- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Gercsi #93201 üzenetére
Sziasztok!
Iphone 6S plusomra kotottem 2eve vasarlaskor biztositast.
Sikeresen 2honapja betortem a kijelzot, de azota is hasznalom, mert mukodik, de igy karacsony tajan megajandekoznam magamat egy ujjal. A T-oldalan mar nem talalom a 6St. Ha van is eselyes hogy 32GBosat kapok? ( illetve lehet nem szep ilyet irni, de odacsapjam meg a futar elott, hogy biztos ne gondolkozzanak a javitasan?)
-
válasz
Gercsi #93201 üzenetére
Pénteken vettem egy Mate 10 Pro-t (a Telekomtól), szombaton be is kapcsoltattam a 4G hanghívást, onnantól működött is, de ma reggel kapott egy gyártói frissítést, amit követett egy külön Telekomos hálózati frissítés, na onnantól se 4G hanghívás, sem pedig VoLTE kapcsoló. (Csak a gyártói frissítést telepítve még minden rendben volt, a Telekomos hálózati frissítés tett be neki később!)
Bejelentettem a Telekom felé a problémát, de már tudtak róla, más típusú készülékeket is érint a hiba.
A nem a Telekomnál vásárolt Mate 10 Pro-n megy most is a VoLTE.
A listán nem szereplő sok telefonnal is működik a VoLTE.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest