- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vwpolopg #55086 üzenetére
megnézem, törlöm és ennyi.
ilyen lottózós és társai ajánlásokkal nem traktálnak, inkább csak akkor szoktak küldeni, ha új telefon veszek, hogy köszönik és javasolnak hozzá mobilinternetes opciót - köszi, már régóta van -, meg ilyesmi.FrezeR; lehet, hogy fogadáskor valamiért nem szinkronizál a szerverrel automatikusan, hanem csak akkor, ha küldéskor direktben indítod a folyamatot.
-
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg #54901 üzenetére
Az előbb távszámlán néztem, most sikerült letölteni a számlát is végre, a 990 az aktiválási díj. Azt nem csak akkor kell fizetni ha már volt a díjcsomagomhoz ugyanabban a hónapban megrendelve Netplusz M?
Merthogy nem volt, legutoljára kb. fél éve volt Netplusz megrendelve, de akkor még L...
-
-
válasz
vwpolopg #54141 üzenetére
új készülék mellé adott tartozékokra egy év, külön meg ár...stb. függvénye, lehet csak 6 hónap szavatosságú is.
csababarca; amennyiben minden feltételnek megfelel a rendelésed (online, webshop útján történt, és új előfizetéssel vagy réginek a hűség meghosszabbításával vásároltad a készüléket), úgy vagy melléklik a készülékhez, vagy pedig utólag küldik ki futárral.
-
vacs
veterán
válasz
vwpolopg #53545 üzenetére
Kár, hogy csak most olvastam az olcsó bluetooth hangszórót.
Kuponnal és pontbeváltással (mivel telefont úgy se veszek t-nél) 2509-ért megkaptam volna, de házhoz szállítás nincs és csak Debrecenben vehető át, ami gáz, mert én nyugat mo-n lakom.
Mindenképpen venni akarok valamilyen bluetooth hangszórót, januárban lehet ez még raktáron máshol (esetleg házhoz szállítással) szerintetek??Ha kipróbálás után nem tetszik, akkor itt is visszavihetem (emagtól rendeltem, visszaküldtem, visszakaptam a pénzem)?
-
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg #53898 üzenetére
Addig vaciláltam, hogy vegyek-e még egy ilyen nyamvadt BT hangfalat, hogy elfogyott az occsó rózsaszín
És ha ez nem lenne elég, 5990-ről felvitték az árát 6990-re a maradék 1db feketének és fehérnek
Szóval így 4450 forintomba került az uccsó fehér a kanizsai boltból
Ha valami baja van, kanizsára kell visszavinni, vagy hogyan lehet 14 napon belül visszajuttatni?
-
glaci
őstag
válasz
vwpolopg #53837 üzenetére
Jó, hogy írtál róla! Köszi! Épp holnapra terveztem érdeklődni, hogy aki rendelt, annak hogyan tetszik.
Szóval akkor azt mondod, hogy jól szól? (Szépen, nem hangosan!)
Had kérdezzem meg, hogy kimenet esetleg nincs rajta? (Csak bemenet?) Azért kérdezem, mert ha lenne rohannék is érte ugyanis jól jönne egy kütyü, amivel szükség esetén BT -n elérhetném a HiFi -t is és így nem kellene kábelekkel bajlódni. Viszont külön dedikált adaptert venni luxus szerintem, így valami többcélú eszközben gondolkodom. (Egy ilyen kütyü pont megfelelne.) -
vatafakk
aktív tag
válasz
vwpolopg #53653 üzenetére
szériaszámra ezt dobja:
Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.Telephone Technical Support: Expired
You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple Advisor.Repairs and Service Coverage: Expired
Our records indicate that your product is not covered under Apple's 1-year limited warranty or AppleCare Protection Plan for hardware repairs and service based on the estimated expiration date. -
djculture
félisten
-
Blackmirror
őstag
válasz
vwpolopg #53583 üzenetére
Mert kiállított darab.Szerintem nincsen rá gari. Egy csekkolást talán megér.Ha valaki átvette azért szóljon, ne álljak sorba hiába ha rossz.
S4 története: [link]
A linkelt hszt válaszként írtam a story ott kezdődik abban a hozzászólásomban amire válaszoltam.jenei1994: hívtad a 1430-at?
-
joelke HU
őstag
-
-
válasz
vwpolopg #49740 üzenetére
amennyiben a távszámla regisztráció előtt is elektronikusan kaptad, úgy biztos nem kell, a távszámlából történő törlést követően jelzi majd, hogy visszaáll adott elektronikus módra, email útján értesítés a számla kiállításáról, illetve kezelhetőség a my t-mobile felületen.
Yocooka; szia, itt olvashatod a biztosítási feltételeket; link, megtalálod benne, hogy ki a biztosított, mikor kell és nem kell fizetniük...stb.
-
glaci
őstag
válasz
vwpolopg #48598 üzenetére
Én a Vodafone -nál pont ma egy hete mondtam fel az 5 éves mobilnet előfizetésemet.
Az ügyfélszolgálaton voltam, de telefonon kellett beszélnem egy emberrel.
Ő tényleg nagyon jó ajánlatokkal "bombázott" és még hűséget sem kértek volna.
Viszont mivel már tényleg nincs szükségem az előfizetésre így nem tudott meggyőzni.
(Persze ha később valamikor még kelleni fog a mobilnet, akkor lehet, hogy bánni fogom, mert akkor tuti nem fogok majd ilyen jó ajánlatokat kapni.) -
Indian74
senior tag
válasz
vwpolopg #48240 üzenetére
Kösz,igaz
Csak hogy a t-mobil-os SM-C 115....
Jaj tényleg az,bocs ez benéztem,mert kb még egy hónapja nem volt fent.
Meg csak arra akartam kitérni hogy ha most új telefont kaptam,és mégis rossz 72 órán belül kicserélik,mert ma kaptam meg kb 6 órája a cserekészüléket.
De azért Köszönöm még egyszer.Üdv
-
StSanya
senior tag
válasz
vwpolopg #43249 üzenetére
Én aranykártyásként kaptam egy évig 1000 Ft kedvezményt a társkártyás Fun-ra... Mondjuk én azért is voltam kiakadva, mert ez a júniusi lesz már a 2. áremelés a hűségidőmben. 2012. decemberi ugyanis a csomag, 1725 Ft/hó-ról indultunk, 2013. november 1-el lett 1825 Ft/hó és +2 Ft ment rá a percdíjakra. Akkor nem is balhéztam. Most pedig 1990 Ft/hó és szintén +2 Ft jön a percdíjakra...
-
Vangelis
félisten
válasz
vwpolopg #42844 üzenetére
Tájékoztatjuk, a szolgáltató áremelése egyoldalú szerződésmódosításnak minősül. Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény értelmében – bizonyos feltételekkel – erre lehetősége van a szolgáltatónak, azonban fontos szabály, hogy legalább 30 nappal a szerződésmódosítás (azaz az áremelés) életbelépését megelőzően köteles közvetlenül értesíteni az előfizetőket. Amennyiben a szolgáltató nem értesítette Önt az egyoldalú szerződésmódosításról, úgy a lakhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőséghez fordulhat, melynek elérhetőségét az alábbi linken találja: http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/teruleti Fontos azonban tudni, hogy – többek között – egyoldalú szerződésmódosítás esetén az előfizetőket az alábbiak szerinti felmondási jog illeti meg. Ha az egyoldalú szerződésmódosítás miatt az előfizető olyan határozott időtartamú szerződést, amelyben az előfizető kedvezményeket vett igénybe („hűségszerződés”) még annak lejárata előtt akarja felmondani, akkor a szolgáltató által meghatározott mértékű pénzösszeget (jellemzően kötbér címén) kell megfizetnie. Ez az összeg azonban semmiképp sem lehet több mint az előfizető által már a felmondási idő lejártáig igénybe vett kedvezmények összege (pl. az elengedett belépési díj, a kifizetett havidíj és a listaár közötti különbözet). A felmondási idő ekkor legfeljebb 8 nap lehet. A fentiek alapján tehát a szolgáltató jogosult a kötbér követelése a hűségszerződés idő előtti felmondására akkor is, ha a szerződés közben úgy változtatta meg, hogy az hátrányosan érinti az igénybe vett kedvezményeket. A kötbér összegét azonban a jogszabály maximalizálja. Szükséges még megjegyezni, hogy a szolgáltató csak meghatározott feltételek teljesülése esetén jogosult egyoldalúan módosítani a szerződést. Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), mint a hírközlési szolgáltatók általános felügyeleti szerve, jogosult vizsgálni, hogy a szolgáltató betartja-e az elektronikus hírközlésre vonatkozó szabályokat (így többek között a szerződés módosítására vonatkozó előírásokat) és az általános szerződési feltételeit. Az NMHH elérhetőségei a következők: Tájékoztatási írásbeli beadványok fogadása: E-mail: info@nmhh.hu Levelezési cím: 1376 Budapest Pf. 997. Fax: 468-0680 Webcím: www.nmhh.hu A Központi Ügyfélfogadó Iroda: Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 106. Telefon: (+ 36 1) 468 0673 Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 8.00-12.00 Szerda: 13.00-16.00 Péntek: 8.00-12.00
-
313313
addikt
válasz
vwpolopg #42844 üzenetére
Mivel a telefont kedvezményesen kaptad, szinte biztos, hogy nem csak a fennmaradókat kell kifizetni...
Azért nem értem itt a hozzászólok többségét... Nekem sem szimpatikus az emelés, engem is érint 2 előfizetés révén... De nem kezdek el szitkozódni, pocskondiázni. Pláne úgy ha kedvezményesen vett készüléket/tartozékot. (Gondolok itt az októberi/novemberi "akciókra")Mivel ma Magyarországon nincs piaci verseny, így mind a 3 szolgáltató egyforma, mind1 hogy a karomba, vagy lábomba harapok. Azt meg pláne felfogni nem tudom, hogy minek ír alá valaki 2 évet egy jobb készülékár miatt nagyobb előfizetésre, ha nincs szüksége rá. Inkább örülnétek itt annak,hogy most büntetlenül lejjebb is válthattok díjcsomagot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest