Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok, van egy egy hetes ONE-om, nagyon tetszik, de egy furcsa, számomra érthetetlen dolgot tapasztaltam: 100.000. % hogy nem ejtettem le, semmilyen külső behatás nem érte, még zsebben sem hordtam, mert itthon fexek betegen mióta megvan. A hátlapon magasság irányban a htc felirat "c"-betűjétől jobbra teljes magasságban egy jól kitapintható "beszívódás" keletkezett csak úgy magától!!! A fotón nem látszik, de élőben nagyon is és bosszant :/ talán túlmelegedett volna töltéskor és elvetemedett volna a burkolat a hő miatt? nem értem... hasonló tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest