- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
tylerddd #86606 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy a win10 az utóbbi 1-2 hétben folyamatosan frissített... Nyakamat rá, hogy az szopta le az egyenleged...
Igen olvastam, hogy úgy van beállítva a géped, hogy azt nem szedi, de a win10-nél semmi sem 100%.
Nekem a frissítések előttig minden tökéletesen működött.. Most pl nem megy aludni a gépem és nem is tudom beállítani.. Simán elképzelem, hogy átállított valamit egy frissítés a gépeden amit nem vettél észre.. -
KZP
őstag
-
tsteve
senior tag
válasz
tylerddd #84358 üzenetére
nézze meg azt is az illető, hogy a telekom alkalmazásban a "hívásátiranyitás" funkció működik-e az "előfizetések testreszabása " menüpontban..legyen
ott a pipa... tehát ez legyen bekapcsolva feltétlenül ha sms értesítést akar kapni... a telekom rendszere sajnos mostanában elvégzi az átirányítást kikapcsolt funkció esetén is, de sms értesítést nem küld... sajnos elég zűrzavaros egy ideje...ezen felül - ahogy az előttem szóló is irta- ez lehet beállitási hiba is, ha pl. nem a hangposta számra vannak átirányítva a bejövő, (de nem fogadott) hívások...
+36309888333 a helyes szám -
dptrsk
Topikgazda
válasz
tylerddd #81848 üzenetére
Ha laptopon használtad:
torrent ki volt kapcsolva?
Google drive/dropbox/stb sync ki volt kapcsolva?
Windows update nem frissithetett(forgalmi díjas kapcsolatnak volt beállítva?)A böngésző lehet pont akkor frissített(50-60MB)
Index.hu csak beírva és enter 10MB írja a teszter, ha lejjeb görgetsz szerintem 40MB simán van.. -
4Grider
félisten
válasz
tylerddd #71680 üzenetére
Mivel flottáról-flottára változik elég sok minden, így csak az adott flottánál tudnak a kérdéseidre válaszolni. Ha esetleg belépési igazolást adnak (és azzal te tudsz szerződést kötni), akkor szerződéskötéskor a személyes ügyfélszolgálat is tud segíteni. De addig csak a flottánál tudják, hogy mik a szabályok.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
tylerddd #70318 üzenetére
Gondolom Next díjcsomagban van, én is most kaptam e-mailt ugyanerről.
Lejár a díjcsomag hűségideje és ha nem lesz meghosszabbítva, akkor magasabb áron kapja a szolgáltatást (ami az én esetemben is 3000 Ft Next S Atk 5490-8490 Ft).
A gondom nekem is az, hogy nem tudom, ha most hosszabbítok, akkor mennyi ideig nem vehetek telefont? Éppen most vettem egyet és nem a szolgáltatónál. -
taip
senior tag
válasz
tylerddd #70318 üzenetére
Nekem ez így csúsztatásnak, vagy félrevezetésnek tűnik. Szerintem pár dolgot tisztázni kellene:
- Mennyi volt a havidíja a hűség alatt?
- Mennyi lesz a havidíja, ha nem köt hűséget?
- Mennyi lesz a havidíja, ha hűséget ír alá?
- A 3000 Ft-os kedvezmény mihez (melyik változathoz) képest értendő?Csak mert így simán mondhatják, hogy bocs, de a havidíjkedvezmény miatt már készülékkedvezmény nem jár.
-
kerxy
őstag
-
C4mp3r
addikt
válasz
tylerddd #67119 üzenetére
Kosz, de en mar kedd ota nyuzok egy space greyt.
ez csak egy kis heads up akart lenni, aki esetleg varakozik es nem nezi az emailt. Igaz goldot akartam, de egyaltalan nem bantam meg a space greyt.
A te ugyedet hogy sikerult megoldani? Szemelyesen bementel?latom webshop hiba volt -
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #66964 üzenetére
Na fa**a, ahogy sejtettem. Ismét elvitték az összes i6s/64/space gray-t ... Úgy kipróbálnám egyébként, h más készüléket engedne-e megvenni és összeesküvés áldozata lettem,h pont azt nem tudom megvenni, amit szeretnék!
Ha leadok egy rendelést, akkor azt tudom törölni a rendelés elküldése utána?!
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #66939 üzenetére
Ááááhhh, ma is próbáltam csomószor, de mindig hibaüzenetet dob a rendelésnél
Az ügyintéző azt mondta, h keresni fog. Erre mikor lehet kb. számítani, ha tegnap este jeleztem a hibát?! Szerintetek meg fogják nézni, h személyesen nálam miért nem működik a dolog?! A fene enné meg
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #66938 üzenetére
Közben beszéltem ügyintézővel, próbálta megrendelni, de neki is hibát dobott. Azt mondja jelenti a kollégáknak, de szerinte a Move XS-sel van baj, h kis csomag. Pedig elvileg írja, h a készülék vihető 19 havi törlesztővel az én csomagommal is. Most vagy ez van eleve elba**va és rosszul a rendszerben vagy nem tudom ... Ha nem lépek be a rendszerbe, akkor is hozható lenne új előfizetéssel, ezzel a csomaggal. Az meg csak nem lehet már, h meglévővel nem hozhatom el ugyanazzal?! Vagy igen?!
-
talamasca
senior tag
válasz
tylerddd #66793 üzenetére
Nem vagy egyedül...
Ez a probléma nálam már ma reggel előjött.
Erre beszélek az ügyfelessel, hogy hello, benne van a kosaramban, lehet e átszállítást kérni.
Válasz: Nem.
Mondom, akkor rossz az oldal.
Válasz: Hát, igen, sajnos rosszul mutatja.Ezt a hibát reggel óta nem sikerült javítaniuk, magyarul 2-4 db kinmaradt telefon miatt nem tudsz rendelni.
Az egy másik dolog, hogy nincs is nekik raktáron, csak, ami kint van a boltokban.Az is közröhej, hogy nem lehet átküldeni másik városba egy készüléket...
-
des_tiny
csendes tag
válasz
tylerddd #66500 üzenetére
Szia
Előbb beszéltem Telekomos vezeto ismerőssel es i6s-t lehet részletre venni majd,mert az "s" szériákat szoktak "engedni" részletre venni.igy ez nem online akció...
Egyébként en meg azt kérdeztem tőle hogy az i6s next s aranytarskartya díjcsomagban 189600ft, a sima i6 pedig 199.990ft.ez hogy lehet hogy az i6s olcsóbb...de igazából nem tudott ra válaszolni csak azt hogy lehet később az i6s drágul. i6-om van most es filozok hogy vegyek e i6s-t ez meg az asszonye lesz, vagy marad es az asszonynak veszünk egy i6-ot.Egyébként mondta hogy mar vagy 30-40en előrendeltek es legtöbb rose Goldot.
-
válasz
tylerddd #66500 üzenetére
2. Csak az átvételt kell aláírni, a szerződést a megrendeléssel együtt virtuálisan aláirod. A gyakorlatban bárki átvehet rendelest, a futárok nem nagyon szoktak ebbe belekötni.
3. Most is lehet (mostmár neten is rendelhető, a telefon megrendelést visszaigazoló lap alján), és bármikor lemondhatod. -
Zeki
nagyúr
válasz
tylerddd #66000 üzenetére
GOOGLE IS MY BEST FRIEND
mert ezt találta nekem a domino sim kártya aktiválása keresésre. -
313313
addikt
válasz
tylerddd #63083 üzenetére
Gondolom igen, mert nincs megállapodás...
Olvastam itt olyat, hogy akkor kapott kedvezményt, ha aláírt 1 évre...Szerk.: Olvasatomban, ha nincs hűséged, betelefonálsz, hogy nem értesz egyet, mire a hatályos szabályokra hivatkozva közlik, hogy vagy emelnek, vagy ha nem fogadod el, bontják a szerződésed...
-
eddie17
addikt
-
Teko001
őstag
-
Teko001
őstag
-
-
-
válasz
tylerddd #43186 üzenetére
nem, az akkor szükséges, ha megjelenítésre kerül a telefonszám.
- nem jelenik meg a telefonszám, így nem tudnak mi alapján hívni
- megjelenik, de ott a "§" jel, akkor mindenre felhasználhatják, kivéve az általad is idézett szövegben említetteket
- megjelenik a hívószám és nincs "§" jel, akkor az idézett szövegben szereplő célokra is felhasználhatják -
StLui
veterán
válasz
tylerddd #43086 üzenetére
Hát az akciós árból kiindulni, és hogy a szerint másfélszeres az ár, ez elég érdekes. Akkor egy nulla forintért elhozható telefonnál milyen szorzóval számolnál?
Mert amúgy szerintem 20-max 30% árkülönbség van a két telefon eredeti ára között, de a lényeg, hogy akkor legalább tedd mellé milyen díjcsomagnál ezek az árak?
Most nézem 5S-t el lehet hozni 32Gb-ost, 30eFt kezdővel 5500Ft havidíj, ugyanez Samu S5 80eFT kezdő! Most akkor miről beszélünk?
-
válasz
tylerddd #43089 üzenetére
nem is konkrétan neked címeztem, te most a hátrányt látod, más meg az előnyöket, néha megfordul a helyzet, ez van, sajnos...
én is szoktam részletre venni drága telefonokat, mert bár nem okoz gondot, ha egyben kell kifizetni, de attól még én is kamatoztathatnám a pénzt, viszont nem volt rá lehetőség az iphone 5s vásárlásakor (sem), mert adott társkártya - amelyiken épp nincs hűség - move xs díjcsomagos, és az anyós - az ő használja - még annyit sem forgalmaz le, mivel akikkel sokat beszél (feleségem, én...stb), azoknál családbarát opció van, azért meg nem fogok aláírni drágább díjcsomagra - meg egyáltalán díjcsomagra -, hogy adjanak részletfizetési lehetőséget.
még néhány ilyen árazási konstrukció a szolgáltató részéről, és szépen kifut minden előfizetésemen a hűség... -
I2oli
tag
válasz
tylerddd #41373 üzenetére
Úgyvalahogy:
14.3.2.2.Abban az esetben, ha a Szolgáltató által nyújtott belépési kedvezmény igénybevétele mellett az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát is elfogadja, úgy a Szolgáltató által megjelölt határozott ideig a Készüléket kizárólag a Szolgáltató Előfizetői (SIM) Kártyájával használhatja. A hálózati korlátozás feloldását a határozott idő letelte után, a Díjszabásban meghatározott díj ellenében kérheti az Előfizető személyesen a Szolgáltató ügyfélszolgálatán. Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató kedvezményes Készülék ajánlatát elfogadja, úgy tudomásul veszi, hogy a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje a Ptk. szerinti 5 év
-
erdoke
titán
válasz
tylerddd #40794 üzenetére
Az előző kérdésre: Igen, papíron is csak a hang- és videóhívást tiltják. FaceTime nagy kérdőjel, nem beszélnek róla nyíltan.
Ami a Mozaik XS => Move XS váltást illeti, azon múlik, hogy azonos tarifacsoportba tartoznak-e. Ezt a 1430 megmondja neked, sőt, át is váltanak, ha lehet.
Egyébként a Move csomagok egyetlen előnyének (az XS árán túl) az tűnik, hogy nincs hűséggel köthető és hűség nélküli változat.
-
djculture
félisten
válasz
tylerddd #40785 üzenetére
Amilyen káosz van most fene tudja, ami levan irva erröl :
2013. november 1-je után történő előfizetés, vagy aktiválás esetén egyes díjcsomagok, adatdíjcsomagok és kiegészítő opciók nem használhatók internet alapú hang és video hívásokra. A mobilinternet szolgáltatást tartalmazó előfizetés abban az esetben használható internet alapú hang és videó hívásokra, amennyiben az az előfizetéshez tartozó díjcsomag, vagy adatdíjcsomag, vagy kiegészítő adat opció legalább egyikében engedélyezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Ingatlanos topic!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest