Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttom26
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem is sikerült megkarcolni a kijelzőt, meg a bevonaton (fekete) is van 2-3 tűhegynyi sérülés. Csak az bosszant, hogy 0 perces kora óta egy jó drága Samsonite bőrtokban tartom (most 1 hónapos), és egyik napról a másikra jelentek meg rajta sérülések... biztos a szürkék voltak
.
Kicsit én is többet vártam a GG2-től mert a Defymen 2,5 év után sincs ekkora karc, pedig az "csak" GG1.
De bőrtokon kívül akkor sem fogok mást használni, mert ha nem telefont fogom a kezemben akkor ennyi erővel tényleg vehettem volna bármi mást... ebben a készülékben a formaterv és a "fogása" az extra a többi flagshiphez képest. Persze most már a rendszert is imádom, meg a villámgyors kameráját, de a külső sérülések kicsit bosszantanak. -
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ráadásul a fém az deformálódik, és ha betont ér, nem pattog úgy mint a műanyag.
Azért a régi Nokiákkal focizni lehetett 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.