-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
wesaaa #128000 üzenetére
Én nem írtam adásvételit az eredeti tulajjal.
Közölte van pár hó részlet,azt kifizeti és kész.
Én eladtam.kozoltem h nem Én vagyok az első tulajdonsoa,írtunk egy letiltas elleni adasvetelit,de tanú meg hasonlók nem szerepel rajta.
A szóban kötött szerződés semmis! A letiltás elleni adásvételi is semmis, ugyanis 2 magánszemély között írt magánokirathoz 2 tanú kell és vagy ügyvéd,esetleg vagy közjegyző, anélkül a szerződés érvénytelen. -
4Grider
félisten
válasz
wesaaa #128010 üzenetére
Akkor a kereskedőknek sem kell a jótállást vállalniuk akkor, amikor az adott eszközt gyártó/hazai forgalmazó megszűnik? Az aláírást nem azért biggyeszted egy papír aljára, mert az bármit elbír, hanem mert pénzt kaptál azért a valamiért, ami most féltégla a vásárlódnál. Ha nem adtad volna el, akkor ugyanígy osztogatnád a 100ezreket...
-
4Grider
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest