Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Az igen..
nekem szerencsere ilyenek nem voltak, kisebb laggokra gondoltam multitasking kozben pl, vagy ha neten vagy instagramon lassan gorgetek akkor sem folytonos hanem picit akadozik. Ezek nem olyan durva laggok, mint a tieid, de eddig ezeket se csinalta es igy idegesito.
Nem hiszem, hogy nem lenne eleg a teljesitmeny ebben a telefonban ilyen alap hasznalati dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nekem szerencsere ilyenek nem voltak, kisebb laggokra gondoltam multitasking kozben pl, vagy ha neten vagy instagramon lassan gorgetek akkor sem folytonos hanem picit akadozik. Ezek nem olyan durva laggok, mint a tieid, de eddig ezeket se csinalta es igy idegesito.
Nem hiszem, hogy nem lenne eleg a teljesitmeny ebben a telefonban ilyen alap hasznalati dolgokhoz.