Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

válasz Steve1207 #23504 üzenetére

Visszatértem már gyárira. De azzal is csinálja.
    Meg nem a facebook appal van gond, hanem a SENSE félével. Mer mielőtt kidob, azt írj ki, hogy "facebook sense hitelesítési probléma" ha leokézom kidob.
    Majd ha visszalépek akkor kidob PC-ről is. Ilyenkor a névjegy szinkronok is elszállnak és szinkronizálhatok újra mindent. Érdekes hibajelenség. Főleg azért, mert senki más nem tapasztalja.
    Van hogy egész nap nem csinálja aztán meg 4-5óra alatt 3-4x. Próbáltam gyalulás után, full gyári rendszeren is. De úgyis ugyan ez. Tehát az is kicsukható hogy egy általam használt app okozza a gondot.

Más:
    Ma egy kicsit okosítottam a telefonomat.

1. Megoldottam, hogy tokba berakáskor, és kivételkor automatikusan záródjon illetve feloldjon a képernyő.
    Ehhez az app akit érdekel: SmartScreen
    (magas energia fogyasztás)

2. Megoldottam a hangerő gombbal történő képernyő feloldást.
    app: PoweButton to Volume button
    (nagyon alacsony energia fogyasztás, vagy inkább nulla)

3. Megoldottam, hogy ha a fejemhez emelem a telefont híváskor, automatikusan fogadja a hívást, ha rázom elutasítsa:
    app: SmartPhone
    (nagyon alacsony energia fogyasztás)

4. A közelítés érzékelő kétszeri, háromszori, vagy négyszeri megérintésével történő ébresztés:
    Tap-tap app
    (közepes energia igény)

Utóbbinak sok értelmét nem látom.
    Azt gondoltam a kijelző tap tappogatásával ébred de nem. Akkor meg már könnyebb a hangerő gombbal.

InFRaReD
    -A kihangosítás BUG gyártótól és android verziótól független bug. Jelen van Sonykon, Samsungokon, Motorolákon, LG-ken is, 4.1-től egészen a 4.4.2-ig. Valamelyik nemrégiben frissült Google alkalmazás binárisai okozzák a gondot.
    -A lilulás pedig a HTC One első szériás kameráinak típus hibája. Garanciában cserélik. A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2

• HUTCHDB

nagyúr

válasz Steve1207 #23504 üzenetére

Semmi zene nem volt.
    A youtube-al volt/van gondom, kinlodva akar mukodni, vagyis nehezen indul el, sot van olyan, ami nem.
    Foleg a bongeszobol valo youtube inditas sz@r@kodik.
    Lehet letorlom magat a youtube app-ot, holnap megnezem, hogy lesz-e valtozas.

Új hozzászólás Aktív témák