Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Ha van valaki a fórumon, aki vett már dominós készülékbiztosítást és érvényesítenie is kellet, azt arra kérném, hogy keressen meg privátban!
Előre is köszönöm: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
erdoke
titán
Mai T-Mobile-os tapasztalataim:
1. Debrecen központjában, hatalmas üveg felületekkel körbevett épület (Kölcsey Központ, Csokoládé Napok ) földszintjén az iPhone 5 csak EDGE kapcsolatot tudott felépíteni több órán keresztül. A eslő emeleten már LTE volt, szerintem szimplán nem működött a 3G hálózat.
2. A Webshopban az ügyintézés jelenleg nem elérhető. Mutatja a nevem fent, ill. Kilépést ír, de az Ügyintézésre kattintva megint be akar léptetni. Ha újfent belépek, megjön az értesítés a belápés sikerességéről, ugyanúgy belépettnek látszok, de megint visszadob a belépésre, ha ügyintézés szeretnék.A legjobb aláírás a héten
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26355 üzenetére
Nem lehet hogy talán még a katasztrófa helyzet okozta károkat próbálják elhárítani ahelyett hogy azzal foglalkoznának épp melyik épület melyik szintjén nincs 3G vagy LTE?
Szerintem azért ők is tartják a fontossági sorrendet. Áram sincs még sok településen, gondolom a szolgáltatót nem zaklatja most senki számlareklamációval.Impossible is nothing
-
erdoke
titán
válasz meroly #26357 üzenetére
Az említett környéken, ill. ahol a szerverek működhetnek, szó se volt katasztrófahelyzetről.
Ha néhány szabolcsi településen nincs áram, akkor az általános mobiltelefon és online szolgáltatások országszerte letojhatók? Nem látom a logikát.
Egyébként én pénteken este 2 óra alatt hazaértem Debrecenbe Vecsésről, szóval az Észak-Dunántúl kivételével olyan nagy helyzet nem is nagyon volt. Aki meg elindult nyári gumival a figyelmeztetések ellenére, az... Álltam már az ilyenek miatt 4-6 órákat különböző autópályákon (M3, M1, A4) én is, nem kicsit frusztráló. Különösen, amikor végre elindulsz, és százas tempót tudsz haladni a végre nagyjából letakarított úton. Nem az M1-en pár napja rekedtekre gondolok, bár az egész helyzet elég furcsán alakult ott is.A legjobb aláírás a héten
-
meroly
veterán
válasz erdoke #26359 üzenetére
Mások vagyunk, mert nálam a 3G/LTE nem tartozik az általános mobiltelefon szolgáltatások közé, az inkább kiegészítő (úgy is mondhatjuk luxus) szolgáltatás. Amíg máshol nincs térerő a szolgáltató jogosan sz.rja le, hogy kinek hol nincs épp 3G-je, ha valaki épp telefonálni sem tud.
Félre ne érts, nem akartam vitába szállni, csak furcsálltam a dolgot, mert az ország kicsi, a szolgáltató ugyanaz.Impossible is nothing
-
Soulfly842
addikt
válasz overclockerr #26341 üzenetére
1, ha még egy éves hűségidőd van, akkor a vásárlás arra a számra nem lehetséges.
2, ha arany kiemeltségi szinttel rendelkezel, akkor 21 hónap után előre hozott készülékcserével vásárolhatsz leghamarabb készüléket; vagy, ha 23. hónapig vársz akkor már kiemeltségi szint szerint vásárolhatod meg a kiszemelt készüléket (előre hozott készülékcserével 3-6 E -vel többe kerülhet egy készülék).
3, nem lehet tarifa hűségidőket, igénybe vett késszülék-kedvezményeket 'tologatni' az egyik számról a másikra... Hűségidőn kívül persze szabad a mozgástér.
4, Annyi a maximum, amit megtehetnétek, h. ha a szülők által használt előfizetésen nincs hűségidő akkor arra vásároljátok meg az iPhone-t.Mozaik S-ről nem lehet váltani Ikon 200 LTE-re váltani nem lehet, mert csak akkor válik ez lehetségessé, ha arra az adott számra vásárol vki. iPhone-t (speciális, az iPhone-okhoz igénybe vehető tarifa).
(#26342) BéHGT
Hivatalosan úgy hangzik, hogy ha a T-mobile-tól vásárolt készülékről van szó, amit az ügyfél igazolni is tud, akkor díjmentesen cserélik a kártyát microsimre. A gyakorlat viszont sokszor nem követi túlon-túl hűen az elméletet - és elsősorban a tömeges kártyacserék közepedte marad a kérdés: saját néven van-e, személyi van-e nálad és csinálják is azt a rendkívül komplex 20 mp-s műveletet
(#26324) TBG
Nincs. Be kell menni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek sony készülékekből pl xperia go xperia J.Várható húsvétkor kártyásan valamennyi ár engedmény?
-
BéHGT
senior tag
válasz Soulfly842 #26361 üzenetére
Köszönöm a választ, úgyis a Kökibe leszek kedden, megpróbálom kicseréltetni, ha nem megy, akkor levágatom.
Még egy kérdés, hogy mi van, ha pl 10 hónapi részletet kifizetek előre? Addig nem küldenek majd csekket a részletfizetésről, vagy annyival kevesebbet kell majd befizetni?[ Szerkesztve ]
-
overclockerr
tag
válasz Soulfly842 #26361 üzenetére
Elvagyok a mostani telefonnal, de szívesen váltanék már, mivel a szívem jobban húz az ios felé, 4s-t nem akarok használtan venni, mert semmi értelme nem lenne a jelenlegi mobilhoz képest.
-
balazsbence
senior tag
Tiszteletem!
Olyan kérdésem volna, hogy a tmobile.hu-n szeretném lemondani a családbarát kedvezményemet, de sehol se találom. ha jól sejtem, akkor a hívások testreszabása környékén kéne lenni, de nincs. Esetleg valami instrukciót ad valaki? Vagy csak ügyfélszolgálaton lehet lemondani?
-
MODERÁTOR
Akciós árlista:
Rajta van két telefonom is. (Alcatel 311, Samsung SGH-r210)
-
komoramazsi
tag
Sziasztok,
Véleményeket kérnék, tapasztalatokat.
24hónapra írtam hüségnyilatkozatot a T-mobile-nál, és részletre vettem egy készüléket, melynek törlesztése mostanra letelt.
Szeretnék új készüléket, vásárolni a jelenlegi elöfizetéshez, csak készüléket, kártya nélkül, de szintén részletre.
Erre szerintetek ad lehetőséget a szolgáltató?
Akár a vásárlás napjától megújíthatnák az előfizetsem szintén 2 évről indulhatna.A válaszokat előre is köszönöm !
-
polonic
félisten
válasz komoramazsi #26369 üzenetére
Erre nincs lehetőség.
-
polonic
félisten
válasz komoramazsi #26371 üzenetére
Ha van kiemeltségi szinted, akkor a hűség aláírásától számítva 21 hónap múlva.
-
szaszii
tag
Sziasztok!
Március 5-én beadtam a telefonom mindenestől a T-hez, cserét kérve, mivel ennek a telefonnak nincs szervize. (ZTE Grand X IN) Előtte már frissítettek rajta szoftvert, ami felesleges volt, mivel alapból a legfrissebb volt rajta, na mindegy.
Szóval beadtam mindenestől, cserekészüléket nem kaptam. Mi ilyenkor a teendő?
Immáron 8. munkanapja nem történt semmi. Telefonálni nem tudok, sem semmi mást. Dominos csomagban vagyok, tehát az egyenlegem hó végén "eltűnik", ha nem használom fel. Azért nem akarok kidobni 3500 forintot az ablakon.Valakinek van bármi ötlete?
-
MODERÁTOR
válasz szaszii #26374 üzenetére
8 munkanap az semmi. Majd ha 15 munkanapon belül nem történik semmi akkor kezdj aggódni, ugyanis elvileg ennyi idejük van rá, de akár 30 is lehet.
Valamiről lemaradtam mióta nem vagyok dominós? Miért tűnne el a pénz? Pont most fog lejárni az 1 éves felhasználási idő (1500 Ft feltöltés esetén 180 nap)?
-
szaszii
tag
válasz pepe091 #26375 üzenetére
15 munkanap után lehet reklamálni, ha nem történik semmi? A cserekészülék hiánya megszokott?
Nem domino-s vagyok, elnézést.
Előfizetéses vagyok, Mix díjcsomagban, ami a dominos és az előfizetéses keveréke, tehát alapból adnak 3500 forintot havonta, amit ha lebeszélsz feltöltheted, viszont nem viheted át a köv. hónapra.. -
MODERÁTOR
válasz szaszii #26376 üzenetére
Így már értem. A 15. munkanapig úgyis szólni fognak hogy mi a helyzet.
Ha azt nézzük ezzel elmegy fél hónapod, és szerintem mikor átveszed a telefont, és élsz ezzel a kárigényeddel, akkor lehet, hogy adni fognak valami kedvezményt, mert nem tudtad használni a szolgáltatást. Feltéve, ha tényleg nem használod, valami kölcsön telefonról, bár ők azt úgyis látják, hogy mikor volt rajta forgalom. -
FRENK1988
veterán
-
FRENK1988
veterán
válasz sarkanyolo2 #26381 üzenetére
Nem hívtad őket telefonon/nem mentél be személyesen érdeklődni?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
sarkanyolo2
őstag
válasz FRENK1988 #26382 üzenetére
50 km-re van, és csak érdeklődni nem, inkább már csak elmenni szeretnék érte.
A békéscsabai T-pontot egyszerűen nem lehet elérni telefonon, (ISTENEM, ez egy mobilkommunikációs cég lenne) 4 telefonszámon is hívtam őket, egy 80-as, 30-as illetve 2 vagy talán 3 vezetékes számon is.
A legfurcsább, hogy ugyanazon szám tudott, foglalt, pillanatnyilag nem elérhető és 10 percig kicsörgő is lenni.Egyiken már megörültem, de persze a központ vette (aka. 1430), hogy ők bizony nem tudnak semmit, menjek be személyesen.
Felhívtam a 2 magyarországi LG szervizt, az origi LG szám le tudta ellenőrizni a Telemax rendszerében, de ott nincs, a másik helyen meg még ennyit se, szóval nagy öröm van!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
FRENK1988
veterán
válasz sarkanyolo2 #26383 üzenetére
Na hát az én internetszolgáltatóm se tudom elérni
Na de visszatérve akkor vmi ismerősöd nem tudna benézni?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
szaszii
tag
válasz blueye #26377 üzenetére
Nem tudom, nem én vittem be, hanem az egyik ismerős, aki ismeri az ott levő 2 szervizesból a jobbikat, amelyik ért is hozzá.
Ha már ismerik egymást, gondolom adott volna valamit, de hát nem.
És épp ez a legborzasztóbb, hogy semmi sem történik, még ismerősön keresztül sem. Pedig nem hinném, hogy egy hétnél tovább tart megrendelni és kézhez kapni egy telefont, aminek nincs szervize. -
1430
senior tag
válasz addam20 #26333 üzenetére
Igen, Domino Felhasználó is kérheti a számhordozást, tehát ha a barátnőd nevére veszitek (legrosszabb esetben egy 30 napos kényszerpihenővel), akkor tudja intézni.
balazsbence
Hacsak nem Domino számot használsz, akkor csak ügyintézővel tudod kiléptetni a számod a Családbarát csoportból.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
polonic
félisten
1430!
Valami jövőbeni hálózatfejlesztésről tudnál információt adni?
Csak érdekelne, hogy mit tervez a T. -
1430
senior tag
válasz polonic #26390 üzenetére
Olvasgasd a tájékoztatókat!
Márciusban csak Budapesten munkálkodnak.
Remélem év végéig ebből is lesz valami.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
BéHGT
senior tag
Hugom előfizetésére rendeltem vasárnap egy SIII-at, tarifacsomag váltással. Ott volt a száma, hogy hétfői nap ezen a számon fogják hívni adategyeztetés céljából, és kedden 8-12-ig kiszállítják. Nem hívták fel, viszont kapott SMS-t, és e-mailt is már tegnap délelőtt, hogy szállításra vár a csomag. Létezik, hogy ma kiszállítják úgy, hogy nem hívta fel semmilyen ügyintéző? Mondjuk 9 éve a T-nél van.
-
BéHGT
senior tag
Szóval, a webshoprendelésről...
Vasárnap rendeltem meg az S III-at, ki is fizettem a kezdőt még ott az oldalon. Tegnap jött e-mail és SMS a hugomnak, hogy szállításra vár a telefon, 19.-én 8-12-ig megtörténik a kiszállítás.
Ma jött e-mail 8:02-kor, hogy a futár átvette a csomagot, és 20.-án 8-12-ig kerül kiszállításra.
Csak azt nem értem, hogy miért tudtam az oldalon kiszállítani a 19.-ei szállítást, illetve, hogy mit csinál 1 napon keresztül a futár a telefonnal?! Nagyon fasza T, gratula! -
club1
veterán
Mert a futár nem futár, hanem egy csomagküldő szolgálat logisztikai egysége, ami a felvett cuccot egy központi elosztóba viszi (vagy már eleve ott veszi át), onnan éjszaka átszállítják a regionális elosztóba, és ott veszi fel a futár holnap hajnalban azokat a csomagokat, amiket aztán széthord a körzetébe.
A nagy csomagküldőknél így működik a dolog... -
BéHGT
senior tag
Telenornál, mikor a Galaxy S-t rendeltem, még csak nem voltam ügyfél sem, teljesen új előfizetést vettem. Megrendeltem, felhívtak még aznap, és másnap hozta a futár. De nem DHL, nem GTR, sima civil kis autóval, civil ruhában. Náluk saját futár van/volt akkoriban? Érdekes azért...
Kiváncsi vagyok!
Meg mi az, hogy a futár átvette SZÁLLÍTÁSRA?! Az szerintem az lenne, de nem tudom.....[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
Meg is érkezett a telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen