- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Garmin topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Üdv,
Igen, jobb lett az M8 kamerája, szoftveresen csiszoltak rajta picit, illetve nekem színűbbnek tűnnek a képek, plusz egy kicsit jobban érződik a képeken a tárgyak elhelyezkedése egymáshoz viszonyítva (közelebb, távolabb (hozzád))
Illetve jó pár plusz "szerkesztési" opciót biztosít, mint például 3D hatás később a képen, ami nekem nagyon tetszik, vagy az Ufocus, amivel a képből ki tudod emelni azt, amire fókuszáltál, és így tovább, csak futólag nézegettem meg, nem sokat fényképezek vele, viszont amit használtam/láttam, az érezhetően jobb lett.
De az a legjobb az egészben, hogy telefonon aki látja a képeket, mindenki kb lefossa a bokáját, hogy "hűű milyen képet csinál", de persze ez a szép kijelzőnek köszönhető
Gépre felmásolva is színesebbek, kevésbé "sminkhatásúak" a képek, de ha belenagyítasz, akkor kb ugyan olyan pixeles, mint az M7 volt.
Remélem tudtam segíteni
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest