- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #52554 üzenetére
Válaszként írom az előző hsz-emre, hogy lássátok az előzményeket.
BF S4 rendelés.Nos, 120 perc telefonálás és sok ügyintéző "elfogyasztása" után- szerencsére 2 érdemben is tudott segíteni- még mindig nincsen telefonom. Azt tudom már ki veszítette el.De mindent sorjában.
Kedd óta minden nap hívtam a Telekomot is, illettve a PP-t is.
Szerdán sikerült olyan ügyintézővel beszélni aki intézkedett is, nem "fenyegetett" azzal hogy ha nem veszem át a készüléket akkor azt jelenti hogy elállok a szerződéstől és nem küldött a lapkeres pikkpakkhoz sem(hogy velük egyeztessek.
Igaz,neki is elmondtam hogy a pikkpakk azt mondja hogy NINCS náluk csomagom, de rögzítette hogy új pontra kérem a csomagot és tájékoztatott róla, hogy csütörtökön esetleg pénteken már át is vehetem.Csütörtökön azért hívott még valaki a Telekomtól, de nem tudtam fogadni, ezért visszahívtam délután, a 1412-re irányított tovább a rendszer és átadták a kolléga üzenetét mely szerint legkésőbb pénteken vagy szombaton kiszállítják a készüléket a megadott PPP-re(ez az új létező pickpack egy benzinkút-gondoltam csak nem szűnik meg
).Jól van, megnyugodtam.
Pénteken délután hívtam a kutat, hogy mennék a csomagomért ha érkezett.Vagy 200 csomag volt náluk, de az enyém sajnos nem.
Telekomot már nem volt kedvem hívni...igaz az ő ügyfelük vagyok szerintem de mindegy
Felhívtam a pikkpakkos telefonos üfszt: Megérkezett a telekomtól az új vonalkód, és az új cím is ahová kérem a szállítást, csak az a baj, hogy NINCS csomag amit kiszállíthatnának.Ezt sajnálattal vettem tudomásul, és elmondtam a hölgynek hogy fontos lenne ha megérkezne, mert a telekomnál én már egy részletét fizettem is , kedvező ajánlat volt és nem szeretnék elesni ettől mert a rendszerük már törölheti a rendelést "nem vette át" üzenettel, ugyanis a webshopban másodika óta átvehető felirat virít.
Türelmet kért, felhívta a Telekomot és egyeztetett velük majd pár óra múlva visszahívott.Kiderült, hogy a csomag náluk veszett el valahol Black Friday volt, a telefonos doboz kicsi=probléma. Most keresik a csomagomat, talán hétfőn hív a PP hogy mi van vele. A telekom azt az üzenetet küldte a pikkpakkos hölgyön keresztül, hogy nyugodjak meg, ha esetleg nem lenne meg a telefon akkor hasonló kedvezménnyel vásárolhatok.
Erre már nem tudok mit mondani, a telekom ügyfele vagyok, én velük szeretnék megegyezni valamiben egy ügyintézőn keresztül aki az ő ügyintézőjük.Miért nem hívtok fel és rendezzük az ügyet?Elég sok telefonálásba és napokba került az, mire eljutott hozzájuk hogy nincsen csomag-ezt kedd óta mondtam nekik többször.
Szerintetek karira lesz telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest