saintex72
aktív tag
válasz
Szerintem menj el egy üzletbe ahol ki tudod próbálni. Egymás után vegyél kézbe különböző telefonokat. Ha nem érzed a különbséget akkor hiába írná le valaki. Egy színvaknak, hogy mondod el milyen a szivárvány?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #14902 üzenetére
Miért trollkodna?
Csak nem olvasott eleget. Azért mert 1 olyan ember van itt, akinek szinte semmi sem jó, mindennel szív. Nem azt jelenti, hogy rossz a telefon. Szerintem ha az ember kifog egy hibátlan darabot, akkor nagyon fog neki örülni.
(minden márkának vannak hibás darabjai, szóval a hülye rizsát mellőzhetjük) -
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #14856 üzenetére
Ez most plusz vagy mínusz ?
-
jacis
nagyúr
válasz
Nuada herceg #14568 üzenetére
Nekem fent van már egy hete, de sztem kár miatta görcsölni, mert nem hoz semmit amit éreznél.
-
spawn21
veterán
válasz
Mit várod annyira? Vagy az zavar, hogy a Samu megkapta már?.
-
Valkűr
addikt
válasz
Ne is mond, fax kivan, h midig idehaza jön utoljára...
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nuada herceg #14480 üzenetére
Nekem eddig is elég szmút volt a telóm, de ha még ennél is azabb lesz, hát üsse kavics, lefrissítem
Játékokra sajna nincs időm, tehát ott akár az Aszfalt 128 is kijöhet, nem igazán hat meg -
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #14217 üzenetére
Kezdték anno a Sensation érában az XE és XL modellekkel amik mellé még volt is Beats fej/füllhallgató gyárilag csomagolva vagy volt olyan pakk amiben volt, de a telefonon lévő Beats profil csak azokkal az eszközökkel volt hajlandó működni, pedig az is csak egy szoftveres EQ beállítás volt. Később eltűntek a csomagból és a Beats profil is hirtelenjében mindennel működni akart. A 8X volt az első talán amibe hardveresen is került valami, azóta a csúcstelefonokba belekerült ez a hardver, de ez nem sok modell.
A gond a Beats-el, hogy szinte csak design-os cuccaik vannak, zenei téren nincs mögöttük semmi valójában inkább csak "matricáznak". Maga a chip viszont nem hiszem, hogy Beats fejlesztés lenne ezért tuti a HTC használni fog valami hasonlót a jövőben is. Akár azt is el tudom képzelni, hogy ez is valami 3. cég terméke csak hozzácsapták a Beats hangprofilt és így adták el.
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #14137 üzenetére
Egy másik cikkben benne van...
"Android 4.3 now available for HTC One Developer Edition and US unlocked models"
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #13902 üzenetére
Régebbi tv-vel is megy? Vagy csak az újabb "lap"-okkal?
-
Koris
aktív tag
válasz
Nuada herceg #13870 üzenetére
Ok,és azon belül?
Beállitások/névjegy/szoftver/egyéb/alapsáv -
Koris
aktív tag
válasz
Nuada herceg #13858 üzenetére
Milyen radio rom van rajta?
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #13304 üzenetére
ez az elős olyan telefonom, amin nem kell feszülnöm a szabad ramon.
S4 nem volt annyi ideig, hogy kitapasztaljam, de ott sem lehet sok gond.Még a késztetést sem érzem a romolásra. Kamerát, pedig 3-szor használtam idáig
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13301 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #13301 üzenetére
Na most akkor mi is van?
Mi a francnak nézed a memóriát? Elfogyott már? Vagy írja? Random bezárás memória elfogyás miatt? Nem hiszem, max az aksit zabálják. Sajnos nekem is kell, de a nap végét mindíg kihúzza
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
Skin-nek hívják, mint oda is van írva.. Ragasztják, ha jól tudom
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
-
alibaba78
őstag
válasz
Nuada herceg #13030 üzenetére
Nekem is ugyanennyi alapon, gyarival 26640, viszont a 3d 4769. Erdekes. Nem mintha tul nagy jelentosege lenne.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Nuada herceg #13035 üzenetére
Nem tudom mitől van ekkora különbség két azonos készülék között.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
26539
3D 6700 -
zack
nagyúr
válasz
Google Edition mindig is többet dobott. S4-en is.
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #12882 üzenetére
5400
-
Laca1212
őstag
válasz
Nuada herceg #12875 üzenetére
Milyen az előfizetésed? Mert pl. mozaik s,m "csak" 21 mega LTE-n. De a mozaik l,xl,xxl már 60 mega LTE.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12875 üzenetére
Szerintem nem tud többet mérni...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Nagyon el vagy tájolva. A kijelző sokkal jobban karolódik, mint pl. a Samsung GG2-es kjelzői. Tapasztalat. A tok szintén nem árt, mert kophat. A feketén meg hatányozottabban látszódik. Engem a legminimálisabb felületi sérülés is őrületbe kerget, ha látható helyen van.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Csak van akit zavar, ha sérül a készülék illetve az sem mindegy, hogy amikor el jön a váltás ideje akkor mennyit kapsz a régiért.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Nuada herceg #12673 üzenetére
Nekem már megjött a 4.3 [link]
-
k.soma
senior tag
válasz
Szeptembert mondanék OTA-ra. CID-től függ ugye..
-
Bilux
veterán
válasz
Mit szívsz? Adj nekem is
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
AR HD 20.0 Changelog résznél lévőt várjuk. Gyári frissítés, gondolom még nem a végleges 4.3-as ROM. De ebből már csak reggel lesz, ha lesz. Fene a türelmetlen fajtámat xD
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
hát még csak leak van 4.3ból, és azt kicsit buherálva, mert valakinek nem elég jó a "gyári" érzés (ami szintén van pár napja) =)
-
Red@Arc
tag
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Lehet ez is a háttérben, de akár be is jöhet a húzásuk. Nagy és egyre nagyobb az a piac!
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Nem mínuszos, csak kevesebb a bevétel, de bevétel. Egy OS-t meg ha igaz akkor nem 2hónap alatt írnak meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12644 üzenetére
Ebből hol következik neked az, hogy a HTC jövőre kihal?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #12557 üzenetére
Köszi!
Én meg azt hittem, hogy már jön valami csúcs szuper ota frissítés,
mondjuk a 4.5 vagy ilyesmi. -
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #12557 üzenetére
Android Revolution HD 14.0
Based on latest HTC One 3.09.401.1 (WWE) firmware -
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #12322 üzenetére
Bocs.
Már többször is megtanultam, hogy nem szabad gép elé ülnöm, ha iszok..
Ennek ellenére mindig azt teszem.
Most megyek, és megnézem a facebookomat. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Nuada herceg #12262 üzenetére
"Szerintem az a baj, hogy ha nem a gép előtt ülök, akkor
állandóan nyomkodom a telefont. Ha nem is játszok vele, mármint játékokkal,
valamiért mindig buzerálom."Ezt úgy hívják, hogy függőség
Nekem továbbra is hozza ezt az 5 és fél óra körüli képernyőidőt, 2G-vel, energiatakarékos módban, készenlétben pedig két estét is kibír töltés nélkül, igaz, akkor délelőtt már 10% alatt vagyok.
Mondjuk szeptembertől kíváncsi leszek, hogy milyen változás lesz, a munkába történő összesen kb. másfél óra ingázás, az utazás alatti WeChat + 3G + zene/podcast mennyire fogja leszívni. Eddig tényleg nem panaszkodhatom rá, sokszor mondtam már, de a ZTE Blade után ilyen kijelzőidő nekem megváltás, az a vége felé már másfél órát alig bírt, ha ment a 3G, a WeChat meg a kínai szótár, akkor a kaja utáni két órás szünetben már töltőre kellett raknom, ha a délutáni órán is akartam használni.Más: a GSAM Battery-ben ti is kaptatok már olyat, hogy Figyelmeztetés: Túl meleg akkumulátor (26 C fok). Talán az utolsó előtti update óta kapom ezt a nonszensz üzenetet... Meg múltkor rajtakaptam, hogy ez az üzenet tesz úgy, mintha sms vagy e-mail lenne, és aktiválja a notification hangot. Ezt mintha más is írta volna korábban, hogy nem kapott se sms-t, se e-mailt, mégis zenél a telefon. Kicsit idegesítő, két-háromnaponta egyszer bejátssza.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #12262 üzenetére
Elvileg is am az tesz jót az aksinak, ha keveset merül. De azért az jó lenne ha 1-1,5 év múlva lenne lehetoseg aksicserére htc gariból ráfizetéssel egy 3200as nem lenne rossz
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #12253 üzenetére
Hogyan használja itt pár ember ezt a telefont, hogy folyton töltőn kell lennie?
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #12253 üzenetére
Én nem tudom, hogy ki miként használja, de pont a napokban volt egy elég dolgos napom:
Szerintem ez bőven elég. a 14 órából 6-ot voltam wifin, és ebben volt kb. 50 fénykép fél óra alatt is.
Szóval az "állandóan töltőn kell legyen", meg alig bír valamit az aksi gondolatokat tényleg nehezen értem, ennél aktívabb felhasználásra lehet a táblagép megfelelőbb lenne (gsm modul nélkül akármi, nagyon nagy aksival) -
Bdanyy
addikt
válasz
Nuada herceg #12104 üzenetére
Ha bal fulemhez teszem, néha én sem takarom ki a távolságerzekelot, és a gyorsbeallitasokat füllel állítgatom.
-
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #12087 üzenetére
nincs megoldva.
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Cserélhetsz launchert, aztán nem lesz Blinkfeed-ed...
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12082 üzenetére
Nem, te azt írtad, hogy TE reméled, hogy nem lehet kikapcsolni a jövőben.
A one x-be belekerült a kikapcsolhatóság lehetősége és nem értem téged miért zavarna ha a one-ban is ki lehetne kapcsolni. Az meg bullshit, hogy a one a blinkfeedtől lesz one.
Nem akarok egyébként vitatkozni, csak az mindig böki a szemem ha valaki ilyen szemellenzősen nyilatkozik. Az sose baj ha van választási lehetőség. -
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #12062 üzenetére
Nem értem az ilyen embereket. Téged miért zavar, ha kapsz valamiben választási lehetőséget?
Vagy te jobban szereted ha valamit rád kényszerítenek, hogy de pedig ezt akkor is használni fogod, ha tetszik-ha nem? -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Nuada herceg #12063 üzenetére
Köszi kedves The Nuke! De most látom, hogy csak a főképernyőkön működik, a túróstésztába!!!! Szép napot neked és sajnálom, hogy oly csúf vagy, hogy zacskót kell a fejedre húzni!
Miaúúú, izé akarom mondani vaú!
-
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #12062 üzenetére
"Remélem nem"
???
Az miért lenne baj, ha ki lehetne kapcsolni? Én semmi olyan tartalmat nem találtam amit oda kipakolnék. Social nem kell feedbe, rss olvasó meg van, ami támogat minden általam olvasott magyar és külföldi oldalt. Persze be lehet állítani másik home-ot, de elegánsabb lenne egy on/off kapcsoló. -
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12063 üzenetére
őőő ezt nem tudom miért írtad nekem, én is azt irtam mint te az előző postodban csak sokkal tömörebben =)
-
ericco86
csendes tag
válasz
Nuada herceg #12050 üzenetére
Ma kijött a frissítés (Android, Sense) a HTV One X-re is. Ott elérhetővé vált a blinkFeeddel kapcsolatban egy ilyen lehetőség:
- Hogy tudom a BlinkFeed-et kikapcsolni?
Régi, hagyományos nézet visszaállítása: Beállítások > Testreszabás > Kezdőképernyő stílusa > Hagyományos (Jelzem, ekkor lehetővé teszi 7 panel használatát).
Nos a HTC One-on hiányzik ez a "Kezdőképernyő stílusa" gomb.Tud erről valaki valamilyen bővebb infót?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Nuada herceg #12026 üzenetére
Szerintem ez nem is nagy baj, a HTC One hangszórója nem azért lett olyan jó, mert Beats-es, hanem mert a mérnökei ugy döntöttek , hogy több figyelmet fordítanak rá. Állítom, hogy amennyit fizettek a Beatsnek ezért annyiból jobb hangszórot is lehetett volna venni bele, csak hát kell a reklám is, meg a márkanév.
Amúgy a Beats mint márka nem jó, anyaghasználatra tényleg nagyon jó, de hangminőségre stb.. ennyiért sokkal jobbat lehet kapni, hangminőségre kb. azokkal a fülesekkel vetekszik, amik feleannyiba kerülnek mint a Beatsesek. Csak ugye divatmárka.... iPhone is az aztán majd meg lehet nézni, ősszel jön a 6 kezdő ár már kb. 300k körül lesz és feleannyit tud majd mint a konkurens Androidok 130-ért. -
Valkűr
addikt
válasz
Igen jó cég? Na most akkor nézd meg a Beats fülesek árait, és nézd meg ebben az árszegmensben a konkurencia milyen minőséget ad...Lásd fejhallgatók..
-
adodaniel
őstag
válasz
A "hozzáértők" már sok mindent megjósoltak, nem csak a HTC esetében. Meg lehet nézni, mi jött be ezek közül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik
- Konteó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Drón topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest