- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
odon001
csendes tag
válasz
csacsi67 #23152 üzenetére
Sajnos nem. 4 hálózaton produkálta ugyanezt. Kipróbáltam minden beállítást, semmi nem segített. Valószínűleg egy szoftveres hiba lesz, de nem vártam meg, míg javítják, inkább beadtam. Hiányzik.
(De a szervizháttér és a szoftveres bakik miatt nem csodálkozom a HTC piaci helyzetén.) -
odon001
csendes tag
Üdvözlök mindenkit. 2 hete visszatértem A márkához, vettem egy One-t. 2 napig nálam is volt a telefon. Egyből frissítettem 4.4.2-re. Majd haza mentem és nem csatlakozik a wifire. Próbáltam több hálózatot, a felükre nem csatlakozott. Visszavittem, gondolván bent vagyok a 3 napos cseregaranciában,de a hibát a telenorban nem produkálta, így elküldték szervizbe. Ma rákérdeztem, a szervizben azt mondták csak a jövő héten kapom vissza a sok adminisztráció miatt.
Erősen gondolkodom, hogy bármi lesz, kibulizok egy garanciális cserét. (Bármi másra)
(Bocsánat a terjedelem miatt, de valahol el kellett sírnom bánatom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest