- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
#78121280 #59845 üzenetére
Döbbenet, hogy a blue mobile 33 Ft-os feltöltőkártyás perc- és SMS díjának eléréséhez a Telekomnál már egy 5490 Ft-os havidíjú előfizetés (Move M) sem elég.
-
-
-
válasz
#78121280 #56022 üzenetére
Hogy dőlne a nyakukba az összes fekália, ami egy nap keletkezik Magyarországon...
Továbbra sem értem miért erőltetik, ha nem megy... ezek ha kutyák lennének, sem élnének ennyi próbálkozás után.
Nem elég, hogy a készülékcserés számmal kell belépni, de a "kosárba" felirat is lemaradt. Ha meg ennyire nem akarják az újabb két év rabságot eladni, akkor miért húzogatják az ember orra előtt a madzagot...
-
Gedeon31
addikt
válasz
#78121280 #55267 üzenetére
Sokszor le lett már írva meg gondolom le lesz még egy párszor írva még,hogy egy ekkora cégnél,mint a Telekom ennyi balfasz ember dolgozzon a weboldal munkálatai alatt ez hihetetlen.
Biztos velünk van a hiba szeretnénk ,ha normálisan lehetne látni az előfizetéseket ,mint mobil és ,mint vezetékes oldalon.
-
taip
senior tag
válasz
#78121280 #55147 üzenetére
Zseniális.
Eddig ha kiválasztottam egy készüléket, akkor azonnal láttam, hogy egy adott díjcsomag mellett mennyibe kerül a készülék (sokba).
Most valaki nagyon okos kitalálta, hogy megfordítja a logikát. Megnézhetem, hogy ha adott összegért akarom megvenni a készüléket, akkor milyen díjcsomagomnak kell lennie. Ami azért jó, mert így kattintgathatom végig az összes sort, hogy melyikben találom meg az én díjcsomagomat, hogy kiderüljön a hozzá tartozó ár. -
anadroid
senior tag
válasz
#78121280 #55147 üzenetére
És ezzel megölték a használt eszköz vásárlás lehetőségét. A keresés működik, de bármit próbálsz megvenni, egy semleges képernyőre dob.
-
joelke HU
őstag
válasz
#78121280 #53000 üzenetére
Elirások? Biztosan nem, az összes telefonnál, aminél néztem ez van. Ennyi elírás nem lehet. Az 5c is egyben fizetve 59 760 Ft, részletre meg 75 895 Ft.
De néztem Lumiát is, annál is van kamat bőven.
Szerk.:
Végül is itt a Karácsony ilyenkor az emberek jóhiszeműségét jobban ki lehet használni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
#78121280 #51393 üzenetére
Azért gondolom, hogy nem tesznek, mert az előfizetésem szerint még i5-öm van, amiben nano kártya van. És azt hiszik, az még megvan nekem. De már közben vettem egy G2-t Dominoban, amiben micro sim van. Most pedig megint nanora lesz szükségem.
De lényeg, hogy kicserélik ingyen.
Néztem ezeket a net csomagokat, 1 GB kb. ezer valamennyi Ft, de hogy erre is kell hűséget kötni, azt nem tudom vagy bármikor lemondható.
-
[P]laci
senior tag
válasz
#78121280 #50299 üzenetére
most már megint megy pöccre!
remélem kapunk vmi finom akciót estére!
Más:
Új akció is van, nem tudom figyeltétek-e, vagy érdekel-e valakit -> Halloween ajánlatok címszó alatt keresheti, akit megmozgat!
-
válasz
#78121280 #49941 üzenetére
abban valami kanyar van, mert amikor nekem s4 volt, akkor a wnw apn beállítással nem ment a 4g/lte, az s4 témában találsz is kapcsolódó hozzászólásokat, hogy másoknak is csak az új apn (internet.telekom) beállítását követően lett 4g/lte háló, addig bármit csináltak, hiába volt 4g/lte képes előfizetés és lefedettség, nem bírták működésre bírni, csak a 3g hálóra kapcsolódott fel a telefon.
lehet, hogy utólag lefrissíti a rendszer az újabb, megfelelő hozzáférési pont értékeit. -
[P]laci
senior tag
válasz
#78121280 #49751 üzenetére
jaja láttam azt a 20%-os akciót, meg is lepődtem kicsit!
ha csak hosszabbítom az előfizum 2 évet és a csomagra (Mozaik XS
) nem írok alá, 136k nekem... egy fokkal barátságosabb az ára már...
Az a baj, hogy érdemes lenne megvárni a Nótát, de annak csillagászati ára lesz.(#49752) Gedeon31: tudom tudom!
én másfajta "webshop akcióra" vágyok...
de csak belelóg a kezem a bilibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest