- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pit stop
addikt
válasz
Lackooo84 #95382 üzenetére
Ha ki akartam mozaikolni nem engedett ránagyítani. Nagyítva meg ezt találtam meg elsőre ami takar
Amúgy ha függetleníteni kéne kártyafüggőt - amit fentebb írtak - akkor vissza kéne küldeniük központba; ha 3 vagy 14 napon belüli visszaküldés szintén központba kéne küldeniük. Szóval vagy rossz kupacból hozott emberke, vagy valaki rápróbált privátba szvsz.
(#95383) Dave1984 Pontosabban: csak ők szívják meg
Ez olyan, mint az adóemelés, nem hárítják tovább - ja de, mégis. -
Dave1984
őstag
válasz
karl_fischer #95381 üzenetére
Ha elkaszaljak azzal a Telekom és a Telenor előfizetők is megszivjak.
-
karl_fischer
aktív tag
-
pit stop
addikt
válasz
Lackooo84 #95363 üzenetére
Álljon itt emlèkkènt
Ma bementünk, első mondat után üzletvezetőnek átadták intèzèst, azonnal fèlrehívott ès sűrű elnézések közepette intèzte. X éve üzletvezető, de ilyet még sose látott/halott; nem tudja hogy lehet. (De munkatársának mondta, hogy ki ne dobja kártyát amit találtunk).
Hátulról hozatott újat, kiemelte, hogy úgy hozzák ki hogy záró matrica sèrtetlen. Munkatárs, aki kihozta hőbörgött, hogy mè ne nyithat má ki amíg kihozza meg amúgy is nem mindegy?!
Szóval boltvezető profin kezelte szitut, másikhoz még inkább ne kerülj. -
Top cat
addikt
válasz
thomas77 #95374 üzenetére
Kikapcsoltam, ugyanúgy 8-10 csörgés után megszakad a vonal
Feladtam, szerintem ez rendszerszinten megy így, nem lehet rajta változtatni.
Észre sem vettem volna, hogy ez van de egyik ismerős nemrég besértődött. Háromszor is hívott egymás után és azt hitte én mindig kinyomtam pár csörgés után. Pedig a közelébe sem voltam a telefonnak.
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Adott egy dual SIM-es android telefon, Telekom és Telenor kártyával.
Jelezték nekem, hogy ha hívnak a Telekom-os számon ( a Telenor-os kártyával is ezt produkálja ) pár csörgés (4-5) után foglaltat jelez a telefon.
Az átírányításoknál ott van ez a 3 opció ezzel a számmal +36 30 9876543
átirányítás ha nem válaszol
átirányítás ha fogalt
átirányítás ha nem elérhetőEz a kód elvileg törli az összes átírányítást ##002#. De csak a átirányítás ha nem válaszol-t törölte.
Ennek az lett az eredménye, hogy kb 8-10 csörgés után jelez foglaltat.Próbáltam letiltani az utolsó kettőt, de erre azt írja ki hogy a szolgáltató nem engedi.
Nem emlékszem, hogy a régebbi telefon csinált volna ilyet. Változtattak a szolgáltatók vagy a telefonon kell valami állítani, hogy ne bontsa a vonalat pár csörgés után?
-
embe
nagyúr
A tegnapelőtt rendelésem státusza ma hajnalban "szállításra vár" -ra változott. Dokumentumaim között ott vannak a számlák, és a jótállási jegy is.
Mai napra ígérték a szállítást egy nyíregyházi T-s márkaboltba. Érdemes bemennem rákérdezni?
Visszaolvasva azt látom, hogy ez a státusz váltás elég hektikus, nem a valóságot tükrözi. -
pit stop
addikt
-
Soulfly842
addikt
Ez egy egyedi időszak volt. A gyártó maga végzi el eszerint a megrendelő igényére a függetlenítést egy-egy készüléknél;és igen ők is hasonló metódus szerint mint az átlag halandó
-
atosan
veterán
válasz
gyarmatinic #95356 üzenetére
Valószínűleg én is kivárok, jó lenne ha csinálná nak valami akciót mondjuk valentin napra, vagy március 15-re... Ja, biliben a kezem
-
pit stop
addikt
válasz
KubanitoS #95353 üzenetére
Nem volt. Hiváslista, üzenetlista üres, mint ha új felhasználó lenne - kér mindent. Gyári visszaállítás mondjuk ettől lehetett rajta.
Külső sérelmi nyom nincs rajta.
Lehet ettől függetlenül az van amit mondasz - 3 napon belül valaki visszavitte, és benne felejtették kártyát.(#95354) Lackooo84: Holnap magyarázattal együtt megmutatom
-
pit stop
addikt
válasz
Lackooo84 #95349 üzenetére
Most hiába fotózom, meg videózom. Beletehettem volna én is egy vodás kártyát, miközben mutatja Telekomos betöltő képernyőt.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy 3 tanú előtt nyitotta ki pont, így ha nem hiszik boltba tanusítom.
De vicces, hogy valakinek nem hiányzik saját másik hálózatos SIM-je; meg hol járt előtte. -
pit stop
addikt
válasz
fornettisuti #95348 üzenetére
Jó kérdés, személyesen nem voltam ott.
Öcsém azt mondja, hogy biztosan nem előttük vágták fel. Tehát vagy ki volt bontva, vagy hátul/miközben kihozta bontotta fel.Tudom, így át se kellett volna venni kb., de én nem voltam ott; van amikor meg boltos is tesz rá, hogy látni akarom, hogy előttem bontja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest