- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
daninet #124132 üzenetére
Én szólok előre, hogy a Telekom hálózata jobban menedzselt, mint a Telenoré. Azaz az ilyen felhasználást nem kicsit előbb ki fogják szúrni, és igen nagy eséllyel kezelni is fogják.
Tesztelted egyébként nálatok a Telekom 4G hálózatát? Sebesség, frekvenciák milyensége, összefogása, stb? -
Dave1984
őstag
válasz
daninet #124121 üzenetére
Használom, és elégedett vagyok, igaz passzív az IP cím,tottenten kívül máshol hátrányt ez miatt nem vettem észre. Mobil hotspotkent is használom teljesen megfelel akár HD tv adás streamre is. 2 év alatt eszembe nem jutott vezetékes netre előfizetni. havi 300gb körül van a forgalmam sose korlatoztak. Én elégedett vagyok.
Nálam B7+B3 CA 4G elérhető, úgyhogy szerencsés helyen is lakom. -
4Grider
félisten
válasz
daninet #124121 üzenetére
Mivel nincs korlátlan adatsimjük (csak beszédcélú korlátlan mobilnet opcióval), ezért nem jellemző a Telekom mobilnet routeres használata vezetékes internet helyett. Persze lesznek egy páran, akik jelezni fogják, hogy de, ők használják, a többség viszont több okból is a másik szolgáltató kevésbé szabályozott hálózatát használja.
-
válasz
daninet #13083 üzenetére
Ha a SIM kártya ugyanaz maradt, akkor szerintem nincs mitől tartania. Egyébként ha ennyire fontos, miért nem ellenőrzitek a My-T-ben? Ott már alapból fel kell tűnnie az aktuális összegnél, de 56 pénzért konkrét adatot is kaptok. A csomagot meg tudjátok milyen, tehát számítható a dolog!
-
tjb007
nagyúr
válasz
daninet #13079 üzenetére
1. Papírt nem kap senki sem díjcsomagváltásról.
2. A szolgáltató csak egy esetben rak át bárkit is más díjcsomagba, ha az adott díjcsomagot kivezették (plusz Like -nál ha lejár a jogosultsági idő és nincs hosszabbítás).De lehet, hogy én értettem félre (vagy rosszul értelmezem) a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Egy óra, két rendszer
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest