- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Siekresen frissítettem a telefonom az új android (5.0.2) rendszerrel. A telepítésnél felkínálta azt a választási lehetőséget, hogy hogyan jelenjenek meg az értesítések lezárt képernyőnél. Én beállítottam valamit (megjelennek az értesítések, de az értesítés tartalma titkosítva van) de most szeretnék módosítani rajta. Lehet ezen változtatni valahogy?
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Kerestem, de nem találom, hogy a HTC ONE telefonom, hol írja ki a hívások időtartamát. Nem tudtok esetleg valaki infót ezzel kapcsolatban. Esetleg egy GooglePlay-ből letölthető program, ami megoldhatja ezt a kérdést.
Köszi: MT -
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Használ valaki HTC HC V841 flip tokot? Mi a véleményetek róla? Milyen másfajta flip tokot tudnátok ajánlani?
Köszönettel: Tomi -
mcmathiu
újonc
Próbálgatom a navigációt, de ez a gyárilag feltelepített google térkép nem nyerte el a tetszésem. Tud valaki esetleg egy jobb alternatívát ajánlani? Természetesen minél jobb ár/érték arányban.
Előre is köszi! -
mcmathiu
újonc
Valakinek van tapasztalata, a T-home, IPTV, set top box telefonnal történő összekapcsolásával kapcsolatban? Elvileg Cisco a box márkája, de nem érzékeli a telefont távirányítóként.
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Immár én is HTC ONE tulajdonos vagyok. Ismer valaki egy jó alkalmazáskezelőt. Gyári megoldásként, miképp lehet kikapcsolni a futó alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest