- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
muszurkefal #126220 üzenetére
Pedig egyszerű.Kiválasztod a készülékeket,
a szolgáltatással kérem gombot/lehetőséget kiiktatod,utána már megvásárolhatsz bármit listaáron.
Nem dobják vissza a listaáras rendelésedet. -
Kaba
veterán
válasz
muszurkefal #126216 üzenetére
Listaáron bármikor bárki vásárolhat(függetlenűl attól,hogy előfizető vagy sem.
1 év hűségre nincsen részletfizetési lehetőség,sem készülékkedvezmény(2 év hűség szükséges)
Csak otthoni előfizetésnél részletre és kedvezményesen 6 hónap letelte után lehet vásárolni. -
válasz
muszurkefal #126213 üzenetére
Szerintem akkor ki kell fizetni egyben, mint a Tesco-ban, és nem hiszem, hogy vacakolnak veled.
-
Kaba
veterán
válasz
muszurkefal #126216 üzenetére
Listaáron megveheted mindenféle szerződés nélkül is,még Telekomos ügyfélnek sem kell lenned.
-
Kaba
veterán
válasz
Nem működik,mivel elvileg bármilyen nagyságú mobilforgalmat generálhatsz egy hónapban.
Már írtam a mobilelőleg nem egy elveszett összeg,addig ameddig előfizető vagy,addig elszámolják utána meg vissza lesz utalva a fennmaradó összeg a számodra. -
szabonagyur
félisten
válasz
Nem ugyanaz, egyáltalán nem ugyanaz. A TESCO-ban nem hitelre vásárolsz alap esetben, ha hitelre vásárolsz van hitel képesség vizsgálat stb. A Te példád akkor hasonlít a Telekomhoz ha bemész az üzletbe, nézegeted a cuccokat de a végén nem tudod megvenni, nem adják oda (TESCO-ban sem hozhatod el csak úgy a végén ha nem fizeted ki).
Telekom mivel nem bankon keresztül ad neked áruhitelt így nem kérhet jövedelem igazolást, neki a biztosíték az a Telekomos előéleted lesz.
-
Gubu0101
veterán
válasz
muszurkefal #126205 üzenetére
Vagy kivarod a 6 honapot es akkor(kis szerencsevel) nem kell forgalmieloleget befizetned.En csak 200k-ert vettem tvt,arra 50 ezret kertek eloleget,nekem se volt meg a felevem.Most mar a kozel fel millios laptopot 0 befizetessel hoztam ki.
-
Kaba
veterán
válasz
Otthoni előfizetésnél csak akkor vásárolhatsz készüléket részletre,ha legalább 6 hónapja ügyfél vagy.
Mobilelőfizetés esetén 2 éves hűségnél vásárolhatsz részletre készüléket.Mobilelőleget mindenkinél kérhetnek.Ez a havidíjjal lesz elszámolva.A mobilelőleg mértéke függ a készülék értékétől,a csomag nagyságától,mióta ügyfél valaki,volt e számlatartozása stb.
A mobilelőleg el lesz számolva a havidíjakkal,amennyiben 2 év után lemondod,akkor visszakapod a mobilelőleg megmaradó összegét. -
btudos
nagyúr
válasz
muszurkefal #126208 üzenetére
Azért abba is gondolj bele, hogy kis túlzással puszira szeretnél 1 milliós ingyen hitelt érdemi ügyfélmúlt és bármi egyéb nélkül, ilyet sehol nem szokás az ember után dobálni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
muszurkefal #126208 üzenetére
Beesett egy új ügyfél aki 1M-s eszközt akar elvinni 0 befizetéssel.
Neked ez nem gyanús? Dehogynem. Ezért kérnek biztosítékot.
Ha van otthoni neted arra nem tudod kihozni?
Ott esélyesen nem vagy jóval kevesebb lenne az előleg.
-
Rage47
veterán
válasz
Anno mikor új ügyfél voltam az iPhone-om vásárlásakor ott kellett hagynom egy 100-ast
, utána 2 évig nem fizettem havidíjat...
-
4Grider
félisten
válasz
Az összes kérdésedre nagyjából az a válasz, hogy mert egy hónapja vagy ügyfél. Egyébként pedig soha nem volt tökéletes ezen az oldalon a vásárlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest