Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
Hirdetés
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Urak!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy valaki tudja mi lehet az oka annak,hogy nem tudok gonet xl-re váltani?Azt írja, hogy hiba történt a feldolgozás során.Próbáltam sms-el is,de ott meg azt írja,hogy a csomagomhoz nem használhatom,vagy valami ilyesmi. Az M-et használhatom az XL-t nem? Előre is köszi."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elég régi simkártyám van, ami oka lehet 1-2 hibának. Mi a menete a cserének?
Ha jól olvastam ingyen van a dolog, csak bemegyek, kérek egy cserét és már intézik is. Ilyenkor milyen papírok vagy iratok kellenek? Nem az én nevemen van az előfizetés. Ennek ellenére elintézhetem én is a dolgot?
Segítséget előre is köszönöm!
-
1430
senior tag
válasz sssent #27150 üzenetére
Ha mostani vozsgálat során lett meg a szükséges pontszám, továbbá a vizsgálat időpontjában nem volt lejárt határidejű befizetetlen számlád (az időkorlát meg nálad ugyebár letelt) akkor a következő hónap 1-én lépsz arany szintre.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
válasz sssent #27150 üzenetére
Ez szerepel a jótállási jegyen:
A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelező jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az általa forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától a jótállás alá eső meghibásodás esetén 12 hónapos kötelező jótállást nyújt.
Jelen jótállási jegyen megadott termékre Magyar Telekom Nyrt. további 12 hónap korlátozott jótállást nyújt, melynek részletes feltételeit a megvásárolt termékhez csatolt Használati Útmutató tartalmazza. Ezen kötelezettségvállalás azonban semmilyen körülmények között nem minősül a Fogyasztó részére a jogszabályok által biztosított szavatosság, illetve jótállás Magyar Telekom Nyrt. általi kiterjesztésének, hanem ez egy önálló jogosultság.
Ebből én azt olvasom ki, hogy a 12 hónapra kellene rászámolni a szervizben töltött időt, és utána kezdődne a kiterjesztett, korlátozott jótállás - amire egyébként írja is, hogy önálló jogosultság, azaz semmi köze az első 12 hónaphoz, tehát nem is értem, hogyan "fedhetné le" az első 12 hónap alatti szervizben töltött időt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
sssent
senior tag
válasz St3ven #27155 üzenetére
Ez a második bekezdés (pont az önálló jogosultságként meghatározás miatt) értelmezhető úgy, ahogy a szerviznél mondták: a "további 12 hónap"-ra lehet azt mondani, hogy az a vásárlástól számított 12-24 hónapos periódus, ami független attól, hogy az első 12 hónap a szervizben töltött idővel esetleg kitolódott. Az átfedésnek pl. annyiban van jelentősége, hogy a jogszabályilag előírt jótállás meghosszabbítása még a tartozékokra is érvényes, míg a korlátozott már jellemzően nem. Ahogy te értelmezed, azt valahogy olyan cifrán kellett volna megfogalmazni, hogy "a jogszabályilag kötelező jótállás lejártát követő 12 hónap", mert ez a "további 12 hónap" még nem egyértelmű.
Amúgy szerintem ezen az egészen most még felesleges aggódni - nem túl valószínű, hogy pont ebben a rövid időszakban haljon meg a cucc. A jótállási jegyet ettől függetlenül ki kell töltetni, legyen nyoma nálad is, hogy csináltak valamit a készülékkel.
1430: köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz sssent #27156 üzenetére
Az átfedésnek pl. annyiban van jelentősége, hogy a jogszabályilag előírt jótállás meghosszabbítása még a tartozékokra is érvényes, míg a korlátozott már jellemzően nem.
Attól tartok, igazad lesz, és csak ennyi a különbség.
Amúgy szerintem ezen az egészen most még felesleges aggódni - nem túl valószínű, hogy pont ebben a rövid időszakban haljon meg a cucc.
Nem is emiatt problémázom, hanem maga az elv a fontos, hogy ne nézzenek hülyének, és rázzanak le mindenféle ex has dologgal.
A jótállási jegyet ettől függetlenül ki kell töltetni, legyen nyoma nálad is, hogy csináltak valamit a készülékkel.
Teljesen egyetértek, másnap ki is töltettem velük, először néztek furcsán rám, és kérdezték, hogy "miért, van ennek egyáltalán jelentősége?". Mondom hogy ne lenne... Arról nem is beszélve, hogy jogszabály írja elő.
Nem is akadékoskodtak nagyon, rögtön megcsinálták, szóval nem értem, ezt miért nem lehetett alapból megtenni, így volt egy felesleges útja az embernek.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
W1
senior tag
Sziasztok!
iPhone 4-et veszek a napokba új készülékként, használtan.
A kérdésem a következő: Még régi normál méretű SIM kártyám van, kb 10 éves elmúlt, még Westeles Dominós kártya. Ezt ha bemegyek, kicserélik nekem microSIM kártyára ingyen? -
lugosi
MODERÁTOR
Nem mondjátok, hogy annak hogy "új készülékként, használtan" van grammatikailag értelmezhető változata!
[ Szerkesztve ]
-
W1
senior tag
Örülök, hogy a lényeg megfogott..
-
-
W1
senior tag
válasz peugeotmate #27168 üzenetére
Az lehet gond, hogy vágós turbo sim miatt le lett vágva egy darab?
-
club1
veterán
Persze. Egyébként nem kell sokat visszaolvasnod, leírtuk már egy párszor hogy a művelet (más típusú sim kártyára a csere) alapból fizetős (még öreg kártyánál is) kivéve, ha az új készüléket a T-nél veszed. Jóindulatból az ügyfélszolgálatosok egy része ingyen is cseréli a nem náluk vett készülék sim-jét (de az előző mondat okán nem köteles). Az ilyen esélyedet viszont határozottan csökkenti a buherált kártya.
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
a héten nézegettem desire x-et, meglévő előfizuhoz, hűség-újrakötéssel. 9x3k részletre el lehetett volna hozni, jövőhéten terveztem rendelni. most néztem, felvitték a semmiből csak úgy 52k-ra a 30-ról. miért? hasraütöttek egyet, és ennyi?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy van-e a T-nek olyan mobilinternet csomagja, amiből ha elhasználok mondjuk 500 MB-ot, akkor tudok hozzá vásárolni adatforgalmat? Tehát mintha Domino csomagban lennék, mert most a Go!NapiNet L-et használom, amiben van 500 MB, ha ezt elhasználom durván lelassítják a netet, de én vásárolnék rá adatforgalmat ami ugye ebben a csomagban nem lehetséges. Előre is köszönöm a válaszokat -
BroCreSt
aktív tag
16.-tól, 21.-ig lesz ez a technikai átállás, gondolom a webshop sem fog működni, de ha van rendelés leadva a hétvégén, attól függetlenül visszahívnak 3 napon belül, és szállítanak is a jövő héten?
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
-
w333
félisten
Még utoljára azért mégis megkérdezem (kicsit bízonytalan vagyok) hogy a közzel jövőben várható a T-nél a Nexus 4 ? vagy inkább felejtsem el ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Nescafé
őstag
Ha beváltom a pontjaimat akkor ugyan ugy maradok aranykártyás még?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
legenda
válasz Nescafé #27183 üzenetére
nem az számít, hogy mennyi a meglévő pontod, akár havonta levásárolhatod, az sem probléma, ha a vonatkozó napon megkapod, és azonnal le is vásárolod, a lényeg az, hogy a vizsgált időintervallumokban kapj annyi pontot, amennyi a feltétel;
Arany kedvezményjogosultság 340 Kapcsolat pont
Platina kedvezményjogosultság 1250 Kapcsolat pont
forrás; Telekom Kapcsolat Program programszabályzatRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
jss8
csendes tag
Sziasztok. Másnál is jelentkezik némi furcsaság a mobilnet sebességében a limit túllépése után? (32kbit helyett 4mbit)
-
w333
félisten
Érdeklődnék hogy meglévő havidíj-al (tehát + 2 év hosszabbítás-al) rendeltem webshop-ból egy telefont.
A kérdésem az lenne hogy a futár a családból bárkinek oda tudja adni a készüléket ? vagy személyesen otthon kell legyek ? választ előre is kösziiPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
legenda
elvileg csak neked adja át, a személyi igazolvány felmutatását követően - a gyakorlat néha eltér, de az csak erősíti a szabályt.
Nescafé; a webshop útján történő rendeléskor adott a megrendelő neve és személyi igazolványának - vagy más megfelelő okmányának - a száma, elvileg annak adják át, de halkan leírom, hogy amikor lakásra rendeltem valamit, tőlem még sosem kértek semmit, csak a pénzt, pedig voltak drága mobiltelefonok is.
a csomag kísérőjén szerpel;
Fontos! A terméket kizárólag fent megjelölt átvevő, személyi igazolvány bemutatásával veheti át![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomy86
addikt
Ne reménykedj. Már jó ideje nem hívnak érkezés előtt (amióta a GLS-el szállíttat a T). A GLS ÁVH-s stílusban szállít (egyszercsak megjelennek az ajtód előtt). Nekem hoztak úgy cuccot (nem a T-től), hogy még arról sem értesítettek melyik napon jönnek, nemhogy az időpontról.
(#27204) kali: erre tényleg nem lehet alapozni (futárja válogatja). Nekem volt olyan megrendelésem, hogy nem akarta odaadni a futár a telefont, mert nem egyezett a személyi igazolvány számom azzal, ami a T-nél szerepelt (ellopták a régit és nem módosíttattam a T-nél az újra).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest