- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyraph
tag
Sziasztok,
Lehet, hogy teljesen evidens a válasz, ettől függetlenül én nem vagyok benne biztos.
A kérdés pedig az, hogy a telefon a főpanel cseréje után szolgáltató függő marad-e?
Szervíz után eladnám és kéne az info.... egyébként vodafone-os. -
gyraph
tag
-
gyraph
tag
Köszönöm a gyors választ! Igen... valahogy éreztem, hogy csak szakszervíz jöhet szóba, miután most megnéztem egy m7 szétszedős videot a tube-on.
Arra gondoltam, hogy max 40 ezer ft.-ot megérne a csere. Ha felhívom a HTC-t vajon tudnak árat mondani a cserére, vagy ki kell vinnem újra a szervízbe? Kötelező bevizsgálási díj-->árajánlat stb? Garancia ilyenkor ugrott? -
gyraph
tag
Sziasztok,
Kettő nappal ezelött hoztam el a szervízből a telefonomat. Kicseréltek benne mindent...
alaplap, kamera, akku, stb.. Nagyon örültem, mert azóta sem találtam olyan modelt, amiért lecserélném az M7-est.
Szervízből haza, majd lakásba belép és egy ügyes mozdulattal rögtön elejtettem a telot a kőre. Eredmény: pókhálós gorilla glass, egyébkén minden müködik. A tempered glass-t szervíz elött vettem le, mert sikerült megkarcolnom. Abszolut jól jártam.
Van, vagy volt esetleg valakinek hasonló "élménye"? Gondolom csak szakszervízben tudják cserélni. Igaz? Ilyenkor megvonják a garanciát az egyéb alkatrészekre, amiket pl. most cseréltek? Az is nagyon érdekelne, hogy mennyiért cserélik az érintőt? Azt sem tudom, hogy egyben cserélik lcd-vel, vagy tudják külön cserélni az érintőt. Van az a pénz, amit még megérne a javítás, mert nyers erőben tökéletesen elég nekem mind a mai napig, szebb telefon pedig sosem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest