- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubence
csendes tag
Ez a Lock Screen frissítés az óra design-ján kívűl hozott még valami változást? Én nem igazán láttam mást.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Volt valakinek a vibrával gondja? Tegnap úgy döntött, hogy távozik az örök vadászmezőkre,a szerviz menüben sem lehet életet rakni bele, le kell adnom szervizelésre.
Nekem T-mobilos, csak ott mondjam el, hogy mi a problémám, vagy a htc ügyfélszolgálatnál is kell jeleznem, hogy megy a készülék javításra, továbbá, hogy tudnék akksit is cseréltetni benne/mennyi az esély rá, mert nagyon rossz üzemidővel rendelkezik, most volt 1 éves. Ha van rajta illesztési hiba, azt is felvetessem hibának a jegyzőkönyvre?Köszönöm!
-
F_Gergely
őstag
Srácok kéne egy kis help... Tegnap óta a telefonom két fizikai gombja kikapcsolva is világít. Próbáltam azt hogy ujraindítom a telefont, már ki is kapcsoltam és ujra be, de ugyan úgy világít, zárt képernyőnél is. Mi a francot tudok ezzel csinálni? Factory reseten kivül
-
kurion
senior tag
gyári rendszerfrissítés közben gond történt és csak villog a telefon, valahogy helyre lehet hozni?
Piros háromszög felkiáltójellel.
-
no more
veterán
Oh, istenem, drawerben a sötétkék szín annyira gyönyörű, meg Blinkfeed-en! *-*
-
no more
veterán
Az új widget nagyon-nagyon bejön!
Vajon mennyire fogja enni az akksit?
-
ferob
őstag
válasz
Nazara #34885 üzenetére
A HTC Themes oldalán a Theme Maker és a Maker Pro lehetőséget nyújt saját témák készítésére, ahol különféle alkalmazások ikonjait, az óra számait, az időjárás képeit, a billentyűzet és a tárcsázó színét, de akár a fejlécek kinézetét is lehet módosítani, valamint saját betűtípust és hangokat is be lehet állítani, sőt ez mind elmenthető saját témaként, amit akár meg is lehet osztani, hogy mások számára is elérhető legyen.
-
Nazara
őstag
-
MaddeNNNN
addikt
Másnak is írt hálózati hibát a témák frissítésénél? WiFi-n vagyok, próbáltam mobil neten is, újraindítottam a telefont is és egyfolytában hálózati hibát ír..
-
Kiskopika
senior tag
De hol lehet ezt a rezgest kikapcsolni?
-
Sanyee30
csendes tag
A Ne zavarja! funkciót csak én nem találom? (One M7 dual)
-
ferob
őstag
válasz
Ununqatrium #34878 üzenetére
Nézd meg ezt a hozzászólásomat és nagyjából érteni fogod, hogy miről van szó.
-
ferob
őstag
Frissült a HTC lezárási képernyő és a Sense kezdőoldal néhány érdekes újítással, ami eddig csak a Sense 7-ben volt.
-
Nazara
őstag
Frissités és factory reset, majd telefon újrainditás után is az új kártyás multitask nézet akadozott mint a fene, szenvedés volt használni, szóval visszaálltam a HTC-saját módjára. Most néhány hét után gondoltam teszek egy próbát egy újrainditás után, és láss csodát, mint a kés a vajban, olyan jól működik.
-
Kiskopika
senior tag
Lefrissult playrol a htc szerviz pack. Azota minden ertesitesre rezeg 3at a telo, de en nem akarom. Hol lehet ezt kikapcsolni?
-
Bounty
tag
Custom ROM telepítése előtt milyen WIPE-ot érdemes csinálni TWRP-ben? Elég a FR, vagy Advanced WIPE és jelöljem be a System partíciót is a többi mellet?
-
g0n21
senior tag
Sziasztok!
HTC szerviz továbbra is budaörs - telemax?
Előre is köszi!
-
jeni
félisten
válasz
Redplee #34861 üzenetére
ez alapján megtudod nézni.
a munkalapszámot ami 9 számból áll és az IMEI számot beírod az adott mezőbe és lám kidobja,hogy javítás alatt áll vagy sem? -
Redplee
senior tag
2 év M7 után én sem "hosszabbítok", nem lesz M9
Pedig a menüje még mindig a HTC-nek a legjobb. S6 Edge-re pártolok. Már másodszor van szervizben a teló, az első eset 27 napos volt a kamera lilulással, most pedig már megint bő 2 hete GPS pontatlanság, és hálózat eldobálás miatt, ez elég gáz szervizháttér egy 219e ft-ért vásárolt teló esetében. És semmi hír róla, csak az, hogy megkapta a szerviz. És addig vagy legyek mobil nélkül, vagy oldjam meg mással...
-
ferob
őstag
Ha valakit érint, akkor a dual SIM-es M7 megkapta az 5.0.2-t a 7.17.401.5-ös verziószámmal, szóval letölthető rá az OTA frissítés.
-
ferob
őstag
A szerviz közvetlen saját készletről cseréli a készülékeket, így nem ad ki semmilyen csereigazolást (ez nem az ellipszis logós gyártó), de még ha így is járna el, hiába vinnéd azt a GSM boltba, mert ők azzal semmire nem mennének, mert nincsenek senkivel partneri kapcsolatban, így lényegében el se fogadnák.
Az eddig is használt eljárás az, hogy a szerviz cseréli a készüléket, de nem akkor, ha neked már 30 napja nincs telefonod.
Számodra kedvezően eltérhetnek a dolgoktól, de semmilyen készüléket nem cserélnek, ha nem volt legalább háromszor a hibajelenséggel szervizben, valamint ha ők belátható időn belül nem tudnak alkatrészt beszerezni, akkor cserélhetik, de ez egy ilyen alig 2 éves modellnél nem sűrűn fordul elő. -
jeni
félisten
értem de mi van akkor ha a márkaszerviz azt mondja,hogy letelt a 30 nap és a gyártó nem tud alkatrész biztosítani így csere engedélyes a gép. na akkor hova is forduljon az illető ha a bolt 1 éve bezárt?
jobb esetben azt kéri az ügyfél a szerviztől,hogy nem kéri a csereengedélyt mert nem tudja beváltani így ragaszkodik a javításhoz. tehát ebben az esetben is a gyártói garancia sem ér sokat mivel a szerviz nem fogja kifizetni a gép árát,sőt a gyártó sem fogja kifizetni. -
ferob
őstag
A gyártói garancia nem ahhoz szól, akitől vetted a készüléket, hanem a gyártóhoz.
A legtöbb szürkeimportos készülék problémája, hogy valódi gyártói garanciával nem rendelkeznek ebben a régióban, így a GSM boltok által adott szoftver garancia semmit nem ér, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy inkább hivatkoznak bármire, mint hogy önköltségen kelljen nekik javítani valamit, mert az veszteség.
Ott a másik kategória is, aki a hozzáértés hiányából fakadóan GSM szervizesként szétbarmolja a készüléket és utána magyarázkodik, mert próbálta olcsón megoldani azt, amit nem lehet.
Ha adott esetben egy cég megszűnik jogutód nélkül, akkor ugyanúgy nem tudsz mit tenni, ha hozzájuk szólt bármilyen névvel illetett "garancia", de úgyse lehetett volna vele sokra menni, mert ők maguk úgyse tudták volna megcsinálni a szükséges eszközök, technika és hozzáértés hiányában.
Nem akarom kizárni annak a lehetőséget, hogy van ebben a kategóriában olyan bolt, ahol előfordulna, hogy lenyelik a javítás költségét, amivel a hivatalos szervizt bízzák meg, de ez olyan ritka, hogy talán nincs is, mert manapság ilyen módon nyereségesen fenntartani valamit nem lehet.
-
Greg-77
aktív tag
Mindenkinek köszi az elmúlt 2-évet eladtam ma a szépséges M7-est. Nem tudom még mit veszek, de egy ideig HTC nem, (szervizháttér nem szimpatikus) pedig a legjobb androidos telefon még mindig.
nekem a kamerával sem volt bajom és az OIS-t egyenesen imádtam benne.
-
enginev3.0
félisten
Ha GSM boltban vetted min leopdsz meg? Ha megszűnik egy GSM bolt es nincs jogutód akkor onnantól van egy telefonod garancia nélkül, tudom személyes tapasztalat
Ha pedig nem akarsz olyan telefont amivel sok a gond akkor egyik gyártótól se vegyél, mert szerintem a HTC-kkel van az egyik legkevesebb gond
-
jeni
félisten
Új fejlemény!
A GSMLine bolt helyett a GSMvonal lett amit a boltos erőteljesen TAGADJA,hogy az utóduk lenne! Azt mondta,hogy újként léptek be a piacra,illetve költöztek pár házzal odébb,csak a dizájnt vette át és bérlik!
Tagadják,hogy ők valaha eladtak egy M7-s telót!
Kíváncsi lennék,hogy a fogyasztóvédelem mit mondana?
A gyártói garisra ami EU-s forgalmazású (Spanyol) és azt 1 évre módosították 2 év helyett.
Az első leadásnál semmit se találtak. Második vissza jövetlénél amit az elsőnél másnap vissza adtam.Sajnos a Cseh szerviz csak megragasztotta az USB csati felett levő műanyagot,és meglepő módon FLEX panelt cseréltek. Más hibára nem is adtam le.Az biztos,hogy HTC-t sosem veszek. Sok a panasz rájuk.
-
no more
veterán
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
M7 és M8-at akartam, na!
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #34846 üzenetére
Nekem is tetszik, de már van egy M7-em M7 designnal!
-
MaddeNNNN
addikt
Nem tudom, minél többet nézem, annál szebb lesz ez is..
-
Dot
őstag
Nem tud valaki jó visszaszámláló widget-et?
amiket találtam azok gagyikMondom én, hogy kaki ezt a 5.0...
no more: Megnézted itt a linket?
-
darál0w
Jómunkásember
valakinél előfordul olyan, hogy a rendszer egyre több ramot eszik?
értem ezt ugy, hogy eddig 4.4.3-mal akár 1-2 honapot is elment ujraindítás nélkül bármiféle lassulás, vagy hiba nélkül...
lollival meg kb 1 hét után elkezdi használni a rendszer a ramot durvábban...300-400mb marad a "szokásos" 700mb-1gb helyett, ami nem is zavarna, ha nem lenne döcögős...ujraindítás megoldja...
a rendszer 1,1-1,3gb, a maradék pár alkalmazás....
-
Dot
őstag
Újra telepítettem pénteken azt a 2 programot(spotify, opera) ami nem működött rendesen.
Vasárnapig jó volt majd egyszer csak egyszerre elromlottak és ugyan azt a tünetet produkálják...... -
jeni
félisten
válasz
SeatLeon08 #34835 üzenetére
Mivel garis a telód és ezért érdemes a jelzett chipet ellenőriztetni (pár sorral odébb) ,hogy melyik van benne ? Ha melegedésre hajlamos és ezért lilul a kép akkor gyári gariban cserélik az újabb chipet,ha pedig hamarabb lemerül a telód mint az átlag akár aksi cserével is beadhatod. ezek kijavítva többért lehet eladni,főleg,hogy a vevőnek ez jobb így a megvétele. ha még független akár az egy +10000Ft felár. Szerintem 50-65000 Ft közt.
-
SeatLeon08
tag
Szerintetek egy M7-es, amely júliusban lesz 2 éves, mennyiért adható el?
Nincs lelakva, beats felirat fele lekopott, egy műanyag tok miatt. Végig tokban volt tartva. T-mobile-os, valószínűleg gyárilag független. -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
beragadt a bekapcsológombom, így folyamatosan újraindulgat a telefon. Valahogy le tudom így formázni, hogy legalább gariztatni le tudjam adni?
Szerk: Sikerült szerencsére kipiszkálni közben...
-
Stunts666
őstag
válasz
Tiger. #34829 üzenetére
Most vissza raktam a régi rendszert, és láss csodát minden jó hangosodik rendesen, azon a hangon szólal meg a csengő hang amire be van állítva, illetve hívás közben nem kapcsol ki a kijelző, ha a telefonommal lenne baj akkor csinálta volna a régin is , de csak az android 5.02 nél van ez, és mivel a viper rom arra épül azért ez másnál is így lehet max nem figyeli annyira.
Hang problémám nincs. Kijelző, akkor zár le hivás közben ha a közelség érzékelő érzékel, egyébként nem. Tehát a gyári HTC rendszeremen nincs probléma. Nálad a Viper 5.02-nél van, régebbin nincs... Akkor most én vagyok helikopter???
-
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/htc/?gclid=CPSg-ZfKzcQCFSIewwodbDEAYg
Az kemény hogy 4 eft a különbség az m7, m8 között itt -
Most vissza raktam a régi rendszert, és láss csodát minden jó hangosodik rendesen, azon a hangon szólal meg a csengő hang amire be van állítva, illetve hívás közben nem kapcsol ki a kijelző, ha a telefonommal lenne baj akkor csinálta volna a régin is , de csak az android 5.02 nél van ez, és mivel a viper rom arra épül azért ez másnál is így lehet max nem figyeli annyira.
-
toeki
senior tag
FA ha jól emlékszem a 2-es számú taiwan-i htc gyár, a milyen régióba szánták kérdés csak cid-mid szám alapján derül ki.
Ha a hibás kameramodullal van szerelve akkor garanciaidőn belül akkor is cserélik ha neked még nem lilul, csak úgy add le h kameralilulás, nem fogják tesztelni, h valóban rossz-e csak azt nézik h a szériahibás cucc van-e benne. -
Dot
őstag
Ha beviszem szervizbe, hogy még nem lilul, de lehet fog mert rossz modul van benne? Foglalkoznak vele?
És az számít ez ügyben, hogy az enyém külföldön lett véve?
Az összefoglalóban van pár sor a szériaszámról. Na most az enyém FA39RW-vel kezdődik, ez milyen országba gyártották, illetve mi a régiója? -
steeel35
tag
Rejtett számú bejövő hívásokat lehet valahogy blokkolni?
-
toeki
senior tag
-
jeni
félisten
válasz
Valkűr #34813 üzenetére
hivatalosan 2év gyártói garancia van rá
az enyémre a simlis GSMLine ma GSMvonal bolt (TŐLÜK NEM SZABAD SEMMILYEN MOBILT VENNI - nem,hogy csalnak hanem még a garancia időben sem segítenek a ügyfeleiknek -RÉGIÓT CSALNAK,GARANCIÁT TAGADNAK LE ÉS MAGYARKÉNT HIRDETIK A TELÓT) csak 1 év garit adott,holott Európai-Spanyol régiós a telóm,azt leadva a Cseh szerviz és a HTC elfogadta a számla alapján a 2ÉV garancia érvényességét. -
Valkűr
addikt
Nekem is a gari lejárta után jött elő, amiért eléggé morcos vagyok. Legfőképpen azért vagyok csalódott, hogy ingyen nem javitják ki, miközben tudvalévő gyári konstrukciós hibáról beszélünk.
-
Dot
őstag
hmm
úgy látszik az enyém az valami különleges telefon!
2 órája megy 2 órája tűz forró a telefon, de semmi lilulás!!no more ( de a többiek is megnézhetik!
) jobb alul! ( 36 sectől )
-
no more
veterán
Igen, hálózatról, a saját töltőjével töltöm. Tesóméknál töltöttem tegnap Xperia töltővel. Az előbb, amikor megláttam, hogy 82% kihúztam a telefonból is, a hálózatról is, majd visszadugdostam, és most már 94%. Valami pillanatnyi baki lehetett, vagy nem tudom. Mondjuk a beragadt app ötleted magyarázatot adhat a tegnapi merülésre... általában, mire hazaérek melóból 4-fél5-re, 50% minimum szokott maradni. Tegnap alig volt 15%-on...
-
no more
veterán
Hazaértem kb. délre, felraktam 17%-on a telefont töltőre... mindjárt este 6 és 82%-ig töltődött. Wtf?!
-
Helmoras
őstag
WoW nagyon penge vagy
Köszönöm szépen, jövő7en kerül hozzám a telefon ha minden jól megy.
2014. 6. havában lett gyártva és bontatlan volt(akku se volt még csontra merülve), csak még függetlenítésre vár(addig nem tudtam tesztprogit elinditani amig ez nincs meg, nem volt vodás kártya nálam), sok hasznos info van itt, majd jó alaposan letesztelgetem mielőtt pénzt adok a masináért, reméljük a legjobbakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged