- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
no more #34697 üzenetére
3 óra alatt 2%-os merülés bőven jó, mivel olyan nem létezik, hogy nem használod a telefont és nem merül, valamint 1 óra alatt a 10%-os merülés is jó, mivel mint írtad, használtad közben a telefont több dologra is, akár bekapcsolt kijelzővel, valamint figyelembe véve, hogy a telefon ideális körülmények között 5 órát bír bekapcsolt kijelzővel, ha használod, ezért amit felvázoltál bőven megfelelő.
Valószínűleg túlságosan ezzel vagy elfoglalva, hogy már megint merült 2%-ot a telefont, szóval érdemes lenne ezt magad mögött hagyni, mert nem létezik olyan készülék, ami termeli az áramot.A Google Play-szolgáltatások rengeteg dologért felel, ilyen egyszerűbb dolgok pl. a mentés, szinkronizálás, frissítés, hitelesítés, de a fiókod egyéb elemeinek a kezelése, valamint a folyamatos helymeghatározás a különböző szolgáltatásokhoz, de ezeken felül is ott vannak a Google API-k, mint pl. Gmail, YouTube stb., amiknek szintén szüksége van a Play-szolgáltatásokra a megfelelő működéshez.
Abból a szempontból lényegtelen a dolog, hogy mennyit tartja ébren a telefont, mert inkább az a fontos, hogy mennyire merül tőle, de ahogy felvázoltad, semmi probléma nincs a telefon merülésével. -
Mano66
senior tag
"no more" és "Derrewyn"
Köszönöm a válaszokat.
Megtaláltam,de mivel nem használok képernyő zárat igy azért ezt se használom. -
Derrewyn
senior tag
-
no more
veterán
válasz
Mano66 #34696 üzenetére
Beállítások--->Biztonság---> Smart Lock
(#34690) ferob: El tudnád magyarázni, kérlek, hogy mit is csinál pontosan ez a Google Play Szolgáltatások? Ma ismét 1 órából 35 percet ébren tartotta a telefont... Tegnap 3 óra alatt merült 2%-ot (bár, nem használtam a telefont), ma alig 1 óra alatt 10%-ot... jó, messengereztem, meg zenét hallgattam, meg FB, de az 1 órából a Play Szolg. tartotta ébren a kicsikét. A Poweramp-nek lehet hozzá köze? Vagy Facebook-nak?
-
kdennis
aktív tag
Nekem még mindig tökéletesen ébreszt.... 2 ébresztés is van beállitva 10 percel később. (nem telepitettem újra, csak ráfrissítettem a régi androidra)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #34692 üzenetére
Fél órával később feküdtem le, akkor annyival később kellett volna keltenie
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #34691 üzenetére
Nem lehet, hogy figyeli az alvási ritmusodat?
Lehet pont lent voltál még alfában a megadott ébresztés időpontjában, és nem akart zavarni! -
enginev3.0
félisten
Frissites óta most először történt meg hogy 10 perccel később keltett a telefon
-
sveczo
tag
-
ferob
őstag
válasz
Tiger. #34686 üzenetére
Egyrészt a frissítés elkerülhetetlen, mert megtörténik csendben, másrészt azt kell mondjam, hogy nincs értelme ezekre az értékelésekre adni, főleg ilyenekre, amiket nem is másolnék, mert nem férne meg a fórumon, ugyanis a sok hozzá nem értő ember értékel ahol tud, közben azt se tudja, hogy mit csinál.
-
ferob
őstag
válasz
bach66 #34681 üzenetére
Reális lehet, mivel így is ötvenezer forint fölött van az ára, amire még rájön itthon az ÁFA, amivel már 65-70 ezer forint lesz a végösszeg, de én nem ajánlom, mivel már nem egy esetben fordultak hozzám segítségért, mivel nem M7_UL típusú készüléket kaptak kézhez, hanem valamilyen egyéb amerikai variánst, mint pl. a Verzion-tól származó készüléket, amivel a legjobb esetben is csak 2G-vel lehet használni a telefont és még a ROM-olás is nehézséges úgy, mivel a rendes GSM ROM-ok nem jók rá, mert teljesen máshogy vannak a partíciók is.
Az előbb említett esetek többnyire visszaküldéssel végződtek, így ha akarod próbáld meg, de én nem ajánlom, mert egyszerűbb ugyanennyiért venni a hardverapróról vagy az eBay-ről egy készüléket. -
bach66
tag
Sziasztok!
Most bukkantam rá az aliexpress-en, hogy "refurbished" htc one M7-et árulnak 180 dollár körüli áron.
Szerintetek ezek eredetik lehetnek, vagy "tuti" hamisítványok?
Előre is köszönöm,ha reagáltok, de kérlek, ne "csípőből", hanem nézzetek rá a linkekre!
Pl.:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Hot-Original-HTC-One-M7-Android-4-1-32GB-Quad-core-1-7GHz-4/1830559897.html
http://www.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M7-Phone-Android-4-1-32GB-Quad-Core-4mp-1-7GHz-4-7/1980390138.html
http://www.aliexpress.com/item/Original-The-HTC-One-M7-Unlocked-GPS-WIFI-4-7-TouchScreen-4MP-camera-32GB-Andriod-4/1833992398.html
-
no more
veterán
válasz
CptAdamica #34673 üzenetére
mazochista
-
Valkűr
addikt
Valami nekem is van a lollival, mert amióta feltettem azóta eldobálja a telefonhálózatot...Volt újrainditás minden. Eleibe nem volt ilyen gond, de most pár napja vettem észre, aztán lehet volt előtte is csak nem tűnt fel.
-
Szpisti
addikt
válasz
CptAdamica #34673 üzenetére
...és akkor még óvatosan fogalmaztál...
-
CptAdamica
veterán
Nahát, visszatértem a sötét középkorba, One-om elkelt, úgyhogy Galaxy minire váltottam, míg nem jön az M9, fúúúúhúhúúhúhúúhhhh de szar.
-
bajoros
csendes tag
Sikerült
A hitelesítő adatok törlése után már engedte a kikapcsolást -
bajoros
csendes tag
Szevasztok Hej!
Valaki hozzáértő mondja meg nekem hogy hogyan tudom kikapcsolni a képernyőzárat az M7-en?
Lollival
A nincs lezárási képernyő világos színű tehát nem engedi beállítani. -
ferob
őstag
válasz
Badboys #34667 üzenetére
Egyrészt a GPE mindenképp megkapja az 5.1-et, de annak is ugyanúgy vannak ismert hibái, mivel minden új dolog hoz új hibákat, valamint az 5.0.2 nem küzd az M7 készüléken semmilyen komoly hibával, ami egy alkalmazás frissítésével ne lenne orvosolható, másrészt a jelen álláspont az, hogy van esélye a frissítésnek, de a legtöbb probléma így is javítható lesz a HTC alkalmazásainak frissítésével ugyanúgy, ahogyan eddig is.
Ez elég rossz gondolkodásmód, hogy nem jön több frissítés, ezért soha többet ilyen telefont, de próbálj ki más gyártótól készüléket és meg fogod érteni, mert ott vagy eladod, vagy egyből custom ROM-ot teszel rá.
Mi több, ha már nincs rá garancia, akkor miért probléma, hogy nyitod a bootloader-t, elvégre azzal frissebb ROM-ot tudsz rakni utána is a telefonra, sőt akár a későbbi portolt Sense alapú ROM-okat is. -
Badboys
őstag
Most olvastam,hogy csing csang úr azt mondta nem kapja meg az M7 az 5.1-et. Tudják,hogy bugos a rendszer,de ez nem hatja meg őket. Ez egy nagy szemétség.Mindíg is szerettem a HTC termékeit,de viszont így ennek tudatában azt hiszem nem lesz M9. Ettől féltem,hogy szarban hagyják a tulajokat. Sajnos bejött. Nem is érdekelne a dolog,ha hiba nélkül menne az 5.02. Amikor fölvetettem itt az oldalon,hogy mi lesz ha nem teljesen ok. az 5.02? Volt aki le ordította a fejemről a nem létező hajamat. Na akkor most lehet elégedetlenkedni. Talán azt megoldják,hogy legalább a hibákat javítják csak még elképzelésük sincs,hogy miként. De a talánt az ismerjük nem hiszem,hogy különösebben zavarba jönnek a megoldás problémájától. Akkor inkább veszek egy olcsó szart és eldobom 1év múlva mint itt marad egy 170 ezer forintos búgos prémium. Csak dícsérni tudom a HTC ötletét. Vagy gari után jön a nyitás más lehetőség sajnos nincs.
-
ferob
őstag
válasz
ndavey #34664 üzenetére
Pontosan a karcolási keménység jellemzésére létezik a Mohs-féle keménységi skála, de ez mellett figyelembe kell venni, hogy a hétköznapi használat során mivel találkozhat egy készülék.
A repedés egy teljesen más dolog, ami bármilyen régebbi eset utóhatása is lehet, amire most nem gondolsz.Más:
Akinél már frissült a Google Play-szolgáltatások, az észrevehet egy új funkciót a Smart Lock beállítások között, ami a viselésérzékelés névre hallgat és a gyorsulásmérőt használja a telefon feloldva tartásához. -
ferob
őstag
válasz
Ramius #34661 üzenetére
Gondolom nincs root hozzáférésed, így marad az, hogy elrejted az alkalmazások közül, mert eltávolítani nem tudod.
(#34662) ndavey: Akkor sok sikert, hogy javítsák a készüléked, de senkinek nem fogod tudni megmagyarázni, hogy fogta magát és elrepedt, ilyenről még külföldi fórumokon sem lehet olvasni, valamint meglepődnél, hogy miket ki nem bírnak ezek a kijelzők, főleg úgy, hogy komoly tesztelésen esnek át.
Tudom, most mondhatnád, hogy akkor csak a tied pont gyárilag hibás volt, de ezek nem tudnak csak úgy megrepedni és ez miatt vissza is fogják dobni a szervizben a készüléket, sőt a későbbi esetleges hibákat is ráfoghatják, mert egy esés következtében sérülhet bármi.
Érhető a problémád, de sokat tényleg nem tudsz tenni. -
ferob
őstag
válasz
ndavey #34659 üzenetére
Ilyesmi hatására nem keletkezik repedés a kijelzőn, valamint fizikai sérülésre nem vonatkozik a garancia.
Még zárt térben is a közvetlen napsütés hatására sem tud annyira felmelegedni a készülék, mint pl. intenzív használat közben, így nem is értem, hogyan feltételezhető ilyesmi. -
ndavey
tag
Sziasztok! Volt már valakinek olyan, hogy magától repedés keletkezett a kijelzőn? :S Annyi, hogy napra volt kitéve, de nem kapott ütést.. Illetve van esély arra, hogy még garanciába cseréljék? Gondolom van vagy 50-60 ezer ha fizetni kell érte..
-
Ramius
őstag
"A HTC Feljegyzések már nem érhető el"
Eeezmi? Leokézom, és kilép.
-
Tiger.
nagyúr
Tapasztalatom a lolival kapcsolatban.
Hiába állítom be hogy milyen hangerővel csengjen, nem azzal cseng, illetve a zseb mód sem hangosodik annyira mint régebben,ha hívok valakit akkor ki kapcsol a kijelző pedig nem kéne. -
jeni
félisten
válasz
no more #34651 üzenetére
közel 165000 Ft-t nem adtam volna érte kevesebb,mint 2 évvel ezelőtt a GSMLine boltban. a gari papíron csak 12 hó gari szerepelt,holott a gyártói az 2 éves,mert utána jártam,ennyit a GSMLine vagyis ma már GSMvonal bazár boltnak hívják ráadásként Spanyol régiós cuccot adták el utólagosan a magyar nyelvet rátelepítve,úgy,hogy a csaj aki megvette nem is tudott erről! kb. 3 hete vissza ment az üvegkalitkába (Garay Piac épületébe költöztek) és akkor megkérte őket,hogy tegyék rá a magyart,mert frissítéskor alaphelyzetbe állt,megtagadták hozzá nem értésre hivatkozva.
-
Derrewyn
senior tag
Talán egyetlen olyan mobilgyártó van, aki 2 évnél régebbi készülékekre is nyújt támogatást.
Mondjuk abban sem sok köszönet van, 4S-en nem túl fürge az iOS8.Szóval HTC már így is kimagaslóan jó támogatást adott a One M7-re, ha még lesz update, akkor pedig kiválót.
vkp: Na így már szépen most eléggé hasít. Nekem sosem ment még 77 Mb/s-ig...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Be lehet állítani, hogy a notificationok pl hangoutsnal maradjanak a notification bar csikjan? Hihetetlen idegesítő ahogy a legtöbb appon a kezelofeluletet kitakarja minden alkalommal.
-
zsotesz81
senior tag
A képernyő sarkában lévő kis szürke kört a három fehér pöttyel ki lehet valahogy kapcsolni? Pl. videoknál elég zavaró
-
no more
veterán
Van még remény emberek egy új update-re!
-
Tiger.
nagyúr
Járt már úgy valaki hogy eltűnt a google fiókja?
Kedvencek telefonszámok minden, tegnap még meg volt, ma reggel semmi.
Nekem meg ki volt jelentkezve a fokból -
i400
senior tag
HTC Social plugin frissült, remélem megoldást hoz a Blinkfeed Facebook problémára
Szerk.: kopp kopp kopp eddig úgy néz ki siker
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #34639 üzenetére
Amit említettem az a NuSenSeven, de mivel Verzion alapú, ezért van pár dolog, amit át kell állítani felrakás után.
Pl. Fahrenheit>Celsius, rendes magyar lokalizáció, mert csak a nyelvet állítja magyarra, dátum rendes sorrendű megjelenítése, 24 órás kijelzés stb.
Talán még annyi, hogy az AROMA telepítő elég szegényes, mert szinte semmit nem lehet eltávolítani a ROM-ból, ezért azt kézzel kell.
A kernel benne az ElementalX, csak át lett nevezve, mert 1-2 dolgot át lett állítva benne.Összességében frissebb alapú a SkyDragon ROM-nál és hibátlanabb, annak az előnye csak annyi, hogy az AROMA telepítőben több dolgot el lehet távolítani.
-
MaddeNNNN
addikt
Csak a GPE M7 fogja megkapni az 5.1-et. Mo Versi írta twitteren.
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #34634 üzenetére
Ez végre egy teljes rendszer a témák átalakítására, szóval van értelme, mi több már tölthető a M9 Verizon alapra épülő Sense 7 ROM, ami támogatja a mi változatunkat is, szóval akár ki is lehet próbálni.
De én személy szerint a M7 GPE változatra érkező végleges 5.1-et várnám, mivel a Sense 7 önmagában is telepíthető már most rá pár apk-val, de akár a Sense 6 is, így szintén naprakész marad a készülék.
Mellesleg a GPE 5.1 érkezése a jövő hónap elején várható. -
Tiger.
nagyúr
Lolinál másnál sem működik a blinkfeed?
A facebookot nem látja valamiért. -
ferob
őstag
válasz
enginev3.0 #34620 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat és megérted a dolog miértjét.
-
no more
veterán
Próbálta valaki, vagy használja valaki a Sennheiser CX-300 II fülest? Jól szól?
Már másodjára romlik el a gyári, úgyhogy úgy döntöttem veszek egy normálisat.
-
adodaniel
őstag
FR-nél már nincs is olyan, hogy a személyes dolgokat ne törölje, csak a teljes gyalulás?
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34620 üzenetére
Igen, elég durva...
Van, hogy egy app simán frissít egy percig, vagy tovább...
-
enginev3.0
félisten
Lollin nálatok is nagyon megnőtt a programok telepítési ideje mikor frissitik magukat?!
-
Pékmester
tag
Sziasztok!
Akkumulátort hol tudok cseréltetni a HTC One M7 készülékben? Itthon nincs hivatalos szerviz, nem szeretném vmi kókány helyre vinni.
Köszi -
Bounty
tag
Ez engem is érdekelne. S-Off, nyitott bootloader, root. Egyre jobban elegem van a Lolliból.
-
szegto
senior tag
válasz
Loboda #34613 üzenetére
Ez pontosan hogy működik?
Sunshine Video
Megcsinálom ami a videon van a programmal és S-OFF lesz a teló. Után már csak recovery kell és tudok felrakni custom romot?
Recoveryt melyiket érdemes?Vagy rootolni is kell? Kicsit kavar van.
Utána vissza lehet állítani gyári állapotra ahogy most is van?
-
Loboda
senior tag
Akit érdekel!
Sunshine S-OFF 3.0.1
Changelog:
Version 3.0.1
Fix paypal crash
Added Mini2/Remix (s400) support
Now supporting all 4.4.4 HTC
Now supporting all rootable 5.0.x HTC -
jotzo01
tag
Nem igazán értem, mi az oka a problémáknak, de nálam minden rendben müxik a lollipop után, factory reset sem volt, talán két app esetén volt szükség új verzióra, mert a régebbi nem ment (sygic, ultimate call sreen). A timely ébresztőt is csak azért raktam fel, mert itt olvastam a gondokat, de nálam a gyári ébresztő is működött. Csak el ne kiabáljam...
-
no more
veterán
Hű, ma mutatta spanom az S4 Lollit... Jézusom!!!!
Szépeket lagol, akadozik, az alkalmazás-váltó is akadozik, kemény!
-
ferob
őstag
Él a HTC Themes oldala, szóval a lassan érkező Sense 7 porttal együtt a saját témákat is lehet majd élvezni, de még részletesebben, mint amit a telefonon be lehet állítani, mert az utolsó részletig, akár saját képekből össze lehet állítani pl. az egyéni ikonokat is, de a gyári widgetek kinézetét, szöveg színét, hátterek színét, mintáját, sőt igazából mindent át lehet variálni.
-
datomi
tag
Na új érdekesség van a telón.
Nyalóka van már rajta nekem is, de én nem nyomtam a telepítés után FR-t, mert kb. a nyalóka előtt 2 héttel jött vissza szerviből, és akkor volt FR, és nem volt kedvem újrarakni mindent, meg eddig még sohasem csináltam FR-t egyik frissítés után sem.
Eddig nem is volt semmi probléma, ébresztett is
Múlt hét elején kezdte azt a hülyeséget, hogy dupla home gomb tapicskolás után ha belép a futó programok listájába és ott kíhúzkodok mindent, akkor innen már nem tudok kilépni a kezdőképernyőre
Ha home gombot nyomok, akkor átfordul a kijelző képe 90 fokot, aztán elfeketedik, 1-2 másodperc után vissza jön a kép és annyi van kiírva, hogy "Itt láthatók a legutóbbi képernyők".
A vissza gomb hatása is ugyanez, csak ott még hosszabb ideig marad fekete a kijelző
Ha a power rövid nyomásával ki- majd bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárolt képernyő feloldásával ugyanide jutok vissza, magyarul semmit sem tudok csinálni a készülékkel
Teljes ki-bekapcsolás vagy újraindítás után megint jól működik a teló, valamint ma vettem észre, hogy ha ilyen esetben lehúzom a fenti menüsávot és onnan belépek a beállításokba, onnan már a vissza gommbal vissza tudok menni a főképernyőre.
Valaki látott már hasonlót?
Mindenesetre ha lesz időm, akkor nyomok egy FR-t, aztán meglátom, hogy marad-e a jenség ... -
milordatya
csendes tag
válasz
enginev3.0 #34598 üzenetére
Nyitott a bootloaderem. Elég egy 4.4.3 as rom felflashelése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows 10
- E-roller topik
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest