- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
SeatLeon08 #36497 üzenetére
Te nem tudsz, ez gyári rendszerre vonatkozik Sense 6-tal.
A custom ROM-oknál mindig akkor tudsz frissíteni, ha a készítője közzétesz egy újabb verziót. -
pjen
félisten
válasz
Klaus Duran #36492 üzenetére
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #36488 üzenetére
Okkal nincs benne, hogy senkinek ne módosítsa vagy tegye tönkre a rendszerét.
Innen le tudod tölteni a friss 7.19.401.30 verzióhoz tartozó gyári boot.img és recovery.img fájlt.(#36494) n6230i: A frissítés nem függ a hálózati zár meglététől, ami inkább számít az a CID, így mivel ezek a készülékek rendre HTC__032 CID-del rendelkeznek, ezért egyszerre kapják a megjelenő OTA frissítéseket.
-
n6230i
tag
A T-seknek is megjött a frissítés (nekem kb. 2 órája)
-
i400
senior tag
Nem tudom mi van de B My Lake-en ad hoc M7 találkozó van? Rengeteget látok
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Tegnap frissítettem, jobb, gyorsabb lett, de majd a puding próba.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Valaki tud valamit a Smartshop nyitva tartásáról? Átvenném a One-omat, de minden zárva, a honlapjukon pedig nincs infó, hogy az ünnepek alatt zárva lennének... -
ferob
őstag
Ha esetleg valakit érdekel a friss 7.19.401.30 verzióhoz a piros figyelmeztető üzenet nélküli teljes firmware csomag, akkor az innen le tudja tölteni, de a felrakáshoz továbbra is S-OFF szükséges.
-
-
ferob
őstag
válasz
Klaus Duran #36480 üzenetére
Így van, mától érhető el a Stagefright sebehetőség miatt kiadott frissítés.
-
Most települ a frissítés.
Még ha ilyen rosszul is megy nekik még így is frissítik az M7-est. Respect HTC -
Markyxx
tag
Sziasztok,
Most jött vissza a szervizből a telefonon. Szokásos kamera lilulás, és házon lévő kopásokkal jelentettem le. (beatsaudio teljesen eltűnt pl.)
Viszonylag hamar, egy bő hét alatt megjárta a Smartshop-ot oda vissza. Érdemes ott leadni, talán csak 1-2 napot veszít az ember a budaörsi Telemax-al szemben, de legalább nem kell kimenni oda aki csak a belvárosban forog. A lényeg, hogy hétfőn vagy csütörtökön érdemes leadni, mert másnap reggel van szállítás először a TMX-be és aztán onnan a VSP-be.
Mind a két helyen lehet trackingelni, egész pontos infók voltak:
Valaki jártas meg tudja mondani, hogy miket cseréltek a készülékemben?
Köszönöm.
-
-
no more
veterán
Juhú, végre lehet utólag is szerkeszteni témákat a htcthemes oldalán!
-
Mano66
senior tag
Sajna van egy rossz hírem.XDA-n irt nekem "artur0588" aki az ARTMOD romot csinálta.Azt irta,hogy sajna nem valoszínű,hogy lesz android 5.1-es verzió mert nem tudják portolni.Ez van .
-
fabel
csendes tag
Sziasztok!
Két napja a telefon folyamatosan azt érzékeli, hogy be van dugva az USB kábel... pedig valójában nincs... és emiatt ha gépre kötöm, nem tudok vele mit kezdeni, mert nem ismeri fel...
Mi a teendő ilyenkor? Valamivel kitakarítsam a csatlakozót, ha igen, mivel? Vagy nyomjak egy reset-et?Előre is köszönöm a segítséget!
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36464 üzenetére
Az LTE hálózat használata nem csak a készüléktől függ, így kell, hogy a szolgáltatónak legyen LTE hálózata a környékeden, a SIM kártyádnak is támogatnia kell, valamint hogy ténylegesen ki is tudd használni a hálózatot, ahhoz a díjcsomagodnak is LTE képesnek kell lenni.
A készülék az összes szükséges frekvenciát támogatja, amit ki is tud használni a megfelelő ROM-mal.
-
benfolds
őstag
lehetséges, hogy azért nem akar 4g-re kapcsolódni a telefonom, mert amerikai piacra készült, és ott más frekvencián megy a 4g? amúgy amerikai tmobile-os kártya volt benne és úgy emlékszem, hogy azzal 4g-re kapcsolódott itt is (bár ha mások a frekvenciák akkor nem értem hogyan)
-
ferob
őstag
válasz
hatlaczki #36461 üzenetére
Persze, hogy nem találod, mert gyári rendszer alatt ilyen beállítási lehetőség nincs.
A problémádat egy olyan alkalmazás okozza, amit te raktál fel és feltehetően engedélye van az értesítésekhez, így ezt csak te fogod tudni megtalálni, de vissza is állíthatod a gyári beállításokat és csak azt rakod fel, amire tényleg szükséged van, ami valószínűleg megoldja a gondot. -
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick #36460 üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Felraktam egy ARTMOD-ot elemental x kernellel a 2 tap to wake miatt, de valahogy nem sikerül bekonfolni, felkel a telefon a zsebemben is vagy ha ledobom az ágyra...
Tegnap 2 óra alatt másfél óra kijelző időt produkált, ugy hogy minimum 1 órát (inkább többet) hozzá se nyultam, és hálistennek 50%ot merült is, plusz forró volt a telefon.
Valami ötlet vagy link merre keresgéljek?Köszi
Sheepczx -
hatlaczki
csendes tag
Sziasztok, Nekem olyan gondom van (azt hiszem) a legújabb frissítés (5.0.2) óta, hogy a lezárt képernyő random időközönként "magától" felébred, egy pár másodpercre mutatja az értesítési panelt majd újra elsötétedik. Természetesen nincs semmilyen "új esemény" ami ezt indokolná. Lezárási képernyő ha van, ha nincs mindegy, mindkét esetben csinálja. Próbáltam már mindenféle beállítást (ne legyen értesítés egyáltalán, az alkalmazások értesítéseit is blokkoltam, értesítési emlékeztető is kikapcsolva) de semmi eredménye. Egyrészt zavaró, mert állandóan akaratlanul is ránézek az asztalon amikor kivilágosodik, másrészről a zsebemben is csinálja és mindenféle nem várt műveletet is végez néha ilyenkor (telefonhívás, zseblámpa bekapcsolás, appok elindítása stb.). Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata, illetve tud valaki megoldást rá?! Persze, ha van új esemény akkor értesítsen, de egyrészt elég lenne akár csak hanggal, de ez az állandó "vakriasztás" az őrületbe kerget. Köszi előre is a segítséget.
-
toeki
senior tag
válasz
vazulka2800 #36456 üzenetére
szokásos.
átlag használat mellett :1 nap.
hardcore használat :3 óra.
éppen csak hozzányúlok+pár perc telefonálás :2+nap -
vazulka2800
tag
Sziasztok egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom. Milyen üzemidővel kecsegtet ez a készülék?
-
SeatLeon08
tag
válasz
F_Gergely #36453 üzenetére
Nézd meg, hogy a töltőkábel végén a pöckök, mennyire vannak benyomódva.(azzal kapaszkodik)
Nekem szinte, alig lógtak ki, gyakran alig töltődött, vagy egyáltalán nem.
Vettem egy Hama márkájú data travel kábelt, ami nem csak tölteni tud.
Gond nélkül töltődik a telefon, gép is felismeri. (Már egy éve használom, mert nem akartam leadni a telefont egy béna kábel miatt, hetekig tartó javításra).Media Marktban vettem kb. 3ezer forintért.
-
F_Gergely
őstag
Olvastam forumokat ott is a tolto csatit irjak mint hibaforras. De nem adom le javitattni erre nem koltok mar egy forintot sem, plusz a kijelzo besargulasa... Csak az bosszant hogy most nem tudok teledont venni, egyebkent nem erdekelne. Reg le akartam mar cserelni csak valahogy mindig volt. Nagyon megutaltam ezt a telefont meg ugy a htc-t is.
-
ffodi
veterán
válasz
F_Gergely #36451 üzenetére
Ez a töltős story nekem is megvolt. Időlegesen az helyrerakta, hogy csináltam egy factory reset-et, de mindig újra előjött. Az USB csatlakozóra gyanakodtam, mert elég laza volt már.
Gari lejárta előtt bevittem gariztatni a kamera miatt, és akkor kértem az USB csatlakozó cseréjét. Ez megoldotta a gondot, mert az asszony azóta is megelégedéssel használja.
-
F_Gergely
őstag
Totalisan megbolondult a telefonom, persze miutan lejart a garancia...
Toltest hol felveszi hol nem (csak teljesen kikapcsolt allapotban tudom tolteni) azt irja ki a keszulek host modban van igy nem lehet tolteni. Ez magatol felugrik-eltunik, magatol atvalt autos modba majd vissza normalba. Csak az zavar hogy igy meg eladni sem tudom... Nem kene vinni muszakira a kocsit mar most vennek masik telefont, de igy meg kell varjam a szeptembert
Ja meg besargult a kijelzo bal also sarka.... -
Badboys
őstag
Tudja valaki,hogy saját képből készítek témát a be épített téma szerkesztővel. A kiválasztott képet mindenhova be teszi csak az üzenetekhez nem . Pedig a szerkesztésnél bejelölöm,hogy oda is azt kérem. A végeredmény sajnos elmarad. Külön kell az üzenetek be állításában kijelölni. Húúú remélem érthető amit írtam. Köszi
-
benfolds
őstag
válasz
osztraksajt #36447 üzenetére
jó tudni, köszi!
-
osztraksajt
őstag
válasz
benfolds #36444 üzenetére
Azért mert MTP eszköz és nem tárolóként látszódik mint egy pendrive pl.
Nem a gép írja közvetlenül a fájlrendszert, hanem a telefon kezeli a beérkező fájlokat, így kárt sem tudsz tenni MTP módban a fájlrendszerben ha menet közben kihúzod akkor sem, max lesz egy félig átmásolt fájlod.
-
bethowen2
csendes tag
Sziasztok!
Van valami tippetek arra hogy telefonálás közbe miért kapcsolja ki a mikrofont a telefon? Pár pillanat után megint megy, csak pont arra elég hogy ne értsem miről beszélnek nekem
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36442 üzenetére
Nem ez az alapvető gond, mivel én is teljes képernyőn használom, hanem az, hogy a kapacitív gombokra is beállítottad, ami teljesen felesleges, mert minek ébressze fel háromféle módon.
Azt kapcsold ki, valamint ha akarod, akkor csak a képernyő alsó felére kapcsold be a másikat az /etc/elementalx.conf fájlban módosítva a beállításokat. -
ferob
őstag
A folyamatos szenzorhasználat miatt ilyet egyáltalán nem érdemes használni, mert csak rossz hatással lesz az üzemidőre.
(#36437) benfolds: Nem kell bekapcsolni mindenféle kapacitív gombos, valamint teljes képernyős ébresztést, hanem csak a dupla érintést és azt is a képernyő alsó felére, így ha jól van beállítva, akkor esélytelen, hogy felébresszed, ha nem akarod.
-
Mano66
senior tag
-
benfolds
őstag
amióta feltettem az elamentalx-et (szóval két napja) gyönyörű művészfotókat és videóinstallációkat sikerült alkotnom a zsebemben lévő telefonnal, illetve random hívogatok embereket.
nem lehet valahogy állítani a funkció "érzékenységén"? tudom, hogy zsebre téve a közelségérzékelő elvileg ki kellene, hogy kapcsolja a szolgáltatást, de szerintem akkor nyomok rá véletlenül gombokra, amikor éppen a zsebembe csúsztatom a telefont és a tapizástól még zsebbe rakás előtt felébred.
-
szegto
senior tag
-
ferob
őstag
válasz
szegto #36433 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy azért olcsó, mert írja is az oldal, hogy gyárilag nem tartalmazza a magyar nyelvet, így számomra erősen kérdéses, hogy honnan származhat, mert ez így lényegében szinte biztos, hogy nem lesz itthon gyári garanciás.
Feltételezem, ha rákérdezel náluk, hogy ezek a készülékek milyen CID-del rendelkeznek, hogy tudhassuk honnan származik, akkor kitérő választ kapnál.
Ha netán mégis megmondják, akkor nyugodtan írj újra és segítünk. -
szegto
senior tag
OK, viszont én mint magánszemély honnan tudnám kideríteni, hogy van e rá gari vagy sem?
Egyébként itt néztem, a 2 év garis változat:
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=1025
A srác annyit mondott hogy áfás számla jár hozzá és bontatlan csomagolás, tehát a gari kisfüzet vélhetően a dobozban van. -
ferob
őstag
válasz
szegto #36431 üzenetére
A szolgáltató sem tölt ki semmilyen füzetet, így ha van számlád és a készülék valóban ebbe a régióba szánt és gyári garanciás darab, akkor a számla alapján javítják addig, ameddig érvényes rá a garancia.
Abban az esetben, ha a telefon nem ebbe a régióba szánt, akkor ha van számlád, ha nincs, nem lesz gyári garanciád hozzá.
Leírhattad volna, hogy hol tervezed a vásárlást, így azt is lehetne tudni, hogy várhatóan lesz-e rá bármilyen garancia.
-
szegto
senior tag
Üdv.
M9 topicban is feltettem a kérdést, de gondoltam itt is.... sorry ha off.
M9-en gondolkozok, de arra lennék kiváncsi, hogy abban az esetben érvényes a garancia, ha a bolt számlát ad és nem nyitja ki a dobozt h lepecsételje a HTC-s kiskönyvet, mert futárral jön, de ideadja mert benne van a dobozban?
Ekkor érvényes, hogy IMEI szám alapján megy a gari?
Valakinek van ebben tapasztalata?
Mert a bolt állítja h gyári gari van rá, de igy hogy nincs kitöltve a garifüzet nemtudom mennyire érvényes...
Üdv -
HUTCHDB
nagyúr
-
GyureX
tag
válasz
elmouse #36426 üzenetére
Pedig már rengetegszer le lett írva, hogy a hivatalos szervizen kívül, csak az nyúl hozzá, akinek fogalma sincs, mivel lenne dolga. Egyszerűen úgy van összerakva a készülék, hogy halandó ember megfelelő eszközpark hiányában szétszedni még talán, de utána összerakni, sose fogja, vagy csak úgy, hogy inkább eldobnád a francba.
-
ferob
őstag
válasz
becenevem #36417 üzenetére
A HTC driver felrakása megoldja a gondot biztosan, mivel én is használom a legújabb rendszert és nincs vele gond.
-
becenevem
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
Nem tudom összekapcsolni az M7-et a gépemmel.
Eddig legalább a TotalCommader látta a MediaAudio2 pluginnel, de az sem megy.Másolnom kellene rá fájlokat.
Windows 10-em van (dobozos 8 frissült). 64 bites.
-
Kocsó
aktív tag
Köszi. Lehet rosszul fogalmaztam. Azt tudom hogy egyenként hogy állítok be képet. De én azokhoz az emberekhez szeretnék egy egységes képet beállítani akiknek nincs semmilyen kép beállítva a névjegyzékben. Tehát hogy ne egy sötét szürke fej körvonala jelenjen meg, hanem egy általam választott kép.
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Lehet alapvető kérdés de tudnátok abban segíteni hogy hol tudok beállítani képet azokhoz a hívókhoz, akiknek nincs kép rendelve a névjegyéhez? Köszi szépen előre is!
-
ferob
őstag
A gyári beállítások visszaállítása megoldja a gondod, ha nem tudsz a működő rendszer alatt rányomni, akkor a bootloaderben is vissza lehet állítani.
(#36406) benfolds: Csak ennyi dolgod van, ha akarsz a képernyőhöz ébresztést is, akkor az ElementalX-et tedd fel.
-
i400
senior tag
Full gyári lollin jött elő tegnap is meg ma is az hogy feloldom a képernyőzárat ráböknék egy programra majd a boot animáció fogad restartol a telefon utána pedig hogy küldjek a htcnek hibajelentés
semmi plusz programot nem telepítettem csak a meglévők frissültek. Találkozott már valaki ilyennel?
-
benfolds
őstag
nem változtattam azóta, hogy a segítségeddel felment az eu-s rom, és ahogy mondtad, a firmware továbbra is az amerikai gyári. egyelőre meg vagyok elégedve ezzel a rommal, mondom, csak a vakkut hiányolom a gyorsbeállításokról, de ez apróság. (mondjuk az sem lenne rossz, ha dupla koppal fel tudnám ébreszteni alvó módból, mert sokszor nehezen találom a fizikai gombot).
akkor csak egy új boot img-t kellene feltennem, semmi mást? -
benfolds
őstag
válasz
becenevem #36402 üzenetére
szvsz m7-nél szebbet nem találsz, ha a design annyira számít.
amúgy a g4-et dicsérik most, haveromnak is az van, ma volt a kezemben, nem rossz, de annyira nem voltam elhasalva tőle. nekem már túl nagy is.
-----
esküszöm, hogy továbbra sem tudok rendszer appokat törölni a telefonomról, pedig 100% rootolva van, most még egy root checkerrel is leellenőriztem. es-ben kiírja, hogy app törölve, aztán semmi, de titanium is hasonló eredményre vezet újraindulás után. -
-
becenevem
aktív tag
Októberben lesz az én M7-em 2 éves. Eddig úgy 10-szer ejtettem le.
9. leejtés: 1 hónapja jobb felső sarokra. Hátul ház behorpadt, műanyag eltört, hangszórórácsnál kinyílt.
10. leejtés: arcra érkezett egy kavicsmezőre. Egy kiemelkedő kavics az előlapi kamerától balra ütötte meg a hangszórórácsot, de az üvegtől fél mm-re, így betörtem a kijelzőt. Mint egy lövés. Onnan terjed a szép szabályos pókháló.Kezdek laggolni is rendesen. A kamerám gyárilag szar. Mostmár garanciáztatni sem tudom.
Ez egy égi jel. Keresem az utódot.
Minimum FullHD és csak AMOLED. (Eddig csak amoledes készülékeim voltak, TAB, telefon).
Akarok vagy fizikai vagy érintésérzékeny gombot az előlapon.Imárom a HTC dizájnját. A két hangszórót.
Mostmár szeretnék egy normális kamerát is.Eddig a befutó a Note4. (Remélem az 5-ös 13-én lejebb töri az árát.)
Húgomnak EDGE van. De azt tuti egyből leejteném, azt ne veszek.UI: sose tennék fel fóliát, sem tokot a telefonra. Nem adom oda a szépségét a biztonságért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged