Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozso1989

őstag

Bizony, erre a kérdésre csak szubjektív választ tudsz kapni... De ami miatt mindenképp ezt válaszd bármivel szemben: A telefon bitanggyors, én nem hittem volna, hogy androidos telefon tud így is működni, de a One-nál ez egyszerűen így van. Az érintésekre azonnal reagál, nincs késés (tehát egyáltalán nem lagol a készülék), az animációk gördülékenyek, nagyon pöpec a cucc. Jó, nem fogok hazudni, néha előfordul 1-1 apróbb akadás... gyengus már a hardver. :)

A kijelző csodálatosan szép, ennél csak az S5-ben levő SAMOLED szebb, nem hiszem, hogy létezhet LCD-ből ennyire szép kijelző! A színek gyönyörűek, szép szaturáltak, meseszép, tényleg! Érdemes a telefonon HDR, ill. természetfotókat nézni, az embernek leesik az álla!

És még egy dolog, amiben valamiért nagyon jó a One. Szerintem a Nexus után ez tud a legjobban multitaskingolni, egyszerűen sosincs újratöltés (ismerősöm S4-e folyamatosan töltögeti újra az appokat)!

Ott, a fémház még. A kamera korrekt, legalább is nekem, én csak ritkán használom, inkább videózok. De itt is előjön a One előnye mindennel szemben: Tud nagyon hangos hangot rögzíteni torzulás nélkül (pl. koncerteken, partykon).

Mit lehetne még írni? Nem szokott lefagyni, sosem kell újraindítani, mert nem lassul be, ezzel a telefonnal csak jól járhatsz!

Az egyetlen negatívum az üzemidő. 1 napot kibír a kicsike, se több, de kevesebb! :D

Új hozzászólás Aktív témák