- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radio100jozs #97400 üzenetére
Köszi, s a korlátlan appok maradnak esetleg bővülnek?
-
válasz
radio100jozs #97397 üzenetére
Azt vágom, most akkor válthatok ha 4079 Ft vállalt minimum havi díjat elérem, tehát Mobil S + 3GB lesz (2000+2290) 4290 ft tehát válthatok felfele.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #97394 üzenetére
A Mobil XXL 8900 Ft/hó áron lesz e-pack csomaggal, ami azért kedvezőbb, mint a mostani korlátlan hangcsomag a maga 12.000 Ft-os árával.
-
válasz
radio100jozs #97394 üzenetére
2GB helyett adhatnának 4GB-ot most már...Szóval 3GB lesz helyette? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
radio100jozs #96749 üzenetére
A kérdés erre vonatkozik, hogy.. itthon átirányítom, majd letiltom 2 céges simet, ilyen esetben lehet-e roamingköltség. (persze eu-n belül leszünk, szal elvileg nem..) de nem is nagyon kéne.
Mert át kell irányítani, hogy a kollégáknál landoljon a hívásom, ha esetleg valaki keresne.
4Grider: Ez számomra még mindig érdekes kérdés, mivel pl. a telekomos kártyám minden hívás indításkor kiírja, hogy feltételes átirányítás aktív (amikor nincs is átirányítás).
-
thomas77
senior tag
válasz
radio100jozs #96730 üzenetére
Az sajna megy a levesbe...
-
gabe_
őstag
válasz
radio100jozs #96664 üzenetére
"A WiFi az a műholdról jön,"
Hogy is van ez?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radio100jozs #96491 üzenetére
Nem volt benne. De ez is szóbakerült már párszor.
-
válasz
radio100jozs #96153 üzenetére
A KÖKI Terminálban neteztem 4G-n, ott nincs gond.
-
adam1400
tag
válasz
radio100jozs #96017 üzenetére
dominosoknak 3G-n és 4G-n is max 30 mbit/s?
-
vpanangin
senior tag
válasz
radio100jozs #94399 üzenetére
-
KZP
őstag
válasz
radio100jozs #94399 üzenetére
De gonosz!
-
vpanangin
senior tag
válasz
radio100jozs #94368 üzenetére
-
-
KZP
őstag
válasz
radio100jozs #94329 üzenetére
Ott valami előfizetéseddel kapcsolatos hiba lesz, szerintem. Nem váltottál mostanában pl. díjcsomagot?
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #94328 üzenetére
Ez sem jött össze, péntek óta állandóan technikai hibával kidob a Telekom oldal, ha be akarok jelentkezni.
-
válasz
radio100jozs #94303 üzenetére
-
Blackmirror
őstag
válasz
radio100jozs #93769 üzenetére
Én mindig optimista voltam lehet hogy ez a hiba
Ezt most így gyengének tartom, szokott jobb akciójuk lenni.
Legalább egy ajándék tartozékosztogatás a keszulekekhez ha már a kalendáriumot kihagyták most vagy vmi ilyesmi. Mikulás akció...
De úgy tűnik csak én érzem így ezek szerint. -
válasz
radio100jozs #93737 üzenetére
Jól sejted, jogilag nem muszáj az elállás, ha az előfizető azt nem kéri, úgy cserélniük kell jótállás keretében az eszközt (ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot) és ha nincs épp készleten, akkor berendelik, az ügyfél meg kivárja, de a szerződés marad.
milenda: A bevezetéshez képest, több opciónál is kedvezőbbek lettek a külföldi/EU használati feltételek.
-
norberto_th
aktív tag
válasz
radio100jozs #93737 üzenetére
Cserélniük kell a laptopot ha hibás, ezt ne hagyd annyiban.
-
norberto_th
aktív tag
válasz
radio100jozs #92767 üzenetére
Ahaaa na így már értem köszi!
-
elekreg
tag
válasz
radio100jozs #92660 üzenetére
Már folynak az 5G előkészületek is, pedig az sem most indul, szóval sosem lehet eléggé előre gondolkodni és látni.
2 éve olvastam utoljára a megállapodási szerződést, nem rémlik, van benne kikötött dátum, hogy valameddig muszáj együttműködni? -
Cseri0058
őstag
válasz
radio100jozs #92503 üzenetére
Mi?
-
válasz
radio100jozs #92445 üzenetére
Igen, lehet, hogy igazad van, és volt eddig is, csak nem tűnt fel.
Mindenesetre most nem tudom, hogy ez a weblap bugja, vagy tényleges változás, de úgy tűnik, hogy a hűség nélküli csomagok ugyanannyiba kerülnek, mint a hűségesek. Ez viszont ténylegesen pozitívum a korábbiakhoz képest szerintem.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
radio100jozs #92421 üzenetére
Az új hang+adat portfólió bevezetése óta van így.
-
zoli62
addikt
válasz
Talán lépés a Hello Data-ra, ami szintén inkább egy adatcsomagnak tűnik, pedig a Telenor hangdíjcsomagok közé sorolja. Persze nyilván a Telekomnál ezek a hangdíjcsomag nélküli adatcsomagoknál csak a Voip kiegészítésére jó a 35 Ft/perc tarifa, illetve hívhatóság szempontjából. Talán a Telekomnál rájöttek, hogy az egyre többen használnak hívásra VOIP-ot, ami nem feltétlen Skype/Viber, de azért kell a hagyományos 2G/3G/4G hívás is? Egyébként ahhoz mit szóltok, hogy a korlátlan hangcsomag decembertől megszűnik, de egyelőre nincs helyette másik?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radio100jozs #92415 üzenetére
Mert mondjuk nem mindegy, hogy a teló akksiját szívja le a hotspot 2 óra alatt, vagy az iPadét 2 nap alatt.
-
válasz
Na ez érdekes.
-
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #92415 üzenetére
Tabletbe belerakni ha úgy adódik, az nagyon jó lenne
(#92417) lugosi @ Most már én is biztos vagyok benne
-
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #92411 üzenetére
De a Hello data-ra nincsen
-
buca84
őstag
válasz
radio100jozs #92167 üzenetére
Köszi a választ!
Ez ok, de kell attól tartanom, hogy letiltják vagy más bajom lesz belőle?
Hivatalos helyről vásárolt SIM -el még soha nem volt ilyen problémám.
Vagy egyszerűen ne parázzak, nem lesz gond.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #92080 üzenetére
Nekem is ajánlották az új csomagokat, hát mondom miért... Elvagyok a hűséges Netplusz L 1GB mobilnettel 1500-ért, az új tavaszi csomagokban 1 giga már 2000 forintba kerül. Aztán mondtam nekik hűség lejárta után váltok Dominora, mert sokkal jobban megéri. Lehet most ezt vették észre félév késéssel és lesz valami korrigálás havidíjasoknak? (tudom bilibe lóg a kezem)
-
válasz
radio100jozs #92080 üzenetére
Igen, én is megnéztem most, hogy a jelenlegi csomagom leváltása mennyibe kerülne. Nincs azonos csomag, csak szintén korlátlan, de kevesebb nettel rendelkező kombinációt tudnék csinálni, az egy ezressel lenne drágább, illetve kicsit több nettel, az 3 ezerrel lenne több. Mindenképpen rosszabbul jövök ki a jelenlegi Mobil fantázianevű csomagokkal, úgyhogy rá is hagytam. Mindegy, 2 hónapon belül lejár a hűségem, meglátom a csomagjaikat.
-
válasz
radio100jozs #92033 üzenetére
Na ez jó, most akartam csomagot váltani, akkor pihentetem az ötletet.
Látszik már valami az ászf-ből, hogy milyen csomagok lesznek?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jajj de jó, csak végre előre haladjunk, ne visszafelé
-
törölt tag
válasz
Dream ON. Lehet az lesz mint a román telekomnál: a legkisebb, 5 eurós hanghívásos csomag is korlátlan netet tartalmaz az október 24. bejelentésük szerint. Dream OFF.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
radio100jozs #91862 üzenetére
3 szolgáltató topicjába raktam fel, pusztán azért, hogy minden szolgáltatós fórum informálva legyen. Nem hiszem, hogy ezzel rosszat tettem.
-
MK VII
veterán
válasz
radio100jozs #90882 üzenetére
11 hsz előtted ami a gombról szól...
De nem téged kritizáltalak egyáltalán, hanem annak szólt leginkább a hozzászólásom, hogy, ha nem linkelsz sem maradunk le semmi forradalmiról.(#90887) IntelKiller7
Az a dolga, hogy túltolja. Színész.. -
MK VII
veterán
válasz
radio100jozs #90869 üzenetére
Picit lekéstél.. De elnézzük.. Nem maradtunk le semmiről.
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #90635 üzenetére
valóban nem mindegy és a telekom -jó szokása szerint- költői homályban hagyja a dolgokat most is... egy megbízhatónak tűnő forrás van, az a hvg cikk amit linkeltem, s ők valószínűleg rákérdeztek előtte mielőtt azt írták, hogy csak 29-ig lehet igénybe venni... de ha neked van jobb forrásod, oszd meg...a telekom saját oldala köztudottan nagyon nem megbízható, de még ott sem írják ezt egyértelműen, amit tudni vélsz...
-
Putyin90
senior tag
válasz
radio100jozs #90567 üzenetére
Mindkét sim dominos, egyiken sem volt aktív mobilnet elöfizetésem, arra, amin van egyenleg megis engedte aktivalni a promot.
-
viera
őstag
válasz
radio100jozs #90548 üzenetére
Mert ha lenne DuoNet akkor tudnám használni telefonba meg otthon is.A Telenoros korlátlanra gondolsz egyébként?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
radio100jozs #90548 üzenetére
Telekom korlátlanra nincs alternatíva, csak más szolgáltatónál.Ez csak akkor szívás, ha nem lógsz bele más cellájába mint én. Nálam is csak Telekom játszik.
-
enginev3.0
félisten
válasz
radio100jozs #89193 üzenetére
Három hónapra
A maradék 9ben meg nem netezunkHalottnak a csók
Ha 5000ft lenne havonta az L csomag plusz 1000ft a 400mb net, de örökre korlátlan maradna
Tehát ugyanúgy havi 6ezer lenne a korlátlan mint Telenor esetén, egy rossz szavam nem lenne, váltanék új díjcsomagra azonnalDe ha azt nyogik be hogy meghosszabbítják a korlátlan netet egy két hónapra, akkor inkább kinevetem őket
-
air
nagyúr
válasz
radio100jozs #89161 üzenetére
Mi a helyzet a feltöltőkártyás készülékekkel?
Azoknál nincs hűség. Ezentúl függetlenül fogják árulni őket? Vagy ott is okt. 24-e után lehet kérni a feloldást? -
Kispotter
tag
válasz
radio100jozs #89179 üzenetére
Rendben köszi! És ha mo djuk be van lassítva a netem mert elhasználtam akkor az ugyanúgy megy lassítva kint is? Ehhez a telon a barangolást be kell kapcsolni ügye? Vagy is az adatroamingot.
-
barrikod
újonc
válasz
radio100jozs #89161 üzenetére
Lehet, hogy bulvárosan írnak, de anno a kihirdetéskor elolvastam a törvényt, ahogy egy bekezdését másolod is, de én nem találtam erre vonatkozó paragrafust, és tiedből sem következik. Pl. a a hűségidő rövidítésnél kifejezetten nevesítették a 3 hónapot, amelyekre vonatkozik. Egyébként meg amúgy sem volna túl elegáns a szolgáltatóktól ezen rugózni, bár az is tény, hogy az üzlet nem elegancia kérdése.
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően"
Ez a múltban lejárt szerződésekre is igaz szó szerint, nem lehet úgy értelmezni, ahogy te mondod. Akkor bele kellett volna írni, hogy a törvény hatályba lépése utáni lejáratokra vonatkozik. Én nem találtam benne ilyet, ettől nem kizárt, hogy benne van, de az nem ez a bekezdés, az tuti.
-
olloczky
senior tag
válasz
radio100jozs #88911 üzenetére
Értem köszönöm
-
makoss
veterán
válasz
radio100jozs #88875 üzenetére
Pedig az lett beállítva az van a kártyásra
Ha csak nem állítottak valamit megint úgy, hogy nekem nem szóltak SMS mert a Telekomnál ez jellemző mostanában
Az a baj, hogy most még a 1414-et sem tudom elérni, állítanak most valamit? -
betyarr
veterán
válasz
radio100jozs #88863 üzenetére
ki beszélt itt vodáról?
[link]
-
válasz
radio100jozs #88812 üzenetére
Igen, ahogy kovacsmi_74 is írta, ennek az a lényege, hogy az userek adatforgalma számukra elosztottan jelenjen meg, mert ha mindenkinek 1-je lenne a forduló, akkor kb 1-2-3-án letérdelne a rendszerük, 29-én meg nem lenne szinte kihasználtság.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
radio100jozs #88812 üzenetére
Szerintem ezzel próbálják a teljes havi adatmennyiséget minél jobban elosztani. Ha mindenkinek elsején indulna a kerete, a hónap vége már nem lenne annyira leterhelve, mert időközben valakiknek már elfogyott a havi kerete.
-
válasz
radio100jozs #88810 üzenetére
Számlázás az úgy van, de a mobiladat tekintetében egyedi a fordulónap. (Tehát hogy mikor nullázza az adatforgalmat, mikor kezdődik meg a következő havi adatkeret.)
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #88761 üzenetére
Digi mobil őszi indulás
már megint kezditek ezt a baromságot?
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #88770 üzenetére
és ebben a Telekom sajnos élenjáró... mármint az eltakarítatlan fals infókban a honlapján...
-
313313
addikt
válasz
radio100jozs #88761 üzenetére
"Az akciós ajánlat 2017. augusztus 31-ig érvényes. Az akciós időszakot a Telekom meghosszabíthatja, ilyenkor nincs teendő, az opciót tovább használhatod, nem szükséges újra aktiválni." Forrás telekom.hu
-
CHIPman
nagyúr
válasz
radio100jozs #88753 üzenetére
És az nem befolyásol majd semmit, hogy (gondolom) a keret felhasználása után nem lassítva lesz a net, hanem kikapcsolva?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
radio100jozs #88736 üzenetére
Domino Net mellé aktiválható vajon valamelyik korlátlan opció, még a napokban?
-
törölt tag
válasz
Tehát a voda megújuló netcsomag árai fölé sikerült pozicionálniuk az új csomagokat.
Ilyenkor áldom a duál sim kártyás készülékem előnyeit. -
tsteve
senior tag
válasz
jó tudni azt is, hogy az új domino netről a domino netpluszra visszaváltás nem lehetséges... tehát várható a netplusz lezárás dominóban is hamarosan...
-
tsteve
senior tag
válasz
persze továbbra sem tisztázta a Telekom hogy a nyári netplusz eu promóció mire vonatkozik:
a netplusz opcióra, a netplusz dijcsomagra vagy mindkettőre.... költői homályban hagyja ezeket a kérdéseket, bár a homály most inkább a lakossági üzletág vezetőinek a fejében van... -
1egaly
aktív tag
válasz
radio100jozs #88563 üzenetére
Jogos,ott a .
-
St3ven
addikt
válasz
radio100jozs #88486 üzenetére
Értem.
-
Bazsee71
őstag
válasz
radio100jozs #88485 üzenetére
Most írjam le neked is, hogy ez nagyon hülye példa?
A szolgáltató szektor nem úgy működik, mint a pékség, de ha nem dolgoztál/dolgozol benne akkor kár is ezen rugózni.
-Maci-: szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy a Telekomnál pofátlanabb szolgáltató nincs a piacon, de helyzetéből adódóan
(kormányzati hátszéllel)megteheti. Amíg van kellő bevétel, addig nem fog változtatni. Ezer éves honvédségi csomagom van 200 mega nettel, csak azért nem mondom le, mert az ügyfeleim 99%-a azt ismeri.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy a cégesre ugyanannyit fizetek, összes hálózatba 0 forintos percdíj, és 7GB(!) adatforgalom, Telenor. -
-Maci-
addikt
válasz
radio100jozs #88485 üzenetére
Ez a példa nem helyes. Ahogy a tejes verzió sem.
Ha így nézzük, akkor pl. a munkahelyemen ingyen jár az ásványvíz mindenkinek. A pékek sem fizetnek a friss kenyér illatáért...
Ez most olyan, mint ha elzárták volna a vizet. E közben a konkurenciánál 1000Ft-tal olcsóbban korlátlan mennyiségű hideg sör jár.Én megpróbáltam az elmúlt 2-3 hónapban sok mindent. A vége pedig az, hogy a Telekom nem tud még csak közelítőleg hasonlót sem, mint a kiszemelt Telenor Hello Data. Pedig ez már nem is annyira új csomag. Bőven lett volna idejük kidolgozni egy versenyképes csomagot.
-
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs #88027 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy nem minősül se roaming, se nemzetközi hívásnak a következő eset:
- a hívó fél (aki tárcsázik) Magyarországon tartózkodik és magyar mobiltelefonszámot hív
- a hívott fél (akinél kicsörög) pedig külföldön. (magyar mobillal roamingban)A hívó felet ilyenkor semmilyen többletköltség nem terheli. A hívottat pedig roaming költség terheli, amennyiben van ilyen.
-
válasz
radio100jozs #88014 üzenetére
Az kemény, bár szerintem kb ennyi várható volt. Ebből szerintem jópár ilyen fiókban rekedt nem használt sim. Nem is baj ha egy kicsit tisztul a sim-állomány.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs #88014 üzenetére
Ebből sanszos hogy van téves is, illetve olyan amit nem akartak egyeztettni, vagy akarták, de nem ment a dolog.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #87819 üzenetére
Ez már hivatalos:
-
poli27
veterán
válasz
radio100jozs #87819 üzenetére
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #87616 üzenetére
Megvolt, tehát igen.
Vodás ingyen sim-re ráhordoztam, aztán a sikeres hordozást követő napon már mentem is egy t pontra... -
törölt tag
válasz
radio100jozs #87614 üzenetére
Szintén.
Én elhordoztam, aztán vissza. -
TomPack
őstag
válasz
radio100jozs #87573 üzenetére
Szerintem nem. A múlt héten voltam Horvátországban 4 napot, és simán megvettem volna az 1Gb-os barangoló csomagot, mert az tűnt jóárasítva. De inkább hagytam a fenébe, mert tudtam hogy be van kapcsolva a domino csomagomon a GPRS World Limit, ami mindenféle havidíj nélkül 2.4, már azt hiszem 2.7Ft/Mb. Úgy utólag nézve jobban is jártam, mert csak 120Mb-ot fogyasztottam. A Telenornál és a Vodánál nincs forgalomalapú lehetőség!
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #87570 üzenetére
ezekkel a percdij a gond... elég magas... bár a hazai 99 ft körüli nemzetközi percdijhoz képest nem drágák még ezek sem, de vannak sokkal olcsóbb lehetőségek is már jó ideje itthonról indított nemzetközi hivásra... roamingban, átjelentkezve a szomszédba pedig akár a saját belföldi csomagjuk terhére hivhatnak a telekomosok is az eu határ mellől az eu-ba, ami nyilván olcsóbb és egyszerűbb is nekik mint második kártyával bajlódni magasabb percdíjakért ráadásul...
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #87571 üzenetére
Amúgy a Telekom itt gyengébb, mint a Telenor, mármint a nem EU-s adat roamingban, mert a Telekomnál csak az említett csomagja van, ezzel szemben a Telenornak 3 féle, mert van egy napi 50 MB-os 1849 Ft-ért, van egy heti 100 MB-os 3700-ért, de van egy heti 500 MB-os szintén 3700-ért kiemelt országokban, mint oylan nem EU-s, de hazánkból azért jobban látogatott országokba jó. (pl. USA, Svájc, Szerbia, Ukrajna, Montenegró, Törökország, Izrael, Oroszország, Kína...stb), így ez utóbbi ami szerintem azért elég nyerő egy nyaralásnál nem EU-ban, a Telekom ebből a szempontból le van maradva, persze a Vodát ne is említsük, ahol horror áron vannak világ napijegyek, aminél még a napijegyen felül a saját belföldi tarifádat is fizeted, fogyasztod az adatkeretedet.
-
válasz
radio100jozs #87557 üzenetére
Picit azért talán egy francia kártyát szerezni egy átlag magyarnak bonyolultabb, mint - ha a határ mellett lakik - roamingolni. Ezt csak azért írtam, mert a "nem kell bonyolítani" egy kicsit furán hatott ebben a felállásban.
-
t.imi
addikt
válasz
radio100jozs #87496 üzenetére
Közben besétáltam egy t pontra. Azért van az előfizetéshez írva a "legalább 3900ft" , mert egy adott sávban kell lennie az előfizetésnek. Így válthatok kicsit lejjebb is.
Köszönöm a tippet! Mobilon nyomom, szerződést sajnos bajos lett volna megtalálni webes felületen per pillanat.
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #86590 üzenetére
én speciel falun lakom, de nem látok itt telenor 4g-t, telekom 4g-t annál inkább... 100 mbit/s fölött süvít... de szerencsére van vezetékes net is emellett..
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #86572 üzenetére
Eleve csak ott lehet rendelni, és használni, ahol van a Telekomnak vezetékes internet hozzáférése.
Ezt sztem félreértelmezed....a "legfeljebb" szó szerepel a szövegben, azaz ha nincs vezetékes net lehetőség Telekomtól, akkor is él az ajánlat, bár a Netmánia XS-ről fogalmam sincs, tudtommal az már rég megszűnt, de lehet hogy tévedek...ha jól rémlik, ez egy 128 kb/s-os, gyakorlatilag használhatatlan csomag volt
Számomra úgy tűnik, hogy a saját vezetékes nettel nem lefedhető területeket akarja így lefedni a Telekom, de ilyen árak mellett...sztem is nevetséges.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #86254 üzenetére
Mert azért ebből súlyos érvágása lesz a Telekomnak
Szerinted amíg nekik egymaguknak van közel annyi mobilos ügyfelük, mint a másik kettőnek összesen azaz masszívan piacvezetők mennyire érdekli a managementet, hogy lelép pár tízezer költségtudatos ügyfél? A többség úgysem vált főleg mert azt sem tudják mennyiért telefonálnak és nem is érdekli őket.
-
Black_Raven
veterán
válasz
radio100jozs #86278 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
-
vpanangin
senior tag
válasz
"Mert azért ebből súlyos érvágása lesz a Telekomnak, mert az említett két csomag miatt szépen jönnek át az ügyfelek a Telenorhoz."
Érthető.
-
válasz
radio100jozs #85963 üzenetére
Valaki a nevére akarja venni az én kártyámat
És ezt így hogy ?!?!?!
Valaki csak úgy beírogat számokat és a rendszer a nevére írja?
Nebazzmár!!!
Ráadásul én kb. 2 hete megcsináltam az adategyeztetést már ezzel a kártyával. Ezek szerint egy számot akárhányszor ráírják bárki nevére
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #85963 üzenetére
pontosan: névátíráskor szokott ez előfordulni.
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #85915 üzenetére
jogos... bocs.. ezt valóban benéztem most...
a kérdés már csak az, miért nem lehet rendelni... sem weben, sem alkalmazásban, sem ussd kóddal, sem SMS-sel... legalábbis nekem egyik sem működik dominóra...akkor marad a 1430...egyébként ez is zavaró, mert nem irja hogy számlás csomag esetén zárják csak...
[link] -
norbiv8
tag
válasz
radio100jozs #85556 üzenetére
Köszi. (Látatlanban azt gondoltam, hogy 1 perc = 1 SMS elvet alkalmazzák, de nem).
-
válasz
radio100jozs #84842 üzenetére
Illetve annak is lehet hatása, hogy egy jelentős számú dolgozó korú ember elment külföldre, az ő simjeik, szerződéseik is lejártak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
radio100jozs #84842 üzenetére
Az adategyeztetés egy nagy megtisztulást hoz, meg nagy szopást az embereknek.
Sok öreg marad telefon nélkül, az fix. -
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #84747 üzenetére
jogos
-
tsteve
senior tag
válasz
radio100jozs #84570 üzenetére
kicsit kevered a dolgokat... nem vezetik ki... a régieknél megmarad a hivatalos (rájuk nézve legfrissebb) május 1-i aszf szerint... ujaknál meg sohasem volt választható ez a "korlátlan böngészés" opció (mobil s és társai)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radio100jozs #84551 üzenetére
Akinek megvan a korlátlan böngészés opció, az továbbra is használhatja előfizusként?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs #84562 üzenetére
Még..mert nem kell meglepődni majd ha egyszer csak "kampeca" lesz a lassitós résznek.
Ha esetleg csökken majd az ára,akkor talán megéri..ha marad akkor nem.
-
gianone
őstag
válasz
A kisebb csomagoknak eddig sem volt gyakorlatilag semmi értelme, néhány kivételes esetet nem számítva. Az igazi változás a készülékeknél van. Tulajdonképpen megszűnt bármiféle kedvezmény, sőt a legtöbbször bukta van a listaárhoz képest is, a piaci árról nem is beszélve. Eddig azért legalább kifutó modelleknél akcióval le lehetett tudni sok tízezret a havidíjból, vagy lemondási kedvezmény, hordozás, dominóbevitel, és akkor azt mondhatta vlaki, hogy belefér, 1000-1500 havonta két évre átszámolva. Mint pl. nekem a magentás 50000-rel társkártyában majdnem akkora volt a kedvezmény a telóra januárban, mint a kétéves havidíjam lesz az új csomaggal. Tehát nem szórakozom Dominóval.
A koncepció az, ha van több szolgáltatásod, akkor fizess elő, amire megéri, a többire Dominó.
Nekem az az érthetetlen, hogy nagyobb csomagoknál a készülékkedvezmény sokszor a töredéke a készülék nélküli havidíjkedvezménynek. Magyarul amit az első bekezdésben írtam, úgy, hogy több mint 10000 forintot fizet valaki havonta. Mondjuk ez eddig is így volt, de most halmozottan. Tényleg nem értem a koncepciót. Már azon kívül, hogy arra játszanak, hogy az emberek nem tudnak számolni, vagy nem akarnak készüléket eladni.
-
_q
addikt
válasz
pl. 1 GB 1470 Ft, az 5 GB 3.050 Ft,
Ez csak akkor igaz, ha már van mellette valamilyen netes domino csomagod, pl surf. Egyébként többe kerül.
Viszont összességében egyet értek, aki nem napi szinten telefonál nem éri meg az előfizetés, de lehet, hogy már amúgy se. -
rayoliviero
veterán
válasz
radio100jozs #84514 üzenetére
-
Indian74
senior tag
válasz
radio100jozs #84499 üzenetére
Csak egy kérdés és ha sok van még a hűségből,kb 1 év,akkor mennyi lenne a kötbér??
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
radio100jozs #84481 üzenetére
Attól, hogy független, lehet szolgáltatós FW rajta.
Lásd S8 -
Zeki
nagyúr
válasz
radio100jozs #84455 üzenetére
Bementem ma a telekom partnerbe, megkérdeztem hogy 60-ig mit ajánlanak ami 8 magos. Semmit. Már Dominóval.
Jó akkor megyek az edigitalba, és akciósan, függetlenül megveszem a Samsung J7-et.
De akár részletre is vehetném.
Jó a független telefon, az olcsó percdíjakkal. -
Beca1990
senior tag
válasz
radio100jozs #84455 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Építő/felújító topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest