- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy teljesen evidens a válasz, ettől függetlenül én nem vagyok benne biztos.
A kérdés pedig az, hogy a telefon a főpanel cseréje után szolgáltató függő marad-e?
Szervíz után eladnám és kéne az info.... egyébként vodafone-os. -
gyraph
tag
-
gyraph
tag
Köszönöm a gyors választ! Igen... valahogy éreztem, hogy csak szakszervíz jöhet szóba, miután most megnéztem egy m7 szétszedős videot a tube-on.
Arra gondoltam, hogy max 40 ezer ft.-ot megérne a csere. Ha felhívom a HTC-t vajon tudnak árat mondani a cserére, vagy ki kell vinnem újra a szervízbe? Kötelező bevizsgálási díj-->árajánlat stb? Garancia ilyenkor ugrott? -
gyraph
tag
Sziasztok,
Kettő nappal ezelött hoztam el a szervízből a telefonomat. Kicseréltek benne mindent...
alaplap, kamera, akku, stb.. Nagyon örültem, mert azóta sem találtam olyan modelt, amiért lecserélném az M7-est.
Szervízből haza, majd lakásba belép és egy ügyes mozdulattal rögtön elejtettem a telot a kőre. Eredmény: pókhálós gorilla glass, egyébkén minden müködik. A tempered glass-t szervíz elött vettem le, mert sikerült megkarcolnom. Abszolut jól jártam.
Van, vagy volt esetleg valakinek hasonló "élménye"? Gondolom csak szakszervízben tudják cserélni. Igaz? Ilyenkor megvonják a garanciát az egyéb alkatrészekre, amiket pl. most cseréltek? Az is nagyon érdekelne, hogy mennyiért cserélik az érintőt? Azt sem tudom, hogy egyben cserélik lcd-vel, vagy tudják külön cserélni az érintőt. Van az a pénz, amit még megérne a javítás, mert nyers erőben tökéletesen elég nekem mind a mai napig, szebb telefon pedig sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest