- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
válasz
szegto #36874 üzenetére
Üdv!
Én is megkérdeztem a HTC-t, hogy ha lilulásra hajlamos szenzor van benne a hiba megjelenése nélkül kiküldetem-e garanciás cserére? A válasz egyértelműen az volt, hogy ha nincs megjelenő hiba, nem csinálnak semmit... az én szenzorom 2013.10.04-i gyártású. Tartok a lilulástól, de eddig nem jött elő, és január 16-án lejár a garanciám...ha azután jönne elő, nem tudom mi lenne a megfelelő megoldás??? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
van egy M7-em amit garanciában cseréltek és a One X-em helyett kaptam 2014. október elején. Megnéztem a kameramodulját és sajnos az ST-VD6869-es van benne, ami liluásra hajlamos.
Ha jól tudom akkor erre a készülékre egy év garancia van, tehát októberig. Mit gondoltok, érdemes minél előbb visszaküldenem és kicseréltetni a most is tökéletesen működő kameramodult? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Összességében megéri feltenni a lollipoppot? -
Lexus sc
tag
Kamera lilulás és hívás közbeni hangszóró recsegés miatt lehetséges,hogy cserélik az M7-et egy új M8-ra?
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
A következő probléma jelentkezett már valakinél:
Ha böngészőből a home gombbal térek vissza a főképernyőre akkor a telefon úgy belassul, hogy "alig" bírja betölteni a főképernyőn lévő widgeteket. Gondoltam azért mert saját fotó a háttér,kicseréltem gyári képre,de nem lett jobb... mi lehet a gond? Eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam,viszont mostanában gyakran és a HTC-től ezt nem szoktam meg... a HOX-al sem volt semmi gondom ilyen téren, soha nem laggolt...
Újraindítást követően, kb. a harmadik alkalommal ugyanúgy eljátssza...
Előre is köszi! -
Lexus sc
tag
A HTC egy hónapja cserélte a One X-emet garanciában egy új One M7-re. Egy év gari van hozzá, így mennyit érhet?
-
Lexus sc
tag
Azt mondja meg valaki, hogy az emberek widget miért nem tölti be a facebookos profilképeket? Csak nagyon pixelesen látszanak...
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Elvileg a HTC szerviz One-ra cseréli a Hoxmat. Ki mit emelne ki a telefon hátrányaként, illetve mik a típushibák?
HTC double dip tokot használ valaki? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!szerintetek megéri egy One-ért odaadni a 2 hónapos One X-em plusz 40ezret?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest