- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Ace Ventura #127749 üzenetére
Hm, nem látok ilyen opciót sehol... mutatnál egy példát erre? (OTP-s vagyok)
Többieknek, akik hozzászóltak: mindent értek és valahol jogos is; a szolgáltató nem bank. Tiszta sor (ezért is írtam, hogy engedjük el, nem dacból
).
Szóval, köszi-köszi! -
axlfsi
veterán
válasz
szabonagyur #127750 üzenetére
Én csak azért jöttem ezzel a példával (munkáltatói+pár havi banki kivonat) mert penzintézmények így adnak egyébként adott esetben sok milliót is akár hitelre. Ez is egy hitelkonstrukció lenne náluk, de valójában csak azoknak szól, akik már sok éve, sok-sok ezreket fizetnek havonta náluk.
Értem én ezt is, de ettől még akkor is nonszensz, h 24 hónap hűség mellé, még letegyek 340ezret.
Mindegy, már elengedtem, majd megveszem külföldiába, azt adtunk egy pofont a hazai adózásban ismét.
Vagy nem. -
axlfsi
veterán
válasz
Kicsirics77 #127751 üzenetére
Igen, gondom, ha most aktuálisan lett volna előfizetésem (ami egyébként bosszú éveken át volt is), akkor nem lenne gond, de perpill, egy ideje, Dominoban van a számom, lévén teljesen korlátlan a cégesem és mivel arról intézek mindent, teljesen felesleges pénzkidobás lenne (lett volna eddig) egy új előfizu.
Most bevállaltam volna egy havi 10-12 ezres, két év hűséget (plusz a készülék ugyebár), de úgy látszik nem kellek nekik 22 év után.Azért megnézem ki az a madár, aki 0%THM címszóval, aláír úgy egy 2 éves hűséget, hogy egyébként 340ezer készülék előleget elkérnek a nulladik napon.
Ehhez hozzáteszek még egy kicsit és kihozom a készüléket Samutól, ajánlott fogyasztói áron, és még a pénzemnél is maradok (ohne 24 havi hűség!). -
axlfsi
veterán
Igen, ezt értem és olvastam is az erre vonatkozó értelmezést a honlapon, hogy miért történik mindez, de ettől függetlenül megtévesztő, hogy mintegy kvázi 0%THM-mel hirdetik 22 hónapra, miközben első nap elkérik a készülék árának a ~70%-át, csak azért, mert az elmúlt 22 évben ugyan előfizetőjük és/vagy Dominósuk voltam, de mivel nincs aktuálisan X számú előfizetésem vagy fogalmam sincs, már nem számítok hitelképesnek.
Miért nem kérnek akkor be bérpapírt, munkáltatóit?
Mindegy, költői kérdések voltak, lapozzunk, ez ilyen.
-
axlfsi
veterán
Azért az milyen szép már, hogy összességében 20-22 éve vagyok ugyanazzal a telefonszámmal ügyfelük, hol előfizetőként, hol Dominoban és most egy új előfizetéshez készülékvásárlással 340e Ft előleget kérnek... Kabaré! Nem hittem volna, hogy ez így működik 2022-ben.
Tuti nem látják a múltamat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen monitort vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest