- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
válasz
szegto #36874 üzenetére
Üdv!
Én is megkérdeztem a HTC-t, hogy ha lilulásra hajlamos szenzor van benne a hiba megjelenése nélkül kiküldetem-e garanciás cserére? A válasz egyértelműen az volt, hogy ha nincs megjelenő hiba, nem csinálnak semmit... az én szenzorom 2013.10.04-i gyártású. Tartok a lilulástól, de eddig nem jött elő, és január 16-án lejár a garanciám...ha azután jönne elő, nem tudom mi lenne a megfelelő megoldás??? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
van egy M7-em amit garanciában cseréltek és a One X-em helyett kaptam 2014. október elején. Megnéztem a kameramodulját és sajnos az ST-VD6869-es van benne, ami liluásra hajlamos.
Ha jól tudom akkor erre a készülékre egy év garancia van, tehát októberig. Mit gondoltok, érdemes minél előbb visszaküldenem és kicseréltetni a most is tökéletesen működő kameramodult? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Összességében megéri feltenni a lollipoppot? -
Lexus sc
tag
Kamera lilulás és hívás közbeni hangszóró recsegés miatt lehetséges,hogy cserélik az M7-et egy új M8-ra?
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
A következő probléma jelentkezett már valakinél:
Ha böngészőből a home gombbal térek vissza a főképernyőre akkor a telefon úgy belassul, hogy "alig" bírja betölteni a főképernyőn lévő widgeteket. Gondoltam azért mert saját fotó a háttér,kicseréltem gyári képre,de nem lett jobb... mi lehet a gond? Eddig ilyet nem nagyon tapasztaltam,viszont mostanában gyakran és a HTC-től ezt nem szoktam meg... a HOX-al sem volt semmi gondom ilyen téren, soha nem laggolt...
Újraindítást követően, kb. a harmadik alkalommal ugyanúgy eljátssza...
Előre is köszi! -
Lexus sc
tag
A HTC egy hónapja cserélte a One X-emet garanciában egy új One M7-re. Egy év gari van hozzá, így mennyit érhet?
-
Lexus sc
tag
Azt mondja meg valaki, hogy az emberek widget miért nem tölti be a facebookos profilképeket? Csak nagyon pixelesen látszanak...
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Elvileg a HTC szerviz One-ra cseréli a Hoxmat. Ki mit emelne ki a telefon hátrányaként, illetve mik a típushibák?
HTC double dip tokot használ valaki? -
Lexus sc
tag
Sziasztok!szerintetek megéri egy One-ért odaadni a 2 hónapos One X-em plusz 40ezret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged