- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Na visszakaptam a telefonom a nemrég (3 héttel ezelőtt írtam ide hogy töltő problémám volt ugye) annyi volt a papírra írva hogy alkatrész csere. Fogtam megkaptam 3 hét után be sem kapcsoltam hanem itthon beleraktam a dobozába és várja az eladás pillanatát. Sajnos a 3x hangszóró hiba és most ez a töltő nekem elég volt belőle.
(#36132) benfolds: nekem van ilyen tokom szerintem nem a legjobb. Inkább használtam a sima szilikon tokot szerintem az sokkal jobb és kényelmesebb is. Plusz nekem van egy flip cover tokom is hozzá azt nagyon szeretem.

Így most jelenleg nálam felszabadult egy HTC One M7 fekete készülök 3 tokkal, garanciával és jelen álláspontjában 0 perces a készülék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Interactive Brokers társalgó
- 3DMark 11 eredmények
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest