- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Megvan az m9
-
ferob
őstag
válasz
no more #35460 üzenetére
Lassan elérhető lesz az említett frissítés az OTA szerverről, ami méretben sem lesz annyira kicsi és elhozza többek között a Sense 7-ben már alapértelmezettként létező jelzéseket úgy, ahogy az a gyári androidban is megtalálható (Nincs/Prioritás/Összes), így a Sense 6 alól is száműzik a HTC saját Ne zavarj módját.
Mivel ezzel nagyjából minden funkciót átültettek a Sense 7-ből, ezért elég valószínű, hogy több frissítést már nem fog kapni hivatalosan a készülék, kivéve akkor, ha valamilyen rendkívüli hibát kell javítani.
-
ferob
őstag
Pedig pl. a garancián kívüli javításokat egy a VSP Data oldalán kitöltött kérelemmel, a megjelölt címre elküldve is lehet igényelni.
Ez ugyanúgy működik garanciális javítások esetén, de akkor is, ha pl. garancián kívüli javításról van szó, viszont maga a készülék még garanciás és cél, hogy az meg is maradjon.Sokan vannak, akiknek a közelében TeleMax átvevőhely sincs, így nekik az utazás költsége helyett egyszerűbb feladni közvetlen a VSP Data-hoz, de persze az alapvető szabályokat betartva, így pl. a normális csomagolás.
Egyáltalán nem kell az ilyentől idegenkedni, mivel így egy esetleges garancián kívüli javítást (sérült készülékház csere, törött kijelző csere, stb.) egyszerűbb megejteni, mert közvetlen javítási díjhatárt is meg lehet szabni, így rövidítve a javítási időt.
De az sem utolsó szempont, hogy így egyből az ember lakcímére hozza a javított készüléket a futár, ami nem csak a fent említett példa esetében jöhet jól, sőt az átvevőhelyen keresztüli, adott napokon történő elszállítás/visszaszállítás miatti hosszabb javítási folyamat is rövidíthető.
-
-
Loboda
senior tag
válasz
Tiger. #35493 üzenetére
Nem, leadod egy hivatalos szervizpartnernél!
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Tiger. #35491 üzenetére
Az InterGSM jó tudomásom szerint hivatalos partner/átvevő központ(már ha lehet annak nevezni) . Plusz Budaörs telemax nekem egyenlő Tiszaújváros-Budapest vonat oda vissza nagyjából 8 ezer plusz Budapest-Budaörs szóval kb összesen 10 ezerből jönnék ki még Miskolcot megjártam oda vissza 2 ezerből mekizéssel meg fagyival.Sajnos nincs 20 ezrem volt arra h megjárjam Tiszaúj Budaörs ami most már 40 ezer lenne
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Steve1207 #35487 üzenetére
Először április 17 volt a leadás dátuma - kamera lilul , hangszórók halkabbak lettek , mikrofon nem működik.
Április 28 jött az sms hogy mehetek érte másnap mentem is. A bolt előtt leültem egy padra bekapcsoltam és szépen beállítottam a telefont.Közben szétsült a kezem , néha le is kellett raknom a padra mert nem tudtam kézben tartani.Amint végzett elindítottam a hangjegyzetet , nem csinált semmit így telefonáltam. Semmit nem hallottak belőle így mentem is vissza hogy a mikrofon továbbra sem jó.Felhívott a boltban dolgozó hölgy és ő is mondta hogy semmi nem hallatszik. Április 29 az ismételt leadás napja - idézem a munkalapról mikrofon nem szól most jött vissza szervizből , melegszik a készülék (ezt megmutattam a hölgynek is azért is lett ráírva ). Azóta várok és még mindig csak azt mondják hogy javítás alatt .Ezért kérdezem.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Akinek cserélték a telefonját más típusúra ( M8,One Max) , annak mennyi ideig volt az M7 szervizben? -
BenHans
addikt
válasz
Badboys #35484 üzenetére
Külföldön van náluk HTC, de itthon simán elképzelhető amilyen egy rühes csürhe... De amúgy telenyomornál sincs. Szerintem simán elképzelhető hogy nem lesz, mert ha a voda megoldotta akkor náluk is lehetne már ha akarnák. De ha ez igaz, akkor van még egy ok a sok között hogy még véletlenül se gondoljak rájuk,(na nem mintha eddig gondoltam volna) és 10+ év után is maradok vodás. TV/net is sokkal jobb és olcsóbb mióta van digi.
szerk. Lehet a Csamcsung megvette őket kilóra...
-
Badboys
őstag
Valaki esetleg konkrétumot,hogy Tré mobil befejezte a HTC forgalmazást? Mivel semmilyen HTC nem kapható az ajánlatok szerint jelenleg.
-
Bounty
tag
Megpróbáltam először az első tippedet, de nem lett jó. Aztán a másodikat is, de azzal sem lett jó az alkalmazás, sőt el is tűnt. Aztán gondoltam visszamásolom az eredeti fájlokat mind a két mappába a v3.00-ból, de nem ment. 3 fájlkezelőt is próbáltam, az egyik kiírta, hogy nincs elég hely, a másik csak simán azt írta, hogy sikertelen a fájlok másolása, a harmadik meg semmit nem is csinált. Tehát arra jutottam, hogy lesz egy reinstall. Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen szép kis onet. Nagyon szép állapotban van, jól is működik. Garancia viszont nincs már rá. Ami a bajom vele hogy a kijelzőt jobb oldalon kicsit elengedte a ragasztás. Érdemes javítani, vagy ne foglalkozzak vele.
-
ferob
őstag
válasz
Bounty #35475 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy bárki képes azt feltételezni, hogy szerintem azért nem működik a készülékén a kamera alkalmazás, mert nem írta be a verzióját a PH! lapcsalád megfelelő topikjába, így gondolom az érthető, hogy az általam leírtak nem is ezt jelentették, hanem azt, hogy nem mindegy milyen verzióval próbálkozol.
Ha ez a kamera alkalmazás frissítésként lett telepítve a készülékre, akkor előtte távolítsd el, majd a /system/priv-app/Camera könyvtárat töröld és a frissebb verziót teljes egészében másold ugyanide.
Ha továbbra sem működik a készülék újraindítása után, akkor a /system/lib/ elérési úton írd felül az összes kamerához kapcsolódó fájlt, amit a /system/priv-app/Camera/lib/arm könyvtárban találsz. -
Bounty
tag
Én elismerlek mint HTC gurut, és nem akarok személyeskedésbe sem átmenni, de azért azt te sem gondolod komolyan, hogy azért nem működik az alkalmazás, mert nem írtam le a ROM és az alkalmazás adatait? Kicsit lekezelő volt a mondatod vége, ennyi. Ettől függetlenül persze elfogadom a segítséget és meg is fogom köszönni mint mindig mindenhol. Az alkalmazás verziója 7.0.495306. Az adatok törlése pedig nem segített.
-
ferob
őstag
válasz
Bounty #35470 üzenetére
Ahhoz, hogy tudd az alkalmazás verzióját, nem kell, hogy elinduljon, mivel a beállításokban az összes alkalmazás között látható a verziója, de gondoltam ez feltételezhető, hogy ezzel tisztában vagy, ha már ilyen stílusban kérsz segítséget.
Persze azt azért megjegyzem, hogy azért, mert válaszolsz egy általam másnak adott válaszra, nem feltétlen következik belőle, hogy te is pontosan azt a ROM-ot vagy alkalmazás verziót használod, mi több nem fájlokat kell kimásolni a ROM archívumból, hanem egy darab fájlt.Ettől függetlenül, ha az előbbi stílust a hátad mögött tudod hagyni, akkor ha a verzió ellenőrzése, valamint az alkalmazás adatainak törlése után sem működik, akkor esetleg segíthetek.
(#35471) no more: Magát a weboldalon már elkészített és létrehozott témát szerkeszteni nem tudod, de ha telefonon a Beállítások > Testreszabás > Téma megváltoztatása vagy szerkesztése > Jelenlegi téma szerkesztése menüpontot használod, akkor az előzőleg elkészített, majd alkalmazott témát fogod tudni szerkeszteni, de persze nem minden részletében.
-
no more
veterán
Valami úton-módon lehet szerkeszteni a már elkészített témát? Nem mentem rá, hogy "közlés".
-
Bounty
tag
Gondoltam feltételezhető, hogy ugyanaz a problémám mint madgie fórumtársunknak, ha már a neki adott válaszodat "idéztem". Tehát a NuSenSeveN 3.00-ás ROM-ot használom, és a NuSenSeveN 4.02-es telepítőjéből másoltam át a fájlokat. Az alkalmazás verzióját nem tudom mivel el sem indul. Persze azért azt megjegyzem, hogy nem azért nem működik mert ezeket nem írtam le.
-
Tiger.
nagyúr
Holnap erkezik az m9 esem jupi :-)
-
-
ferob
őstag
válasz
Tav-Csoves #35458 üzenetére
Mi arra kérünk téged vagy titeket, hogy olvassátok el a téma összefoglalót és a tesztet.
Ha utána kérdésetek van, akkor nézzétek meg az utolsó pár oldalt a friss információkért. -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm aki egy ilyen telefont venne. Arra szeretnélek Titeket kérni, hogy legyetek szívesek írjátok meg, hogy mik ennek a készüléknek az erősségei, és a hibái!
Köszönöm szépen! -
Bdanyy
addikt
Valószínűleg tényleg a titkosítás okozza.
-
Bdanyy
addikt
Amazonos appokat használ valamelyikotok? esetleg valami weart? Titkositjatok a telefon tarhelyet? Ezekre a dolgokra gondolok, ami talán okozhatja hogy két M7 (4.4.3 és 5.0.1, gyári mindkettő) is pár hét után már masodpercekre beáll nálam. Nincsen "lag", de pl egy google maps vagy hangouts megnyitás után van hogy 10 masodpercig használhatatlan, ugyanígy a telefon lockolasa unlockolasa, illetve az appdrawerben egy mappa megnyitasa 5-6 másodperc, ha épp úgy akarja. Youtubenal a kép szinte minden percben egy másodpercre megáll.
Tavaly nyár óta veszem észre, csodálkoznék ha az appok hwigenye nőtt volna ennyit, hogy egy s600 kevés legyen (meg akkor nem lennének olyan szakaszok, amikor minden gyorsan reszponzivan kezelhető). Már gondoltam rá hogy lecserelem az egészet, de nem is tudom mire valtanekEgyik újabb telefon sem tetszik úgy mint ez, de néha földhöz tudnám már vágni, mikor egy hívást nem tudok felvenni masodpercekig.
-
ferob
őstag
válasz
IzomeN #35451 üzenetére
Az utóbbi időben? Milyen szervizzel?
A hivatalos szerviz soha nem volt felelős olyasmiért, mint amit egy GSM boltos és hozzá nem értő bontás okozott bármikor.
Azért nem, mert megfelelő hozzáértéssel és eszközökkel gond nélkül javítják a készülékeket, de ha bármi gond is adódna, akkor az adott alkatrészt kicserélik egy újra, szóval nem sok alapja van a kérdésednek.Azzal kapcsolatban, hogy mennyi ideig tart egy javítás, nem lehet mit mondani, mivel semmilyen információt nem közöltél.
Nem mindegy, hogy szolgáltatónál adod le vagy egyből Budaörsön, netán egy átvevőhelyen, de akkor még azt sem vettük hozzá, hogy mindenhol máskor van a készülékek elszállítása, így az esetleges hétvége vagy ünnepnapok miatt az adott javítási folyamat hosszúsága nagymértékben eltérhet. -
IzomeN
csendes tag
Sziasztok!
Mi a helyzet az utóbbi időben a szervizzel? A lilulós kamera cseréjénél nem basszák szét a telefont, sok idő? Mert fontolgatom egy ideje, hogy túl kéne esni rajta..?S -
Nazara
őstag
válasz
enginev3.0 #35447 üzenetére
HTC szerint elvileg 1 év jár, mig a jogszabályok szerint 2-nek kéne. Ezért kardoskodni kell esetlegesen az elfogadásához.
Ezt itt olvastam valamelyik HTC-s topicban néhány hónapja.
-
yodee_
őstag
válasz
enginev3.0 #35445 üzenetére
Ha már jogszabálynál tartunk, akkor az is le van írva, hogyha komplett készüléket cserélnek neked akkor nem újraindul a 2 év hanem csak 1 év? Ezen nagyon berágtam
-
ferob
őstag
-
Bdanyy
addikt
válasz
szegto #35438 üzenetére
Nekem a teló tönkretette az usb kábeleket (elolvasztotta, úgy felmelegedett), így mikor alaplapot cseréltek, akkor kaptam új kábelt a töltőhöz (le kellett azt is adni). Szerintem maga a töltő maradt a gyári, de lehet kicserélik neked is. De hosszú ideig tart a folyamat, azóta megint le kellett adnom szervizbe a telefont, két hét után nincsen még róla semmi hir.
-
ferob
őstag
válasz
szegto #35438 üzenetére
Az hagyján, hogy 1 év van, de ha bármilyen gondod van a tartozékkal és azon az egy éven belül vagy, akkor le kell adni hozzá a készüléket is a javítás vagy csere idejére, szóval nem hiszem, hogy megérné maga a művelet, mert egyszerűbb venni egy másikat.
(#35437) madgie: Kiveheted az új ROM archívumból, majd egyszerűen felül kell írni vele a /system/lib/ és a /system/priv-app/Camera/lib/arm/ útvonalon levőt.
Mindkét helyen ugyanaz a fájl van, szóval nem kell kétszer kimásolni. -
szegto
senior tag
Üdv.
Úgy tűnik meghalt a töltőm.
Tartozékra van valami garancia, vagy vennem kell újat?
Gyári garis a telóm, de gondolom tartozékra max 1 év van.
Köszi. üdv -
ferob
őstag
válasz
madgie #35435 üzenetére
Működik, de már az előzővel is működött, csak felül kellett írni a meglévő libhtccamera.so fájlt, mert nem a legfrissebbet használta a rendszer.
Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy ha kiírja, hogy "Nem sikerült azonosítani az előtérbeli témát.", akkor bár a kép elkészül, de nem kerül rá semmilyen bokeh hatás.
Az alábbi képen látszik, hogy mit lehet vele elérni.
-
GyureX
tag
Hali!
Felraktam a NuSenSeveN 4.02 rom-ot. Minden működik, kivéve a mobilnet. Ha belépek az apn beállításaihoz, ez az üzenet fogad "Ez a felhasználó nem érheti el a hozzáférési pont nevére vonatkozó beállításokat". Próbáltam kézzel újat megadni, de marad ez az üzenet. Lehet valamit tenni az ügy érdekében, vagy rom hiba és majd javítják?
-
ferob
őstag
válasz
Lexus sc #35429 üzenetére
Nem létezik szolgáltatótól származó GPE variáns.
Ha a kérdésed arra irányult, hogy lesz-e Sense alapú 5.1, akkor az egy teljesen más történet, mert már így is komoly nyomásra jött 1 hónap késéssel a GPE frissítés, de ettől függetlenül is van teljes M9 port, szóval egy darabig biztosított lesz a nem hivatalos frissítés.
Persze ehhez S-OFF kell, ami miatt többen meg kell, hogy várják a garancia végét, de utána mindenki meg tudja oldani majd szabadon. -
ferob
őstag
Ha valakit érint, akkor a GPE variánsra reggel megjött az 5.1-es frissítés.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A One X-es fórumban nem kaptam választ, ezért megkérdezem itt is hátha valakinek van ötlete erre.
-
-HTC-
tag
Sziasztok.
Beújítottam egy M7-et, és eddig teljesen elégedett vagyok vele.
-
ferob
őstag
-
doggie
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy rá lehet-e venni az M7-est, hogy képes legyen ML-en (MirrorLink) keresztül kommunikálni?
Tudom, hogy az M8 és M9 alapból tudja, csak bízom benne, hogy esetleg a lollipop-pal az M7 is megkapta, vagy kompatibilissé tették.
Valaki kutakodott már esetleg a témában?Előre is köszi ha válaszolsz!
doggie -
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #35412 üzenetére
A HTC logisztikai partnere a TeleMax, akiknek a központja Budaörsön van, de mivel nem látszik, hogy hova valósi vagy, ezért azt tudom mondani, hogy a TeleMax szervizpontjairól (átvevőhelyeiről) ennek az oldalnak az alján olvashatsz bővebben.
Ezek egyikén lehet leadni, ami után a javítást a cseh VSP Data végzi. -
Bdanyy
addikt
Anyaghibával egy ilyen kopás miatt nem lenne arcom beadni
(Hol is lehetne amúgy leadni, ha nem szolgáltatós, de gyári garis?)
Anno N95-nél az egyik nokia szerviz mondta, hogy bármi kopás stb esetén csak vigyem be, és cserélnek rajta bármit, olyan hozzáállást azóta nem tapasztaltamHa jól rémlik az USA-ban eladott Oneokra egy kijelzőcserét ingyen csinálnak
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #35410 üzenetére
Engem szerencsére elkerült eddig az ilyen jellegű kopás, de ha észrevehetően jelentkezne, akkor max. beadnám anyaghibával, hogy cseréljék ki.
Régebben többen beadták ez miatt és szó nélkül kicserélték nekik a készülékházat.
A HTC hozzáállása ilyen témákban szerencsére pozitív, csak egy rövid és érthető hibaleírás kell a munkalapra, mert többnyire itt bukik el a legtöbb javítás, hogy litánia van írva a lapra vagy nehezen érthető a leírt probléma, így az ilyen esetekben rendre vissza is küldik a készüléket egy RUU lefuttatása után.
-
Bdanyy
addikt
Bocsi, valamiért 50% rémlett a 70 helyett. Nekem pl olyan is volt, hogy egy adott százalékon "megakadt" az akku. Hiába inditottam újra, tettem töltőre, használtam, nem változott. Aztán pár órával később helyrejött.
A feliratot azért kérdezem, mert én is egy ideig tokban használtam a telefont mikor új volt, aztán tok nélkül egy hónap alatt lekopott teljesen. Most kölcsönben van nálam nagyon keveset használt One, ennek nálam kopott meg kb egy hét után az o betű széle.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #35408 üzenetére
A teszt világosan leírja, hogy 70% alatt van elhasználódva jelentősebben az akkumulátor, szóval nem értem, hogy milyen 50% alá.
Az meg, hogy neked akkor jön elő, hogy a valós töltöttséget mutatja, amikor már eléggé le van merülve, nem azt jelenti, hogy egy elhasználódott akkumulátornál a rendszernek 20%-os töltöttségnél kéne vizsgálni az elhasználódás mértékét.
Az akkumulátor nem úgy működik, hogy fizikailag az ötödénél hirtelen elhasználódott.Ha képes tartani egy adott szint felett a töltöttséget, a tesztben meghatározott idő alatt, akkor nincs komolyabb probléma vele.
Ellenben, ha teljesen random töltöttségi állapotban teszed a töltőre, akkor egy idő után ilyesmit produkál, amit írtál, mert sajnos ennyit téved.
Ezt könnyen meg tudod figyelni pl. úgy is, ha hagyod feltöltődni a készüléket 95-97%-ig, majd elkezded nyomkodni, amitől egyértelműen gyorsabban merül, mégis 1-2 perc alatt ki fogja írni, hogy feltöltött 100%-ra, de ha nem nyúlsz hozzá, akkor akár még további negyed órát is folytatódik a töltés.Az ilyen hirtelen merülések csak számokban jelentkeznek, valójában a töltöttségi szint egyenletesen esett.
Ha 2-3 alkalommal hagyod teljesen feltölteni, akkor nem fogsz ilyen jelenséggel találkozni.
Nálam egyszer fordult elő ilyen, akkor is azért, mert össze-vissza töltöttem, de azóta se találkoztam ilyennel.Hogy a kérdésedre is válaszoljak, nincs egy kicsit sem megkopva a felirat a telefonomon, de még a kosz sem ült meg a résekben, mert rendszeres időközönként teljesen megtisztítom.
-
Bdanyy
addikt
Sajnos az a teszt sok esetben nem jó. Enyém 100% környékén normálisan merül, 15-20% az ahol durván esik, a teszt pedig csak 1 órát nézi az akkut, az alatt nagyon rossz állapotú akku esik csak le 50% alá. Kiváncsi vagyok végre kicserélik-e az akkum, 13.-a óta egy hétvégét leszámítva szervizelés alatt van a telóm
A beats felirat sem kopott le?
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem ilyen tokom van igaz én kb 400 forintért jutottam hozzá licitesen
munkám miatt miatt muszáj volt mert mindig koszos volt a kezem ( műanyag színezék , korom stb ) és sajnos befogta a telefont is
nedves ronggyal letudtam törölni de nem akartam minden nap meló után mindig azzal szórakozni. Most már az a furcsa hogy ha nincs rajta annyira megszoktam
plusz nem érzem annyira mikor melegszik a telefon
Meg van rajta egy 600 forintos Tempered Glass és az is teszi a dolgát szó nélkül
-
Derrewyn
senior tag
válasz
enginev3.0 #35400 üzenetére
Nekem is van tokom hozzá, mégsem használom.
Az a pár mm, amivel nagyobb lesz, már pont zavaró számomra. A használatot megnehezíti, pedig nincs kis kezem. A fogásom rosszabb a tokkal, nem simul annyira bele a kezembe, és úgy érzem, hogy bármikor kicsúszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest