- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #128770 üzenetére
Az egy dolog, hogy egy bázisállomáson van több szolgáltató.
De csak a 800 mhz közös a Yettellel. Az 1800 mhz csak Yettel akkor.A Telekomnak meg lehet, nincs más ott. Ekkor csak az közös 20 mhz-nyi B20-szal tud gazdálkodni. Míg a Yettel meg CA-t tud B3-on és a közös B20-on.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #128760 üzenetére
Ha a B20-at a Telekom biztosítja, azt neked nem fogja a yeti B3-al összefogni. CA csak akkor lehetséges, ha ugyanaz a szolgáltató van mindegyik összefogott sáv mögött. A mérési eredményeid inkább arra utalnak, hogy az a B20 inkább a yetinél van és nincs helyben más Telekom freki, csak a yeti által biztosított.
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #128760 üzenetére
Csak B20-on van közös hálózat.
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #128355 üzenetére
Akarod mondani soha?
-
viktorhu
veterán
válasz
szabonagyur #128281 üzenetére
Én a vezetékes számokkal jártam mindig így (ahányszor netszolgáltatót váltottam, mindig új vezetékes számot kaptam, nem érdekelt annyira a dolog, hogy hordozást kérjek). Oda persze nem sms érkezett, a vezetékes sms nem terjedt el, de mindegyikt hívták cégek hetente többször is, mindig ugyanazt a számunkra ismeretlen nevű egyént keresve.
-
prsq
aktív tag
válasz
szabonagyur #128277 üzenetére
Nem volt.
Hozzátenném, hogy az asszonynak is két száma van (Voda+T), és neki is csak a T-t hívogatják.
Csak a T-s előző tulajok adták meg a számukat ilyen célra, ugye?
-
válasz
szabonagyur #128183 üzenetére
Ja értelek, így oldottad meg, hogy olyan kevés pénz legyen rajta, hogy még véletlenül se tudjon ezután a galád rendszer megviccelni ezzel a sorkevereses trükkel! Ravasz!
Én inkább megnézem ilyenkor, hogy a sor végén nulla szerepel-e.
-
válasz
szabonagyur #128180 üzenetére
Ceges korlatlan hivas es net ugyis
Így meg külön rendes tőled, hogy multkor DD helyett inkább vettél 1GB+100 percet pénzért! Telekom szeret téged.
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #128180 üzenetére
Ja, úgy könnyű
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #128176 üzenetére
Pedig írtam.
Sokan hétfőnek "érezték" a tegnapi napot. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128176 üzenetére
De ha jól emlékszem, szerdánként is "elsősorban" fizetős opciót választasz inkább.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #128174 üzenetére
Azért mert "hétfő" volt?
300 MB + 30 perc (T) -
sunavlys
senior tag
válasz
szabonagyur #128167 üzenetére
Ott a pont
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #128073 üzenetére
Mert imei alapján tiltják a telefonokat és kérdés, hogy minden szolgáltató szinkronizálja-e az ilyen adatbázisait egymással. A hazaiak valószínűleg...
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #127820 üzenetére
Itt bárki kérhet függetlenítő kódot...
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/kartyafuggetlenites-kod-keres -
Zsocy155
őstag
válasz
szabonagyur #127820 üzenetére
Tompika777: Köszi
P8-at, tartalék telefonnak.
Függő, próbaképp betettem a vodás sim kártyát és kérte a függetlenítő kódot. -
mazsiii92
senior tag
válasz
szabonagyur #127766 üzenetére
notebook.hu hivatalos viszonteladó és mindenből van neki központi raktáron készlet
Mindenesetre köszi mindenkinek, túlbeszéltük.
-
axlfsi
veterán
válasz
szabonagyur #127750 üzenetére
Én csak azért jöttem ezzel a példával (munkáltatói+pár havi banki kivonat) mert penzintézmények így adnak egyébként adott esetben sok milliót is akár hitelre. Ez is egy hitelkonstrukció lenne náluk, de valójában csak azoknak szól, akik már sok éve, sok-sok ezreket fizetnek havonta náluk.
Értem én ezt is, de ettől még akkor is nonszensz, h 24 hónap hűség mellé, még letegyek 340ezret.
Mindegy, már elengedtem, majd megveszem külföldiába, azt adtunk egy pofont a hazai adózásban ismét.
Vagy nem. -
p2pp
őstag
válasz
szabonagyur #127727 üzenetére
Nem lesz itt semmi.
Ilyen már pár éve.
Meguntuk. Megyünk más szolg.
Ennyi. -
p2pp
őstag
válasz
szabonagyur #127725 üzenetére
Más szolgáltató.
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #127678 üzenetére
Ja igen!
Bevillant, hogy felhívjam ere a figyelmet, de én balga rohanásban...
Ezt kihagytam, sorry!
Megtévesztő, de lehet ez a cél. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #127598 üzenetére
Akkor már elérték a céljukat
-
Wasp91
aktív tag
válasz
szabonagyur #127467 üzenetére
Írtam már a modiknak.
Viszont a kérdés még adott, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Maradék mobilnetet se látom így.. -
válasz
szabonagyur #127234 üzenetére
Pedig nekem most eltűnt a lehetőségek közül. Tegnap bekapcsoltam, most max az 1Gb-ost tudnám még bekapcsolni...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #127102 üzenetére
Szerintem erre gondolt bopeti98, az oldal alján írja is az 5G képességet a 3 és 10 napos opciókra, de dominósként ezt megerősíteni nem tudom.
Amúgy logikusnak tartom, hogy legyen lehetőség kipróbálni előre az 5G-t, mielőtt váltana az ember olyan díjcsomagra, vagy ha pár napra "Gigaerős" net kellene éppen. -
válasz
szabonagyur #127088 üzenetére
Ok
, én értettem félre, azt hittem, hogy a multisim szolgáltatást használja a simek valamilyen adatainak megosztására, és nem a szerződésében foglalt adatkeret használja fel a simek közt megosztva...
Betett picit ez a videó, tegnap láttam....
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #127063 üzenetére
Basszus, én meg 21-re emlékeztem. Akkor ezért nem volt mát tegnap az opciók között. Mindegy, úgysem kajtatok sehova az ünnepek alatt. Otthon meg van wifi. Ha mégis kellene, akkor ott van még a Voda 100 megája, meg a Telekom maratonjából 4,4 gb, plusz tegnaptól még 50 megácska.
-
Nikaré
őstag
válasz
szabonagyur #127060 üzenetére
Azért nem írtam mert tök jól jött erre a 10 napos korlátlanságra
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
szabonagyur #127060 üzenetére
Az ünnepi 10 napos korlátlanság miatt olyan nagyon nagy jelentősége szerintem most nincs....
-
sifarr
senior tag
válasz
szabonagyur #127031 üzenetére
3. alkalommal is beaktiváltam a korlátlan netet
Tegnap én is. Szintén harmadszor.
Sejtettem, hogy így lesz, ezért aktiváltam a meghirdetés után szinte azonnal.
Külön adatbázist létrehozni, hogy ki aktiválta már és hányszor ... felesleges macera.
A végső határidőig akinek amennyiszer belefér - hadd szóljon. Ez volt a tippem, bejött. -
KillerATi
tag
válasz
Én nem értem hogy csinálod, nálam napok óta se a mobilos se a webes felület nem működik
Nem hogy az ingyen netet, semmi mást se tudok csinálni
Más, tudom hogy unalomig ismételt dolog már itt a csoportba, de ez az új webshop egy kalap… Gondoltam megnézem mi lenne ha díjcsomagot váltanék(meglévő hűség van), de csak olyan lehetőség van, hogy díjcsomag váltás és telefont is veszek, és persze kötbér a mostanira. Mindegy, a mostani MobilM+15 GB-nál se jobbat se olcsóbbat nem tudnak úgyhogy
-
chungee
addikt
válasz
Mester taníts
-
blueye
veterán
válasz
szabonagyur #127000 üzenetére
Ezt feldobta?
"20 napra tolták ki
én is aktiválhattam még1x 10 napra" -
ZoliBen
tag
válasz
szabonagyur #126953 üzenetére
Igen, az én tervem is ez. Mindenesetre most beszéltem a Telekomos ügyfélszolgálattal (tök gyorsan ügyintézőhöz jutottam, és még kedvesek is voltak, ami tök pozitív), és úgy néz ki, hogy a Domino csomagra nem vonatkozik roaming korlátozás, ha életvitelszerűen kint élek, habár a nagyobb internetcsomagoknál nem tudom az egész adatkeretet felhasználni (de nem is netezésre használnám, az van itt kint).
A szám átvitelről pedig annyit, hogy van lehetőség domino-s csomagba átvinni számot, de ezt csak személyesen, az üzletben lehet megtenni. (ez zavart meg, mivel az online rendelés esetén nem volt opció erre, csak az előfizetéseknél)
-
válasz
szabonagyur #126939 üzenetére
Nem a maraton csomag játszik, hanem az, hogy a GSM eszközben (távriasztó) lévő SIM-ről minden nap indul egy SMS, illetve 2-5 naponta plusz 1 illetve havonta egyszer megint 1. Ez nagyjából 40 SMS egy hónapban, ez 1000-1100 Ft-ba kerül.
Ha lenne olyan előfizetés, amelyben havi max 1200 Ft-ért ezt meg lehetne oldani, akkor lenne ilyen előfizetésem
-
ggabor02
aktív tag
válasz
szabonagyur #126934 üzenetére
Igen, de a Vodánál személyes ügyintézéskor megcsinálják:
"Amennyiben a kártya a te neveden van, és nem tudod kiszerelni kérjük keress fel minket valamelyik üzletünkben, mivel az SMS azonosítás nem megoldható"
2 ismerősöm próbálta a Telekomnál személyesen Ott is SMS-t akartak rá küldeni, így nem sikerült.
Elküldték. Ezt a verziót már ezen okból nem is próbáltam.
Gyakorlatilag jelen pillanatban nem lehet egyeztetni sms küldés nélkül a Telekomnál.Egyszer fogom kiszerelni a riasztó GPRS modemjéből, valamint a két autó GPS-es riasztójából, továbbá a 160 kilométerre található 2 másik eszközből kiszedni a kártyát. A kártyákon felhalmozott összegből veszek jövőre autópálya matricákat, aztán hordozás.
-
válasz
szabonagyur #126934 üzenetére
Hát ez remek
Hogy a lófüttybe lehet adategyeztetni akkor különböző GSM modemekben, meg hasonló eszközökben lévő SIM kártyákat
Mindenkinek előfizetéses kártyája van az ilyen eszközökben? Az jó nagy pénzkidobás
-
pitiless
senior tag
válasz
szabonagyur #126893 üzenetére
Nekünk értékelhetetlen hangminőség fordult elő, de 1-2 alkalommal szeptember eleje óta. Szakadozott, recsegett.
-
szalai112
senior tag
válasz
szabonagyur #126863 üzenetére
elnézést kérek sajnálom
rosz topicba írtam
-
norbertoth
senior tag
válasz
szabonagyur #126824 üzenetére
5G?
-
norbertoth
senior tag
válasz
szabonagyur #126819 üzenetére
Kb 3 hónapja már ilyen gáz, vpn nincs ami belassítaná. Kossuth utcán pláne nulla, de ahol lakom ott is (még az is belváros) múltkor mobilnetem se volt annyira lement nullára
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #126815 üzenetére
Pár nappal előtte szokott ez így lenni.
De e-mail, app értesítés, 1 hónappal előbb... ?
Kicsit változtak a dolgok ezek szerint, ha tényleg ezért hívott. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #126806 üzenetére
van feltöltős mobilod? ha igen adategyeztetés miatt.. vagy akar tőled vmit
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
szabonagyur #126806 üzenetére
Nem adategyeztetésre akar figyelmeztetni?
Ha közel a határidő, akkor szokott automata hívás lenni többször is. -
válasz
szabonagyur #126756 üzenetére
Az ügyintéző, aki hívott, tapasztalt egy problémát a rendszerben, ami miatt nem tudta teljesíteni a korábban befogadott rendelést, szerintem ezt alapban is vizsgálniuk kellene.
-
válasz
szabonagyur #126756 üzenetére
Volt egy telekomos panaszom a közelmúltban. Kaptam rá egy választ, hogy minden rendben. Utána írtam rá egy választ, hogy nem, nézzék meg jobban, jött rá egy válasz hogy igazam van és kártalanítanak. (Most nagyon leegyszerűsítve írtam a dolgokat.)
Szóval néha tényleg érdemes nem ráhagyni, de a legtöbbször én se foglalkozok vele sajnos, pedig kellene. -
válasz
szabonagyur #126754 üzenetére
Elengedtem a dolgot, nem akarok hivatalosan, írásban panaszkodni.
Itteni írásomnak is mondhatnám, hogy volt eredménye, kerestek meg azóta Telekomosok privátban két csatornán is, felkínálták a segítségüket - ezúton is nagyon köszönöm! -, de nekik is jeleztem, hogy utólag nem akarok már kínlódni a dologgal.
A kitörés elég távol áll tőlem, nem vagyok ilyen téren indulatos, minden probléma ellenére, az ügyintézővel is teljesen nyugodtan beszéltem...stb.
Az is benne van sajnos, hogy néhány (jelen/volt) Telekomos illetékes magára veszi itt és úgy reagál, próbálja védeni a céget - én úgy is megkaptam ezt itt néhányszor, hogy közöm nem volt a szolgáltatóhoz munka terén, csak leírtam a pozitív tapasztalatomat, vagy a véleményemet, ha valaki olyan téren negatívumot jelzett, hogy ne legyen egyoldalú a dolog. -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #126646 üzenetére
Nem kapcsolták ki. Nekem megy.
-
sajtos365
tag
válasz
szabonagyur #126639 üzenetére
Üzletben is el tudják intézni? Nem szeretnék ezzel görcsölni.
-
sajtos365
tag
válasz
szabonagyur #126635 üzenetére
Éppen ez az, egy buta telefont cserélnék le, mert nincs olyan ami csak 2-3G-t tud.
-
prsq
aktív tag
válasz
szabonagyur #126608 üzenetére
E3372h-153.
(A másik, amivel próbáltam, az egy Vodafone K5160, ami egy "sajátmárkás" Hilink Huawei E3372, az eredmény ugyanaz volt.)
-
pitiless
senior tag
válasz
szabonagyur #126608 üzenetére
Ami nagyon könnyen elérhető (és a szolgáltatók kínálatában is megtalálható) az az E3372h-320. Volt belőle 153-as végű és E3372s-ként is. Nekem is van belőle kettő, a 320-as Mikrotikkal nagyon szívás, a 153-as csak kicsit
.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #126458 üzenetére
Viszont mindennel együtt 13 perc alatt felvették hibára,le a kalappal az ügyfélszolg előtt, amott csodafonnál volt amikor 2 óra után bontotta a vonalat mert nem sikerült felvenniük a telefont,ez nekem már mindenképpen pozitívum.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #126453 üzenetére
Az egyik iPhone XR a másik meg egy se2020,nem vagyok vele bentebb sajnos
-
pitiless
senior tag
válasz
szabonagyur #126425 üzenetére
CellMapper pl. kiírja, csak azt mégsem nézheted mindig
-
válasz
szabonagyur #126423 üzenetére
Nem, mert Domino esetén nem engedélyezett az 5G.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szabonagyur #126376 üzenetére
akkor bízom a legjobbakban, adatok nálam is rendben vannak, péntek reggelre okosabb leszek én is.
Köszönöm a válaszokat -
rushty
őstag
válasz
szabonagyur #126325 üzenetére
Az előzőt bezúzták.
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
szabonagyur #126209 üzenetére
Bocs, nekem ez így érthetetlen. Nekem ott megáll a tudomány, hogy a vásárló tud-e fizetni vagy nem tud.
Ez olyan, mintha a Tesco-ban a biztonsági őr a kasszától visszatolatná velem a kocsit, azzal az indokkal, hogy sosem vásároltam még ott, nem tudja, hogy ki tudom-e fizetni.Az se működne, ha megvenném a mobilelőfizetést és egy összegben fizetném ki? Mert még így is itt a legolcsóbb. a kedvezmények nélkül.
-
válasz
szabonagyur #126185 üzenetére
Telekom. Uzleti csomag. Asszem L. Es sehol sincs. Direkt probaltam szabadteren is ahol a telekom szerint van 5G de semmi.
-
Indian74
senior tag
válasz
szabonagyur #126155 üzenetére
Sajnos,majd jövöre,ha addig kibirom
Szép is lenne az az összeg de az már nem annyi... -
Indian74
senior tag
válasz
szabonagyur #126143 üzenetére
Bocs de nem torzitani szeretném a dolgokat,hanem megérteni,miért is vették el novemberi honappan közel 32e Ft kedvezményemet?? Eddig ahogy leirtam kb 89e ft volt(pl oktoberi hónapban),most hirtelen csak 58e??? Tudom nem járt le a hüségidöm,ez csak egy adható kedvezmény,de igy semmi értelme
-
ANDROID???
addikt
válasz
szabonagyur #126126 üzenetére
Nem várok 50% akciót, de nem is 1 % - ot.
Azért amikor nem volt indokolt a készletet olyan szépen felárazták, hogy rossz volt nézni. -
ANDROID???
addikt
válasz
szabonagyur #126106 üzenetére
Csak ez elég lehangoló, ha hónapokig vár az ember..
-
btudos
nagyúr
válasz
szabonagyur #126097 üzenetére
De hát ők 20 éve Domino ügyfelek, nekik jár.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
szabonagyur #126087 üzenetére
A ‘nem kell fizetni ebben az évben’ azt jelenti, hogy az első havi törlesztőt elengedi a telekom, így csak 21 hónapot kell fizetni.
-
ANDROID???
addikt
válasz
szabonagyur #126075 üzenetére
Az kedvezmény, kimagasló.
-
viktorhu
veterán
válasz
szabonagyur #125888 üzenetére
Miből gondolod, hogy ha a 3G frekvenciáján 4G-t adnak majd, akkor az csak foltokban lesz, ha a 3G most jó?
seger: nem váltottak volna régen, pont ahhoz kell kivezetni, hogy válthassanak. Attól ugyanúgy fizetik a frekvenciák utáni díjakat, vagyis ugyanúgy használni fogják majd. Nem fog mágikusan eltűnni a térerő, ha 4G lesz a 3G helyett. (Egyébként eddig is váltottak sok helyen, variáltak a frekvenciákkal, pl. az 1800 MHz eredetileg 2G-re volt, most 4G megy rajta, a voda a 900-on 3G-t tol, a 2100-on meg 4G-t stb.)
-
Remekelek28
őstag
válasz
szabonagyur #125855 üzenetére
Köszi. Sajnos nem volt rajta. De a belsejében találtam egy telszámot amit felhívva tudták aktiválni. Igy megoldodott.
-
4Grider
félisten
válasz
szabonagyur #125760 üzenetére
Valószínűleg a problémát a multisimek terjedése (és routeres használata) okozza. Ha nem tesz semmit a Telekom, akkor nagyon hamar a Telenor szintje alá fog így süllyedni a hálózata.
-
Indian74
senior tag
válasz
szabonagyur #125664 üzenetére
Rendben lehet hogy nem ide tartozik ezért sorry,de pl tárhely mekkora,proceszor tipusa,vagy ram Mhz mennyi is?? Mindehol néztem,videokat,más oldalakat de az i3 as tipusról nincs infó,és még A Telekomchat-en sem adtak rendes válasz kérdéseimre,max annyit goog le a barátod...nagyon rendes volt a fiatal srác
És hol kérdezzem meg,van-e ilyen jellegü fórum?? -
janeszgol
félisten
válasz
szabonagyur #125594 üzenetére
Pf szánalmas írás. Ha nem akarnak megtartani, akkor sem dől össze a világ, majd Maratonozok. De lenne igény ezekre a kissebb csomagokra is. Semmi más nem érdekli most a Telekomot, csak az, hogy drágán áraz, hogy majd a kedvezményekkel együtt alig legyen olcsóbb, mint régebben. De ezekhez több szolgáltatást kell tőlük venni.
De nekem nincs szükségem a vackukra. Nem kell Flip, nem kell tőlük beszéd, megvannak a tökéletesen működő szolgáltatásaim. Ez a 3 GB net kellene vagy valami hasonló.De ne mond már nekem azt, hogy a Mobil Xs, ami semmit nem ad, az megér havi 600/1000 forintot.
-
ANDROID???
addikt
válasz
szabonagyur #125336 üzenetére
Elnézésedet/seteket kérem, kicsit erős lett valóban!
Szóval ez a hallésképtelen, félkegyelmű, ember által kitalált logaritmusdarab a gyengébbik fajtából, kissé púlzusemelő sajnos.Így bízom benne finomabb lett:
Egyébként nem vagyok "féjszbúk" guru, cseppet sem, csak kiakaszt, hogy eleve várni kell az ügyfélszolgálatra emellett ez a ....... is még az ember idejét rabolja. -
viktorhu
veterán
válasz
szabonagyur #125323 üzenetére
Nálam optikán már a pppoe sem megy kora délután óta. Elég komoly hálózati gondok lehetnek, ilyen hosszú kiesést még nem tapasztaltam.
-
Littoral
aktív tag
válasz
szabonagyur #124659 üzenetére
Ez OK, de eddig, éveken keresztül hogy' lehetett mégis rendben letudni az adategyeztetést? Mi van, ha ő a fő terroristavezér a lejárat nélküli személyi igazolványával? Nem tudnám ezt a terhet viselni.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
szabonagyur #124627 üzenetére
3 hete hordoztuk a számokat házhoz járó telekomossal, ő adta a sim kártyákat, állandóan zargatjuk , , egyenlőre türelmes , jön segít/ próbál/ eddig ezen kívül mindent megoldott.
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #124627 üzenetére
December vége nem igazán régi.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
szabonagyur #124619 üzenetére
Igen, vagy akár az is
-
Kaba
veterán
válasz
szabonagyur #124604 üzenetére
Még nem jelent meg,valószínűleg Szeptember közepén lesz prezentálva.
-
Taktoj
aktív tag
válasz
szabonagyur #124498 üzenetére
A lényeg az lett volna hogy feltunően soknak itélem a telekomos hívások arányat az egyéb szolgáltatókhoz képest. S ez vagy az app hibája vagy már tényleg ilyen sok a telekomos mobil előfizu?
-
Taktoj
aktív tag
válasz
szabonagyur #124493 üzenetére
Ez olyan "itthon vagy?" kêrdés?
-
Kaba
veterán
válasz
szabonagyur #124461 üzenetére
Igen más.Veszteség amúgy sem éri majd,mivel legrosszabb esetben a tévé árát visszakapja.(sajnos pechje volt,hogy éppen egy mélyen akciós tévé romlott el).
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #124420 üzenetére
Ő azt írta, hogy nem olyan kaliberű a karbantartás, mint a Vodánál. Én nem láttam, hogy eSIM-ről lett volna szó.
Ha elkerülte esetleg a figyelmemet. akkor elnézést kérek. -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #124420 üzenetére
Igen pont most olvastam.
Bár nem is tényként írtam, csak feltételezés volt. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #124412 üzenetére
Ez azért nem igaz teljesen. Pont Olaszország, ahol sima prepaid ügyfél is kaphat korlátlan 5G netet, ingyenes adatforgalmú sreaminget mellé. Itt egy nagyobb üdülővárosban többen vannak, mint az egész Balaton körül, a strandon megvan a 200 feletti sebesség simán, központban mértem 400 felett is és ez csak 4G volt. Konkrétan nálunk szar a hálózat és ezen nincs mit szépíteni. Megy a spórolás és a lehúzás magyar módra. Magyarországon nem mennek tömegesen az emberek be a szolgáltatók elé, ha probléma van, hanem írkálunk fórumokba, itt ilyen lenne, reggel 500 ember állna az üzlet előtt. Például a mostani Vodafone cirkusz esetén az országos tv hozná mint óriási botrány. Persze itt demokrácia van.
-
kchris78
veterán
válasz
szabonagyur #124412 üzenetére
en ugy tudom a torrent a telekom mobilokon eleg jol be van limitalva foleg a korlatlan csomagok eseteben. vagy nem?
-
daninet
veterán
válasz
szabonagyur #124366 üzenetére
ez jó lehet. bekapcsoltatom a szolgáltatást és megnézem. köszi
-
daninet
veterán
válasz
szabonagyur #124364 üzenetére
ez csak az ő eszközükkel megy? van már a házban egy mesh wifi rendszer
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #124330 üzenetére
Gondolom így állapodtak meg.
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #124328 üzenetére
Hívásra se sajnos. Text Only. Illetve face esetén beágyazott kép (messenger nem tartozik ide)
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #124325 üzenetére
Sajnos maradt.
Apróbetűs részben ott van hogy csak szöveges tartalom. Bár annak nem sok értelme van.Up:mégis változott. Már a face re és instára feltöltött képek nem számítanak bele keretbe, de többi igen.
IM appok (Messenger, Viber, WhatsApp) továbbra is csak szöveges. -
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #124323 üzenetére
Telekomnál sose számított bele korlátlan közösségbe face videók/képek, Messenger/Viber hang és videó hívás, kép/videó küldés fogadás.
Egyedül voda számolja ezeket is korlátlanhoz. -
regener
veterán
válasz
szabonagyur #124319 üzenetére
+csako
Köszi a válaszokat elsőnek is.
Nem szoktam ennyit netezni, nem is értem hogy jött össze.
A következőket látom a csomagnál további részletek nélkül:
Alig járok FB-re, de most kikapcsoltam a videók mobiladat lejátszását.
Majd nem is tudom honnan jött a 8GB, viszont a statisztika szerint 5GB-ot sem értem el:
A FB pedig hatalmas mennyiséget fogyasztott ebből.
Így még mindig értelmetlen az egész.
szabonagyur:
Azaz náluk volt valami baki és te jártál jól végül vagy mit értettél ezalatt? -
válasz
szabonagyur #124188 üzenetére
Tudom, hogy miként megy, de hidd el, mindenhol van hibalehetőség.
Meg melyik iPhone frissítéskor is volt, amikor nagyon gyorsan vissza kellett vonni ilyesmi hiba miatt, illetve javítást kiadni? -
válasz
szabonagyur #124184 üzenetére
Ott is van hibalehetőség.
Meg készüléktől függetlenül is volt már olyan, hogy a szolgáltatónál elírtak egy paramétert és másik készülék került a rendszerbe, mint amit rögzíteni kellett volna.
De a gyártó is bármit elszúrhat szoftveresen. -
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #124138 üzenetére
Aktiválástól számított 24 órát megy. Ne hallgass a Telekomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest