- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
Logan_M #143783 üzenetére
Telekom korlátlan net mellé van olyan csomag amihez jár 2 multi sim. 1 órába és egy másik amit abba teszel amibe akarsz. Így több eszközön van korlátlan net. Mellesleg a korlátlan nethez jár az 5G ami BP környéken rendes gyors 5G. Szerintem a telefonoddal lesz valami. Mit használsz? Én ritkán járok BP-en de nekem nincsen bajom ott a telekom szolgáltatással. Etele pláza környékén voltam már párszor de nem volt gond ott soha.
-
p2pp
őstag
válasz
Logan_M #143779 üzenetére
Van egy Netfone kártyám a melóba, mert ott csak az megy!
Niiiincsen Kartel áááá dehogy!
A Telekomos eSimet jó lenne átvinni egy Yettel Flottába.
Mert itt annyira Nokedli a Telekom.
De bármerre járok mostanában a Netfone szinte mindenhol üti vágja 1-2 kivétel van csak.
Meg a Yettel itt nagyon komolyan vette, h mi a feladat a REAL 5G terén.
Nem véletlen mondtam a gyereknek is h maradjon Yetteles.
Tudom a Yettelnek nincs Optikai hálózata, így előre kellett menekülnie.
De nekünk meg használható Mobilháló kell!
Nem vagyunk Torrent Pistike. Arra itt a Telekomos Optika.
De a Mobiljuk az nagy rakás .......
Most már csak azt kell kiagyalni hogyan tudunk gyorsan váltani. -
Tompika777
senior tag
válasz
Logan_M #143776 üzenetére
Rosszul emlékszel, vagy másik szolgáltatóval kevered... Telekomnál nem írja ki és nem is írta.
Viszont mivel van interneted hívás közben,a VoLte működik,tehát a hiba valóban nálad volt, és nem a szolgáltatónál.
A térerő gondot meg nézd meg másik szolgáltatónál... Ha ott is eldobálja, akkor az sem szolgáltatói hiba,ha viszont ott stabil(Yettel, One), akkor valóban a Telekom elérésénél van hiba, és akkor már nem a telefon a ludas. -
Tompika777
senior tag
válasz
Logan_M #143773 üzenetére
Xiaomi a VoLte-t nem fogja kiírni, simán csak 4g-t mutat, legalábbis nekem az utóbbi négy közül egy sem írta ki, viszont működött. Próbáltál hívás közben netezni? Úgy a legegyszerűbb kideriteni, hogy megy-e a VoLte. Hívd az ügyfélszolgálatot, közben meg próbálj meg böngészni. Ha megy, akkor működik a VoLte, ha nem megy hívás közben a net, akkor nem jó.
Persze ettől még a térerő probléma ugyanúgy megmaradhat, de ahogy írták is egy gyári visszaállítást még lehet próbálni. -
sellerBP
tag
válasz
Logan_M #143773 üzenetére
Rakd át kártyád egy másik telefonba, ha a hiba fennáll, akkor sim csere. Ha nem akkor telefon. Térerő problémák, voltak apám telefonjával is, de neki sim kártyája kb 5 éves volt, és az oldotta meg, hogy ki lett cserélve. Redmi note 11 pro nem mai telefon, gyári visszaállítás segíthet, de mentsd le az adataidat előtte, mert mindent elbuksz. Redmi 3 - 4 - 5 szériáig béta teszteltem xiaominak, és nagyon sok bug volt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest