Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Siekresen frissítettem a telefonom az új android (5.0.2) rendszerrel. A telepítésnél felkínálta azt a választási lehetőséget, hogy hogyan jelenjenek meg az értesítések lezárt képernyőnél. Én beállítottam valamit (megjelennek az értesítések, de az értesítés tartalma titkosítva van) de most szeretnék módosítani rajta. Lehet ezen változtatni valahogy?
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Kerestem, de nem találom, hogy a HTC ONE telefonom, hol írja ki a hívások időtartamát. Nem tudtok esetleg valaki infót ezzel kapcsolatban. Esetleg egy GooglePlay-ből letölthető program, ami megoldhatja ezt a kérdést.
Köszi: MT -
mcmathiu
újonc
Sziasztok!
Használ valaki HTC HC V841 flip tokot? Mi a véleményetek róla? Milyen másfajta flip tokot tudnátok ajánlani?
Köszönettel: Tomi -
mcmathiu
újonc
Próbálgatom a navigációt, de ez a gyárilag feltelepített google térkép nem nyerte el a tetszésem. Tud valaki esetleg egy jobb alternatívát ajánlani? Természetesen minél jobb ár/érték arányban.
Előre is köszi! -
mcmathiu
újonc
Valakinek van tapasztalata, a T-home, IPTV, set top box telefonnal történő összekapcsolásával kapcsolatban? Elvileg Cisco a box márkája, de nem érzékeli a telefont távirányítóként.
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Immár én is HTC ONE tulajdonos vagyok. Ismer valaki egy jó alkalmazáskezelőt. Gyári megoldásként, miképp lehet kikapcsolni a futó alkalmazásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Phantom Black) eladó
- Samsung a41 okostelefon eladó, hibás (nem kapcsol be) + vannak rajta sérülések .
- Samsung Galaxy s22 ultra 5G 12/512Gb folt a selfi kameránál!!!!
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Huawei mate 20 Prot kereset, töröttet, sérültet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest