- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
no more #36197 üzenetére
Ez szomorú.
BTW valaki itt nyomkodott már M9-et?
Mennyire lesz megérős készülék ha kicsit mérséklődik az ára?
pár hónap mulva 120 környékén már elgondolkoztató használtan.... márha lesz használtan mert egyelőre elég gyér a használtpiaci kínálat.
Máskülönben nem nagyon tudom mi lenne az M7 utóda, egyelőre egyik gyártó új mobilja sem fogott meg... esetleg G4, de LG-m sose volt, bár a támogatás eléggé előremutató. -
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Tmobileos papíron szereplő munkalapszam alapján vspnel meg tudom nézni a javítás folyamatát?
-
no more
veterán
válasz
ndavey #36192 üzenetére
Én kipróbáltam, hogy nem töltöm vissza az appjaim, és úgy is megakadt, bár nagyon ritkán. Sajnos, ez ilyen. :/ Érdekes, hogy sehol máshol nem akad a telefon, csak a menü gombnál. És ez nagyon irritáló. Lehet, hogy valamelyik appom kavar(hat) be, de csak olyanok vannak letöltve, amiket sűrűn használok...
-
-
szegto
senior tag
-
BenHans
addikt
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Az a "kb. egy-másfél perc elteltével kéri a PIN-t" elég durva. Itt one
előttem két One gyári Lollival, és kipróbáltam, tényleg kell egy kis idő, de talán max 10 másodperc. FR-t csináltál? Szerintem megoldaná.
Ezen a két telefonon híre sincs lagnak görgetéskor. -
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Mi a hiba pontosan? És hol van lagg?
Nálam a lolli gördülékenyebb mint a kitkat volt.... sőt nincs is vele gondom azóta sem.
FR volt frissítés után? Mert az nem árt. -
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #36182 üzenetére
Jah, ez nekem is feltűnt. Vicces.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ununqatrium #36182 üzenetére
Igen.Sense7 ROM-mal a régi.
-
Ununqatrium
aktív tag
A legutóbbi update óta másnál is fennáll, hogy ha restart van, tök nyugisan lehet mászkálni a telefonban, azt kb. egy-másfél perc elteltével kéri a PIN-t? Épp, mikor kedve szottyan. Azóta, bekapcs után esze ágában sincs kapásból a hálózatot keresni.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
beloadjoker #36177 üzenetére
garanciális még? mert ha igen akkor rá kell csapni a témobilba az asztalra hogy küldjék vissza mert rossz vagy pedig ne a témobilba adjátok le hanem valamelyik átvevő helyen illetve beszélni kell a HTC-vel telefonon és elmondani a problémádat és így legközelebb mikor leadjátok akkor kiemelten fognak rá ügyelni , hogy biztosan kicseréljék a hangszórót.
-
migabi24
nagyúr
válasz
beloadjoker #36177 üzenetére
Nem tudod házilag megcsinálni, visszaküldeném addig amíg jó nem lesz
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki cserélt már hangszórókat a telefonban? iszonyatosan torzak, és gariban /tmobile!!!!!!!!!/ nem csinálták meg illetve, azt mondták hogy "kicserélték" de két nap múlva megint rossz!!! /nemtudom esetleg nem gyári hangszórót tesznek bele???/ alig lehet érteni, már csak kihangosítva tud a telefonnal telefonálni apum mert annyira torz a hangszóró...
Szóval valaki cserélt már ilyet házilag? Vagy tudtok valakit aki vállalna ilyesmit? Vagy valakinek volt már ilyesfajta problémája? Mert a telefonnak ezen kívül semmi baja az ég világon, de ez igye elrontja az egészet :/ -
toeki
senior tag
válasz
ScrapUnit #36174 üzenetére
attól is függ mikor adja le vki.
a telemax csütörtökönként szállit ki ha jól emlékszem, ezért ha pénteken adja le vki akkor köv. csütörtökig tuti az országban lesz még, majd 1 héttel később szállitanak vissza. Ehhez hozzájön némelyik szolgáltatónál az elkeveredés vagy a saját szervizes mókolás... -
ScrapUnit
aktív tag
válasz
Sienthe #36172 üzenetére
Szerintem kizárt, hogy megjárja Csehországot 7 nap alatt. Én felzargattam mindenkit, aki érdekelt lehet az ügyben, a Telekom szervize kikukázta, hogy már a VSP-nél van javítás alatt. 2-án adtam le, 17 a határidő. Mondjuk érdekes, hogy a MO-i HTC képviselet nem látta a VSP rendszerében...remélem jövő héten visszaér...
-
ScrapUnit
aktív tag
Érdekes, hogy valakinek visszaér 1 héten belül a telefonja a VSP-től, én 8 napja adtam le, még ki sem ért
-
Mano66
senior tag
Akinek 429-es hibát dob "ferob" linkje itt egy másik.
-
bethowen2
csendes tag
Hello Srácok!
Leírnátok nekem lépéről lépésre hogy hogy cserélek romot a One-on?Sajna megvan bolondulva és még magyar nyelvem sincs
Köszi szépen!! -
ferob
őstag
válasz
GardaY #36162 üzenetére
Ha fel szeretnél rakni egy régi verziót, akkor S-OFF kell, mert már csak RUU-val érhető el, mivel senki nem tárolja a régebbi verziókat, valamint azért is, mivel új HBOOT verzióval nem működik megfelelően az annyival régebbi android verzió.
Értelemszerűen nem egy régebbi rendszerrel lesz jobb a telefon, mivel a fejlesztés arról szól, hogy az újabb jobb, ha nem, akkor kiadnak újabb frissítést.
A legfrissebb verzió jelenleg az 5.0.2 Lollipop és ez a 7.19.401.22 verziószámmal érhető el.
Biztos lesz majd most olyan, aki felszólal, hogy neki ilyen-olyan alkalmazás nem működik megfelelően Lollipop alatt, de értelemszerűen a gyártónak édes kevés köze van a harmadik fél által kiadott alkalmazásokhoz, így az nem az ő feladatuk, hogy minden ilyen megfelelően működjön az új rendszerrel.
Más: Ha netán bárkinek szüksége van a legfrissebb 7.19.401.22 RUU-ra, akkor azt innen tudja letölteni, mivel a régebbi 7.19.401.2-t már nem tárolom, így hogy elérhető az újabb, ezért a régebbi hozzászólásaimban említett régebbi RUU linkje sem él már.
-
ferob
őstag
válasz
gyraph #36160 üzenetére
Teljesen független lesz, mivel a szerviz nem foglalkozik utána azzal, hogy előtte függő volt-e a készülék.
(#36159) GardaY: Eléggé félreérthető a kérdésed, mivel a legstabilabb gyári Sense ROM az a gyári, mivel nem létezik belőle többféle gyári.
Egyéb ROM-ok közül is bármelyik megállja a helyét, ha nyitott a bootloader, így bármelyiket felrakhatod, de érdemes egy Sense 7 alapút kipróbálni, mivel azok már az M9-ről portolt ROM-ok. -
gyraph
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy teljesen evidens a válasz, ettől függetlenül én nem vagyok benne biztos.
A kérdés pedig az, hogy a telefon a főpanel cseréje után szolgáltató függő marad-e?
Szervíz után eladnám és kéne az info.... egyébként vodafone-os. -
GardaY
tag
sziasztok, a mai napon tulaja lettem egy htc one-nak. biztos sokszor volt a kérdés, de melyik a legstabilabb gyári sense rom?
-
F_Gergely
őstag
Kicsit szájat húzva olvasom, nektek miket cseréltek garanciában, én hiába próbáltam, hiába volt jegyzőkönyvem a HTC hivatalos válasza, hogy szerintük ezek a hibák még beleférnek, a használatot jelentősen nem befolyásolja... Szerettem a telefont, meg első készülékem ami 200+k volt, de a következő telefonom már más lesz.
-
Derrewyn
senior tag
Na, az én One-om is megjárta a szervizt, hibaként lila kamera, recsegő hangszóró és gyenge akku lett feltüntetve. Csütörtökön adtam be Telekomnak, következő csütörtökön vissza is érkezett.
Kvázi új telefont kaptam vissza, cserélték a házat, kijelzőt, rácsokat, akkut, kamerát és hangszórót is. Összeszerelési minőség pedig jobb, mint a gyári volt. A kicsit ütött-kopott One-omból lett egy makulátlan darab.
-
benfolds
őstag
na, haverom, akitől nemsokára hozzám kerül egy one, felhívta a htc-t a lila kamera probléma miatt, és GARANCIA IDŐN TÚL ingyenesen javítják a telefont, sőt még az odapostát is állják, küldtek feladó dobozt. ezt már nevezem! (ja, mindez amerikában)
-
salieven
aktív tag
Sajnálom kicsit hogy ilyen sorsa lett az enyémnek is mert szerettem jó kis telefon főleg a fém váz miatt. Nagyon jól kézreált, szép képeket csinál, jó hangzás semmi akadás nem volt nálam soha és semmi bug. Sajnálom de a sok szervizeltetés (főleg hogy volt hogy 2 hónapig nem kaptam vissza a telefont) így meguntam és sajnos eladó sorba került. Nem merek venni megint HTC telefont ezek után
Szóval akinek esetleg kell egy 0 perces HTC az megtalálja a hirdetések között az enyémet is plusz van hozzá 3 tokom is -
Bdanyy
addikt
Nekem is cseréltek, kaptam egy két helyen pixelhibasat. Aztán most még nem derült ki, hogy befer e a tureshatarba (majus 28 óta)
-
TheProb
veterán
válasz
ScrapUnit #36146 üzenetére
No, tegnap érkezett be a VSP-hez, ma már azt írja, hogy megjavítva. 1 hét volt mire megkapták és 1 nap alatt megcsinálják. Én ezt kb fordítva képzeltem el. De amin hangosan gondolkozok az ez:
Minek cseréltek kijelzőt? Mi az a flex alaplap, hátlapot hogy cserélnek unibody telón, netán az egész házat cserélték, ha igen akkor minek (bár a beats felirat már lekopott, bár nem hiszem h csak ezért...)?
-
no more
veterán
válasz
Bdanyy #36127 üzenetére
Azzz de kemény!
Nálam ilyet nem csinál, a YouTube is azonnal elindul, bele tudok tekerni, rögtön letölti a videót... Nálam csak a menü gombnál szokott beszaggatni az animáció 4.4.3 óta, más problémám nincs. Pláne nem ilyenek.
Mondjuk a szaggatás elég irritáló, mert a büdös életben nem akadt a telefon, de hát... ez van, Snapi600.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Másnak mi a tapasztalata szervízelés nyomonkövetésével kapcs?
1 Hete adtam le a telót egyik trénor üzletben javításra és még mindig azt írja a vspdata oldala, hogy nincs ilyen munkabejegyzés a megadott adatokkal. -
Bdanyy
addikt
Kedvencem, amikor gépelek, majd egyszercsak nem történik semmi, végül késéssel minden karakter bezúdul
(Az érintések mutatását direkt bekapcsoltam, látszik hogy érzékelte, de ilyenkor semmire sem reagál akár 1-2 percig. Ilyenkor a képernyő maga tud frissülni, csak semmilyen inputot nem fogad (a fizikai gombokat sem). Ha csörögni kezd látom a hivót, de felvenni nem tudom)
[link] -
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36137 üzenetére
Én is gondolkozom, hogy mi legyen az utód, de a legújabb lollipopra kiváncsi vagyok, milyen lett. Azért a legelső 5.0.1 nagyon sokat javított a kitkat sebességéhez képest, annál nem voltak ilyen durva akadások mint a videón.
Utódok közt M9 tetszik a legjobban, de pont az tart vissza, hogy szerelhetetlen ugyanigy, illetve nekem kicsit kevés az akku, meg fura a virtuális alsó gombsor. A sense, boomsound, multitask viszont nagyon meggyőző.
G4, S6/S6 active is felmerült, előbbinél pozitívum a cserélhető akku, S6 activenál meg a gyorsaság, illetve a 3500mah (de a háttérben lévő appok folytonos bezárogatása nagyon gáz).
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36135 üzenetére
Igen, egyedül azért vettem, mert folyton rajta van a hangszoron, amikor telefonalok esőben stb nem megy bele talán víz stb. Mondjuk ezt földhöz is vaghatod, nem fog leesni róla
nekem meg egy poetic atmospherem illetve egy speedshopos szilikon tokom van, de hónapokig volt hogy semmit sem tettem rá.
-
Bdanyy
addikt
-
salieven
aktív tag
Na visszakaptam a telefonom a nemrég (3 héttel ezelőtt írtam ide hogy töltő problémám volt ugye) annyi volt a papírra írva hogy alkatrész csere. Fogtam megkaptam 3 hét után be sem kapcsoltam hanem itthon beleraktam a dobozába és várja az eladás pillanatát. Sajnos a 3x hangszóró hiba és most ez a töltő nekem elég volt belőle.
(#36132) benfolds: nekem van ilyen tokom szerintem nem a legjobb. Inkább használtam a sima szilikon tokot szerintem az sokkal jobb és kényelmesebb is. Plusz nekem van egy flip cover tokom is hozzá azt nagyon szeretem.
Így most jelenleg nálam felszabadult egy HTC One M7 fekete készülök 3 tokkal, garanciával és jelen álláspontjában 0 perces a készülék.
-
Bdanyy
addikt
válasz
benfolds #36129 üzenetére
Tiger.: ha nem a telefon hibája, akkor mie?
Van hogy felvenni lerakni nem tudok hívást, mikor épp úgy van kedve. Vicces hogy egy M7-et így megfog a titkosítás, amikor ez 3gs óta alap iosen, illetve ha jól tudom windows phone kezdete óta náluk is. Nexus 6-on is már gyarilag be van kapcsolva, nem tudom mennyire laggol, de panaszkodnak is ra sokan.
-
ndavey
tag
válasz
Bdanyy #36127 üzenetére
Az igen..
nekem szerencsere ilyenek nem voltak, kisebb laggokra gondoltam multitasking kozben pl, vagy ha neten vagy instagramon lassan gorgetek akkor sem folytonos hanem picit akadozik. Ezek nem olyan durva laggok, mint a tieid, de eddig ezeket se csinalta es igy idegesito.
Nem hiszem, hogy nem lenne eleg a teljesitmeny ebben a telefonban ilyen alap hasznalati dolgokhoz.
-
Bdanyy
addikt
Melyik lolli lett rossz? Nekem az első volt, mielőtt szervizbe került a teló, azóta egy kitkates onet használok, na ami szar, az az
Mindjárt mutatok lagokat.
-
ndavey
tag
-
bethowen2
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az telómon romot cserélni?Tudtok abba is segíteni hogy mit érdemes rárakni mert a gyári romom megvan hülyülve már.
Köszi szépen!!! -
Pr3ciSioN
aktív tag
Az a baj, hogy már recoveryt sem akarok felszenvedni rá mert ha megint nem működik akkor csak feleslegesen idegesítettem magam vele. Plusz már kicsi is nekem a telefon úgyhogy még el nem viszi valaki addig már nem babrálok vele.
Voltam múlt héten egy gsm boltba és azért nem vették be a telefonomat mert túl jó illetve kevesen ismerik
-
Badboys
őstag
Még mindig nem javították a bekapcsolásnál a feloldó pin kód hibát? Nagyon nehezen jön elő.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36117 üzenetére
Köszi a választ , akkor valamelyik nap majd neki is állok .
-
Nightfall75
tag
válasz
Pr3ciSioN #36116 üzenetére
Elvileg egy RUU-nak is rendbe kéne tennie a dolgot, mert az minden partíciót visszaállít gyárira, csak ahhoz előtte vissza kell zárni a bootloadert. Ha megvan a feloldókulcs, utána könnyen lehet újra nyitni, ha szeretnéd. Amennyiben nekifutsz, ezt az alapos leírást kövesd ferob-tól. A link a RUU-hoz ott már nem él, azt innen le tudod tölteni. Ez az EU HTC M7-hez való, ha neked nem olyan van, el se kezdd. Előtte még megvizsgálnám a helyedben, hogy nincs-e valami gond az usb kábellel, PC usb csatlakozójával (nem tanácsos usb hosszabítót használni, ill. usb3-as portot sem), mert ezek is okozhatják az általad említett problémákat fastboot módban.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36115 üzenetére
Hmm akkor ezen már a RUU sem segít. S-OFF-ra most nincs pénz sajnos, ingyenes meg jó tudomásom szerint nincs 5.0.2-re. De mikor még 4.4 volt a telón akkor sz.arakodott a recoverykkel mert csak a TWRP 2.6.3.3 volt hajlandó működni ( de az sem mindig ) semmi más. Se sima CWM se a Touch verzió . Régebben találtam XDA-n egy srácot akinek ugyan ez volt a problémája és ott írták EMMC hiba lehet az oka
Hangrögzítőm van és működik is illetve a csengőhang vágó is és a számológép is widgetről
Furcsa dolog ez
-
Nightfall75
tag
válasz
Pr3ciSioN #36114 üzenetére
Ez a probléma. Itt egy 2013-as angol cikk erről. Bizonyos HTC alkalmazások (Számológép, Lámpa, Hangrögzítő, Csengőhangszerkesztő) a data/preload partíción vannak gyárilag nem pedig a system partíción. Hogy ezt miért így csinálta a HTC, érthetetlen. Ha nyitod a bootloadert htcdev-n, akkor az a művelet törli a data partíciót és vele ezeket az appokat is. A legegyszerűbb megoldás, ha teszel fel egy gyárihoz hasonló főzött romot, pl. Maximus. Fel kell tenni előtte egy TWRP recoveryt is. Ugyanott leszel vele kinézetre, használatra, mint a mostani gyárival, csak meglesz az összes alkalmazásod.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36113 üzenetére
Nyitottam igen de a gyári rom van rajta annyi hogy rootolva van. Gyári recovery van rajta és jelez nekem egy 7.19.401.22-es frissítést de ha telepíteném a feléig eljut aztán megáll és piros figyelmeztetés. Ez valószínű a root miatt van. Csak az a furcsa számomra , hogy pár hete ( 1-2 max 3 ) még használtam mindkét alkalmazást s a zseblámpát tegnap előtt a számológépet pedig ma vettem észre.
-
Sh4rk
aktív tag
Jött ma valami frissítés... Mindjárt végez...
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok.
Az , hogy lehetséges hogy a menüből eltűnt a zseblámpa és a számológép? Beállítások-->Alkalmazások között pedig csak a számológép widgetet találtam meg ami működik widgetről de a menüben nincs benne. Letiltva csak a Dropox , Hangouts illetve a Cloud Print van. Elrejtve sincsenekValakinek valami tippje van?
-
Flyme
senior tag
A gyari szamologepet + zseblampa appot le tudom tolteni valahonnan 5.0.2es ROMhoz? Gondolom itt lenyegtelen hogy dual sim-es valtozatrol van szo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged