Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cickanyka
csendes tag
Kedves Mindenki!
A szakdolgozatomhoz (a BGF hallgatója vagyok) kapcsolódó kutatáshoz szeretném, ha kitöltenétek az alábbi linken található kérdőívet. Mobiltelefon használati szokásokkal kapcsolatos a felmérés:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=cj9W2bUa2NgPh9uU4k9H0A_3d _3d
A felmérés nem anonim, de adataitokat senki sem fogja felhasználni.
Megköszönném, ha tovább is küldenétek!
Köszönöm a segítséget!
Az utolsó oldalon győződjetek meg kérlek arról, hogy a kérdőív elküldésre került-e... egy köszönő oldalnak kell megjelennie.
-
Alvin_ti4200
félisten
Az lenne a kérdésem, hogyha az ikon400-as díjcsomagom mellé megrendelem az SMS80-at, akkor a 80-ból ugye csak a nem T-Mobile-osoknak küldött SMS-eket húzzák le?
-
Joe bácsi
őstag
válasz Alvin_ti4200 #2152 üzenetére
Bárkinek lehet küldeni a 80-at.
De minek neked az ikon mellé még sms csomag.
Ha már ájfosod van és hozzá ikon csomag, akkor ne smst írjál már vele, mert az nem menő!Amúgy a 1430 ingyen és bérmentve szíves örömest válaszol minden kérdésedre. Ja és a google is a barátod!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
grafikus17
senior tag
T-Mobile: új ˝3 az 1-ben˝ díjcsomagok - mindent bele!
Telefonálást, internetezést és mobiltévézést egy havi díjért kínáló mobil 3play díjcsomagok a hazai piacon elsőként a T-Mobile-tól.
Xiaomi Redmi note 7
-
törölt tag
válasz grafikus17 #2154 üzenetére
A legolcsóbb csomag is 5K.
Ez sem tömegtermék lesz... -
ertz
aktív tag
válasz #41635072 #2155 üzenetére
Hát szerintem nem rossz csomag.
Igy már van értelme a mobiltvnek, nem ahogy eddig adta a T, hogy 10óráért kért valami horribilis összeget. Meg van benne net, sms, hívás. Elég jó választás lehet szerintem.
De kiváncsi lennék a többi csomagra is, mert a cikk csak a legolcsóbbat írja le valami érthetetlen okból. -
ertz
aktív tag
De viszont az jutott eszembe, hogy ezt a mobilTV-t, ezt milyen telefonnal lehet nézni? 3G-s, vagy HSDPA-s, vagy külön erre a célra készült telefonokkal csak?
-
Vapor
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az átirányítás t-mobilos számról t-mobilos számra ingyenes?
Mert édesapámnak két telefonja van (céges, magán) és azt szeretné, hogy ne kelljen mindkettőt magával cipelnie.
Lehet, hogy hülye a kérdés, de azért teszem fel, mert régen a cégese pannonos volt és ott elég keményen számláztak az átirányításért.PSN ID: SaLa17
-
woodpaul
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, váltok MédiaMánia S csomagra: [link]
Be is léptem az Önkiszolgáló ügyfélszolgálatra, hogy ezt megtegyem. Amikor rákattintok a "Díjcsomag váltás" menüpontra, akkor azonban nem szerepel ez a csomag a listában.
Vajon nálam van a hiba, vagy a T-Mobile még egyszerűen nem készítette fel a rendszerét az online ügyeket intéző userek rohamára?
Köszi mindenkinek, aki veszi a fáradtságot, és válaszol nekem!
Androidő
-
törölt tag
A médiamánia csomagokban már egy szem lebeszélhető perc sincs?
Pl az S csomagnál 5000Ft az 50db sms+500MB adat+10óra TV?
Vagy ezt teljes mértékben lebezélhetem? Vagy hogyisvanez?[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
válasz Arthuro_Adam #2163 üzenetére
Oh, köszi az értékes infót!
Mondjuk ez elég gáz. Én úgy kezdtem, hogy előbb lemondtam az SMS csomagomat és a 80MB-os mobilinternet csomagot, aztán próbáltam meg előfizetést váltani.Most már természetesen nem fogom újra aktiválni ezeket, mert félő, hogy havonta csak 1x lehet aktiválni/deaktiválni valamit... Lehet, hétfőn irány egy T-Pont, és hagyom az önkiszolgáló ügyfélszolgálatot fenébe.
Androidő
-
lazlo8
tag
1van egy vitamaxos telom. hogy tudnám átirányítani a hivást+smst egy t mobile -osra?(vodás telo ki van kapcsolva)
2 nézem a domino dijszabást és és van ott olyan h SMS-csomag 15
375 Ft 15darab 25 Ft/darab ezt hol lehet aktiválni és mind3 mobilhálozatba érvényes?(belföldi) -
szmutkolaci
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Domino Aktív tarifacsomagom van, kb egy hónapja rendeltem meg. Kaptam hozzá olyan opciót, hogy egy hónapon keresztül 1000 sms-t lehet küldeni díjmentesen 30-as számra. Na ennek nagyon örültem, mert rengeteg sms-t írok. Eltelt kb egy hónap, és megint levették az összeget, amiért aktív nevű díjcsomagom van. Gondoltam újraindul a havi 1000sms, de mégsem. Most akkor ez csak 1 hónapig volt akció?
-
islorinc
tag
A Médiamánia kérdést úgy gondolom, hogy körüljártam, amennyire csak lehetett.
Utánajártam minden kis apró részletnek, olvasgattam a díjszabást, de mégis maradtak nyitott kérdések. Tudjátok, én úgy vagyok vele, hogy csak az a szent, ami le van írva, nos a díjszabás hagy nyitva jópár kérdést.
Először is:
Ha Médiamánia díjcsomagra váltasz(tok, tunk), akkor aktiválják a korábbi net 80, net 30 helyett a NET Startot, hogy működjön a GPRS szolgáltatás. Ez mind szép és jó, de a Net startnak 12,5 ft az egységára /10 KB . Felhivtam az üszf.et és rákérdeztem erre, egyértelmű megerősítést kaptam, hogy a NETSTARTal megy a Médiamánia és az aktiv GPRS kapcsolathoz be kell, hogy legyen kapcsolva a NETSTART, de nyugodjak meg, a számlázás úgy lesz, hogy 500 mb az előfiz. dijban és utána is 0,1 ft / 10 K.Ez mind szép és jó, de HOL VAN EZ LEIRVA?
Miért kérdem? Mert ugye ha megnézitek a teljes díjszabást, ott ki van egyértelműen emelve, hogy a MOBIL TV működéséhez kell aktiv MOBIL TV ALAPCSOMAG előfizetés, de a díjszabásban nem utalnak rá, hogy a NETSTART be kell , hogy legyen kapcsolva, ez pedig akárhogy is nézzük egy hiányosság. Igaz?TOvábbi kérdések: Médiamánia díjcsomag esetén milyen módon fogunk figyelmeztető SMSt kapni, ha elérjük a felhasználható adatcsomag 50 majd 100 százalékát?
Net 30,80 , 3Gb csomagok esetén ez autómatikus volt, hisz a rendszer erre már be volt állítva, de itt vajon kapni fogunk figyelmeztetést? -
islorinc
tag
Amúgy nagyon klassz díjcsomag. Sok lebeszélhető perc, SMS, adatforgalom. Tehát nem elégedetlenkedni "akarok", hanem szeretném tisztázni ezeket a nyitva álló kérdéseket.
Légyszives, aki tud válaszoljon az előző hozzászólásban feltett kérdéseimre.
(Szerintem a korábbi Iphone-os ikon díjcsomagokhoz hasonlít ez a csomag és megnyugtatna, ha valaki megerősítene, hogy ott is a NETSTART van bekapcsolva) -
blueye
veterán
Akinek van aláírt hűsége net-es csomagra, annak rossz hír, hogy a hűség végéig nem lehet kikapcsolni pl. NET80-at, így már nem annyira jó a díjcsomag....
-
woodpaul
őstag
-
1430
senior tag
woodpaul: nincs konkrét időpont, ha "sürgős", hívd a 1430-at. Egyébként egy Net30/80/stb. hűség nem zárja ki a MédiaMánia csomagra váltást, tehát erről a kedvezőbb ajánlatból nem maradna le blueye sem, csak így már kevésbé kedvező, ezért nem vált még csomagot.
lazlo8: igen, bármely belföldi előfizetői irányba leforgalmazhatod a 15 db SMS-t.
szmutkolaci: az 1000 SMS egy akció volt. Ha jól emlékszem, február 1. és március 31. között kellett úgy a Domino Aktív díjcsomagra váltanod, hogy az elmúlt 90 napban nem vont le Domino Aktív havidíjat az egyenlegedből a rendszer. A kapott 1000 SMS-t egységesen április 30-ig lehetett felhasználni hálózaton belüli előfizetői (havidíjas vagy Domino) irányba. A Domino Aktív díját 30 naponta próbálja levonni a rendszer, ami április 1. óta 490 Ft.
islorinc: Az általad is említett ikon díjcsomag egy jó példa a működésre. Így például az ikon díjcsomaghoz hasonlóan itt sem megy értesítő SMS az adatforgalomról, mivel itt is a NETSTART szerint történik a számlázás (szóval csinos kis aktuális egyenleg jöhet ki hó közben). A MobilTV azért van kiemelve, mert míg a Net-nél van egy havidíjmentes szolgáltatás, addig a MobilTV-nél nincs. Azaz mielőtt meglepődnél, miért van a számládon a MobilTV szolgáltatás 1900 Ft-ért (amit persze jóvá is írnak), tudjál róla, hogy ezért.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
szmutkolaci
tag
Akkor itt a következő kérdésem: Milyen tarifacsomagot kell ahhoz választanom, hogy a lehető leges legolcsóbban tudjak SMS-eket küldeni hálózaton belül?
-
joc-cod
tag
válasz szmutkolaci #2184 üzenetére
Ilyen kérdést tennék fel én is. Csak avval a változással, h nem csak hálózaton belül. Szintén köszönöm előre is a választ!
-
1430
senior tag
válasz szmutkolaci #2184 üzenetére
Hálózaton belülre SMS200 szolgáltatás (ez nem egy díjcsomag, és minden alap díjcsomaghoz aktiválható), ami 1200 Ft/30 napra 200 lehetőség hálózaton belüli előfizetői irányba. Illetve ha már Domino Aktívban vagy, kérheted a Domino Aktív SMS kedvezményt, ami 150 Ft/30 nap és korlátlan mennyiségű SMS-t küldhetsz bármely belföldi előfizetői irányba fél áron, azaz 30 helyett 15 Ft-ért. (az utóbbit neked is ajánlom joc-cod, bár a Domino Aktív díjcsomag eleve 490 Ft/30 nap)
[ Szerkesztve ]
-
islorinc
tag
Kedves 1430, köszönöm a válaszod, sokat segítettél.
A Mobil TV esetében az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton megnéztem, be van aktiválva és havi díjnak 0 forintot jelez, tehát a rendszer "érzi", hogy ilyen díjcsomagon vagyok és 0 forintnak veszi autómatikusan ezt a szolgáltatást. Ez piros pont!
Ugyanez igaz a hivószám kijelzésre, ami egy külön szolgáltatás és bizony RELAX esetén ezért külön elkértek 192 Forintot, szerencsére itt is jelzi a rendszer, hogy 0 forint, tehát ilyen szemszögből nézve intelligensen működik a dolog..Viszont az adatforgalom kérdése továbbra is aggasztó.
Esetleg lehetőség hó közepén az adatforgalom lekérdezése vagy önkiszolgáló ügyfélszolgálaton a neten vagy a 1730 on ?
Viszont úgy lenne "fair", ha ezekért legalább nem kérnének pénzt, esetenként 54 forintot.
Mit javasolsz? -
szmutkolaci
tag
Kedves 1430!
Nagyon köszönöm a korrekt és gyors válaszokat, segítséget. Még egy kérdésem lenne, a családbarát kedvezmény, vagy hogyan hívják, az hogyan működik? Láttam, hogy Dominosok között is lehet ilyet igénybe venni és akkor 0Ft-ért beszélünk egymás között, de ennek pontosan hogyan működik az előfizetési része, mit kell tenni a két számnak, hogy ilyet igényelhessen?
Még egyszer: köszönöm a válaszokat!
-
lindermen
senior tag
válasz szmutkolaci #2190 üzenetére
Hali! Családbarát úgy műkszik, hogy kell legalább 1 előfzus hívószám, és neki számlázzák ki a havidíjakat! Max 4 kártyát lehet 1 csoportba bevenni, tehát max 3 dominos, mert ugye 1 előfizus kell h legyen. És hívószámonként 890,- Ft / hó.
-
1430
senior tag
lazlo8: például SMS-ben, vagy a 1777-en > 1 - magyar menü > 3 - szolgáltatások > 3 - üzenetküldéssel kapcs. szolg. > ... (tovább nem emlékszem).
islorinc: marad a HFT (hívásforgalmi tájékoztató) 54 Ft-ért, amit írtál is.
szmutkolaci: ahogy lindermen írta, az tökéletes, de én még hozzátenném, hogy havi 100 órát kap egy szám (amit a csoport többi tagjának hívására fordíthat), illetve hogy előfizetőknél korlátozódik mobilirányba a hívásátirányítás, továbbá az esetleges Domino szám 890 Ft-os költségét az előfizetőnek kell vállalnia és végül hogy jelenleg 2009 szeptember 30-ig van meghosszabbítva a kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
üdv, htc touch hd-m van, tegnap váltottam médiamánia M csomagra, azonban a MobilTV szolgáltatást még mindig nem tudom használni. azt írja a készülékem nem alkalmas rá. kérdésem hogy valóban nem alkalmas a touch hd (amit kétlek) vagy csak nincs felinstallálva valami, amit a t-mobile gyárilag felrak az általuk forgalmazott készülékekre? ez utóbbi esetben le tudom tölteni a szoftvert valahonnan, vagy irány egy t-pont, ahol köztudott hogy nem értenek semmihez? továbbá ha megoldható hogy egy t-mobile-os, aki hasonló winmo-s készüléket használ leírná hogy neki mi van beállítva a T-Mobile NET GPRS kapcsolatnál proxy ip-knek és portoknak (HTTP, WAP stb) azért hálás lennék! (nekem jelenleg csak a WAPhoz van beírva a 212.51.126.2:8080) köszönöm!
-
joc-cod
tag
Értem, köszi. De a 640ft havonta nem hangzik túl jól. Bár ha havonta küldenék 100-at akkor kiszámoltam megérné... De lehet nem jön össze annyi... Akkor meg csak pottyára van. Egy olyan extra szolgálgatás kéne mint pl az sms 200, csak ne az legyen, hogy csak tmobilos irányba lehet küldeni.. De sajnos ilyen nincs.
-
amosh
csendes tag
válasz Onderon #2194 üzenetére
Sziasztok!
A HTC beállítás (és minden Win Mobilra igaz) a következő:
T-Mobile NET GPRS kapcsolat létrehozása:
Adjon nevet a modemnek: T-Mobile WAP GPRS
Válassza ki a modemet: Cellular line (GPRS , 3G)
Adja meg az APN-t: internet
Jelszó nem szükséges!
Adja meg a szerver IP címét és portját a HTTP és WAP részére
HTTP 212.51.126.2 : 80
WAP 212.51.126.2 : 9201Ha próbálkoztál már beállítani akkor biztos megtalálod hogy mit hova kell irni. Bocsi ha kicsit kusza, de a T által küldött help mailből ollóztam ki gyorsan. Ha nem megy és kell az egész leírás akkor dobj egy privit és elküldöm mailben.
Ja és a MobilTV nekem sem megy. Hasonló hibaüzenettel...
amosh
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen