- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Nuada herceg #16883 üzenetére
Itt kb 4posztban szedtem össze de facen összefoglaltam jobban,azóta pedig a mérnökökkel is folyamatosan egyeztetek:
Tisztelt HTC One tulajok és egyéb felhasználók akiknek a készüléke 4.3-as android frissítést kapott, el elmélkedtem kicsit a megcsappant üzemidőn és olvasgattam, nagy bánatomra többnyire angolul. Bizonyára tapasztaltátok, hogy Android 4.3-al az üzemidő rövidebb lett, főleg alvó állapotban. Az android 4.3 elhíresült erről a hibájáról és kivétel nélkül szinte minden készülék küzd ezzel a problémával, ami kapott Android 4-3-as frissítést. A Google már fixálta a problémát, de mivel a HTC példásan gyorsan hozta el a 4.3-at, nem úgy mint a legtöbb gyártó, így sajnos mire a fixálás megérkezett, a rendszer már kész volt a kadásra. A HTC tud a problémáról, a hiba foltozása folyamatban van, addig is a következőket tolmácsolnám a HTC fejlesztési csoportnak köszönhetően:
1. Beállítások-Helymeghatározás
ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem használod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat.2. 24óránként csinálj egy újraindítást ha teheted
3. Beállítások-Ki-be -Akku kímélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.
4. Beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek>>Ha van MMS APN-ed egyszerűen töröld. Ha nincs, lépj be az internetes APN-be, és amennyiben integrálva vannak, törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni. Majd kilépéssel az APN mentődik. Ezután indítsd újra a készüléket.
(ennek lesz egy olyan következménye, hogy nem tudsz MMS-t küldeni, de jómagam az elmúlt 5évben nem küldtem, ha van valaki aki esetleg aktívan használja ezt a rendkívül olcsó funkciót a chat apik helyett akkor ezt a lépést ne tegye meg )5. Végső sorban javasoljuk a Qualcomm Battery Guru használatát, ami szabályozza a szinkronizációt alvó állapotban.
Folyamatosan kommunikálok velük, mennek a tesztelések.
A fixálás pedig hamarosan érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest