- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsmi_74
senior tag
Azok Domino számok voltak, illetve most is azok. Pár éve volt valami központi kavarás Domino számoknál, pár csörgés után foglaltat jeleztek.
Azért ezt próbáld meg, amit írtam!
Pár csörgés után nem veszi fel, vagyis "Ha nem válaszol" feltétel szerint valami történik. Úgy rémlik a Hangposta száma volt ott, csak az meg valahogy ki volt kapcsolva, oda már nem ment át a hívás.
Androidon egyszerűbb ezt állítgatni, iPhone-nál úgy tudom nem könnyű. Esetleg addig tedd át a kártyát, ha van Android készülék is. -
törölt tag
"A megsúgom a havernak, meg a neten valami tök ismeretlen arcnak megírom az üzleti titkot, az is más. Bár a haver is hozhat szar helyzetbe, ha kifecsegi."
Tény, más. De a végeredmény - szabályszegés.Csak hoztam pl-t arra, hogy nem áll távol a valóságtól gyakorlattól. Nyilván nem egy ilyen fórumon, de a lehetőség meg van. Egyébként ezeken kívül még van egy csomó üzlet, online bolt - nagyok is. Más szolgálató... érdemes lehet körbe nézni... Ha van cetelem kártyád alapból 7% kedvezmény egyes üzletekben (pl edigitál lehet mm is).
-
törölt tag
Mindent lehet... egyeseknél még következménye sincs... (csak nézzünk körül a világban).
Ettől függetlenül igaz, egy telefonért hülyeség lenne nyilván. Mondjuk látott már olyant a világ hogy bennfentes infók alapján történik ez vagy az... (lásd Fed pont olyan kötvényeket vásárolt mint az elnökség... véletlen?
)
Amúgy meg közeli embernek akár mondhatna tippet is, közelebbit. Nyilvános fórumon nyilván nem lesz ilyen.
Ha annyira kell az ájfo(s)n, akkor ennyiért is megérheti... (esetleg érdemes körbe nézni hol merre mi van).
Én tavaly tabletet vettem pont így kb. Mondom jó lesz a wifi-s, de inkább nagyobb tárhellyel - úgy se lesz olcsóbb. Erre ugyan úgy az edigitálnál, BF akcióban az lte-s változat került annyiba, ha jól rémlik ugyan az csak lte-s változat. - De, hogy így lesz erre ugye semmi garancia.
Egyébként úgy prognosztizálják, hogy pont november, december lesz egy nagyobb árugrás. ED-nél pl már fel is emelték min a duplájára az adott terméket - amit évek óta nézek...
több opció is előfordulhat, pl hogy máshol olcsóbban is koszorják az iphone-t. Bár gondolom inkább régebbi modelleket, mint az épp aktuális előttit. (no meg ezekre úgy rárepülnek, hogy sok esélyed sincs).
Ha biztosra mész, akkor mostanában megrendeled max (esetleg rákérdezel 1414-en, menni a készlet, vagy várhatólag-e még ilyesmi). Gigaerős net opció mellé asszem most van vmi 30.000 akció is.
Vagy megnézheted az androidos felhozatalt még lehet jobban is is jön majd
Ugyan annyiért, vagy töredékéért
-
m1lan
őstag
Dehogynem, a legutóbbi váltás is pozitív volt. Olcsóbb lett a korlátlan beszéd és a korlátlan net, Többmobilos Magentában már a hangcsomag is kaphat 50% kedvezményt, a 2 korlátlan MultiSIM már nem a legnagyobb beszéd, hanem a legnagyobb netcsomaghoz jár...
A Mobil S + Gigaerős Net még listaáron is a legolcsóbb publikus lakossági ajánlat a korlátlan mobilnetre jelenleg, a Gigaerős Net+ pedig minimális ráfizetéssel ad még 2 korlátlan netkártyát.
-
CartmanLand0
senior tag
-
Kaba
veterán
Nekem is van még egy ilyen 2019-es csomagom havi 1323 Ft-ért,6 giga ingyen nettel.
Megint küldtek ismételten ajánlatot az ingyenes 3 hónap korlátlan net és beszélgetésre,ha junius 15-21 közt váltok új csomagra.
Mivel ilyen jó és olcsó ez a csomag,ezért igyekeznek az ügyfeleket az újabb drágább csomagra terelni. -
South Velen
addikt
Minden drágább mint máshol, az előfizetéseim hosszabbításáért adott 200 Ft-os kedvezményre meg inkább nem is mondok semmit.
Nem tudom mi lett a telekommal egy éve kb. Addig volt minden hónapban valami tuti ajánlat. Ráadásul még a csomagok is drágultak. Nekem egyre kevesebb előfizu van tőlük, a családtagoknak is inkább más megoldást keresek.
-
zzola
titán
Az akciók is nevetségesek. Gyakorlatilag független készüléket hivatalos jótállással olcsóbban be lehet szerezni, mint a Telekomnál. Itt csak egy dolog ér valamit, az hogy kamatmentes részletre odaadnak valamit. Mondjuk ez csak annak opció, akinek nincsen pénze egyösszegben készüléket vásárolni.
-
Elfogadom, nem tartom túl ügyfélbarátnak az én szemszögemből, de ez az én szubjektív véleményem.
Amíg szolgáltatásban azt nyújtják, amit elvárok, addig szájhúzással ugyan, de elsiklok a fent sérelmezett dolgok felett, mert megszoktam a minőséget és bevallom, gondba lennék, ha váltanom kéne. -
csacsi67
addikt
És olyan mintha ha én .... kb ennyi Érdemes elolvasni mert ha egy éven tul adta el a tartozásod az jogtalan. Higgy nekem Magyarorwszágon egyedül a Birosági végrehajtónk bármihez joga a többi kamu azoknak meg annyi a munkájuk ,hogy ha dupla ennyien lennének akkor sem gyöznék. [link]
-
dptrsk
Topikgazda
Butatelefonban vagy más OS alatt is fennáll a jelenség?
Készülék probléma kizárva? Véletlenül nem egymással beszéltetek a fantom hívás előtt utoljára(Viber/Teams stb. is számít, ha a készülékre telepítve van)Nálunk olyan fordult elő szeptember körül, hogy a készülék a német telefonszámos ismerőst mutatta bejövőnek, miközben az illetőt a nagyi hívta. (előtte Telegramon valóban a német telefonszámos ismerőssel beszélt)
Másik készülékben nem csinálta ezt a SIM, az érintett készülékre jött azóta 2-3 frissítés is, valamelyik javította ezt a bugot. -
viktorhu
veterán
Early adopter ár
Most még nem tudnának jelentős forgalmat átcsoportosítani az 5G hálózatra, viszont akinek most 5G-s telefonja van, azt egyrészt valószínűleg érdekli az új technológiában való részvétel, másrészt nem fél ezért a pénztárcájába nyúlni sem, így őket át tudják a drágább díjcsomagokba csábítani.
Szóval nem az 5G-t féltik, hanem ezt a réteget megpróbálják magasabb költési szint felé terelni.
A Vodafone is egyelőre ezt csinálja, de ott nagyobb a frekvenciaínség, várhatóan hamarabb rákényszerülnek arra, hogy az 5G-t felhasználják a normál adatforgalom átterelésére is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Egyet értek. Teljesen felesleges még az 5G-n rugózni. Lakossági mobilozásban elég a 4G, inkább a LTE-A-ra gyúrhatna a telekom a nagyobb városokban, nem csak budapesten meg a balatonon! Nálunk megyeszékhelyen csak alap 4G van, az is 10-30Mbit/s körül döcög, sehol a max.300Mbit/s
-
-
blackmajesty
aktív tag
A legolcsóbb mobil az a 0 perc + 3GB, vagy 0 perc + 4GB volt a 2019-es portfolióban. Írtam, hogy az nem játszik. A 2019-es csomagoknál a Mobil S, M, L és XL hang csomagokból kell 3 darab, és akkor érvényes az 50%. Biztos hogy ezt kapja, ha utána számolsz. Nincs más fajta kedvezmény, amit kaphatna. A te ajánlatodban nincsen benne. Ha mind a 3 előfizetést áttennéd 2020-asra, akkor már járna a korlátlan netekre az 50%.
-
m1lan
őstag
-
-
Regisztrálni kell benne az előfizetésed.
Kétféleképpen lehet:
"Telekom IPTV előfizetés esetében keresd meg a TV GO összekapcsolás alkalmazást az IPTV menüjében az Extrák menüpont alatt
Add meg az ott található 6 jegyű kódot a tvgo.hu felületen, és rendszerünk ezzel beazonosítja a Telekom Interaktív TV előfizetésedet."
VAGY
"A Telekom MT ügyfélazonosítót szükséges megadni, amit az előfizetői szerződéseden vagy havi számládon is megtalálsz." -
Soma01
veterán
Köszi!
Félreértés ne essék! Nem gondoltam, hogy a Telekom majd ingyen, több gigabájt netet ad minden hónapban nekem. Csak hallottam, hogy a mostani helyzetre való tekintettel voltak ingyenes netezési lehetőségek és nem tudtam pontosan, hogy van-e még ez, vagy várható-e még ezen akció folytatása... Ennyi.
-
kovacsmi_74
senior tag
Igen, fiókban viszont ott van.
(Gyanítom a mai Domino Day menüpontok aktíválása során tűnhetett el véletlenül.)Apropó!!!
Domino Dupláról jut eszembe (csak ez a menüpont van most ott), valaki kb. 2 hónapja kínlódott ennek a lemondásával, azt hiszem anyósának volt bekapcsolva. Úgy volt megosztja majd az infót, sikerült-e kikapcsolni a tippek segítségével.
Ha olvassa, ne kíméljen bennünket!
-
Marci112233
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest