- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Sziasztok!
Gyári M7-re lehet rakni custom boot animációt? Még garos, szóval nincs rootolva, stb.
-
törölt tag
Rendben, amint visszakapom a szervizből ( nem reménykedek benne, hogy sok mindent csinálnának vele ) kipróbálom ezt az 1 percnél tovább nyomós dolgot. Igazából tegnap, amikor még nálam volt, nem is tudom már milyen billentyűkombinációt használtam, de elindult a töltés egy kis időre, így a telefon szerintem nem halott.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36395 üzenetére
Oké, tehát a garanciális javítás kizárva, de a kérdés továbbra is fennáll, hogy egy számítógép kijelzőjén hogyan lehet szemléltetni a telefon pixelhibáját ilyen módon, ahogy te mutattad?
(#36396) Xiawave: Pont tegnap volt valaki, akinek nem vette a töltést, így egy akár egy percnél is tovább nyomva tartott bekapcsoló gombos trükköt megpróbálhatnál a töltőre dugott állapotban.
Ha nem segít, akkor érdemes lenne megnézni, hogy nincs-e eltömődve a kosztól és azért nem érintkezik rendesen. -
törölt tag
Tehát ha a zip-ben a boot.img-t külön flash-elem, akkor elméletileg minden rendben lesz. Köszönöm a segítséget!
Egy kérdésem még lenne, ha nem probléma: ez a probléma, hogy nem vesz fel töltést, eddig nem jelentkezett, csupán tegnap. Köthető ez szerinted a rosszul elvégzett flash-eléshez?
-
Bdanyy
addikt
Smartshopnal voltam, ők beszéltek a szervizzel, és nekik mondták hogy már a meghosszabbodott is lejárt.
Nem, a pixelhibat anno a T-nél megmutattam, a szervizes is látta, de ezek szerint a HTCnel belefér ennyi még. De őszintén szólva a kijelzo már egyáltalán nem érdekel, mert mostmár telefonálni sem lehet vele normálisan.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36393 üzenetére
Már említettem neked, hogy mi a helyzet, ha átvevőhelyen adod le, mellesleg a szervizben töltött idővel meghosszabbodik a garancia és a kijelző cseréje miatt +3 hónappal alapból kitolódik, itt inkább az a kérdés, hogy te mit akarsz.
Ha a telefonos ügyfélszolgálattal nem jutsz előrébb, akkor kár bárhol is leadnod, mert csak feleslegesen nélkülözöd a készüléket.
Mellesleg egy dolgot amúgy nem értek a tegnapi képed kapcsán, tehát a pixelhibát egy számítógép kijelzőn mutatod?
Mégis hogyan lehet megmutatni egy gép kijelzőjén a telefon kijelzőjének pixelhibáját? -
ferob
őstag
válasz
#40351744 #36391 üzenetére
Hibás csatlakozó okozhat ilyen problémát, ezért nem ismeri fel a számítógép sem, de ha hivatalos szervizbe küldtétek, akkor mivel nyitott a bootloader, ezért vissza fogják dobni.
A boot képernyőn azért nem jutott tovább a készülék, mert nem flashelted a boot.img fájlt külön, mivel erre szükség van, ha nincs S-OFF.
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #36390 üzenetére
Sajnos ez a lehetőség kizárt, ugyanis tegnap este órákon keresztül ment a telefon az " Android " animációnál, és csak úgy merült le ( mivel ugye kikapcsolni nem tudtam ). Egyelőre beadtuk szervizbe, remélem életet tudnak bele lehelni. Egy kérdés: ugye mivel a HTC, és az android felirat megvan, hardveres probléma szerintem kizárható: miért nem veszi fel a töltést? Valaki találkozott már ilyennel?
-
törölt tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, ha kérdésem warezba nyúl át, ez esetben kérem törölni!
Tegnap kezeim közé került egy HTC One, melyet használtan vettek, egy Custom ROM-al rajta. Az új tulajdonos egy eredeti rendszert szeretett volna rá, mindenféle root, és piszka nélkülit (Sony, Samsung készülékeket sokszor hoztam már vissza a halálból, így a témában nem vagyok kezdő ). Egy eredeti rendszerről készített zip fájlt le is szedtem, az xda-ról. A telefonra rámásolva recovery módból elindítottam a telepítést, mely rendesen végbe is ment. Újraindítva azonban a HTC animáción át, az Android világító feliratnál ( ez lesz a ROM bootanimation ) megáll,és csak tölt, és tölt. A probléma ott kezdődött igazán, hogy a számítógép nem ismeri fel a készüléket ( az usb eszközt nem lehet felismerni szöveg jelenik meg ), valamint töltést sem vesz fel. Hardveres hiba szerintem ki van zárva, ugyanis maga a készülék tölt, és még a ROM bootanimation-ig is eljut, tehát maga a rendszer ott van, azonban recovery módba képtelen vagyok eljutni, akárhogy is próbáltam a billentyűkombinációkat. Tegnap este le is merült a készülék 0-ra. Vissza lehet hozni valahogy ebből az állapotból?
Válaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!
-
SeatLeon08
tag
Feltettem az Art mod-ot ElementalX-el. Szépen működik a tapi ébresztés és minden más funkció is. Megérte az olvasgatás, sokat tanultam ma is.
-
Bdanyy
addikt
válasz
BenHans #36359 üzenetére
Nem, ezt megint elkiabáltam. Most volt időm foglalkozni vele, beállítottam a dolgok egy részét, aztán telefonáltam volna, de nem tudtam... Alig hallanak, nagyon halk a mikrofon... Megnéztem, az első és második mikrofon is működik, csak alig
Most van egy telefonom amit nem sikerült április óta elintézni, hogy hibátlan legyen, a garanciám már lejárt, és a legutóbbi szervizelés az egy szar mikrofont és pixelhibás kijelzőt adott nekem:
(katt rá a teljes méretért, nem volt türelmem most manuális beállításokkal szórakozni a tökéletes képért, látszik így is)És mivel legutóbbi szerviznél a több mint 3 hetes kiküldési időre hivatkozva nem javították, hogy majd a T-Mobile oldja meg a dolgot. Azt meg én nem fogadtam el, hogy kicseréljék egy ki tudja milyen (szintén garancia nélküli) készülékre, így a sajátom kaptam vissza, amiről csak most tudtam meg hogy ez is szar rajta. Szerintem ennyivel a garancia lejárta után hozzá sem fognak nyúlni, nem is tudom van-e értelme próbálkozni vele. Mindenesetre már totál elegem van az egészből.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezekkel tisztaban vagyok, a kerdesem koltoi lett volna, vagyis szerintem igen is vannak kulonbsegek az egyes fozott romok kozott, mint azt tapasztalja is az ember, ha azokat felteszi.
Az egyes framework-ok visszaforditasa vagy sikerul vagy nem, igy hozza nem ertok nem igen boldogulnak ezzel egykonnyen.
Sok gyari romot tisztogattam mar ki, de soha nem hozta az elvart eredmenyt, igy maradtam a jol bevalt romoknal, amelyek kozul a 3 nagyot emlitenek: mike1986, baadmewz, refoodball.
Elso korben amugy nalam is a viper-ek voltak a leggordulekenyebbek, de valamiert elobb utobb az lett a legakadozobb. -
ferob
őstag
válasz
benfolds #36382 üzenetére
Az sose baj, ha alacsonyabb erősségű árammal töltöd, tehát lassabban, mert az csak jó hatással van az akkumulátor élettartamára.
Nagyobb erősségűvel viszont nem tudod tölteni, még akkor sem, ha a töltő éppen tudná, mert az elektronika leszabályoz és csak annyit vesz fel amennyire szüksége van, így akármekkorát használhatsz hozzá, de a gyári töltőfej 1A-t tud.Ami itt inkább a fontosabb tényező, hogy minőségi töltőfejet és kábelt használj, mert az olcsóbb kínai vackokkal lehetnek problémáid, amit akár felugró figyelmeztetéssel is jelezhet feléd a telefon.
-
benfolds
őstag
két újabb kérdésem lenne. miért nem látom a hiváslistán, hogy kivel mennyi ideig beszéltem? hosszú gombnyomásra elő lehet varázsolni, de elég macerás.
a másik: lg g4 töltője (output: 1,8A, input 0,3A) jó a one-hoz? nem tölt túl kicsi vagy túl nagy áramon?
ja, és kábelem nincs hozzá, milyet érdemes venni?
köszi. -
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #36380 üzenetére
A custom ROM-ok attól azok, mert bizonyos funkciók hozzá vannak adva, esetleg be vagy épp ki vannak kapcsolva, amit többnyire azzal lehet elérni, hogy a ROM egyes elemeit (apk fájlok, framework elemek) visszafejtjük és utána a megfelelő kódot módosítjuk, majd újrafordítjuk.
Ezekhez a módosításokhoz is többnyire található az interneten leírás, ahol már valaki egyszer végigjárta a mikéntjét, így csak konkrét változtatást kell eszközölni, így nem kell azon agyalni, hogy hogyan lehetne megoldani egy-egy újabb dolog módosítását.Amiben inkább eltér egy custom ROM a gyáritól, amit letöltesz máshonnan, az az, hogy nem a gyári odex fájl struktúrát használja, valamint optimalizálva van a rendszer megfelelő működéséhez.
Persze ehhez megvannak a megfelelő eszközök, hogy más is meg tudja magának csinálni, de mindenképp igényel némi utánajárást és munkát.Ugyanígy akár egy gyári kernelt is lehet módosítani, sőt ott még a konkrét forráskódot is közzéteszi a HTC, szóval egyszerűbb dolga van az embernek.
Ezért tudnak az előzőekben említett kernelek is létezni.Tehát, ha ezeket meg tudod oldani, akkor akár egy saját ROM-ot is tudsz készíteni magadnak, amiben csak azokat az elemeket tartod meg, amire neked kifejezetten szükséged van.
-
-
ferob
őstag
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy teljesen lemerült HTC M7-tel kapcsolatban...
Hogy lehetne életet lehelni bele mert hiába dugom töltőre nem csinál semmit..
Próbáltam több töltővel is de semmi...
Előre is köszi a segítséget.. -
ferob
őstag
válasz
B@ldrick #36374 üzenetére
Ezek a dolgok még mindig a kernelen múlnak, szóval ha ugyanazt a kernelt használod, akkor másiknál is jelentkeznie kell.
Az általad használt ROM sem használ más forrást alapul, mint az összes többi, így felesleges kijelenteni, hogy az a jó és a többi mennyire rossz, mert akad.A legtöbb ember használja a telefont és nem azt nézi, hogy na hoppá ott megakadt, így mint említettem is, észre se vettem ilyet, de nem is értem, hogy nálatok mi ez a mánia, mert úgy élitek meg, mintha használhatatlan lenne a telefon, de le merem fogadni, hogy ez inkább csak a hozzáértés hiánya lehet, amiből kifolyólag magatoknak hozzátok elő a hibákat.
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #36370 üzenetére
Ez a megakadás mánia engem az őrületbe kerget.
Nem úgy használom a telefont, hogy ezt vadásszam, de egyáltalán nem is érdekel, viszont nem is vettem soha észre, hogy ilyen történne.De őszintén, egy adott forrás, ami fixen ugyanaz mindenkinek, majd mások átírt build.prop fájllal és néhány módosítási lehetőséggel kiegészítve, majd kiadva a saját nevük alatt elérik, hogy mások letöltsék és használják, majd arra hivatkoznak egyesek, hogy ebbe van kis akadás, abba meg nincs, csak azt nem értem, hogy mégis mi alapján, ha minden pontosan az, mint a másikban és még ideális esetben ugyanazt a kernelt is használják az emberek.
Ilyen dolgok vagy mindegyikben ott vannak, vagy egyikben sem.
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #36365 üzenetére
Jelenleg az elérhető újabb forrásra épülő ROM-ok közül, amiben nincs az emberre kényszerítve pár hülyeség, és használható is, az az Art-Mod.
(#36364) benfolds: Teljesen használható és ugyanúgy gyári kinézete van, viszont a Sense 7 alatt sokkal jobban lehet módosítani dolgokat a témázhatóság miatt.
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36357 üzenetére
Ha a fájlkezelőnek valóban van root jogosultsága, akkor a működő rendszer alatt történő törlés után, ha fut az alkalmazás, akkor ilyen hibaüzenetet generál, de ha élesben törlöd, akkor mindig kell az újraindítás, ha utána mégsem jó valami, akkor nem volt root hozzáférés a művelet elvégzéséhez.
A Sense-nek nincs szüksége a Twitter-re, sőt igazából azt törölsz, amit akarsz, mivel maximum utána nem indul el a rendszer.Az előzőekben azt is írtad, hogy hiányolod a mappákat, amit nem nagyon értek, mivel jelenleg is lehet mappákat létrehozni akár a főképernyőn, akár a menüben.
Ha nem szeretnéd kipróbálni a Sense 7 alapú ROM-okat, akkor a gyári alapra épülő MaximusHD ROM az, amit érdemes megnézni.
(#36361) SeatLeon08: Az ébresztési módok leginkább a kerneltől függnek, így lényegében bármelyik ROM alatt össze lehet hozni, de én magam azt javaslom, hogy egy Sense 7 alapú, M9-ről portolt ROM-ot próbálj ki, ezeknél általában már az AROMA telepítőben választható, hogy melyik kernelt szeretnéd felrakni.
Így a ROM-ból pl. az Art-Mod, míg a kernelből az ElementalX, amit érdemes kipróbálnod és választható az előbb említettben.A bootloader nyitásáról pár hozzászólással ezelőtt is volt szó, ahol belinkeltek pár másik hozzászólást, de a kereső is kiadja itt a topikban, mert már sokszor le lett írva a folyamat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36345 üzenetére
Tegnap végre el tudam hozni. A pixelhibakkal viszont már nem fogok még egy kört szórakozni. Viszont a belakott kitkat után ez a friss lollipop titkosítás mellett is baromi gyors. Meglep, mennyire jól bírja a multitaskot.
(A dologhoz hozzá tartozik, hogy odatelefonaltam, hogy megérkezett-e már a telefon. Kiderült hogy délelőtt már mehettem volna érte, mert kiküldték az smst, de nem kaptam meg. Végül 18:00-kor az sms is megérkezett (pont akkor zár a szervíz, mérges lettem volna
)
-
benfolds
őstag
oké, köszi! a nagyon moddolt romokat nem szeretem, de egy "javított" gyári rom tényleg jó lenne.
(esetleg külön a beállításokhoz nincs valami módosítás, amit lehetne telepíteni?)
az vajon miért van, hogy ES root explorerrel próbáltam törölni pár számomra szükségtelen appot, ki is írta, hogy eltávolítva, bár se ES-ben, se "kezdőlapon", az alkalmazások listájáról nem tűnt el az app, eleinte pofázott, hogy a com.twitter leállít, aztán egy újraindítás után már azt sem, minden maradt úgy, ahogy eredetileg volt, többszöri próbálkozás után is. gondolom, a sense-nek szüksége van a twitterre, emiatt hiányolta a rendszer, de nehogy már root jogosultsággal ne tudjam törölni... -
CsGábor
tag
Korábban irtam hogy inkorrekt volt kissé a szerviz és beszéltem a magyarországi HTC-s emberkékkel. Nagyon korrektül intézték a srácok az ügyemet. Az alaplapon kívül mindent kicseréltek. Új burkolat, aksi, kamerák...stb. Baj a telefonkártya foglalattal volt.
-
ferob
őstag
válasz
szegto #36354 üzenetére
Pontosan, sőt sok esetben a nem általános, szemmel vagy teszttel azonnal ki nem szúrható hibákat elsőre nem is javítják, amit sűrű telefonálgatások követnek az ügyfélszolgálat felé, hogy ugyan már oldják meg.
Az ideális eset az, ha olyan hibája van a készüléknek, ami miatt teljesen bontani kell, így elég sok alkatrész cserére kerül, ezért is fordulhat az elő, hogy másoknak több dolgot cserélnek egyszerre, mivel egyes alkatrészek egyben kerülnek kicserélésre és nem bajlódnak a darabokra bontással, mivel a márkaszerviz is úgy kapja meg egyben.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Most fog lejárni a gari a készülékemre, viszont szeretném valahogy kicseréltetni az akksit, csak nem tudom hogy milyen ürüggyel adjam le hogy kicseréljék.
Valakinek van tippje? Mégis csak jólenne új akksival indítani a gari nélküli időket.
Ha van tipp, szivesen fogadom.Üdv
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36348 üzenetére
Az elemlámpa funkció nem érhető el gyorsbeállítás ikonnal a gyári ROM-on, de custom ROM-nál beállítható ikon vagy akár a bekapcsoló gomb hosszú nyomására is.
Bár az általános válasz az lenne, hogy a telefon már újabb frissítést nem fog kapni, de ebben az esetben az újonnan felfedezett Stagefright sebezhetőség miatt érkezni fog frissítés, amit bár gyári ROM-on fel fog ajánlani, de mivel a recovery nem gyári a telefonodon és a root hozzáféréssel valószínűleg módosítottad is a rendszert, ezért nem fogod tudni alkalmazni a frissítést.
Az én tanácsom az, hogy tegyél majd fel egy custom ROM-ot, amiben már eredetileg benne lesz ez a javítás, ami hamarosan megjelenik.
-
benfolds
őstag
hát lehet, hogy jobb lett volna valami "gyárihoz közeli optimalizált rom". egyelőre a mappákat hiányolom, illetve azt, hogy vakkut tudjak tenni a gyorsbeállításokra (vagy hogy nevezik). aztán lehet, hogy van ilyen opció, csak én nem találom.
a blinkfeed kiikapcsolását már megtaláltam, köszi, de egyelőre marad, mégsem vetek el egyből mindent, ami szokatlan és elsőre hülyeségnek tűnik.
root: igazából csak a su-t kellet újra feltennem.
az, hogy most gyári rom-om van, azt jelenti, hogy az ota frissítéseket is le tudom majd tölteni, ha esetleg kijön még valami? -
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #36346 üzenetére
A bootloader nyitása ingyenes, valamint custom ROM-nál lehetőség van a kijelző ébresztésére érintéssel.
-
SeatLeon08
tag
Van egy locked m7esem.Ha rootolnám, akkor a dupla koppal fel lehetne ébreszteni? Pénzbe kerül a nyitás?
-
Bdanyy
addikt
Hétfőn kaptam az smst, hogy mehetek a telefonert, mivel pont ott voltam a közelben, így bementem ( bár mondta a szervizes két hete, hogy csak a második smsnel menjek, addig nem lesz meg a sajatom, mivel mégsem fogadtam el a cserét). Tényleg nem volt még az üzletben
Azt mondták, mostmár biztos visszajön a héten. Egyelőre ma sem küldtek még a második smst.
-
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36343 üzenetére
Próbáltál bent érdeklődni? Eddig miért nem próbáltad úgy kérni a telefon kézbesítését, hogy a postás hozza ki az általad megadott címre?
Szerintem csak nem szólnak, hogy visszaért, érdemes lenne utánajárni és nyugodtan engedd meg magadnak az emelt hangnemet és esetleg említsd meg nekik, hogy amennyiben ott abban a szent pillanatban nem kerítik elő, akkor a fogyasztóvédelemhez fordulsz, valamint kérd a vásárlók könyvét és az egész sztorit írd bele, ne kíméld őket, de arra készülj fel, hogy bármit ki fognak találni, hogy azt a panaszkönyvet ne kaphassad meg.(#36342) benfolds: Miért ne kéne újra? Főleg úgy, hogy gyári rendszert tettél fel, ami nem rendelkezik root hozzáféréssel, de te kifejezetten gyárit akartál, viszont rengeteg gyárihoz közeli, optimalizált ROM van, ami rendelkezik olyan dolgokkal, amire szükséged van.
Minden ROM telepítése felülírja a system partíciót, így nem meglepő, hogy elveszik a root jogosultság.
A BlinkFeed kikapcsolható, ha a kezdőképernyőn összehúzod a két ujjad, majd a widgetek kiválasztása helyett törlöd a hozzá tartozó képernyőt. -
benfolds
őstag
köszi szépen, jó lett, bár mintha egy árnyalattal lassabb lenne a rendszer, mint volt, de lehet, hogy csak beképzelem (csak sima wipe-ot csináltam, nem fullt). blinkfeedben végre európai, sőt, magyar híroldalak jelennek meg, fahrenheit helyett celsius van - ezeket nem lehetett átállítani korábban - illetve eltűnt a sok t-mobile-os hülyeség.
ez a blinkfeed alapból mennyi adatforgalmat generál, ha nem nézek rá?
most az jutott eszembe, hogy nem lehet-e olyan hátulütője a dolognak, hogy amerikában gondban leszek a telefonnal? frekvenciák, radio ilyesmik? (lehet, hogy nagy butaság)
-
benfolds
őstag
köszi szépen! jön le, mindjárt kipróbálom. eddig sony telefonom volt, ott picit másképp mentek a dolgok. volt one click root (az elején még nem), illetve nem kellett boatloadert nyitni roothoz, csak akkor, ha custom romot akartam feltenni custom kernellel. de alapból gyári kernelt simán lehetett rajta cserélni bootloader nyitás nélkül is. ha jól értem, a szabad bootloader nyitással a htc eggyel hátrébb helyezi biztonságot, viszont ezzel az s-onnal onnét jobban védi a rendszert.
-
SanyikaDC
tag
gyerekek ez jó rom? [link] (:
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B@ldrick #36316 üzenetére
Korábban (még HOX-on, és M7-en is) használtam a viper-t, nekem egy idő után voltak vele gondjaim.
Nem tudom, hogy ez milyen, de a lányomnak jobban számít, hogy stabilan, gyorsan működjön, mint a testre szabhatóság.
Igazából olyan röccenések, amit írtál zavarnának engem és őt is, így lehet mégis teszek egy próbát, ha valahogyan megkaparintom a telefonját...Egyébként az ARHD már nem annyira használatos az itteni körökben?
-
válasz
Jeanne d'Arc #36332 üzenetére
Mármint One M7.
-
-
4ndr34
újonc
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel? Ez konstans rajta van minden képemnél már egy ideje, fényviszonyoktól függően változik a láthatósága. Eddig nem zavart, de mostanság többször is kellett képeket készítenem valamilyen fontos dologról és persze akkor szokott mindig a legláthatóbb lenni.
Szerintetek mit lehet kezdeni vele?
Az első kép sötétben a második lámpafénynél készült. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #36327 üzenetére
Ja, így már érthető.
-
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #36320 üzenetére
Ezzel a gyártási idővel valami nincsen rendeben, az M7 csak 2013 márciusában jelent meg. 9 hónappal korábban tuti nem gyártották még.
-
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36317 üzenetére
OTA frissítést nem lehet recovery alól gyári ROM-ként telepíteni, amit te szeretnél, ahhoz teljesen másra van szükség.
Míg nyitott bootloader-rel lehetőséged van gyári ROM mentést felrakni, addig a firmware ugyanúgy nem európai marad, így ha maradéktalanul olyanra szeretnéd, akkor S-OFF-ra van szükség, de az pénzbe kerül, viszont úgy általánosságban is egyszerűbb a ROM-ok és egyéb dolgok felrakása.
Innen töltsd le a legfrissebb európai gyári ROM mentését és recovery alól tedd fel, majd az android eszközök letöltése után, fastboot-tal tedd fel az archívumból külön kiszedett boot.img fájlt az alábbi paranccsal.
Az egyszerűség kedvéért a boot.img legyen az android eszközök kitömörített mappájában, ahova a parancssort is nyitod, majd a telefont bootloader módban indítsd el.fastboot flash boot boot.img
-
ferob
őstag
válasz
yodee_ #36321 üzenetére
Rosszul tudod, mivel a telefon rendelkezik másodlagos mikrofonnal, amit kihangosításnál használ is a készülék, így nem meglepő, hogy hallják, amikor ez az eset áll fenn, mivel nagy valószínűséggel az, amelyik a telefon alján van, meghibásodott.
(#36320) laleh: A tárcsázóba írd be, hogy *#*#3424#*#*, majd válasszad az Audio Test lehetőséget és a hangszórók tesztje után lehetőséged lesz az elsődleges és a másodlagos mikrofon tesztelésére is, így egyértelműen kiderül, hogy hardveres hibáról van-e szó.
Abban az esetben, ha a telefonhoz nincs jótállási jegyed, akkor a gyártási időtől számítva kell nézni a garanciát, ami egyes készülékeknél csak 1 év, jellemzően külföldi modelleknél, de még akkor is, ha 2 év lenne, a tied gyártási idejéhez képest az is már rég elmúlt, de ezek alapjában lényegtelen dolgok, mivel teljesen más régióból származik, így gyártói garanciát érvényesíteni Európában soha nem is tudtál volna rá.
Amennyiben hibás a mikrofon, akkor azt kell cseréltetni a szervizzel, de előfordulhat, hogy más is meghibásodott, de ettől függetlenül is fizetni kell a javításért.
-
-
yodee_
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #36320 üzenetére
Nem szeretnék okoskodni, de ha téged nem hallanak akkor kihagosítva sem kellene hallaniuk. Mivel a kihangosításkor ugyanaz a mikrofon továbbítja a hangod mint alapesetben. Tehát vagy rosszul fogalmaztál vagy nem hardveres hiba van. Szerintem. Javítsatok ha tévedek!
-
Sziasztok!
Garanciális problémám van. Nem hall a másik fél csak kihangosítva.
Kínai gyártású a telefonom, papírom nincs hozzá, de még régebben én is írtam róla hogy javítják.
"Abban az esetben, ha nem rendelkezik jótállással, akkor a gyártás időpontját kell alapul venni a garancia érvényességének számításához. A telefonjának a gyártási dátuma: 2012/06/12."
A kérdésem az, hogy mivel nem európai a telefonom ezért fogják-e javítani vagy zsebből fizetős? Még hála isten soha nem volt bajom, ezért most lesz az első köröm velük. -
benfolds
őstag
bootloader unlock és root után megpróbáltam telepíteni recoveryből ezt az ota rom-ot, de nem ment, utána láttam, hogy gyári kitkatra lehet csak feltenni.
igazából én csak egy független gyári 5.0.2-t szeretnék, mert ez egy amerikai t-mobile-os készülék, és tele van mindenféle felesleges szolgáltatói szarral.
m7 ul
radio 4t.35.3218.16
OS 7.18.531.2
tudna valaki segíteni? -
HUTCHDB
nagyúr
Udv Holgyek, Urak!
Milyen sense alapu rom most a "menő"?
A lanyom telefonjan ideje lenne romot cserelni... -
Tiger.
nagyúr
Na m9 esek megkaptak az 5.1et
-
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #36306 üzenetére
nem volt leírás. viszont ez alapján elkezdtem, pár dolgot másképpen kellett csinálni, mert letöltöttem a teljes fejlesztői környezetet a megadott file-ok helyett, mivel nem éltek a linkek, végül a bootloadert ki tudtam nyitni, de most a recoveryt nem akarja feltenni sem img-ből sem pedig appból. előbbinél "waiting for the phone"-t ír ki cmd-ben az app meg nem találja a telefon típusát.
-
SanyikaDC
tag
Hali! Szeretnék kérni tőletek pontos útmutatót arra hogy hogy tudom full gpe-re átalakítani a full gyári legfrissebb sense rommal rendelkező m7-emet (: és ha erre van mód akkor jönnek ota frissítések? Sry rendszer témában nem vagyok annyira jártas ennél a készüléknél mert nem volt szükségem rá hogy piszkáljam...
gpe rommal jobb az akkuidő? Köszi!
-
benfolds
őstag
a bootloader nyitás, rootolás menetét, illetve a legújabb független közép-európai romot be tudná nekem linkelni valaki? az összefoglalóban nem találtam semmit.
-
lofagi
addikt
Pár napja jelentkezik egy olyan probléma, hogy a wifi ledob és néha nem is csatlakozik vissza magától, esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
Semmi energia takarékos megoldás nincs bekapcsolva, szóval elvileg nem kéne neki ledobálnia, illetve van hogy ki is írja,hogy nem sikerült a csatlakozás, majd kis idővel később magától csatlakozik újra. Valaki ötlet?
-
lecsito
újonc
Sziasztok!
Garancia lejárta után küldeném szervízbe a telefont kamera lila hibája miatt. Meg tudnátok mondani, hogy a kamera cseréje kb mennyibe fog kerülni? Milyen más modulokat cserélnek/cserélhetnek egy 2éves telefonban?
Üdv!
-
benfolds
őstag
sziasztok! most került hozzám egy m7, egyelőre barátkozom vele. ami elsőre nagyon zavaró (azon kívül, hogy nem érem át az ujjaimmal a kijelzőt, szóval sokkal nehezebb kezelni, mint az előző sony ray telefonomat), a hátlap csúszóssága. van itt olyan, aki tok nélkül használja ezt a telefon és nem ejtette le heteken belül? ráadásul olyan fura tapintása van, hogy bizseregnek tőle az ujjbegyeim.
nem várnám meg, amíg kicsúszik a kezemből, ezért az lenne a kérdésem, hogy milyen tokot ajánlanátok, ami szép is, nem is túl bumszli, és legfőképpen nem csúszik. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest