Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Drágább lesz a Galaxy S24 FE
ma Nem mintha ezen bárki is meglepődne. Manapság nem jellemző, hogy az árak kedvező fordulatot vesznek akármiről is legyen szó.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz #04441088 #68848 üzenetére
és balint82; kérjetek értesítés, vesztenivalótok nincs, hátha...
lugosi; szerintem nem lesz 6s plus 64 GB, ha eddig is csak 16 és 128 GB volt.
6s plus 128 GB most is van készleten, bár az asztroszürkére csak debrecent dobja, arany esetén mutat sok üzletet és kiszállításos lehetőséget is.
karácsony előtt ildomos lenne beszerezniük az asztroból is, viszont érdemes lehet rányomni a készletértesítőre, hátha nyom még kicsit a latban, ha látják az érdeklődést.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Fernet
senior tag
A mai naptól lennék jogosult kedvezményes készülékcserére, kíváncsiságból megnéztem az ajánlatokat, de vagy az oldallal nem stimmel valami, vagy hibás a "kedvezményes készülékcsere" elnevezés, ugyanis Move M csomagra 2 év hűséggel össz-vissz ezer forinttal olcsóbb a készülék (Note 4) mint Dominóban. Új előfizetőként már 16.000 Ft. kedvezményt mutat erre a csomagra.
-
bajzal
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy pl: van egy sony xperia z1
ugye annak úgy néz ki a gar. papírja, hogy oda van írva hogy z1 és alatta az imei. De ez a z1 meghibásodott és kicserélte a szerviz egy z2-re. Ilyenkor feltüntetik a gar. papíron hogy z2 lett, meg ilyenkor az imei is változik ugye mert új teló, vagy ilyenkor hogy van? És imei vagy garanciajegy alapján rá lehet kérdezni egy telefonra tulajdonos nélkül, hogy egy összegben ki lett e fizetve és nincs rajta hűség?[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz #45553408 #68855 üzenetére
Ha garanciális csere akkor feltüntetheti az előző készülék gari papírján is, pláne ha a 2. évben történt, és ilyenkor a garancia csak folytatódik, nem indul újra.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz #45553408 #68859 üzenetére
Nekem 1,5 éve, mikor leadtam az ot995-öm javítani a 22. hónapba, garanciális csere lett a vége. Kaptam egy Lg F6-ot (választhattam x összegért készüléket...), az Alcatel garancia papírján feltüntette az eladó/szervizes, hogy bent volt a készülék, ki más imeivel kaptam (az F6-ét írta rá) és a garancia az eredeti lejárata volt (szervizben töltött idővel se hosszabbodott). Így lett egy új készülékem olyan 2 hó garanciával.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
blackmajesty
aktív tag
válasz #45553408 #68859 üzenetére
De csak a törvény által előírt 1 év kötelező jótállás alatt cserélt készülékre indul újra az 1 év kötelező jótállás (csak a kötelező 1 év, a korlátozott második év az nem indul újra, vagyis nem lesz a cserétől számítva 2 év). A második évben cseréltre nem indul újra.
-
Outlander
őstag
-
313313
addikt
válasz #45553408 #68863 üzenetére
De ez a 2. éveben történt, az eladó diktálja a feltételeket... Nem az első évben, az első évben indul újra kötelezően a garancia.
Amúgy ez be vett szokás a T-mobilnál.Szerk.: Nem mellesleg mindenki azt mondta itt fórumon is és a garanciális topikba, hogy szabályosan jártak el...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balint82 #68858 üzenetére
Bízom benne
Aki Telekomos dolgozó és előbb értesül az akciók ró l azt megkérhetném arra, hogyha pontos akciós árat nem is, de készülékeket tudna írni nekem majd csütörtökön v penteken? Nem tudom, hogy innen kik dolgoznak ott. Köszönöm
És ezeket már meg lehet rendelni szombat hajnalban is? Reggel 4 kor kelek meló miatt majd, du. 4re érek haza, addigra elfogyna. -
bencus3
tag
Sziasztok
Van valakinek információja arról hogy az Ausztriában függő t- mobilos telefonba ( galaxy j5 ) bele lehet rakni, és működni is fog-e a magyar t-mobilos kártya?
Köszi -
bencus3
tag
válasz szabogabor10 #68869 üzenetére
Sajnos nem tudom biztosra élőfizetéshez kaptam , és nem teszteltem még más kártyával...
akkor lehet megkérdezem a szolgáltatót... -
lugosi
MODERÁTOR
+-ból a legelején csak 16-os volt, második vagy harmadik héten jött be a 128-as. Ezért kérdeztem, hogy ennyi erővel a 64-est vajon bevezetik-e.
Láttam, hogy a szürkéből csak egy van Debrecenben, ezért kérdeztem, hogy lesz-e még új készlet.
Az a baj, hogy úgy látom, hogy mivel van 1 db készleten, ezért nem tudok készletértesítőt kapni (lévén, hogy van). Kérdés, hogy azt az 1 db-ot Debrecenből elhozzák-e vajon. -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg a Telenornál vagyok, hűség ebben a hónapban jár le. Számhordozással átmennék a Telekomhoz és vennék egy Honor 7-et részletre úgy, hogy kezdésnek befizetnék mondjuk 50-60k-t, többi lenne részletben. Ilyet lehet? Egyébként 2 meglévő előfizetés mellé menne NextS aranytárskártya előfizetéssel. NextS előfizu már kb két éve van meg, Fun pedig pár hónapja.
Köszi!
-
legenda
válasz Fernet #68852 üzenetére
melyik lenne az a díjcsomag?
mert hiába nézem, az általad leírtak alapján nem látom a jelzett különbséget.bajzal; eltérő típusra történt a kicserélés, olyankor egy új jótállási jegy lenne a jobb.
illetéktelen személynek nem szabadna információt adni a vásárlási konstrukcióról sem.bodrik11; a jótállás kötelező, első évében indul újra a teljes jótállás a kicserélés alkalmával, a második kiegészítő/korlátozott intervallumban már nem muszáj, ha a gyártó úgy határozta meg a feltételeket - és jellemzően úgy szokta -, mert ott már ő szabja a feltételeket.
számlával is csak a jótállás kötelező, első évében lehet intézni az ügyet a jótállási jegy helyett, a további kiegészítő/korlátozott intervallum alatt a gyártói/szerződéses szerviz akár mind a kettőt kérheti egyszerre, ha akarja.
egy saját eseted alapján nem szabad/lehet általánosítani, mert gyártó függvénye, hogy milyen feltételeket biztosít a kiegészítő/korlátozott jótállás alatt, mennyiben hajlandó eltérni a szabályozástól az ügyfél számára kedvező irányban - amire nem köteles, de megteheti -, így konkrét esete válogatja a végeredményt.lugosi; amennyire én tudom, a 6s plus esetén a kapott első készlettől függetlenül is eleve úgy indult a dolog, hogy 16 és 128 GB verziók lesznek forgalmazva, a 64 GB nem.
Ryder1; szia, a konstrukciókat megnézheted a honlapon, részletre is lehet, talán még annyit sem kérnek be előre, amilyen összeget te írtál, de a részletekből is lehet előre befizetni bármennyit.
azt javaslom, hogy a számhordozást a majdani szolgáltatónál kezdeményezd és ne ott, ahonnan hordozni kívánsz, esetlegesen megkímélheted magad így némi időhúzástól/buktatótól.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Beca1990
senior tag
Új előfizetés igénylésekor mennyi összeget kérhetnek be előlegnek?
Párom rendelt online egy Move XS (1990Ft) előfizetést egy Huawei G8 okostelefonnal részletre (19x2600Ft) 2 év hűséggel.
Jelenleg sehol nincs előfizetése...[ Szerkesztve ]
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, arany fokozatban hany atk lehet alattam? Van meg mod arra, ha valaki bejon alam, ne keljen kifizetni ilyen 5-6000 ft atirast?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ryder1 #68875 üzenetére
a next s atk 5490 ft havonta (2 év hűséggel), a honor 7 pedig abban a konstrukcióban 5890 ft kezdő + 19 * 5890 ft törlesztő.
amennyiben kérnek be esetleg mobil előleget, úgy amíg az az összeg fedezi, addig nem kell fizetni a számlákat.
nem tudom, hogy esetedben mennyire számít, de adott készülék kártyafüggetlen a szolgáltatónál.Beca1990; több tényező függvénye, bizonyos esetekben semennyit, máskor csak néhány 10 e ft-ot, máskor meg sok 10 e ft összeget, látatlanban nem lehet rá mit mondani, mert a rendszer ha "dob" is egy javasoltat, az ügyintézőn még akkor is múlhat a dolog, a rendelkezésre álló (háttér)információk alapján.
[chelloZotya; szia, arany kiemeltség esetén 5 általános és mobilinternet társkártya lehet; link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
313313
addikt
válasz Fernet #68879 üzenetére
Szerintem az ATK-s csomagok rosszul lettek beállítva a rendszerbe, ezért az eltérés... Én is hasonló hibába futottam bele még a nyár elején, úgy tűnik azóta nem javították a dolgot...
-
Ryder1
senior tag
Igen, ezt láttam én is a honlapon, csak ott ugye nem lehet speciális részletfizetést kiválasztani. Előlegtől függetlenül is befizetném azt a 60k körüli összeget, hogy a havidíjam kicsit kevesebb legyen. Aztán lehet, hogy megvárom a januári fizut és kifizetem egyben a telót, hogy csak a díjcsomagért fizessek majd.
-
legenda
válasz Fernet #68879 üzenetére
adott esetben két kategóriába is besorolja a rendszer, a 0 ft/hótól az - a legdrágább -, ahol csak az előfizetésre írsz alá hűséget, a díjcsomagra nem, függetlenül attól, hogy milyen díjcsomagról van szó, azért a drágább ár - ezt írja is neked az általad belinkelt képen is, hogy hűség csak az előfizetésre 2 év!
amennyiben a tényleges kedvezményes árat akarod, úgy a megfelelő (ár)kategóriában (is) kell keresni meghatározott díjcsomagot, a díjcsomagra is aláírva a hűséget, adott az olcsóbb konstrukciós ár.
nem drágább tehát a meglévőknek a készülék, mint az újaknak, csak te nem azonos feltételekkel nézted.Ryder1; azok a konstrukciók adottak csak, amiket a honlapon látsz, egyedik nincsenek, de mint korábban is írtam, bármennyi törlesztő befizethető előre, így lehet előre tervezni/gazdálkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Domino NetPlusz S-t akarunk megrendelni, Domino 5 mellé. Mit jelent a webes felületen ez a belépési díj 1090Ft? Az első havi díjon felül ezt is levonják? ez elég gusztustalan lépés, az ismertető sehol nem ír erről...
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
mobil internetet keresek, de nehéz a választás. Azt hittem megtaláltam (UPC) de csak meglévő vezetékes csomag mellé lehet kérni. Milyen ilyen nincs, ezért bukó.
Melyik mobilinternet a jelenglegi favorit? (Bármelyik szolgáltató). Nincs ilyen topic, ezért ide írtam.
Köszi
free your mind
-
legenda
válasz Nordik #68885 üzenetére
nem vonják le/jóváírják, az csak akkor aktuális, ha valaki adott naptári hónapban többször/sokszor akarna élni az aktiválás lehetőségével azonos opció kapcsán.
Jazz; szia, van külön mobilinternet téma; link (bár másról is szól.)
azt kellene tudni, hogy hang alapú előfizetésre aktiválva kellene, vagy külön sim kártyán, csak mobilinternet?[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Köszi!
Ez mit akar jelenteni: Adatforgalmi értesítő tiltás
Díjmentesen SMS-ben értesítjük, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghaladott.Mert eléggé félre értelmezhető ez az opció. Most itt ha megrendelem akkor letiltom az értesítő SMS-eket vagy engedélyezem?
-
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a T-mobile milyen 3G illetve 4G frekvenciákat használ vagy hogy honnan lehet ezt kideríteni? (esetleg a többi szolgáltatóé is érdekelne, teló vásárlás előtt állok)Köszönöm
-
tomy86
addikt
Ha jól tudom, akkor:
4G: 800MHz (vidék nagy része), 1800MHz, 2600MHz (nagyvárosok)
2G-3G:
- T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
- Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
- Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHzközben megtaláltam a vonatkozó linkeket: 4G Telekom, 2G-3G
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Nordik #68890 üzenetére
alapban bekacsolt állapotban az értesítés, de kikapcsolhatod.
[chelloZotya; nem platina az az otthoni előfizetés?
esetleg utólag teljes értékű lett a korábbi társkártya és ahhoz lett aktiválva a második?
az átírási díj több tényező függvénye, azt a konkrét eset határozza meg.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz lugosi #68895 üzenetére
az első pillanattól tervben volt a kínálatban a 128-as, de a 64-es eleve nem, az más kérdés, hogy az első szállítmány milyen összetételű volt a 16 és 128 GB verziók tekintetében, mert ezt csak utólag láthatta mindenki.
[chelloZotya; a leírás szerint - abban a formában - igen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Fókuszban Noob Saibot
- Digitális Állampolgárság Program DÁP