- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35590 üzenetére
Nah nem csak te jártál szarul, nekem két helyen is van pixelhiba az új kijelzőn... Az a szép, hogy az előző kijelzőm is csak azért volt jó, mert 3-szor cseréltettem 3napon belül telefont a vásárláskor, mig a 4. végre pixelhibamentes volt. Kezd rohadtul elegem lenni már ebből a szarból
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35594 üzenetére
Én nem tudom, hogy milyen indíttatásból írsz angol ügyintézőnek vagy a VSP Data-nak, de az biztos, hogy létezik magyar HTC telefonos ügyfélszolgálat, ahol azonnal fel is veszik a telefont, valamint mivel neked semmilyen kapcsolatod nincs a VSP Data-val, így nekik hiába is írsz.
Ahogy eddig is írtam, a HTC-vel kell beszélni, ahol el fogják mondani, hogy rendben, ezúttal küldjed be és kiemeltként fogják kezelni a készüléket és jobban ránéznek a hibákra és a javítási eredményre.
A képeket majd, ha kéri, akkor csatolhatod az általa küldött levélben lévő linken keresztül, mert kapni fogsz egy ügyszámot, ami alatt az egész futni fog. -
ferob
őstag
válasz
norbi93 #35592 üzenetére
Ha nem megy tovább, akkor a kábellel vagy valamelyik porttal lehet probléma, ezt sajnos csak úgy lehetne tudni, ha valaki ott helyben látja.
Legjobb javaslatom egy teljesen másik gép és egy gyári kábel, ha ez a gyári kábel, amivel a gond van, akkor próbáld meg egy másikkal, ha ugyanaz a hiba, akkor nem a kábellel van probléma.
-
ferob
őstag
válasz
norbi93 #35585 üzenetére
A htc_fastboot-ot használod a próbálkozás során?
Ha igen, akkor próbáld meg az eggyel régebbi htc_fastboot-tal, amit innen tudsz letölteni.(#35589) Pr3ciSioN: Ha nem a futtatható RUU-t használja, hanem RUU módból történik a flash, akkor semmilyen csomag nem szükséges, csak a driver és a fastboot.
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek!
Szert tettem egy efféle jószágra. Jóféle, picit lassúcska egy Nexus 5-höz képest, de simán lehet vele élni. tetszik, hogy stabilabbnak tűnik az 5.0.2 mint az előbb említett N5-ön volt. Ami kérdésem van, nem igazán találom benne hogy hol keressem az utolsó bootolás óta eltelt időt?!
Nálam az OTS 3-5 óra között van, ez teljesen jó. Kamera nem egy nagy "was ist daß" , viszont ájfon minőségben hallgathatom rajta a Flac zenéimet, ami dicséretes. Kijelző is nagyon jó, design pedig talán a legszebb a jelenlegi piacon. Nem mai vas, de szépen duruzsol.
-
norbi93
senior tag
Ezer hála a leírásért!
elkezdtem csinálni mindent a leírtak szerint, első próbára el is száll, mint ahogy az meg van írva, viszont másodikra (és harmadikra) sem flasheli fel a zipet
elsőre too many links hibát ír, másodikra pedig "data size is too large (43286 kb) for device to download ZIP file" -
kdennis
aktív tag
El tudná árulni valaki hogy a HTC One M7 miért nem támogatott a Vodafone Wallet -el? Még a legszarabb LG G2 mini is meg a régi galaxy S3 is benne van a listába meg ilyen alsokategóriás NFC-s telefonok is de az M7 nem. Hát beszrok, és a menübe ott van az NFC-nél hogy érintésnélküli fizetés. Nem hiszem el hoyg nem kompatibilis csak a listába nem pötyögték be és kizár a program.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
madgie #35572 üzenetére
Nem tudom, én akárhogy állok neki internetezni vagy játszani rajta, esetleg navigálni, mindig tovább bírja 1-2 óránál, viszont a közösségi dolgokra egy programot használok, ami felfogja az egészet egyben, de a Skype és a Facebook saját kliense az biztos, hogy nagyon meríti a készüléket, bár erről nincs friss tapasztalatom.
De ennek fényében továbbra sem próbálom meg használni az említett alkalmazásokat.
-
madgie
titán
Nézd, rengeteget segitettél a topiknak meg nekem is, ne rontsuk el ezt a jó kapcsolatot. Rövid leszek és aláhúzom: az én használati módszeremmel baromira nem bírja még a három órát sem. Nem, semmilyen rommal sem, mert már kitapasztaltam, hogy nálam ez ennyi.
Az nekem nem releváns, hogy nálad mennyi az annyi. Érdekességképpen: most csak másfél óra kijelzőidő van a kütyüben és lassan 10%-on vagyok. Ma ennyit bírt. Nincs baj az akkuval, csak olyan programok mennek a háttérben, amik minden droidos kütyün zabálják az akkut. Skype, Messenger, Facebook, stb.
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Úgy megcsinálták a telefonom hogy mindjárt kiesik a kijelző a jobb felső sarokban már elkezdett felválni
-
ferob
őstag
válasz
norbi93 #35566 üzenetére
Fel kell tenni a gépre a szükséges HTC drivert, de előtte minden régebbi verziót távolíts el, ideértve a HTC Sync Managert is, majd ezt követően indítsd újra a gépet.
Töltsd le a szükséges android eszközöket innen, majd tömörítsd ki egy mappába és másold bele az innen letöltött 7.19.401.2 verziójú legfrissebb gyári RUU-t.
Utólag az egyszerűség kedvéért nevezd át az archívumot RUU.zip-re.Csatlakoztasd a telefont feloldott állapotban a géphez és engedélyezd az USB hibakeresést, amit úgy tudsz megtenni, hogy a Beállítások > Névjegy > Szoftver információk > Egyéb menüpontban hétszer megnyomod a Build számot, így megjelenik a Beállítások > Fejlesztői lehetőségek > USB hibakeresés, amit így már engedélyezni tudsz.
Navigálj el egy parancssor ablakban a kitömörített android eszközök könyvtárába, ahova a RUU-t is másoltad, majd add ki az alábbi parancsokat.
adb devices
adb reboot-bootloaderÚjraindul a telefon bootloader módban.
Mivel a telefon S-ON állapotú, ezért vissza kell zárni a bootloader-t, hogy le tudjon futni megfelelően a RUU.fastboot oem lock
fastboot reboot-bootloaderEzek után jöhet a gyári RUU felrakása a készülékre.
fastboot oem rebootRUU
Itt megjelenik egy ezüst HTC logó.
htc_fastboot flash zip RUU.zip
Ezt követően a megjelenő üzenetet figyelmen kívül hagyhatod, de add ki ismételten a parancsot.
htc_fastboot flash zip RUU.zip
Ha lefutott és minden rendben ment, akkor az alábbi paranccsal a bootloader-be lépve ellenőrizheted a frissített verziót.
fastboot reboot-bootloader
Ezek után csak meg kell várni, míg az alábbi parancs után elindul először a rendszer, ami akár 10 percet is igénybe vehet a HTC logó megjelenésétől, így várj türelmesen.
fastboot reboot
-
norbi93
senior tag
Sziasztok!
Átbújtam a fórumot, keresőt is használtam, de nem igazán találtam megoldást az alábbi problémámra:
Barátnőm vett egy One M7-et, de custom 4.3 rom van rajta, és szeretné 5.0-ra frissíteni.
A telefon S-On-os, HTC__032 CID, az ehhez tartozó RUU.exe-t is leszedtem. Bootloader nyitva.
Mi lenne a menete, hogy ebből az állapotból gyárira térjek vissza?
Előre is köszönöm! -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35562 üzenetére
Én tegnap kaptam vissza és összeragasztóztak mindent még a hangerő gombot is , az usb csatinál is lehet látni hogy valamennyi "lefolyt" illetve a bekapcsoló gombnál is lehet látni elég szépen, vagyis csak lehetett mert megtakarítottam ezeket de a hangszóró műanyagnak a fém színű részéré is kentek a ragasztóból plusz a sim kiszedő tűmet is elherdálták valahova
-
törölt tag
válasz
Nightfall75 #35559 üzenetére
Van S-off is,meg root is,esetleg privátban feltudnál világositani,kérlek?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki hallott már erről az oldalról?
Tapasztalatok esetleg?
Vagy tudtok jobb modot függetlenitésre?
Előre is köszönöm! -
varsam
őstag
Sziasztok,
anélkül, hogy egy több szolgáltató SIM kártyáját tenném a telefonba, meg lehet nézni, hogy SIM Lock-os a készülék?
-
ferob
őstag
Gondolom elírtad a vásárlás dátumát, mert az még csak 3 nap múlva lesz.
Viszont azt azért érdemes lenne megnézned, ha Telekomos vásárlásról van szó, hogy nincs-e az elektronikus dokumentumok között a számla a webes felületen.Ha nincs, akkor felhívod a HTC telefonos ügyfélszolgálatát, ahol kéred, hogy küldjenek egy e-mailt, amiben igazolják, hogy meddig van garancia a készüléken, hogy le tudd adni az egyik átvevőhelyen javításra, amihez csatolod ezt a levelet kinyomtatva, így a TeleMax nem fogja visszadobni és elküldik a VSP Data-hoz.
Az átvevőhelyek listáját megtalálod itt az oldal alján.
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
Nem emlékszem, hogy miként volt korábban, és újra vinnem kéne:
HTC one M7, 2015.05.21-i vásárlás, de eddig összesen másfél hónapot töltött a cseheknél (még 2013-ban).
Vinném szervizbe megint, töltés-gondok miatt, a T viszont nem fogadja be számla, és /vagy garijegy nélkül.
Telemax be kéne fogadja (T-s vásárlás)?Köszönöm előre is.
-
kllzslt
tag
Láttam felvetődött a Z3C. Én is most váltottam arra, lejárt a 2 évem és egy nagyon jó akciót szúrtam ki (valószínüleg elírták az összegeket), nem lehetett kihagyni
Nekem eddig mindkét telefon jól működött, semmi lassulás, gondolkodás és tetszik a változatosság. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #35525 üzenetére
Én meg pont azért azért szerettem mert olyan színes sz.r volt
imádtam hogy amikor feloldottam a telefon bejöttek a teljes képernyős animációk ( az esőset nagyon szerettem mikor bekapcsolt az ablaktörlő is
, de a havazás is nagyon szép volt ) . Mennyi embernek vagánykodtam
Nekem már nagyon letisztult lett én pont a csicsa miatt szerettem , kár hogy nem lehet valahogyan portolni
-
madgie
titán
5 óra kiejlzőhasználatot akkor tudna nálam hétköznap a One, ha rákötnék egy külső akkut
Sok-sok éve figyelem, tapasztalom, hogy hátköznap mi hogyan mennyit bír az én körülményeim között.
5 óra kijelzőhasználat "csuklóból" nekem eddig csak a Oneplus One-nál ment. iPhone-ok a 6 előtt bő felennyit mentek, One dettó, a Moto X szintén, egyedül a 2013-as Moto G bírta sokkal tovább, de az meg random lassult Lollipop alatt, amit utáltam. -
Tiger.
nagyúr
Amit elfelejtettem a fim nézésné, nem mondanám hogy folyamatos lenne.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bdanyy #35529 üzenetére
Nem tudom, nekem az m7 sosem lassult
De az ios-től sem kell azt várni, hogy mindig örökkön örökké, megállíthatatlanul gyors, ez akkora tévedés, hogy nem is tudom kikben él, hülyeségA legtöbb droidos telefonnál valószínűleg gyorsabb, de nem tökéletes ebből a szempontból ez sem
-
Bdanyy
addikt
Lehet nekem azért menne
Az M7 nálam szinte egész nap 4G-n van, sok hívás, sok net, hangouts, skype stb megteszi a hatását. Ami vicces, hogy a gyári tartóhoz kapott HTC autós töltő mellett nagyon lassan, de merül navi (Waze) közben.
Ha alig használom a telefont, akkor van hogy kibír 14-16 órát, igaz olyankor energiatakarékost is be szoktam kapcsolni, amit alapjáraton sosem. Olyan viszont hogy reggel leveszem a töltőről, és másnap reggelre ne merült volna le, nem volt még.
no more: Sajnos én is úgy veszem észre.
-
madgie
titán
válasz
enginev3.0 #35528 üzenetére
Hát igen, a kamerát tudtam, az akksit csak sejtettem
Amúgy androidos viszonylatban nem olyan rossz ez az akku, egy Nexus 4-5 vagy (2013-as) Moto X sem megy el tovább egy szuflával. Persze az i6 jóval combosabb üzemidejű, a Oneplus One-szerű 3k mAh szörnyek meg főleg jobbak
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35520 üzenetére
Köszi a részletes összehasonlitást
Hát igen, az akksi napi 2-3-szor mindig töltve van nálam is, abban nagyon jó lenne egy kis előrelépés. Hiába van külsö akkum hozzá, akkor is sokáig tart amig feltölti, melegszik közben stb.
Androidos készülékek közül nekem is csak HTC jöhet szóba, de félek az M9-nél sem lenne megoldott a több másodperces belassulás, amitől falra tudok mászniVan hogy nem birok felvenni vagy lerakni hivásokat miatt stb. Tényleg összedobok már erről egy videót, csak ezek persze véletlen sem akkor jönnek sűrűn elő, mikor fel tudnám venni
Titkosítás nélkül valszeg tényleg nem "fagyna" egyáltalán a teló, csak 4.3 környékén még azzal is tök jó gyors volt, utána nagyon sűrűvé váltak.
Na meg nemsokára lejár a garanciám, és félek megint pár hónap után bedöglik a hangszóró ahogy eddig már 3x, és húzós lesz a javítása. Mindenesetre messze ez a telefon a legjobb amit használtam, tényleg bugmentes, ahogy az előző Desire S-em is volt. -
madgie
titán
válasz
Tudod, mert már beszéltük, de a többiek talán nem: én i6 után nem sokkal jöttem One M7-re és ez az egyetlen droidos telefon, amit az iPhone mellé állíthatok úgy, hogy majd' negyedannyibe került, mégis szerethető, használható, gyors, stabil. Ilyen Oneplus One meg hasonlóktól idegbajt kaptam, szvsz bughenger mind
-
-
no more
veterán
válasz
+1, nekem a Nova a kedvenc custom launcherem, bármi amit próbáltam nevetséges volt hozzá képest. Vagy lagolt, vagy szeretett megakadni, de amióta HTC-m van, néha felrakom a Novát, hogy megnézzem az újdonságokat és ennyi. A Sense a legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Update:
Hogy megérte-e a csere? Igen meg.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Bdanyy #35518 üzenetére
Igazából, hogy őszinte legyek
Semmilyen
Évekig droidoztam, szinte mind volt a kezemben (verziók), és azok közül az egyetlen jó telefonom a One volt, mert az nem lassult be soseAz i6 sem lassul be, de hogy nem gyorsabb a One-nál abban szinte biztos vagyok
Kamerában fényévekkel jobb
Hangzásban, teljesen elfogadható
Kijelző is jó, pedig kisebb a felbontás, de szép, nem érzem hogy visszább váltottam ilyen téren
Mi van még? Appokban nincs hiány ugye, bár nekem nem sok van
Az itunes nem idegesít, néha másolok egy két számot, de akkor se itunes-szal hanem van más app rá
Ami közel sem összehasonlítható, az az akksi!! Én délelőtt már töltötte a One-t hogy nap végéig kibírja, az i6-ot, este 30-40%-on teszem töltőre, pedig zenét hallgatok, netezek, facebookozok, játszok, és 4g-vel használom (bár én nekem csak akkor megy a net ha tényleg használom, ha nem akkor mindig kikapcsolom), wifiről pedig csak itthon megy, esteAmi eddig szíven ütött, hogy flash hiányában, nem tudtam nézni telefonról streamelt focimeccset, pedig az ágyból szeretem nézni
Viszont maga az ios, nekem egy Sense (szóval nem android, hanem sense) után nagyon vérszegény, belépsz az appból meg kilépsz, ennyiből áll az egész
Régen azt hittem az a lényeg nekem, hogy gyors legyen egy okostelefon, de rájöttem, hogy ez nem elég, kell a Sense!!Sajnálom hogy nem HTC-t vettem, vagy is ez miatt, az m9 nem kellett volna, nem tetszik, de ha idén vagy jövőre alakít megint valamit a HTC akkor azonnal váltok, és jó tudni hogy azért egy értékálló telefonom van, mert egy apple-t még jövőre is nagyon jó áron tudok majd eladni
És még egyszer leírom, hogy nem androidról váltottam apple-re, tehát nem ezt a kettőt hasonlítom össze, nekem nincs olyan hogy android
Hanem a Sense-t, az ios-szel
és már csak azért is írom, mert mikor régen volt több androidos telefonom, hiába próbáltam bármilyen launchert, mindig Sense-re tértem vissza -
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35517 üzenetére
Mert megvette a beatst ha jól tudom
-
Bdanyy
addikt
válasz
enginev3.0 #35517 üzenetére
Milyen amúgy az I6 a One után? Én nagyon gondolkozom azon, vagy a Pluson, főleg ha meg lehet oldani a wear csatlakoztatást hozzá, apple watch nem tetszik annyira, nekem csak az értesitések jelzése kell
Van ami hiányzik az android után? Én már nagyon unom a random lassulgatást, úgyhogy lehet kompromisszumképes leszek és váltok.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35515 üzenetére
Nem rossz, de hangzásban nem veri meg
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35513 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Milyen részletre gondoltál? Ehhez mit szólsz?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #35511 üzenetére
Mi a gond a képpel, ez nem automata én állítgattam ezt azt.
-
Tiger.
nagyúr
nem rossz, de az m7 szebb
Működése elég gyors, de az m7től nem sokkal gyorsabb, ott van amikor az alkalmazásokba lépek elsőre megakad, de utána már jó, az m7 esetében is ez volt.
Telefonálás terén egyformák.
Üzemidő nekem jobbnak tűnik mint az m7.
Melegedés hát azt lehet érezni ha elkezded használni.
Fényképezése elég jó legalábbis nekem tetszik.
Videó kamera része elég fura, bár nem szoktam sokat kamerázni de ha elinditom akkor oda kel koppintani a képernyőre hogy élesedjen a kép, magától nem csinál semmit. Az m7 is ilyen.Zene téren nagyon jó, az m7 től sokkal szebben szól ,pedig az is szépen szól.
Memória kezelése, 3gb átlagban 1,7gb szabad ez jónak számít, az m7 esetében 2gb -ból 1gb szabad igaz főzött rommal.
Összességében nem rossz telefon, de az m7 től nekem nem tűnik kimagaslóan erősebnek.
-
Badboys
őstag
Mai nappal nem lehet használni a feljegyzéseket akkor miért nem lehet törölni? Van esetleg valami jelentősége?
-
kllzslt
tag
Sziasztok, két évnyi elégedett használat után elválnak útjaink...
A HTC Herom óta nem voltam ennyire elégedett okostelefonnal, mint ezzel. Sajnos az M9 nem hozott akkora újításokat, hogy jelentősebb összeget fordítsak rá, viszont kaptam egy hihetetlenűl jó ajánlatot Z3 compactra, így most 2 évig ez lesz a társam. Az igazat megvalva nagyon tartottam az akadozós felülettől, de szerencsére eddig minden szuper, sőt talán még a HTC-nél is gördülékenyebb. (Azért van két évnyi különbség). A telefon ettől függetlenűl családban marad, semmi pénzért nem adnám elTovábbi szép napot nektek.
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, remélem valaki fel tud homályosítani: M8-hoz megjött a dot view tokom, működik a tok fóliával? (valahol azt írják, hogy igen, valahol azt olvasom, hogy nem, ezért lenne jó ha valaki már próbálta az segíteni, mert fölöslegesen nem fóliázok akkor
)
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli töltőt hozzá? (gyárit nem találtam) itt kéne egy kis segítség, ha nincs gyári akkor milyet vegyek?
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub