- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dptrsk #84370 üzenetére
Miért is?
S akkor az micsoda, aki annak ellenére, hogy azt kéri, hogy azt írd ami a hivatalos dokumentumon szerepel, mégis a felét kihagyod...Töltöttél már ki adóbevallást elektronikus formában
Gondolom, hogy nem, mert akkor tudnád, hogy még a NAV (amely szerv pedig a legkukacosabb Magyarországon) sem kéri azt, hogy a születési helyed után írd oda, hogy (MAGYARORSZÁG)
Arról nem is beszélve, hogy a születési hely sima városnévvel történő beírása után megjelent a zöld pipa a sor mellett és semmilyen hibaüzenet nem jött arról, hogy miért nem fogadta el a TKOM az adategyeztetést.
Ha odaírnák, hogy hol a hiba, akkor az ember csak rájönne, hogy mit akarnak, de semmi visszajelzés
Ha lenne valami kitöltési útmutató, akkor be lehetne írni, hogy mit kell ebbe a rovatba írni. De mivel nincs, az ember megy a józan esze után, de a józan ész nem kompatibilis a TKOM rendszerével
-
radio100jozs
őstag
válasz
dptrsk #84292 üzenetére
Ez a lényege az egésznek az új csomagokban, azaz akinek nincs legalább 2 otthoni szolgáltatása, azoknak drágább az új csomag, mint a régi. Ne felejtsük el a régi csomagokban is ingyenes lesz az EU roaming június 15-től, azaz ez sem lesz előny az új csomagokban.
De visszatérve, ha 1 otthoni előfizetésed van (pl. nekünk csak Sat érhető el), akkor már megkaptad a kapcsolat kártya kedvezményt, amire tudtál aranykártya díjcsomagot kérni, most viszont már nem, csak ha 2 otthonid van, de mit csináljon az ember, ha nincs vezetékes Telekom, akkor honnan varázsoljak 2 otthoni szolgáltatást.Na mindegy, most fut még az ATK Next M csomagom a tavaly márciusi kedvezménnyel 8310-ért, aztán meglátjuk mi lesz a hűség lejártával, mert akkor már 9810-re vált át (2 évig kapom az 1500 Ft-ot, és 1 évig volt még a + további 1000 Ft).
-
albiosz
őstag
válasz
dptrsk #84301 üzenetére
10:01-kor volt meg a módosítás. A második hívás kb. 10:06-kor futott be. Azt mondta a kiscsaj, hogy ,,a mobilis kollégák 10-ig voltak." Lehet, hogy igazad van és le akarta rázni.
De mindjárt megpróbáljuk újra.
szerk.: meg is volt a hívás, fickó volt. ,,Műszaki ügyeletet tartanak, díjcsomagváltás nincs." Reggel 6-tól.
-
albiosz
őstag
válasz
dptrsk #84278 üzenetére
Köszönöm szépen! A következő nap is teljesen ok.
(#84281) 313313: köszi neked is! Ráállunk újra arra, hogy megcsörgetjük arról a 2 számról, kinyom és visszahív. Move xs + két családbarát meg egyéb hívások kb. 7000 körül alakultak mostanában. Így meg megáll 5000-nél. Elég az a 150 perc hálón kívülre bőven.
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
dptrsk #84132 üzenetére
Jogos
Más: Ezt régebben irta valaki:
"Legyél magentás.
Most kétszer hívtam őket, az elején bemondja, hogy üdvözöljük magenta előfizetőként, bla bla, 1 percen belül élő emberrel beszéltem."Milyen számot kell hívni? A 1430-on ugyan úgy végig kellett lépkedni pedig a magentás számmal hívtam őket.
köszi
-
albiosz
őstag
-
törölt tag
válasz
dptrsk #83910 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy folyamatosan van próbavásárlás!
Azért mondják hogy csak új csomagot lehet kötni mert a régiekre már egy fillér jutalékot nem adnak ennyi a lényeg! Az utasításokat és a kvótát teljesíteni kell, nem átbaszásból mondják, hogy nem lehet kötni régi csomagra... -
-
k-adi
nagyúr
válasz
dptrsk #83785 üzenetére
Köszi a választ.
De ahogy olvasom itt a kommenteket, a fix-hez kell élő net is. Tehát fix+most+maraton nem elég? Kell netplusz (ami megszűnik?) vagy úgy nevezett "technikai net" amit vagy beállítanak vagy nem? Ezt a részét nem igazán értem, felvilágosítanál?
Mert ha nem kell maraton mellé élő net akkor fix+most+maraton lenne a legolcsóbb és legjobb megoldás is. De ha kell mellé élő net akkor más a helyzet.szerk.:
(#83816) csako válasza megzavart
A Maraton adatopciók igénybevételéhez valamilyen aktív mobilinternet csomag meglétére van szükség (kivéve Domino Fix csomag). [link] -
tsteve
senior tag
válasz
dptrsk #83776 üzenetére
tudtommal a listaár számít... Soulfly842 is irta ezt nemrég itt.. ha az magasabb mint a szerződésben vállalt ár, mehet a váltás, s igy kijöhet alacsonyabb ár is a telekom és egyéb kedvezmény miatt... de semmiképpen nem a t-pontban lévők korlátozott ismerete a mérvadó... ők szerződött külsős cégek alkalmazottai csak gyakorta, nem valódi telekomosok
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
dptrsk #83665 üzenetére
UPC 29-es körzet, nem Telekom körzet, ezért nincs. Most már pár településen van már Telekom optika, de itt még továbbra sem, de majd állítólag lesz itt is, így abban az esetben Magentába mennék már majd át, azaz internet, TV, Telefon, Mobil. De addig akkor jobb ez az ATK Next M csomag árban.
-
Indian74
senior tag
válasz
dptrsk #83681 üzenetére
Kösz a válaszod.
Akkor a trééé nagyon komolyan nyomja,így szerintem ránk kényszerítik hogy csomagot(kat) váltsunk,ha persze ha önmagunknak nem tetszik valami.
De javítsatok ki ha nem jól mondom.
Én Move XS csomagban vagyok hozzá egy kis NetPlusz L internetcsomag.
Ha én változtatok rajta,mehetek át ÚJ díjcsomagokba ???
Ja és újból KÉT ÉV hűségidő???
Hát ez nekem se hogysem éri meg,akkárhogyan számolok,drágább lesz a fizetnivalom,és terméseztessen aláírtam 2 évet,abból még van hátra 14 hónap KB. -
-
madle
őstag
válasz
dptrsk #83554 üzenetére
Mondjuk nálam a Next S úgy van megoldva társkártyaként, hogy az otthoni előfizetés a főkártya úgymondván. Ebben az esetben valóban jobban jártam volna, ha új előfizetést kötök egy L csomagra 1GB nettel és beteszem Magentába szintén partnerkártyaként? Vagy úgy csak Magenta kedvezmény lesz?
-
-
-
-
313313
addikt
válasz
dptrsk #82494 üzenetére
Majd meglátjuk mi lesz még ebből. Augusztus közepén jár le a Move S hűségem. Addig még kijöhetnek jobb csomagok is, (nyilván rosszabbak is) akkor majd elgondolkozok a váltáson. Na meg akkor jár le az otthoni csomagokra is a hűség
Szerk.: Én csak a "csodát" vártam, jobb feltételekkel...
-
313313
addikt
válasz
dptrsk #82483 üzenetére
Esetemben 2 előfizetés van Magenta1 mellett. Egyik egy XS, Másik egy S-es. Amire kell bőven elég. Egymást ingyen hívjuk mobilról is. Mobilról is telefonálhatunk havidíj terhére kb 45 és 70 percet, továbbá vezetékesen ingyen hívunk mindenkit. Mondjuk én átlag napi 8 órát dolgozok, aztán otthon vagyok...
Szerk.: a lassítós neten meg viber üzenet átmegy...
-
válasz
dptrsk #82366 üzenetére
Jelenleg úgy van ahogy mondod, de júniustól ez megszűnik. Belföldi irányba korlátlan a next m, júniustól ezek szerint magyarországi irányba eu-ból is korlátlanul telefonálhatok magyarországi irányba, és az adat is leforgalmazható. Tehát amit írtam, még mindig igaz lesz júniustól szerintem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
dptrsk #82225 üzenetére
Hívtam őket, azt mondta a csaj hogy szól a "háttércsoportnak", és majd értesítenek, de hogy napok vagy órák kérdése azt nem tudja, így mondtam hogy ha ma nem telefonálnak akkor valószínűleg az egészet vissza mondjuk, illetve tájékoztattam, mert ő sajnos nem tudta hogy kötbért kell fizetniük, de aztán hirtelen bevillant neki, mikor az NMHH oldaláról felolvastam neki
(#82239) btudos @ 4 darab telefonszám volt, mind anyum nevén, és mindet ugyan úgy anyum nevére szerettük volna áthozni, ebből egyet sikerült nekik, hármat nem
-
Bferibörs
addikt
-
Fernet
senior tag
válasz
dptrsk #82104 üzenetére
Igazad van, azért nem adják meg, mert volt már ugyanilyen csomagom korábban. Ebben az esetben nem számít a leírt 92 nap. Elismerte, hogy erről a honlapon semmilyen információ nincs, de néhány napon belül fel fogják ezt is tüntetni, mert nem én voltam/vagyok az egyedüli aki emiatt szólt.
-
Fernet
senior tag
válasz
dptrsk #82104 üzenetére
Move XS csomagom van, nem domino, ezt kihagytam az előbb. Az oldalon csak ennyit írnak "...amennyiben az elmúlt 92 napban nem rendelkeztél ugyanezzel az adatdíjcsomaggal."
Számlán így szerepel:
NetPlusz S 11.01.-11.23. 23/30 hó
NetPlusz L 11.23.-11.30. 8/30 hó
Azóta az L-es csomagom van/volt.Lehet valahol egy apróbetűs részen ott van, hogy egy akciós időszakban csak 1x lehet ugyanaz a csomag, de eddig nem találtam erről infót.
Köszönöm a válaszod!
-
törölt tag
válasz
dptrsk #81883 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, egyáltalán nem pontszerű a Telenor lefedettsége, még Budapesten sem, valamint ha mondok én is három példát ahol meg pont ellentétes a helyzet az mit bizonyít? Egyértelmű, hogy a Telekom mobilhálózata a legjobb, viszont a Telenor sem rosszabb annyival, mint amennyivel jobb ajánlataik vannak mobilnet terén, 4gben meg aztán főleg nincs érzékelhető különbség a két nagy között.
-
tylerddd
veterán
válasz
dptrsk #81851 üzenetére
Torrentezni nem szoktam. Felhőket manuálisan használom, iCloudba megy telóról automatikusan, de alig termeltem tartalmat, nem kellett volna 1GB-nak elmennie. Pár napja jött nagyobb Update, de nem jelezte a gép, h lett volna valami.
Ugyanazokkal a beállításokkal/használattal elég egy hónapig az 5GB, 1GB meg elment egy nap alatt. Nem tudom, de elég érdekes így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest