Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz Nuada herceg #16883 üzenetére

Itt kb 4posztban szedtem össze de facen összefoglaltam jobban,azóta pedig a mérnökökkel is folyamatosan egyeztetek:

Tisztelt HTC One tulajok és egyéb felhasználók akiknek a készüléke 4.3-as android frissítést kapott, el elmélkedtem kicsit a megcsappant üzemidőn és olvasgattam, nagy bánatomra többnyire angolul. Bizonyára tapasztaltátok, hogy Android 4.3-al az üzemidő rövidebb lett, főleg alvó állapotban. Az android 4.3 elhíresült erről a hibájáról és kivétel nélkül szinte minden készülék küzd ezzel a problémával, ami kapott Android 4-3-as frissítést. A Google már fixálta a problémát, de mivel a HTC példásan gyorsan hozta el a 4.3-at, nem úgy mint a legtöbb gyártó, így sajnos mire a fixálás megérkezett, a rendszer már kész volt a kadásra. A HTC tud a problémáról, a hiba foltozása folyamatban van, addig is a következőket tolmácsolnám a HTC fejlesztési csoportnak köszönhetően:

1. Beállítások-Helymeghatározás
    ki kell kapcsolni az utolsó két pontot, azaz "Helyadatok elérésének engedélyezése a Google alkalmazások számára akkor is ha nem használod őket" és a "Wifi keresés mindig elérhető" opciókat.

2. 24óránként csinálj egy újraindítást ha teheted

3. Beállítások-Ki-be -Akku kímélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra.

4. Beállítások/Mobilhálózatok/Hozzáférési pont nevek>>Ha van MMS APN-ed egyszerűen töröld. Ha nincs, lépj be az internetes APN-be, és amennyiben integrálva vannak, törölni kell az MMS átjárót, proxyt, portot stb. Kikapcsolni a hitelesítést. APN módot pedig default,supl-re átírni, a többit törölni. Majd kilépéssel az APN mentődik. Ezután indítsd újra a készüléket.
    (ennek lesz egy olyan következménye, hogy nem tudsz MMS-t küldeni, de jómagam az elmúlt 5évben nem küldtem, ha van valaki aki esetleg aktívan használja ezt a rendkívül olcsó funkciót a chat apik helyett akkor ezt a lépést ne tegye meg )

5. Végső sorban javasoljuk a Qualcomm Battery Guru használatát, ami szabályozza a szinkronizációt alvó állapotban.

Folyamatosan kommunikálok velük, mennek a tesztelések.
    A fixálás pedig hamarosan érkezik

Új hozzászólás Aktív témák