- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Apumnak van/volt egy ilyen telója, rózsaszín szolgáltató vagy a htc jól megszivatott minket...
Bár kétlem, de ha nézegetik a htctől ezt a fórumot akkor ezt a pár sort a figyelmükbe ajánlanám!
Szóval hangszóróhibával negyedszerre vittük vissza a telót természetesen kérdésre hogy cserélik e mindig nem volt a válasz... ezután megint tropa lett a hangszóró kb 3 nap alatt /nemtudom milyen minőségtelen s*art raktak be vagy ki sem cserélték/ szóval tudomásul vettük hogy lejárt a gari, oké sebaj a probléma megint annyi hogy a beszédhangszóró annyira torz hogy nem lehet telefonálni mert nem értünk semmit kihangosítva használta addig apum úgy nem volt annyira torz, valamit már lehetett érteni, persze a saját telómmal összehasonlítva egy rakás s*ar volt a hangminőség, szóval beszéltük a htc ügyfélszolgálatával hogy oké lejárt a gari de mi velük szeretnénk megcsináltatni a telót, mostmár normálisan kerül amennyibe kerül gyári eredeti alkatrész kell, csak legyen jó, kértek egy imei számot és közölték hogy a telefonra még él a garancia, mert a garis javításokra is vállalnak garanciát, oké kinyomtattuk a beszélgetést /chaten beszélgettünk a htc oldalán/ és a garis papírokkal együtt elküldtük a tből megint garis javításra. Miután eltelt 1 hónap!!! nem hazudok egy kerek hónap!!! visszaküldték a telefont azzal az üzenettel hogy a garancia már lejárt ezért nem javították a telefont!!! már önmagában ez is felháborító, hát még az hogy a telefon teljesen legyalulva szoft újrahúzva /pedig ők hozzá sem nyúltak.../ és ami még jobb a hangszóróhibával elküldött a telefon ezután már nem kezelte a simkártyát!!! beleraktuk még a tben és nem olvasta be a névjegyeket, nem kért pinkódot, egyszerűen nem látja a kártyát nyilván hálózat sincs, így van egy drágább mp4ünk.... /ezután más kártyával is próbáltuk semmi../!!! én mentem volna fogyasztóvédelemhez, de sajnos apumnak ez munkaeszköz /így is az ötszöri javítás ideje amíg nem tudta használni a telefont baromi sok, ugyanis átlag 3hét 1hónap volt a javítás minden alkalommal!!/ úgyhogy vett egy vibe z2 prot, de azért ez kritikán aluli mind a t mind a htc részéről...
Szóval adott ez a teló hogy nem kezeli nem látja a simkártyákat van valami tippetek hogy mit nézhetnék meg rajta, vagy ezt véglegesen elc*eszték? -
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki cserélt már hangszórókat a telefonban? iszonyatosan torzak, és gariban /tmobile!!!!!!!!!/ nem csinálták meg illetve, azt mondták hogy "kicserélték" de két nap múlva megint rossz!!! /nemtudom esetleg nem gyári hangszórót tesznek bele???/ alig lehet érteni, már csak kihangosítva tud a telefonnal telefonálni apum mert annyira torz a hangszóró...
Szóval valaki cserélt már ilyet házilag? Vagy tudtok valakit aki vállalna ilyesmit? Vagy valakinek volt már ilyesfajta problémája? Mert a telefonnak ezen kívül semmi baja az ég világon, de ez igye elrontja az egészet :/ -
beloadjoker
őstag
Hali! Volt egy gyari hatterkep meg kitkaten amit most nem talalok fekete piros atmenetes hatter volt esetleg valaki nem tudna segiteni, feltolteni, vagy adni egy letoltesi linket hozza? Hatha valaki latja maga elott azt hiszem alulrol indult a piros es felul meg fekete volt a kep
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy duplakoppos ébresztést meg lehet valahogy oldani kernelcsere nélkül full gyárin? Én is most frissíteném apum telóját lollira és még az lenne a kívánság hogyha lehet ébredjen duplakoppra megtetszett neki Oneplusomról.
-
beloadjoker
őstag
Köszi a válaszokat hát, egyszer jó egyszer nem most majd teszteljük egyébként alapból be volt kapcsolva most kinyomtam úgy hívtam aztán benyomtam úgy nem volt jó, ezt megcsináltam meg egyszer most meg jo, a fene se érti ezt a telefont hiszent a közelség érzékelőt használja nem? És nem lett de világosabb a zsebemben és nem lett több hely se...
-
beloadjoker
őstag
Csaó!
Van egy hiba biztosan beállítás probléma csak.. Ha a telefon az asztalon van és hívjuk normálisan cseng normális a beállított hangerővel, viszont ha zsebben van akkor csak rezeg és cseng de leveszi a hangerőt majdnem minimumra.. Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
-
beloadjoker
őstag
Csáó
A kezdő képernyőn hogyan lehet rögzíteni a widgeteket hogy hosszabb nyomás esetén se rendeződjenek át? -
beloadjoker
őstag
Csáó
A kezdő képernyőn hogyan lehet rögzíteni a widgeteket hogy hosszabb nyomás esetén se rendeződjenek át?
-
beloadjoker
őstag
Hali
lenne még egy kérdésem tehát ha nme jó a hboot verz. akkor rootnak is annyi ? /mármint tudom hogy meg lehet csinálni akkor is nyitást meg mindent csak akkor nem lehet eltüntetni a nyomokat visszaállításkor/
-
-
beloadjoker
őstag
Értem de nyitást és mindent vissza lehet állítani ?
-
beloadjoker
őstag
Értem köszi mindenkinek !
Tehát itt a kulcs a hboot verzió
-
beloadjoker
őstag
válasz
enginev3.0 #15287 üzenetére
de az biztos hogy le akarom ;-) /nem csak a sebesség miatt/ esetlg módszer arra hogy megtudjam a hboot verziót ? /root és mindenféle belenyúlás nélkül?/ egyébként még annyit kérdeznék hogy ez a hboot ez a szoftverfrissítéssel változik vagy nem ?
-
beloadjoker
őstag
Hali !
Kacsintgatok egy one felé /talán/ eddig s3-am volt és hozzászoktam hogy nem kell a gyári trágya rendszert használom mindig cyanozok. szóval a root cwm stb mennyire necces a készüléken ? htc-k esetében még szokott lenni s-off is arra is kíváncsi lennék, igazából mindenre ami ahhoz vezet hogy feldobhassak egy cyan-t netán ha később szükség lesz rá kernelt cseréljek proci húzás végett. mit tudtok mondani ? meg lehet csinálni mindent a telón ? ja és mindez visszaállítható ha netán garis gondja lenne a későbbiekben ?
Előre is köszi, szép estét !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest