- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone SE 4 dummy pózol a kamerának
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz r3dsnake #59915 üzenetére
Igazából aki még mindig hagyományos módon telefonál és SMS-ezik - nem extrém mennyiségben -, valami alap mobilnettel kiegészítve a szinkronizáláshoz, annak már egy ideje csak feltöltősként éri meg.
Ilyen téren pedig a blue-nál átláthatóbb, kiszámíthatóbb megoldást nehezen talál.Aki meg nyitott a VoIP-ra, annak ott vannak a különböző Dellmont-klónok, vagy ha nem akar ennyire belemerülni, már a WhatsApp is kínál értelmes alternatívát.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #59837 üzenetére
"Korlátlan Music opció
A havidíjban foglalt Spotify Premium hozzáférésen felül az opció korlátlan belföldi adatmennyiséget biztosít a Spotify Premium zenehallgatásra (egyéb funkciók,
mint pl. megosztás, borítók megnézése és egyéb hosztolt tartalmak nem értendők a korlátlan adatforgalmazásba).
A Korlátlan Music opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül." -
Soulfly842
addikt
válasz r3dsnake #59768 üzenetére
Sok szempontból szerintem így sem lehet panasz..
V 4G:
[link]T 4G:
[link]Volt már többször olyan, hogy hirtelen megugrottak a leforgalmazhatóságok, s most minden piaci tényező ugyanebbe az irányba tart... emlékszek még arra, amikor 7 GB körül volt a legnagyobb mobilinternetes csomag
A lefedettség a Telekomnál jelenleg 80% fölött van, s az idei év végéig ez 97-98%-os lesz.
Ilyen mértékű fejlődést/fejlesztést szerintem rengeteg utómunka és optimizálás követ, ha ezek lezajlanak, akkor szerintem ezek az igények is ki lesznek elégítve. Türelem
A telenorral kötött megállapodás is ugyanezt a törekvést segíti elő. picit távolabbi jövő, de akár idén is várható hatalmas minőségi ugrás etekintetben.
Kedvezőbb percdíjak? Ott vannak a korlátlan csomagok, ha valaki sokat akar beszélni. S külfölddel felesleges példálózni sajnos Volt anno a Porfolio.hu-n egy elemzés, hogy Magyarországon alapjában véve európában az egyik legolcsóbb lenne a percdíj, de ezt megöli az a tény, hogy kétszer annyi adóteher van rajta. Európában ez utóbbi tekintetében torony magasan visszük a prímet, s Görögország - mögöttünk lemaradva - a második helyen áll.
-
btz
addikt
válasz r3dsnake #59583 üzenetére
Ok ezt értem de itt arról van szó hogy nincs értelme (nem az LTE-nek hanem a) 150 megabitnek ilyen adatforgalmi korlátok mellett, sem ilyen adatforgalmaknak LTE mellett. Amire a netet ilyen adatforgalom mellett tudtam használni arra tudtam ezelőtt 3 évvel ezelőtt is az LTE előtt. Ezen kéne már változtatni, amihez az első lépés ha nem is korlátlan de a mostanihoz képest jelentősen magasabb adatforgalmi korlát.
ⓑⓣⓩ
-
Vangelis
félisten
válasz r3dsnake #59481 üzenetére
.....lesz még rosszabb is...
Nekem van amire hibát dob van amikor mindegyikre ugyanazt a előfizetést tölti be és van amit csak harmadszorra tesz be a listába... és onnantól kezdve mindegyikre azt hozza be
Érdekes móka lesz ez!
De persze pár év és jobb lesz... vagy megunjuk
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Soulfly842
addikt
válasz r3dsnake #58463 üzenetére
Vagy ha van egy otthoni csomag mellette... ahhoz kiemeltségi szint nélkül is lehet Integrált aranytárskártya Next S-es díjcsomagot v. Integrált aranytárskártya Move M-et is igénybe venni hármat (csak új előfizetés vonható be, meglévő nem - azt csak arany mellé lehet egyet díjcsomagváltással)
(#58464) Famalac
De azt egyből jóváírják a havi számlázásban... (ha jól tudom, akkor ez más szolgáltatónál csak x hónap elteltével működik így..)
[ Szerkesztve ]
-
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz r3dsnake #57277 üzenetére
Ha 72 órán belül visszaviszed mert hibás, akkor igenis közük van hozzá, mivel te velük állsz szerződésben és nem az Apple-al. A 72 órán belüli csereigénynek az égvilágon SEMMI köze a szervízeléshez, az egy speciális helyzet, amikor a kereskedő köteles azonnal kicserélni a meghibásodott árut. SEMMI köze semmilyen szervízhez. 3 napon belül visszaviszed ahhoz, akitől vetted és a jogszabály szerint KÉRDÉS NÉLKÜK azonnal kötelesek levenni a polcról egy ugyanolyat és odaadni neked. Ha nincs a polcon, akkor rendelnek egy ÚJAT s gyártótól és azt adják oda neked.
-
ZeneÁdi
csendes tag
válasz r3dsnake #57273 üzenetére
Dehogy nem
Még az is lehet, hogy gyári hibásokat az Apple nem is számlázza ki a Telekomnak, vagy stornózzák. De a Telekom veled kifizetteti utána meg elhiteti veled, hogy újat kapsz.
De tegyük fel, hogy nem tudnak róla. Akkor is ÚJAT kell adniuk, ha 72 órán belül beviszed.
A 72 óra után már jogos a javítás, refurb-ra csere, de én a 3 munkanapon BELÜLI csereigényről beszélek.
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #56977 üzenetére
Ha esetedben egy Domino-->Előfizu váltás történt és nem vettél telefont, akkor tudtommal nem keletkezik hűség, ha Move XSbe váltottál.
Visszaváltásnál 2700 forintot kell fizetni, ami a domino kezdő egyenlege lesz.Azt én sem értem, hogy mobilnetes Domino csomag mellé miért nem mehet a Spotify is..
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz r3dsnake #56973 üzenetére
Szerintem belátják, ezért lesz Domino esetében is elérhető az LTE...
A Te esetedben 1GB csomag+Music opció lenne az ideális, ha engednék az opciót dominóban is...Mondjuk az megkerülhető, hogy ha közvetlen a Spotify-tól veszed a korlátlanságot.
Spotify: kb 1500ft
Domino Surf: 890Ft
1GB adat: 1290Ft
Ez így 3680ft + amit telefonálsz(de azt írtad az elhanyagolható). -
taip
senior tag
válasz r3dsnake #56968 üzenetére
Igen, ez tényleg furcsa, ráadásul "S" méretűnek hívnak egy 10e Ft-os csomagot.
Move esetében legalább vannak fokozatok.
Az egy más kérdés, hogy mennyire éri meg havi 5490 Ft-ot fixen kifizetni 33-35 Ft-os percdíjakért.[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
313313
addikt
válasz r3dsnake #56966 üzenetére
Olyan ez mint a diákjegy/bérlet a buszon/vonaton.
Odafigyelnek rá, hogy tanulás mellett nem lehet akkora keresetük, így olcsóbban adnak szolgáltatásokat...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
veterán
-
legenda
válasz r3dsnake #56741 üzenetére
sok helyen aktív már tavaly október 18-tól, én már az október 23-án, illetve azon a hosszú hétvégén megtapasztaltam, amikor pécsre kiruccantunk, hogy feltűnően nagy arányban volt lte elérés azon a szakaszon még a pusztában, nagyobb városoktól távol is.
a térkép és a településes leírás alapján, a szeged - budapest vonal sem kellene, hogy rossz legyen már most sem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz r3dsnake #56725 üzenetére
De bizony.
Nézd meg a telefon AT&T-s oldalát. Külön van írva a 4G és a 4G LTE. Igaz, 3G-t is írnak, de 4G-t is. A sebességbeli különbségeket pontosan nem tudom.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz r3dsnake #56697 üzenetére
azért érdemes beleolvasni a digi netes témába, vannak kanyarok néha a digi hozzáállásában is, például a (volt) topnet előfizetők története, a korábbi ígéretek (volt rá írásos nyilatkozat) az emelésre, azóta (tavaly nyár) fizetik a magasabb havidíjat úgy, hogy az olcsóbb díjcsomagban gyorsabb a sebesség - akinek volt esze és meg is tehette, az le is váltott, de csak kevesen -, és összességében nagyon kevés előfizetőnek emelték meg ott, ahol különböző okok miatt muszáj volt fejleszteni gigabit képes hálózatra, de nagyon sok helyen nem csak a gyorsabb, de még a 100-as díjcsomagban sincs meg a maximális sebesség, mert a szolgáltató nem cseréli gyorsabbra a 100-as eszközeit/kábelezését, így korlátos ~94 Mbps sebességnél.
arról nem is beszélve, hogy telefonon nem nagyon lehet intézni semmit a digi esetén, csak a sablonos válaszokra képesek, meg szinte minden problémával vagy intézendővel küldenek a személyes ügyfélszolgálatra.
összességében elviselhető persze, ha az árazást is nézem, de az olcsóságnak is ára van, épp ezért nem kizárt, hogy mobilos fronton sem lesz minden egyszerű náluk, ha színre lépnek...
tv és és vezetékes net terén simán áttértem a digi szolgáltatásaira a telekom után, de mobilos téren úgy sejtem, hogy a majdan módszerük miatt nem fogok - már ha tényleg úgy valósul meg, ahogy a verebek csiripelték.
tegnap töltöttem ki egy tesztet a telekom szolgáltatásaival kapcsolatban, érdekes új opciók voltak benne felvázolva a szolgáltatások és azok védelme kapcsán, kíváncsian várom a megvalósulást.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz r3dsnake #56697 üzenetére
Ez közel nem jelenti azt, hogy nálunk is felveri az állóvizet. Más a piac. Nem is értem pontosan, mit akarnak. Vettek egy 10 MHz-es blokkot, amivel semmire nem mennek országos szinten. Jobb esélyük lenne inkább MVNO-ként működni. De akkor miért vettek blokkot? Hogy néhány várost lefedjenek? Nem világos. Ráadásul mélyen hallgatnak az egészről.
Persze, olcsó optika, elismerem. De a lefedettségük erősen korlátozott. Ha elkezdenének kisebb településeken, falvakban is terjeszkedni (szigorúan optika) úgy, hogy nem emelnének árat, akkor emelném meg a kalapomat. Így egyelőre nem fogom.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy az ügyfélszolgálat hagy kívánnivalót maga után, gyakran több hét után jönnek beszerelni (műhold), több hónapos várlólisták vannak beltéri egységre stb.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz r3dsnake #56695 üzenetére
Romániában.
Egyébként felettébb furcsa nekem ez a Digi. Oké, hogy ennyire olcsó, de valami nem tetszik az egész céggel kapcsolatban. Egyébként van egyáltalán normális lefedettségű saját hálozatuk vagy nemzeti roaming? Mert úgy könnyebb olcsónak maradni.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
djculture
félisten
válasz r3dsnake #56397 üzenetére
Ha készüléket nem vettél hozzá csak az előfizetést és a számládon havi 500ft jóváírás sincs akkor nincs hűséged. Minden más esetben van. Szerintem van ha már igy kezded, mert alapból eleve igy kell kezdeni hogy én nem kérek hűséget tizszer elkell mondani mert mindenképpen ráakarnak beszélni
[ Szerkesztve ]
-
-
legenda
válasz r3dsnake #55927 üzenetére
általánosságban csak az apple kivétel, szinte minden más gyártó esetén még régión/országon belül is eltér a támogatás, akár csak a független és szolgáltatós kivitelben is.
az lenne persze a jó, ha például firmware frissítés tekintetében - de csak abban, a csak egy év jótállás és társai nem kellenek - mindenki az apple módit követné, olyan viszont nem lesz soha...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz r3dsnake #55919 üzenetére
nem feltétlenül, bizonyos típusokból készül nem lte képes változat is olyan régiókba, ahol azt nem lehet kihasználni, az már más kérdés, hogy bizonyos üzletek olyat is behoznak és értékesítenek, amit amúgy hivatalosan nem forgalmaznak itt.
nem mintha az apple...stb. esetén nem lenne ilyen, csak az iphone esetén legfeljebb abban nyilvánul meg, hogy az usa modell hazánkban nem minden lte frekvenciát kezel, mert nem ide szánták.taip; várjunk még azzal az edigital leírással, mert egyelőre több sebből is vérzik, de csak javítják majd.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
törölt tag
válasz r3dsnake #55213 üzenetére
Ja, néha ott még rosszabb a szitu. Volt is benne részem párszor, ráadásul nem is falu hanem egy kisvárosban. Jól elbájcsevegett Klárika meg Jolika amivel összességében nem is lenne gond ha nem Klárika lett volna a postásnéni én meg nem rohantam volna.
A társkártya számláját lehet más postacímre kérni vagy hozzácsapják a főszámlához oszt' jóvanazúgy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap