- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Ithuriell #37097 üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan lehet egy ilyen készülék 3 napos, ha már egy hosszabb ideje nem gyártják, valamint akkor eddig miért nem adták el, de biztosan nem szoftveres hiba, mivel akkor a kamera alkalmazás megnyitáskor egyből leállna.
Én inkább gyanakszom arra, hogy szét volt szedve és ki tudja, hogy mit műveltek vele, ami miatt nem működik a modul és még valószínűleg egyéb más dolog is.
Ha engem kérdezel, akkor nem ajánlom a megvételét, mivel a hardveraprón is ki lehet fogni jobb állapotú M7 készüléket bármilyen hardveres hiba nélkül, ami még csak nem is drágán fut mostanság.(#37098) pjen: Őszintén megmondom, hogy ez azért elég nagy butaság.
A készülék alkoholos tisztításával meg óvatosan, mert mind a kijelzőn, mind a lencsén van egy bevonat, amit ha leszed az ember, akkor már pl. a szennyeződést is könnyebben össze fogja gyűjteni. -
Ithuriell
csendes újonc
Sziasztok! Használtan vennék egy 3 napos htc one m7 telefont, egyetlen hibája hogy a kamera nem működik.
Behozza az ikon sort a kamera program, szóval lehet állítgatni meg ilyenek, de a kijelző fekete marad. Szóval
olyasmi mintha egy fekete képet fényképeznél. Én szoftver hibára gyanakszom, főleg ha kisül hogy az első kamerával is ez a helyzet. Kérdésem az lenne, hogy ha tényleg szoftveres a hiba, akkor ez mivel orvosolható, illetve ha nem szoftveres, akkor mi a baja? Előre is köszi -
sanyi0610
csendes tag
Hello! nem indul a telefonom szeretnék felrakni egy gyári androidot RUU-VAL és mindig ezt a hibát adja jo a kábel is az eszközkezelöben valami android 1.0 driverhibát ír
-
Integrale
veterán
válasz
#99499520 #37077 üzenetére
Nem lesz kisebb az M7. Most valtottqm vissza G2-rol M7-re, a feluelt kihasznalasa szerencsetlenebb, emiatt nem lesz kulonbseg hasznalat kozben, hiaba 0,5" kulonbseg.
Nekem kenyelmetlenebb elerni a kepernyo tetejet az M7-et hasznalva.
Viszont minden mas teren eg es fold a kulonbseg a ket keszulek kozott, a HTC javara. -
i400
senior tag
válasz
TheProb #37084 üzenetére
Én eddig Samsung és Motorola gyári autóstöltővel használtam (1000-1200 km távon egy seggel) mindegyik 1A-t tudott, navi közben nemcsak szinten tartotta hanem töltötte is.
Szerk.: mondjuk én a középső légbeömlőkön mindig a hideget nyomatom a telefonra lehet ez a csalás nálam
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Pénteken megvettem életem első kocsiját és kellene egy jó autós töltő, spirál kábellel. Ki mit használ, mert ugye az se mindegy milyen az adapter/kábel, tipikus példa erre, amikor valakinek a samu töltőjével akarom tölteni a telefonomat és 1óra alatt tol bele kb 5%-ot...
Mit kell nézni ami normális időn belül tölti fel a telefont, vagy terhelés alatt (pl navi) is képes legalább szinten tartani a telefont?
Aliexpress-t nézegetem, mert pl edigitálnál egyáltalán nincs spirál kábel. Csak ott meg rengeteg a gagyi, mert hiába olcsó, de szart nem akarok venni.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Mennyiért lehet eladni egy Tmobilos, sötétben kamera lilás," Nappali fényben tökéletes", de minden más tekintetben patika állapotú One M7 telefont?
A sors úgy hozta, h bepróbálok egy Samsung S6 Edge telefont igy a hosszú évek kihagyása után. Nem biztos, h a One eladó lesz, csak érdekelne mennyibe mehet vajon el, fillérekért nem adom akkor inkább megtartom, mert a mai napig a kamera hibától függetlenül is egy nagyon jó telefonnak tartom. Este amúgy sem fényképeztem vele soha, mert ott eddig minden telefonom csődöt mondott, oda egy normális fényképező való.
-
sanyi0610
csendes tag
Üdv!Valaki tudna segíteni abban hogy hogy rakjam vissza a gyári androidot?
-
03061981
tag
Sziasztok! Teljesen gyári a telefonom, két és fél éve rendületlenül szolgál. Tegnap felraktam a 7.19.401.51-es frissítést, amit fota-n talált és hihetetlenül sokáig tartott! A kérdés pedig az, hogy nektek is nagyon-nagyon sokáig csinálta? Sose tartott még eddig! Azt hittem, hogy valami baj van. Csináltam róla egy videót is. Van itt még valaki aki teljesen érintetlen rom-mal használja, vagy csak én vagyok ennyire "régimódi"?
-
Mano66
senior tag
Elnézést .
Legközelebb,úgy teszek.Igen az XDA-ról tallóztam be.Kösz a munkád nem tudtam,hogy a tied.Csak azt figyeltem,hogy még nem linkelted itt a fórumon.Soha más munkáját nem tulajdonítok a magamévá.Még egyszer elnézést és legközelebb megjelölöm a forrást.
Az fw-vel azt hittem mivel biztonsági frissítéseket tartalmaz ez is benne van.Úgy látszik az csak az OTA-ban van.Mindig tanul valamit az ember. -
ferob
őstag
válasz
Mano66 #37069 üzenetére
A firmwarenek semmi köze a biztonsági frissítésekhez, így a Stagefright sebezhetőségekhez sem.
Mellesleg, ha már hasonló fájlokat linkelsz, így a módosított firmwaret is, akkor illik azt megjelölni, ahol találtad, de legalább valamilyen forrást megemlíteni, mivel nem te készítetted, sőt konkrétan én tettem közzé XDA-n.
-
szunyi777
őstag
Bootloader modban ki tudom olvasni az IMEI-t ott jó, de amikor a tárcsázoba nézem nincs semmi az IMEI helyén, és a baseband ismeretlen!
Szerk:
"Ha netán még újra is indul a készülék rövid időn belül, "
Pontosan ez a jelenség!
Ujraindul, akkor van IMEI szám simkártya nélkül... Ha SIM-el inditom ujra akkor megint nincs Baseband -
-
ferob
őstag
válasz
szegto #37061 üzenetére
Bár most nem érhető el a MIUI oldala, de innen le tudod tölteni mindig a legfrissebb verziót, viszont XDA-n is szinte ugyanazt fogod megtalálni.
(#37062) szunyi777: Olyan régi RUU-val ne próbálkozz, mellesleg meg kell egyezzen a bootloader verziója vagy újabbnak kell legyen az aktuálisnál.
S-OFF mellett nem kell visszazárni a bootloadert, de ettől függetlenül használd inkább a 7.19.401.30 verziójú RUU-t.(#37063) Integrale: Sajnos nem lehet beállítani úgy.
-
Integrale
veterán
Sziasztok!
Beallithato valahogy, hogy a zarkepernyon fix telepules legyen, ne kelljen 0-24-ben mennie a helymeghatarozasnak.
Koszonom -
szunyi777
őstag
Sziasztok
Kellene egy kis segitség.
Van egy M7 (801N), de sajnos semiylen modon nem megy fel a RUU! Ismeretlen hibával leáll egy idö után.
Ezt probáltam : RUU_M7_UL_JB_50_HTC_Europe_1.28.401.7_Radio_4A.13.3231.27_10.31.1131.05_release_310878_signedA készülék jelenleg Relocked, és S-off..
Mivel tudnám ujra huzni esetleg?Köszi elöre is.
-
szegto
senior tag
Lollipop alapú MIUI rom-ot találok valahol?
XDA-n csak 4.4.x -t találok... vagy csak átfutottam rajta.
Ha valaki tud infót írjon, thx -
yodee_
őstag
válasz
Geri89 #37057 üzenetére
Szeptember 29.e óta szervízben van a telefonom... Azóta egy hétig volt nálam majd ment is vissza mert nem csináltak vele semmit. Most várom mit hoznak ki belőle. Természetesen a második menet el lett utasítva "lejárt garancia" címszóval. Nem hagytam annyiban mivel az ott töltött idővel minimum hosszabbodik.
-
pjen
félisten
válasz
Boldy_Jarre #37055 üzenetére
Én nem próbáltam de,minden hozzáértő azt mondja nem lehet.Ha igen hát gratula.
-
Janaboy
veterán
válasz
osztraksajt #37056 üzenetére
Csak hogy ez innentől nem te bajod..a Telekom oldja meg..vagy menjél fogyasztóvédelemhez!
-
Geri89
aktív tag
válasz
osztraksajt #37056 üzenetére
Ahogy látom, nem vagyok egyedül, így énis megosztom a sztorit.. Hiba: nincs kimenő hang (mikrofon probléma), bekapcsoló gomb "be van esve", nehéz benyomni. A bekapcsoló gomb már korábban 2x fel volt írva, nem foglalkoztak vele. Most november 19-én közvetlenül a telemax-nál adtam le a készüléket javításra. Hivatalos garjegy szerint dec 19-ig garis. Még aznap írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a gombot ugyan nézzék már meg. Ígéretet kaptam, hogy felhívják rá a szerviz figyelmét.
Telefon VSP-hez beérkezett, ott már látom a rendszerben ,hogy nem garanciálisként kezelik.(gar idő lejárt, azt írta) HTC-t hívom, hogy mivan, azt mondják, hogy már felvették a központtal a kapcsolatot, mivel a telefon imei alapján már nem garis, így engedélyre várnak. Ez volt nov végén. A telefon közben visszajött úgy, hogy el lett utasítva a javítás a gar miatt. Ismét HTC-nek telefon, küldjem vissza. Ez megtörtént. Penteken be is érkezett a telefon a vsp-hez ismét. Most azt írja az oldal, hogy árajánlat küldve az ügyfél részére a javításról (nem kaptam semmit) HTC ügyfélszolgálatot hívtam is pénteken, hogy mi a helyzet. Továbbra is az engedélyre várnak, hogy javítás vagy csere lesz, ismét írtak nekik, több telefon is így járt, délutánra talán meglesz. Hát nem hívtak. Ma hívom őket, azt mondják, hogy továbbra is várnak, több telefon van, stb... A kérdésre, hogy az idén lesz-e még telefonom, semmi biztatót nem tudtak mondani.. egyszóval: KATASZTRÓFA!!! Egy hónapja nincs telefonom, és még most sem tudják, hogy mi van, mi lesz, és főleg azt, hogy mikor... A korábbi javítások mindig simán mentek, nem tudom, hogy mi van most a szervizzel..Ha valakinek van infója, akkor kérem ne tartsa magában!
-
osztraksajt
őstag
Na, végleg búcsút veszek a telefontól és a HTC-től mint márkától is.
Visszaküldtem a 2013.12.12.-én T-nél vásárolt telefont 2015.11.04-kor kameralilulással. Most érkezett vissza javítatlanul, mely szerint a telefon gyártói garanciája lejárt. Soha többet HTC.
-
Boldy_Jarre
csendes tag
Azért engedjétek meg, hogy ennek ellentmondjak, mert én Kínából rendeltem komplett elejét és hátulját, amit teljesen korrektül össze- és szét is tudtam kapni, csak óvatosan és okosan kell eljárni.
Aki ilyenben töri a fejét, javaslom a Youtube-on keresse meg azt a vidit, ahol a hangerő gombnál kezdik a "szétszedést".... garantáltan sérülés mentesen nyitható a kütyü.
-
sanyi0610
csendes tag
Üdv! Valaki cserélt már akkumlátort?milyen árban mozog a csere?
-
ferob
őstag
válasz
Janaboy #37047 üzenetére
A régebbi kamera modullal szerelt készülékeknél, amelyek az első fél évben lettek gyártva, hő hatására a modul meghibásodhat, ami lilás árnyalatú képekben jelentkezik a fotózáskor, de erről bővebben is olvashatsz, ha rákeresel a topikban.
Ezeket a modulokat az érintett készülékekben első szervizeléskor cserélték az M8-ban megtalálható típusra. -
Janaboy
veterán
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni!
Gondolkozom a páromnak egy használt HTC One M7 vásárlásában (egy ZTE V5-t váltana), ismerem a HTC-t szeretem (nekem is egy M8 van), de nem tudom, hogy mennyire érdemes használtban venni!?
Tekintve, hogy nem mai darab, milyen meghibásodások fordulhatnak elő?
Az alternatíva egy új Meizu M2 lenne, a cél mindenképp olyan teló lenne, ahol nem kell foglalkozni a szoftverrel, minden normálisan, gyorsan és használhatóan működik!Köszi a válaszotok!
üdv -
Badboys
őstag
Meg kérnék valakit akinek momentán van 10 perc szabadideje.Nézze meg legyen szíves,hogy nála sem lehet az üzenetek témázásában az üzenetek ablak színét 0 ra csökkenteni és a szöveg színét változtatni? Nálam valamiért nem megy proban a dolog reggel óta. Akartam csinálni néhány napja egy témát és ebbe futottam bele. Minden más működik csak ez nem akar.A régebben készített témában viszont működik enged módosítani. Asztali Pro programról lenne szó. Köszönöm aki szán rá pár percet.
-
btudos
nagyúr
válasz
azelsomillio #37043 üzenetére
Ezt az M8 topikjában kérdezd, itt az M7 a topik tárgya.
-
azelsomillio
csendes tag
Sziasztok,
A kérdésem az lenne, hogy tudja-e vki, hogy mi a különbség a sima HTC One M8 és az M8x között.
Esetleg van-e vkinek M8x-e, mik a tapasztalatok/vélemények?
Én nem sok mindent találtam róla...Előre is köszi
-
ferob
őstag
válasz
exlepra #37039 üzenetére
A nyitott bootloader nem S-OFF, a két dolog teljesen más, de ahogy eddig is írtam, módosított szoftvert használsz, ezért jelenik meg a TAMPERED felirat és csak gyári recoveryvel és csak gyári módosítatlan ROM-ra lehet felrakni OTA frissítést.
A bootloader nyitásakor azért áll vissza a telefon a gyári beállításokra, mert a nyitás után bizonyos dolgok már nem érhetőek el többet, amik törlésre is kerülnek.
(#37040) macskajancsi: Említettem, hogy mindent visszaállít, így a gyári recoveryt is.
-
exlepra
tag
Rootolt M7 az OTA check előtt unlocked (s-off) volt.
Lefuttattam a OTA checkecket, le is töltötte, nem indítottam el, nyomtam egy adb reboot bootloader-t addigra és ott már tampered unlocked lett.Még az nem értem hogy ha lezárni egy paranccsal le lehet akkor az unlock után miért van full reset, relock unlockról nem is beszélve.
-
ferob
őstag
válasz
macskajancsi #37035 üzenetére
Az LTE hálózatot nem fogod tudni használni vele, ettől függetlenül ez valóban egy Sprint készülék.
Egyéb módosítások szükségesek lehetnek, mint pl. az APN kézi beállítása stb.Valószínűleg így is egy módosított ROM van rajta, így nem fogod tudni frissíteni, míg le nem futtatsz egy friss gyári RUU-t, ami mindent visszaállít.
(#37036) Viktor8.: Hívd fel a HTC ügyfélszolgálatot és kérd meg őket, hogy orvosolják a problémát.
-
Viktor8.
tag
Üdv a htcmet okt 18. elvittem egy tpont átvevőhelyre és elküldték garanciálisan javíttatni. Azt mondták 15napon belűl postázzák. Tegnap járt le a 15nap. Aztán azt mondták,hogy visszaküldték mert már nem garanciális de közben tudtommal a htc minden cserélt alkatrészre jóváhagyással 3 hónap garit ad ezt el is mondtam nekik és ők erre azt válaszolták,hogy az a 3 hónap csak abban az évben érvényes amikor vettem a telefont. De akkor miért vették át garanciálisan javítattni? Most akkor mi tévő legyek ilyenkor? A gari szeptemberben járt le.
-
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, mert már egy napja guglizok, de kezdek elakadni.
Vennem az asszonynak kínából (nemröhög) egy refurbished M7-et, de lassan kezd kiderülni, hogy ez egy Sprint verziós modell. Erről ti is megerősítenétek?Itt próbálok rájönni, hogy ez jár-e valamilyen hátránnyal, de még nem sikerült.
Szerintetek mit nem fogok tudni használni vele? (edge, gprs, lte)
Csak mert a primary v. secondary cellular phone specifikációinál kb. minden ott van, ami kishazánkban kellhet.Ami nagy bajom van vele, hogy nem sikerül az OTA update. Letölti szépen az új csomagot, de installnál 10% után előkerül a piros hárömszögbéli felkiáltójel, kicsit még darál, majd újraindul.
Természetesen az update installálása nélkül, majd megint felajánlja hogy "Jéé, van új system update, letöltsem?", és a kör kezdődik elölről.
Amit próbáltam: factory reset, reboot.
Recoverybe sajnos nem bootol be, amikor itt arra nyomok, újabb piros felk.jel, majd reboot.
Gyári recoveryt is fel kéne flashelni ezek szerint?Gyári 5-ös verziójú legújabb stock ROM-mal megelégednék, esetleg roottal. Szerintetek melyiket rakjam fel és hogyan?
RUU majd az esetleges root + egyebek? A RUU a gyári recovery-t is rátolja?
Jelenleg 4.4.2 van rajta.Amit még sikerült róla megtudnom:
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot getvar all
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.56.0000
(bootloader) version-baseband: 1.00.31.0603
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.05.651.5
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: töröltem
(bootloader) imei: töröltem
(bootloader) meid: 99000146951639
(bootloader) product: m7_wls
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0720000
(bootloader) cidnum: 11111111
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4055mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-4dab9d12
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0Elnézést a hosszú posztért.
-
ferob
őstag
válasz
exlepra #37033 üzenetére
Egyrészt S-OFF nélkül nem tudsz aláíratlan firmwaret felrakni, másrészt nem attól lesz TAMPERED, hogy OTA frissítést raksz fel, hanem azért, mert módosítottad a telefonon levő gyári szoftvert.
Csak gyári recoveryvel és csak gyári ROM-ra lehet felrakni OTA frissítést.(#37031) izsmen: Kezdj el írni egy SMS-t, vigyél be pár karaktert, majd a menüben lesz Gyors szöveg menüpont, így ott szerkesztheted őket.
-
izsmen
tag
Sziasztok!
Hol talalom meg a telefonba a gyors valaszok, vagy a hivaselutasito sms-t? Szerkeszteni szeretnem, de sehol nem talalom.
Koszi
-
Mano66
senior tag
Új fw_7.19.401.51-NoRed_NoWipe.
-
ScrapUnit
aktív tag
Ha valami oknál fogva kell egy teljes rendszervisszaállítás, akkor a legutoljára frissített települ, vagy egy régebbi verziós rendszer, amit ismét frissíteni kell?
-
ferob
őstag
Nagyjából ma délutántól elérhető lesz egy főként biztonsági javításokat tartalmazó frissítés a 7.19.401.51-es verzióval.
-
ferob
őstag
válasz
beloadjoker #37021 üzenetére
Sajnos mióta a HTC ügyfélszolgálatánál is romlott a hozzáállás minősége, leginkább egyes kevésbé motivált ügyintézők okán, azóta velük is nehezebb boldogulni, amin az sem segít, hogy a szerviz hozzáállása a nyár vége óta igen komoly problémákat mutat, ami persze biztos a pénzről és a HTC által támasztott nem éppen kedvező feltételekről szól, de ez az egyszerű tulajdonost, aki megvette valamikor drága pénzért a készülékét, egyáltalán nem kell érdekelje.
Ha kell, akkor lépj fel határozottabban az ügyfélszolgálattal szemben, hogy intézzék el, mivel a szervizzel te közvetlenül úgysem tudsz megbeszélni sajnos semmit.
Nem kell annyiban hagyni és végképp nem kell belemenni olyan ígérgetésekbe, hogy majd keresnek vagy írnak neked e-mailt, valamint nem kell elhinni, hogy a szerviz dönt dolgokról, mivel azt csinálják, amit a HTC megszab egy-egy adott készülékkel kapcsolatban, így ha értesítik őket, hogy javítsák vagy cseréljék, akkor azt teszik.
Ha nem tesznek ők sem semmit és csak az ígérgetés megy, akkor a szervizben sem fognak csodát tenni.Sajnos sokan nagyon meglepődnének, ha tudnák, hogy arrafelé mennyire az egyes ügyintézők kedvén, lelki állapotán, betegségén vagy bármi egyében múlik, hogy hajlandók-e végezni megfelelően a dolgukat és foglalkozni szegény szerencsétlen emberrel, esetleg a több napja a monitoron pihenő, színes cetlin hagyott üzenettel foglalkozni, mert az egyik ügyintéző megígérte a telefonálónak, hogy majd szól a másiknak.
Itt is már többet fordul elő a lerázó mellébeszélés, sőt esetenként a hülyének nézés és a hazugságból hazugságba esés, és továbbra sem a problémás készülék tulajának kell azzal foglalkozni, hogy őket mennyire hajtják vagy milyen egyéb személyes problémáik vannak.Az előbbieket tudnám tanácsolni az elmúlt pár hozzászólónak is, valamint ha rögzítették a rendszerben az egészet és intézkednek, akkor kérjétek el az ügy azonosítóját.
-
toeki
senior tag
válasz
a T-t alapból kihagytam volna a körből, gyanús hogy saját berkeken belül próbálták orvosolni a hibát és a csehekhez ki se jutott a telód...
Szerintem megint csak próbáld meg a htc ügyfélszolgálatos telefont vagy csetet és kicsit erélyesebben lépj fel, azt a telót javitaniuk kell -
Boldy_Jarre
csendes tag
válasz
Látatlanban először arra gondolnék, hogy rosszul lett összerakva és a sim olvasónak a kábelét nem tették vissza ....
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Apumnak van/volt egy ilyen telója, rózsaszín szolgáltató vagy a htc jól megszivatott minket...
Bár kétlem, de ha nézegetik a htctől ezt a fórumot akkor ezt a pár sort a figyelmükbe ajánlanám!
Szóval hangszóróhibával negyedszerre vittük vissza a telót természetesen kérdésre hogy cserélik e mindig nem volt a válasz... ezután megint tropa lett a hangszóró kb 3 nap alatt /nemtudom milyen minőségtelen s*art raktak be vagy ki sem cserélték/ szóval tudomásul vettük hogy lejárt a gari, oké sebaj a probléma megint annyi hogy a beszédhangszóró annyira torz hogy nem lehet telefonálni mert nem értünk semmit kihangosítva használta addig apum úgy nem volt annyira torz, valamit már lehetett érteni, persze a saját telómmal összehasonlítva egy rakás s*ar volt a hangminőség, szóval beszéltük a htc ügyfélszolgálatával hogy oké lejárt a gari de mi velük szeretnénk megcsináltatni a telót, mostmár normálisan kerül amennyibe kerül gyári eredeti alkatrész kell, csak legyen jó, kértek egy imei számot és közölték hogy a telefonra még él a garancia, mert a garis javításokra is vállalnak garanciát, oké kinyomtattuk a beszélgetést /chaten beszélgettünk a htc oldalán/ és a garis papírokkal együtt elküldtük a tből megint garis javításra. Miután eltelt 1 hónap!!! nem hazudok egy kerek hónap!!! visszaküldték a telefont azzal az üzenettel hogy a garancia már lejárt ezért nem javították a telefont!!! már önmagában ez is felháborító, hát még az hogy a telefon teljesen legyalulva szoft újrahúzva /pedig ők hozzá sem nyúltak.../ és ami még jobb a hangszóróhibával elküldött a telefon ezután már nem kezelte a simkártyát!!! beleraktuk még a tben és nem olvasta be a névjegyeket, nem kért pinkódot, egyszerűen nem látja a kártyát nyilván hálózat sincs, így van egy drágább mp4ünk.... /ezután más kártyával is próbáltuk semmi../!!! én mentem volna fogyasztóvédelemhez, de sajnos apumnak ez munkaeszköz /így is az ötszöri javítás ideje amíg nem tudta használni a telefont baromi sok, ugyanis átlag 3hét 1hónap volt a javítás minden alkalommal!!/ úgyhogy vett egy vibe z2 prot, de azért ez kritikán aluli mind a t mind a htc részéről...
Szóval adott ez a teló hogy nem kezeli nem látja a simkártyákat van valami tippetek hogy mit nézhetnék meg rajta, vagy ezt véglegesen elc*eszték? -
yodee_
őstag
válasz
Gabe_86 #37019 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok. Szeptember végén elküldtem a Smartphone Kft.-nek a telefonom mert szarakodott. Bő másfél hónap múlva érkezett vissza a csehektől, egy szimpla szoftverfrissítéssel. Természetesen nem javult meg a hiba (nem vagy gyengén hallanak vagy visszhangosan). Mialatt ott volt lejárt a garancia szóval 1 hét próbálgatás után ment is vissza. Most kb. 2 hét után visszaküldte a szerviz a Smartphone Kft.-nek hogy Ők ugyan semmit sem tesznek vele mert lejárt a gari. Holott ugye minimum a szervizben töltött idővel hosszabbodik. Beszéltem a ügyfélszolgálattal ahol nekem is cserét mondtak csak még várni kell... Szóval most várok és egy Nokia 6300-át nyüstölök nagy megelégedettségemre.
-
Gabe_86
csendes tag
Sziasztok!
HTC ONE M7-em hangszórói elkezdtek recsegni. Bevittem a Telemaxba javításra. Ők elküldték javításra a VSP DATAhoz. 3 hét után jön az SMS hogy elkészült a telefon. Bemegyek érte és kiderült, hogy javítás nélkül visszaadták. A Telemaxban azt mondták, hogy állítólag szervizcsere lesz, és ezért nem vállalják. Tud valaki megbízható szervizt a hiba elhárítására? -
Boldy_Jarre
csendes tag
Sziasztok, ha a vállalati policy miatt letitkosítottam a kütyüt vissza lehet csinálni, vagy csak a nyakon csapás a megoldás? Recoveryből meg nem fogadja a jelszót, így nincs hova tenni a romot, hogy esetleg felül csapjam ...
Egy kicsit tanácstalan vagyok
-
ferob
őstag
válasz
Viperator #37015 üzenetére
Gyakorlat és megfelelő eszközök nélkül garantáltan sérül a készülékház, ami persze van, akinek elfogadható, de összességében bármilyen egyéb gond is adódhat.
Inkább nézd meg, hogy az akkumulátor mennyire van elhasználódva, szóval töltsd fel teljesen a készüléket, majd tedd repülő üzemmódba és írd be a tárcsázóba a *#*#3424#*#* számsort, ezt követően a More gombot megnyomva válasszad a Battery Test lehetőséget.
Egy óra alatt lefut a teszt, majd ha 70% fölött van az érték, akkor nem érdemes vállalni a macerát és kicserélni az akkumulátort.
-
Szép estét Urak!
Tud valaki ajánlani tartós akkut? (két és fél éves az M7 mobilom és már naponta kell feltölteni az akkut...) Ha igen és milyet?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
ferob
őstag
válasz
szegto #37011 üzenetére
Megoldható, Xposed keretrendszer kell hozzá, majd fel kell rakni a HTC Car Mode Xposed! alkalmazást, így többek között az értesítési sáv lehúzását is engedélyezni lehet benne.
Persze erre is ugyanúgy nincs garancia, hogy mindig működni fog, mivel a HTC újabb frissítései ezen alkalmazások terén okozhatnak olyan problémát, ami miatt az újabb verziókkal már nem tud megfelelően működni, míg a készítője nem módosítja a sajátját.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valahogy az megoldhato, hogy a főképernyő elforduljon?
Régen volt ilyen feature még néhány sense verzioval ezelött de azota ez kikerült.
Custom rom vagy vmi patch?
Most artMod + ElementalX van.Thx.
-
ferob
őstag
válasz
szegto #37005 üzenetére
A környezetfüggő kijelző AMOLED paneles készülékekre lett kitalálva, így gyárilag nem része az M7 ROM-oknak.
Az a színtelenített fekete képernyő csak olyan készülékeken használható érdemben, ahol annak konkrét előnye is van a fogyasztás szempontjából.A Magyar sor egy menüpont, amire rá lehet nyomni és ki lehet választani úgy, ahogy az előbb írtam.
-
szegto
senior tag
De ennél a környezetfüggő képernyőnél mikor be volt kapcsolva volt olyan, hogy mikor felvettem csak az időjárás és az óra jelent meg a többi sötét, majd ha hozzáértem akkor jött elő a lockscreen.
Olyan volt mintha egy előző képernyő még lenne a lockscreen előtt mikor felemelem a telót....Sajnos nem találok ilyen billentyűzetet, csak Magyar (QUERTY) van, ez a problémám.
Mindenesetre köszi
-
ferob
őstag
válasz
szegto #37003 üzenetére
Ha a panel kikapcsolt állapotban van, akkor semmi nem tud megjelenni rajta, sőt mivel nem AMOLED, ezért még teljesen fekete képernyő esetén is ugyanúgy fogyaszt, mint ha egy hófehér képernyőt néznél folyamatosan.
Beállítások > Nyelvek és billentyűzet > HTC Sense Input > Billentyűzetválasztás > Magyar > Normál (QWERTZ)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest