- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hiába a sok atomerőmű, Franciaország így sem lesz AI-hatalom
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
junior tag
2025-ben az Andorid11 kicsit ilyen autóipari tablet feeling. Sok sikert hozzá...
-
clon
senior tag
Az ebook olvasók 6" kijelzővel 25000-105000 Ft ebben van telefonálás és kamera (szerintem is) dokumentum fotózásra elég sőt sok is de egy baleset esetén a károk fotózására is elég. A droid rendszer alap működésnek még sok is csak azért kell az újabb droid mert a banki/parkoló appok jobban szeretik.
Az más kérdés, hogy maga az egész tech piac túlárazta magát és szerintem ez itt a gond és ez is csak ráül erre a vonalra (miért adná kevesebbért ha a piaci szereplők ennyire kapzsik).
Ez tipikusan a "lejövök az okostelefonról" készülék lehetne mondjuk 100ezerért mert telefonálni tudok, parkoló és banki app működik és játék vagy videó nézés helyett lehet olvasni. -
A beragadt raktárkészlet lecsapolása. A raktározás sokba kerül.
További kérdés?#3 cs.zs.
Jól fogalmazol, jónak tűnő tévéket.
Hosszabb - rövidebb használat után előjönnek a rejtettebb problémák.
A szoftver logikátlan. Vannak gyakrabban használt funkciók, amiket a menürendszer mélyére rejtettek. Kárpótlásul a Dolby Atmos kapcsolóját könnyen lehet elérni. Azonkívül, hogy észrevehető hatása nincs, sosem kellene kapcsolgatni. A szoftvert kényszermunkások fejleszthetik. Tömeges csatorna törlés és áthelyezés nincs. Pozitívumot is tudok mondani a csatornákat ABC sorrendbe lehet tenni.
A távirányító amit kaptam a hetvenes - nyolcvanas évek olcsó alumínium látszatát kelti. De legalább a gombokat egyformára, tömbösítve tervezték.
Ha nincs internet kapcsolat, büntet a tévé. Még a csatornákat is lassabban váltja. Éjszakánként hosszan próbálkozik jelenteni apukának. Gyerek zár van rajta, az apuka elérhetetlen számára.
Tévé okosítóval használom. A kényelmetlenségek nagy részét kerülöm el.
A VIDAA rendszer Európában minimális használati értékkel bír.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
cs.zs.
veterán
Ez a cég tök jó áron értékesít jónak tűnő tv-ket. Ezt a telefont én sajna nem értem. Ez így egy masszív túlzás.
-
cs.zs.
veterán
Monokróm (fekete-fehér) kijelzőn hogyan fog kiderülni, hogy mit alkottál a fényképezővel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mondjuk az Android 11 így 2025 kezdetén már vérciki.
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektronikus zene topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Wise (ex-TransferWise)
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...